Nastradini.com ju ofron: " Hitet e fundit te Muzikes Shqiptare 2007 "  

 

 

 

 

 

 
-------NEW--Kenga Magjike 2007--NEW-------/-------NEW--Kenga Magjike 2007--NEW-------/ - Nov 09 2007 10:44:00 PM
-------NEW--Sinan Vllasaliu 2007(Live)--NEW-------/-------NEW--Sinan Vllasaliu 2007(Live)--NEW-------/ - Oct 20 2007 10:32:55 PM
-------NEW--Valle Dasmash 2007--NEW------/-------NEW--Valle Dasmash 2007--NEW------/ - Sep 07 2007 01:48:28 AM
-------NEW-Afrim Muqiqi Komplet Albumi  2007{Live)-NEW-------/-------NEW-Afrim Muqiqi Komplet Albumi 2007{Live)-NEW-------/ - Nov 12 2007 07:33:10 PM
-------NEW-Zyber Avdiu 2007Albumi Komplet-NEW-------/-------NEW-Zyber Avdiu 2007Albumi Komplet-NEW-------/ - Nov 24 2007 05:47:32 PM
-NEW--Deny Hite 2007--NEW-/-NEW--Deny Hite 2007--NEW-/ - Nov 30 2007 05:39:38 PM
-NEW--Gjyste Vulaj 2007--NEW-/-NEW--Gjyste Vulaj 2007--NEW-/ - Nov 04 2007 12:39:30 PM
-NEW--Hysen Trubareva 2007Komplet Albumin--NEW-/-NEW--Hysen Trubareva 2007Komplet Albumin--NEW-/ - Nov 03 2007 10:14:05 PM
-NEW--Jeta 2007--NEW-/-NEW--Jeta 2007--NEW-/ - Nov 04 2007 12:51:54 PM
-NEW--Sabi Tallava 2007--NEW-/-NEW--Sabi Tallava 2007--NEW-/ - Nov 04 2007 12:03:49 PM
-NEW-Lili 2007 Komplet Albumi-NEW-/-NEW-Lili 2007 Komplet Albumi-NEW-/ - Nov 29 2007 02:18:12 AM
-NEW-Mehet Zuka dhe Kastriotet 2007 Komplet Albumi-NEW-/-NEW-Mehet Zuka dhe Kastriotet 2007 Komplet Albumi-NEW-/ - Nov 28 2007 03:16:41 PM
-NEW-Rovena 2007 Komplet Albumi-NEW-/-NEW-Rovena 2007 Komplet Albumi-NEW-/ - Nov 18 2007 05:20:49 PM
Adelina Ismaili dhe Sabri Fejzullahu 2007/Adelina Ismaili dhe Sabri Fejzullahu 2007/ - Jul 06 2007 02:11:45 PM
Adelina Thaci - Sonte 2007/Adelina Thaci - Sonte 2007/ - Jul 05 2007 12:55:53 PM
Adnan Isaku 2007 Komplet Albumi/Adnan Isaku 2007 Komplet Albumi/ - Sep 14 2007 01:34:06 AM
Aferdita, Azizi dhe Labinoti 2007/Aferdita, Azizi dhe Labinoti 2007/ - Jul 05 2007 02:41:34 PM
Aferdita Dermaku 2007 Komplet Albumi/Aferdita Dermaku 2007 Komplet Albumi/ - Jul 18 2007 04:30:44 PM
Afrim Muqiqi 2007/Afrim Muqiqi 2007/ - Jul 05 2007 02:42:59 PM
Agron Tefa 2007/Agron Tefa 2007/ - Sep 25 2007 06:43:05 PM
Ajtene Derguti 2007 Live Albumi/Ajtene Derguti 2007 Live Albumi/ - Oct 14 2007 10:59:25 PM
Albana Syla 2007/Albana Syla 2007/ - Jul 05 2007 02:58:16 PM
Alban Shehu 2007 Komplet Albumi 2007/Alban Shehu 2007 Komplet Albumi 2007/ - Jul 10 2007 07:42:04 PM
Alban Skenderaj 2007/Alban Skenderaj 2007/ - Jul 05 2007 02:46:32 PM
Albina Hashani 2007/Albina Hashani 2007/ - Jul 05 2007 02:59:24 PM
Altin Shira 2007/Altin Shira 2007/ - Jul 05 2007 03:00:45 PM
Amanet na i kan lan plisat 2007/Amanet na i kan lan plisat 2007/ - Jul 06 2007 02:57:16 PM
Ariana - Ku je ti 2007/Ariana - Ku je ti 2007/ - Jul 05 2007 03:01:55 PM
Arif Aliu - Zgjohu dhimbja ime 2007/Arif Aliu - Zgjohu dhimbja ime 2007/ - Jul 27 2007 08:59:03 PM
Arta Bajrami 2007 Komplet Albumi 2007/Arta Bajrami 2007 Komplet Albumi 2007/ - Jul 10 2007 06:56:03 PM
Arta Bajrami 2007/Arta Bajrami 2007/ - Jul 05 2007 03:03:13 PM
Artiola Toska 2007 Komplet Albumi 2007/Artiola Toska 2007 Komplet Albumi 2007/ - Jul 10 2007 07:57:50 PM
Asgje Sikur Dielli 2007 Komplet Albumi/Asgje Sikur Dielli 2007 Komplet Albumi/ - Oct 20 2007 11:04:57 PM
Aziz Murati Live 2007/Aziz Murati Live 2007/ - Sep 13 2007 01:09:17 PM
Bajram Ali Idrizi 2007/Bajram Ali Idrizi 2007/ - Jul 06 2007 11:26:11 AM
Behare Shala 2007/Behare Shala 2007/ - Jul 05 2007 12:56:02 PM
Bekim Kumanova 2007 Komplet Albumi/Bekim Kumanova 2007 Komplet Albumi/ - Jul 10 2007 06:39:51 PM
Bekim Kumanova dhe Labi 2007/Bekim Kumanova dhe Labi 2007/ - Jul 05 2007 03:21:36 PM
Bekim Sejdiu 2007/Bekim Sejdiu 2007/ - Jul 05 2007 03:23:49 PM
Beli 2007-/Beli 2007-/ - Aug 06 2007 07:09:02 PM
Berkani - Maraton 2007/Berkani - Maraton 2007/ - Jul 18 2007 04:34:01 PM
Berkani 2007 Komplet Albumi/Berkani 2007 Komplet Albumi/ - Sep 15 2007 09:35:06 PM
Bertan Asllani Komplet Albumi 2007/Bertan Asllani Komplet Albumi 2007/ - Jul 26 2007 12:13:44 PM
Bertani, Genta, Nora, Bleona 2007/Bertani, Genta, Nora, Bleona 2007/ - Jul 06 2007 01:56:15 PM
Bertani Bleona Nora dhe Genta 2007/Bertani Bleona Nora dhe Genta 2007/ - Jul 06 2007 03:11:17 PM
Besjan Gashi Komplet Albumi 2007/Besjan Gashi Komplet Albumi 2007/ - Jul 26 2007 01:06:34 PM
Big Mama Rroft interesi 2007 Komplet Albumi/Big Mama Rroft interesi 2007 Komplet Albumi/ - Jul 05 2007 03:37:08 PM
Bilbilat 2007/Bilbilat 2007/ - Jul 06 2007 03:30:59 PM
Bleona Qereti 2007 Komplet Albumi/Bleona Qereti 2007 Komplet Albumi/ - Sep 06 2007 11:56:15 PM
Blero 2007 Komplet Albumi 2007/Blero 2007 Komplet Albumi 2007/ - Jul 10 2007 07:07:04 PM
Bubulina Krasnini 2007/Bubulina Krasnini 2007/ - Jul 05 2007 03:39:56 PM
Bujar Cimili BuRRaJ 2007 Komplet Albumi/Bujar Cimili BuRRaJ 2007 Komplet Albumi/ - Jul 19 2007 11:56:50 PM
Bujar Qamili 2007 Komplet Albumi/Bujar Qamili 2007 Komplet Albumi/ - Jul 17 2007 05:06:08 PM
Bujar Uka 2007/Bujar Uka 2007/ - Jul 05 2007 10:53:15 AM
Cani dhe Anxhella - Mos me harro 2007/Cani dhe Anxhella - Mos me harro 2007/ - Jul 05 2007 03:41:57 PM
Ciljeta dhe Flori - I papam 2007/Ciljeta dhe Flori - I papam 2007/ - Jul 05 2007 09:48:17 AM
DaCraks - Nuk ka forc 2007/DaCraks - Nuk ka forc 2007/ - Jul 27 2007 03:53:27 PM
Dafina Dauti 2007/Dafina Dauti 2007/ - Sep 30 2007 01:55:19 PM
Dafina dhe Sabri Fejzullahu 2007/Dafina dhe Sabri Fejzullahu 2007/ - Jul 05 2007 03:43:34 PM
Dafina Zeqiri - Rrall e permall 2007/Dafina Zeqiri - Rrall e permall 2007/ - Jul 05 2007 03:45:03 PM
Dani - Ndahet zemra 2007/Dani - Ndahet zemra 2007/ - Jul 05 2007 03:46:07 PM
Deny Super Hitet  2007/Deny Super Hitet 2007/ - Jul 06 2007 03:49:56 PM
Drita Musliu 2007/Drita Musliu 2007/ - Oct 15 2007 01:25:56 PM
Duli 2007 Komplet Albumi/Duli 2007 Komplet Albumi/ - Jul 14 2007 11:19:37 PM
Edita Sopjani 2007/Edita Sopjani 2007/ - Jul 19 2007 10:27:03 AM
Edita Sopjani Komplet Albumi 2007/Edita Sopjani Komplet Albumi 2007/ - Aug 02 2007 11:15:11 PM
Edona LLalloshi 2007 Komplet Albumi/Edona LLalloshi 2007 Komplet Albumi/ - Jul 05 2007 04:02:10 PM
Elvana Gjata 2007 Komplet Albumi/Elvana Gjata 2007 Komplet Albumi/ - Jul 14 2007 11:33:13 PM
Elvana Gjata 2007/Elvana Gjata 2007/ - Jul 05 2007 04:03:14 PM
Enes Seferi 2007/Enes Seferi 2007/ - Jul 05 2007 04:07:04 PM
Eranda Libohova 2007 Komplet Albumi/Eranda Libohova 2007 Komplet Albumi/ - Sep 14 2007 01:58:23 AM
Ermal Fejzullahu - Ndahet zemra ne dy pjes/Ermal Fejzullahu - Ndahet zemra ne dy pjes/ - Jul 05 2007 04:09:09 PM
Ermal Fejzullahu 2007/Ermal Fejzullahu 2007/ - Jul 21 2007 11:04:58 PM
Etno Engjujt 2007 Komplet Album/Etno Engjujt 2007 Komplet Album/ - Jul 12 2007 06:14:05 PM
Fatmir Ademi 2007/Fatmir Ademi 2007/ - Sep 08 2007 05:02:58 PM
Fatmir Hoxha 2007/Fatmir Hoxha 2007/ - Jul 05 2007 12:55:52 PM
Fatmir Makolli dhe Korab Shaqiri 2007/Fatmir Makolli dhe Korab Shaqiri 2007/ - Jul 05 2007 04:12:08 PM
Fidaim Aliu 2007/Fidaim Aliu 2007/ - Oct 04 2007 12:20:27 AM
Filloreta 2007/Filloreta 2007/ - Aug 03 2007 12:28:19 AM
Fitore Gjonbalaj - Zemer ndalo 2007/Fitore Gjonbalaj - Zemer ndalo 2007/ - Jul 05 2007 04:13:38 PM
Fjolla 2007 Komplet Albumi/Fjolla 2007 Komplet Albumi/ - Aug 28 2007 08:01:19 PM
Flora Adnan Daci Lori dhe Ymeri 2007/Flora Adnan Daci Lori dhe Ymeri 2007/ - Jul 06 2007 04:01:57 PM
Flora Gashi Komplet Albumi 2007/Flora Gashi Komplet Albumi 2007/ - Jul 20 2007 11:03:20 PM
Flori 2007 - Gjithmone/Flori 2007 - Gjithmone/ - Aug 13 2007 10:35:41 PM
Gazi dhe Shyhrete Behluli 2007 Live/Gazi dhe Shyhrete Behluli 2007 Live/ - Jul 06 2007 12:56:38 PM
Gazmend Rama 2007 Komplet Albumi/Gazmend Rama 2007 Komplet Albumi/ - Jul 05 2007 04:31:34 PM
Genta Ismaili - Dashuria ime e pare 2007/Genta Ismaili - Dashuria ime e pare 2007/ - Jul 27 2007 08:57:31 PM
Genta Ismaili 2007 Komplet Albumi 2007/Genta Ismaili 2007 Komplet Albumi 2007/ - Jul 10 2007 07:38:13 PM
Genta Ismaili 2007/Genta Ismaili 2007/ - Oct 20 2007 08:40:48 PM
Genta Ismaili dhe Geti 2007/Genta Ismaili dhe Geti 2007/ - Jul 05 2007 04:33:07 PM
Gezuar 2007 me Denycomputers/Gezuar 2007 me Denycomputers/ - Jul 06 2007 02:44:36 PM
Greta Koci 2007/Greta Koci 2007/ - Jul 06 2007 04:16:28 PM
Gzim Ukaj 2007/Gzim Ukaj 2007/ - Jul 06 2007 11:48:39 AM
Hana - Enderra Snalet 2007/Hana - Enderra Snalet 2007/ - Jul 05 2007 04:34:56 PM
Hazbi Therra 2007 Komplet Albumi/Hazbi Therra 2007 Komplet Albumi/ - Aug 28 2007 06:05:15 PM
Hekuran Krasniqi 2007 Komplet Albumi/Hekuran Krasniqi 2007 Komplet Albumi/ - Jul 05 2007 10:12:05 AM
Hysen Ismaili 2007 Komplet Albumi/Hysen Ismaili 2007 Komplet Albumi/ - Sep 25 2007 07:48:11 PM
Ibrahim Kasami 2007 Komplet Albumi/Ibrahim Kasami 2007 Komplet Albumi/ - Aug 28 2007 08:30:29 PM
Ilir Shaqiri 2007 - Cauc e Ulpianes/Ilir Shaqiri 2007 - Cauc e Ulpianes/ - Jul 05 2007 04:36:13 PM
Ilir Shaqiri 2007 Komplet Albumi/Ilir Shaqiri 2007 Komplet Albumi/ - Jul 06 2007 12:43:08 AM
Ingrd Gjoni - Barbi silikon 2007/Ingrd Gjoni - Barbi silikon 2007/ - Jul 30 2007 09:52:32 PM
Ismet Beqiri 2007 Komplet Albumi/Ismet Beqiri 2007 Komplet Albumi/ - Jul 05 2007 05:03:56 PM
Kadrush Haxhimustafa - Ndahet zemra 2007/Kadrush Haxhimustafa - Ndahet zemra 2007/ - Jul 05 2007 05:04:56 PM
Kaltrina Selimi 2007/Kaltrina Selimi 2007/ - Jul 05 2007 05:06:05 PM
Keli 2007/Keli 2007/ - Jul 05 2007 05:22:35 PM
Labi 2007 Live/Labi 2007 Live/ - Jul 05 2007 05:34:31 PM
Labi dhe Artiola Toska 2007/Labi dhe Artiola Toska 2007/ - Sep 07 2007 12:13:32 AM
Labi Komplet Albumi 2007/Labi Komplet Albumi 2007/ - Jul 17 2007 02:08:51 PM
Leonora Jakupi 2007/Leonora Jakupi 2007/ - Jul 06 2007 04:30:27 PM
Leonora Poloska 2007/Leonora Poloska 2007/ - Jul 05 2007 05:35:14 PM
Leonora Poloska Komplet Albumi 2007/Leonora Poloska Komplet Albumi 2007/ - Aug 13 2007 10:19:20 PM
Leta 2007 Live/Leta 2007 Live/ - Jul 05 2007 10:22:53 AM
Lida 2007 - Sikur thoshe/Lida 2007 - Sikur thoshe/ - Jul 05 2007 05:46:07 PM
Linda Shabani 2007/Linda Shabani 2007/ - Oct 03 2007 11:43:23 PM
Lori 2007/Lori 2007/ - Jul 06 2007 04:43:28 PM
Luan Sefa 2007/Luan Sefa 2007/ - Nov 10 2007 07:15:00 PM
Luljeta Krasniqi 2007 Komplet Albumi/Luljeta Krasniqi 2007 Komplet Albumi/ - Jul 06 2007 12:19:58 AM
Mahmut Ferati 2007 Komplet Albumi/Mahmut Ferati 2007 Komplet Albumi/ - Jul 05 2007 11:49:42 PM
Mahmut Ferati dhe Shyhrete Behluli 2007/Mahmut Ferati dhe Shyhrete Behluli 2007/ - Jul 06 2007 04:56:45 PM
Mahmuti dhe Remzija 2007/Mahmuti dhe Remzija 2007/ - Jul 05 2007 05:53:07 PM
Mahmuti Remzija Aferdita dhe V Krasniqi Komplet Albumi 2007/Mahmuti Remzija Aferdita dhe V Krasniqi Komplet Albumi 2007/ - Aug 01 2007 11:04:30 AM
Mandi 2007/Mandi 2007/ - Oct 03 2007 11:56:00 PM
Meda - Maturant 2007 Komplet Albumi/Meda - Maturant 2007 Komplet Albumi/ - Jul 05 2007 06:23:45 PM
Meda - Perseri fajtor 2007/Meda - Perseri fajtor 2007/ - Jul 05 2007 06:25:20 PM
Meda 2007/Meda 2007/ - Jul 05 2007 06:13:43 PM
Mega Hitet 2007/Mega Hitet 2007/ - Jul 06 2007 05:05:21 PM
Memi 2007/Memi 2007/ - Jul 06 2007 05:17:23 PM
Mensur Kadriu Komplet Albumi 2007/Mensur Kadriu Komplet Albumi 2007/ - Jul 26 2007 12:22:30 PM
Mentor Kurtishi 2007 Komplet Albumi/Mentor Kurtishi 2007 Komplet Albumi/ - Jul 05 2007 06:35:43 PM
Mera Zymberi Komplet Albumi 2007/Mera Zymberi Komplet Albumi 2007/ - Jul 30 2007 09:51:53 PM
Mevaip Sadik 2007/Mevaip Sadik 2007/ - Aug 27 2007 08:18:23 PM
Mihrije Prapashtica Komplet Albumi 2007/Mihrije Prapashtica Komplet Albumi 2007/ - Aug 02 2007 11:33:17 PM
Mimoza Shkodra 2007 Komplet Albumi/Mimoza Shkodra 2007 Komplet Albumi/ - Sep 07 2007 12:50:40 AM
Miranda Hashani 2007 Komplet Albumi/Miranda Hashani 2007 Komplet Albumi/ - Sep 07 2007 12:41:26 AM
Mirlinda Berisha 2007/Mirlinda Berisha 2007/ - Jul 05 2007 06:41:38 PM
Mirsad Shabani 2007 Komplet Album/Mirsad Shabani 2007 Komplet Album/ - Jul 22 2007 01:23:34 PM
Mirsa Kerqeli - Sjam e vetmja 2007/Mirsa Kerqeli - Sjam e vetmja 2007/ - Jul 18 2007 04:32:47 PM
Motrat Mustafa 2007 Komplet Albumi/Motrat Mustafa 2007 Komplet Albumi/ - Jul 05 2007 06:55:06 PM
Muhamet Humolli 2007/Muhamet Humolli 2007/ - Oct 05 2007 07:33:03 PM
Muharrem Ahmeti 2007/Muharrem Ahmeti 2007/ - Jul 05 2007 07:08:30 PM
Muharrem Ahmeti Komplet Albumi 2007/Muharrem Ahmeti Komplet Albumi 2007/ - Aug 07 2007 10:28:02 AM
Mustafa Ymeri 2007/Mustafa Ymeri 2007/ - Jul 05 2007 07:14:30 PM
Nazife Bonjaku dhe Shqipe Kastrati 2007/Nazife Bonjaku dhe Shqipe Kastrati 2007/ - Aug 27 2007 07:56:18 PM
Nazife Remzije Nexhat 2007/Nazife Remzije Nexhat 2007/ - Jul 06 2007 05:27:02 PM
Nexhat Osmani - Fukaraja KOMPLET ALBUMI 2007/Nexhat Osmani - Fukaraja KOMPLET ALBUMI 2007/ - Jul 05 2007 07:31:27 PM
Nikoll Nikprelaj 2007 Komplet Albumi/Nikoll Nikprelaj 2007 Komplet Albumi/ - Jul 06 2007 12:41:25 AM
Nimon Mushkolaj - Varferia 2007/Nimon Mushkolaj - Varferia 2007/ - Jul 27 2007 09:01:36 PM
Nora Istrefi 2007/Nora Istrefi 2007/ - Jul 05 2007 07:32:46 PM
Nysret Muqiqi 2007/Nysret Muqiqi 2007/ - Jul 06 2007 05:41:10 PM
Pandora 2007 Komplet Albumi/Pandora 2007 Komplet Albumi/ - Aug 16 2007 08:20:54 PM
Piro Cako 2007/Piro Cako 2007/ - Jul 05 2007 07:43:02 PM
PoliFest 2007/PoliFest 2007/ - Jul 05 2007 07:56:56 PM
Poni Komplet Albumi 2007/Poni Komplet Albumi 2007/ - Aug 13 2007 10:33:10 PM
Potpuri 2007/Potpuri 2007/ - Jul 06 2007 05:54:35 PM
Premtim Mehmeti Albumi 2007/Premtim Mehmeti Albumi 2007/ - Oct 09 2007 04:08:02 PM
Radio Marimanga Hietet 2007/Radio Marimanga Hietet 2007/ - Jul 06 2007 06:06:12 PM
Ramize Caka dhe Sala Bekteshi 2007/Ramize Caka dhe Sala Bekteshi 2007/ - Aug 28 2007 07:27:50 PM
Rasim Sopi 2007/Rasim Sopi 2007/ - Jul 06 2007 06:20:13 PM
Remi Komplet Albumi 2007/Remi Komplet Albumi 2007/ - Aug 23 2007 06:01:51 PM
Remzije Osmani 2007 Komplet Albumi 2007/Remzije Osmani 2007 Komplet Albumi 2007/ - Jul 10 2007 07:23:17 PM
Resmije Zeqiri Live 2007/Resmije Zeqiri Live 2007/ - Aug 27 2007 09:33:44 PM
Rifadije Grajcevci 2007/Rifadije Grajcevci 2007/ - Jul 06 2007 02:06:38 PM
Rrezarta Shkurta 2007 Komplet Albumi/Rrezarta Shkurta 2007 Komplet Albumi/ - Sep 07 2007 12:24:43 AM
Sabian 2007/Sabian 2007/ - Aug 23 2007 06:15:46 PM
Sabian dhe Ingrid Gjoni 2007/Sabian dhe Ingrid Gjoni 2007/ - Jul 05 2007 12:56:45 PM
Sabri Fejzullahu 2007 Komplet Album/Sabri Fejzullahu 2007 Komplet Album/ - Jul 05 2007 11:37:52 PM
Sef Duaraj 2007 Komplet Albumi/Sef Duaraj 2007 Komplet Albumi/ - Jul 06 2007 12:03:08 AM
Selajdin Miftari 2007/Selajdin Miftari 2007/ - Aug 27 2007 09:43:51 PM
Shkelqim Kola 2007 Komplet Albumi/Shkelqim Kola 2007 Komplet Albumi/ - Nov 10 2007 04:03:11 PM
Shkurte Fejza Komplet Albumi 2007/Shkurte Fejza Komplet Albumi 2007/ - Aug 01 2007 02:17:05 PM
Shpat Kasapi Komplet Albumi 2007/Shpat Kasapi Komplet Albumi 2007/ - Jul 06 2007 11:21:57 PM
Shyhrete Behluli Komplet Albumi 2007/Shyhrete Behluli Komplet Albumi 2007/ - Jul 25 2007 08:58:53 PM
Silava Gunbardhi 2007/Silava Gunbardhi 2007/ - Jul 05 2007 12:56:46 PM
Sinan Hoxha Komplet Albumi 2007/Sinan Hoxha Komplet Albumi 2007/ - Aug 09 2007 09:33:10 PM
Sinan Vllasaliu 2007/Sinan Vllasaliu 2007/ - Jul 05 2007 12:56:47 PM
Skillz 2007 Komplet Albumi 2007/Skillz 2007 Komplet Albumi 2007/ - Jul 25 2007 09:18:18 PM
Smail Puraj Komplet Albumi 2007/Smail Puraj Komplet Albumi 2007/ - Jul 26 2007 01:36:49 PM
Smajl Puraj - Pa ty/Smajl Puraj - Pa ty/ - Jul 05 2007 12:56:48 PM
Suada Bytyqi dhe Kadenca 2007/Suada Bytyqi dhe Kadenca 2007/ - Jul 06 2007 10:26:26 AM
Sulltani 2007/Sulltani 2007/ - Jul 06 2007 10:49:17 AM
Teuta Kurti Vesa Luma dhe Fatime Kosumi 2007/Teuta Kurti Vesa Luma dhe Fatime Kosumi 2007/ - Aug 02 2007 11:01:19 PM
Teuta Selimi - Femer 2007/Teuta Selimi - Femer 2007/ - Jul 26 2007 12:51:59 PM
TNT 2007/TNT 2007/ - Jul 05 2007 12:56:52 PM
Top Fest 2007/Top Fest 2007/ - Jul 05 2007 01:34:47 PM
Tuna - Ti nuk je une 2007/Tuna - Ti nuk je une 2007/ - Jul 05 2007 01:36:22 PM
Valbona dhe Bashkimi 2007/Valbona dhe Bashkimi 2007/ - Jul 06 2007 11:36:10 AM
Valle Dasmash 2007/Valle Dasmash 2007/ - Jul 05 2007 01:48:30 PM
Valton Krasniqi 2007/Valton Krasniqi 2007/ - Jul 05 2007 01:50:26 PM
Vellezerit Mziu 2007 Komplet Albumi/Vellezerit Mziu 2007 Komplet Albumi/ - Jul 17 2007 04:05:06 PM
Vellezerit Susuri 2007/Vellezerit Susuri 2007/ - Oct 29 2007 08:19:06 PM
Viola 2007/Viola 2007/ - Jul 05 2007 02:02:08 PM
Viola Komplet Albumi 2007/Viola Komplet Albumi 2007/ - Aug 16 2007 08:39:10 PM
Violet Kukaj 2007 Komplet Albumi/Violet Kukaj 2007 Komplet Albumi/ - Aug 27 2007 07:22:10 PM
Vllezerit Mziu 2007/Vllezerit Mziu 2007/ - Jul 05 2007 02:03:23 PM
Vllezerit Qetaj 2007/Vllezerit Qetaj 2007/ - Jul 05 2007 02:08:22 PM
Xeni - Shpirti im 2007/Xeni - Shpirti im 2007/ - Jul 05 2007 10:54:32 AM
Xhavit Avdyli 2007/Xhavit Avdyli 2007/ - Sep 18 2007 10:31:17 PM
Xheki 2007 Komplet Albumi/Xheki 2007 Komplet Albumi/ - Jul 18 2007 04:45:39 PM
Xhemil Saliu 2007/Xhemil Saliu 2007/ - Jul 06 2007 12:04:02 PM
Xhemil Saliu Komplet Albumi 2007/Xhemil Saliu Komplet Albumi 2007/ - Jul 26 2007 01:21:29 PM
Xhezair Elezi 2007 Komplet Albumi/Xhezair Elezi 2007 Komplet Albumi/ - Aug 02 2007 11:59:24 PM
Xuxi 2007/Xuxi 2007/ - Jul 05 2007 02:09:16 PM
Zef Beka 2007 Komplet Albumi/Zef Beka 2007 Komplet Albumi/ - Oct 20 2007 11:35:46 PM
Zeqa 2007 Komplet Allbumi/Zeqa 2007 Komplet Allbumi/ - Oct 17 2007 01:26:48 PM
 

Fuqizuar nga Nastradini.com