Forumi Nastradini

Argëtim, Zbavitje dhe Lojra => HUMORI => Video humoristike => Tema është filluar nga: Pleshti ne Prill 03, 2008, 03:36:43 MD

Titulli: Humor ne Shkolle te mesme
Postuar nga: Pleshti ne Prill 03, 2008, 03:36:43 MD
http://www.youtube.com/watch?v=U5zQWWrq5LI&feature=related
 ;)
Titulli: Humor ne Shkolle te mesme
Postuar nga: Pleshti ne Prill 03, 2008, 03:37:28 MD
http://www.youtube.com/watch?v=042npp0EY8I&feature=related
 :D
Titulli: Humor ne Shkolle te mesme
Postuar nga: Pleshti ne Prill 03, 2008, 03:39:33 MD
http://www.youtube.com/watch?v=ERj6aDcif3Q&feature=related

Ne gjilan.
Titulli: Humor ne Shkolle te mesme
Postuar nga: Pleshti ne Prill 03, 2008, 03:44:38 MD
http://www.youtube.com/watch?v=ksza7okCrA8&feature=related

Prap ne Kosove  ;D
Titulli: Humor ne Shkolle te mesme
Postuar nga: Nastradini ne Prill 07, 2008, 11:40:31 MD
Humor  ???
Andej kan lajthitur fare.
Titulli: Humor ne Shkolle te mesme
Postuar nga: trime ne Qershor 04, 2008, 09:07:27 PD
kosova ma e mira
Titulli: Humor ne Shkolle te mesme
Postuar nga: cuore_dei_angeli ne Maj 27, 2009, 02:39:50 MD
po kta qenkan te cmendur  ::)