Forumi Nastradini

Argëtim, Zbavitje dhe Lojra => HUMORI => Video humoristike => Tema është filluar nga: Pleshti ne Nëntor 27, 2007, 03:34:40 PD

Titulli: Dhe ne Kosove e njejta histori. Shikoni cbehet hahahaha.
Postuar nga: Pleshti ne Nëntor 27, 2007, 03:34:40 PD
lol
http://www.youtube.com/watch?v=fArHyHFa_48
Titulli: Dhe ne Kosove e njejta histori. Shikoni ?behet hahahaha.
Postuar nga: Pleshti ne Nëntor 27, 2007, 03:38:25 PD
hahahahaahahahaa kjo me vdes! Para Kosova

http://www.youtube.com/watch?v=ok3NgLcJTrk&feature=related
Titulli: Dhe ne Kosove e njejta histori. Shikoni ?behet hahahaha.
Postuar nga: Pleshti ne Nëntor 27, 2007, 03:47:40 PD
Vjollca nga kosova  ;D

http://www.youtube.com/watch?v=y2ErVloab_s&feature=related
Titulli: Dhe ne Kosove e njejta histori. Shikoni ?behet hahahaha.
Postuar nga: Pleshti ne Nëntor 27, 2007, 04:46:41 PD
.
http://www.youtube.com/watch?v=nveeheGtzCQ&feature=related
Titulli: Dhe ne Kosove e njejta histori. Shikoni ?behet hahahaha.
Postuar nga: Pleshti ne Nëntor 27, 2007, 04:47:50 PD
gjume
http://www.youtube.com/watch?v=7opG58Yf-jo&feature=related
Titulli: Dhe ne Kosove e njejta histori. Shikoni ?behet hahahaha.
Postuar nga: Pleshti ne Nëntor 27, 2007, 04:51:14 PD
vajzat
http://www.youtube.com/watch?v=uJuMTNFW7t4&feature=related
Titulli: Dhe ne Kosove e njejta histori. Shikoni ?behet hahahaha.
Postuar nga: Pleshti ne Nëntor 27, 2007, 04:51:46 PD
Prap vajzat
http://www.youtube.com/watch?v=uwMc9eneY98&feature=related
Titulli: Dhe ne Kosove e njejta histori. Shikoni ?behet hahahaha.
Postuar nga: Pleshti ne Nëntor 27, 2007, 04:55:45 PD
Ora e seksologjise

http://www.youtube.com/watch?v=1cyJhZqjPSU&feature=related
Titulli: Dhe ne Kosove e njejta histori. Shikoni ?behet hahahaha.
Postuar nga: Pleshti ne Nëntor 27, 2007, 05:09:42 PD
ne Gostivar
http://www.youtube.com/watch?v=lvoL2-5pDR0&feature=related
Titulli: Dhe ne Kosove e njejta histori. Shikoni ?behet hahahaha.
Postuar nga: Pleshti ne Nëntor 27, 2007, 05:10:50 PD
Coca cola

http://www.youtube.com/watch?v=tuSVZvg4p8E&feature=related
Titulli: Dhe ne Kosove e njejta histori. Shikoni ?behet hahahaha.
Postuar nga: Pleshti ne Nëntor 27, 2007, 06:10:48 PD
..
http://www.youtube.com/watch?v=JnHfwrDSFOc&feature=related
Titulli: kjo clipi eshte nga gjilan
Postuar nga: Ardi75 ne Nëntor 30, 2007, 01:57:27 PD
hahahahaahahahaa kjo me vdes! Para Kosova

http://www.youtube.com/watch?v=ok3NgLcJTrk&feature=related
Titulli: Dhe ne Kosove e njejta histori. Shikoni ?behet hahahaha.
Postuar nga: Nastradini ne Nëntor 30, 2007, 01:59:45 PD
Clip i papare eshte  ;D
Titulli: Dhe ne Kosove e njejta histori. Shikoni ?behet hahahaha.
Postuar nga: LuXor ne Dhjetor 05, 2007, 03:06:29 MD
Kush me shtyu?

http://www.youtube.com/watch?v=xeKjXI_MuCU
Titulli: Burani i Prizrenit
Postuar nga: LuXor ne Dhjetor 05, 2007, 03:50:24 MD
...

http://www.youtube.com/watch?v=_ynn17fClBo&feature=related
Titulli: Dhe ne Kosove e njejta histori. Shikoni ?behet hahahaha.
Postuar nga: Adi ne Dhjetor 15, 2007, 11:21:20 PD
une e shtyva ai ra vet ;D