Forumi Nastradini

Arti , Dituria dhe Kultura => Kinematografia dhe Televizioni => Teatri Shqiptar => Tema është filluar nga: ☼ Bea ☼ ne Tetor 19, 2011, 11:35:48 MD

Titulli: 8 Persona Plus
Postuar nga: ☼ Bea ☼ ne Tetor 19, 2011, 11:35:48 MD
http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=8839512203943668725 (http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=8839512203943668725)