Forumi Nastradini

Shendeti - Mjeksia => Shendeti => Tema është filluar nga: Poshnjari ne Dhjetor 27, 2019, 01:17:21 MD

Titulli: Ja si te dobsoheni shpejte
Postuar nga: Poshnjari ne Dhjetor 27, 2019, 01:17:21 MD
Humbja e kileve të tepërta në kushte shtëpie është një gjë e vështirë. Por me një dietë të mirë dhe me shume vullnet mund të arrihet që të humbni disa kile në javë. Këtë herë do sjellim një diete 1 javore per te humbur 5 kile.

Kjo dietë zgjatë 7 ditë dhe është shumë e rëndësishme që ashtu si çdo dietë duket t’i përmbaheni në mënyrë të rreptë. Me këtë dietë 1 javore do të mund të humbisni deri ne 5 kile në javë.
Lexo artikullin e plote Diete 1 javore per te humbur 5 kile (https://dietat.info/diete-1-javore-per-te-humbur-5-kile/)