Pyetje dhe Pergjigje

Tema

(1/25) > >>

[1] Si e gjetet rugen per te ardhur ne shtepine e Zotit Nastradin Hoxhes?

[2] Ciles fe i perkisni,dhe besoni ne te???????

[3] Si e keni emrin?

[4] Pse eshte i lagur uji??

[5] Cilet tipa urreni?

[6] Cfare ju ka mesuar jeta ?

[7] Si ja kaluat sot?

[8] Si ndiheni tani??

[9] C FARE TE UDHEHEQ NE JETE??????

Navigation

[0] Up one level

[#] Next page

Go to full version