Forumi Nastradini

Prane Njeri-Tjetrit . " Tematika Shoqerore " => Pershendetje dhe Urime => Tema është filluar nga: Vagabonda ne Qershor 20, 2010, 04:21:47 PD

Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Qershor 20, 2010, 04:21:47 PD
naten ti siper  [dilneballkon] [mrgreen]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: SHY GIRL ne Qershor 20, 2010, 09:42:27 MD
Naten nga une .
Pacim pacim .
Kalofshi mire .  [hello55] [hello55] [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Qershor 20, 2010, 10:09:51 MD
 [zbye] [zbye] [zbye] [zbye] [sleep] [sleep] [sleep] [sleep] [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Qershor 20, 2010, 10:10:28 MD
[zbye] [zbye] [zbye] [zbye] [sleep] [sleep] [sleep] [sleep] [sleep]

 [huh1] [huh1] [huh1] [gjuha]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Morphine ne Qershor 20, 2010, 11:53:04 MD
Grupi naten. [hello55]  [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Qershor 21, 2010, 12:00:54 PD
naten choco
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: BeLti ne Qershor 21, 2010, 12:41:57 PD
Naten te gjithve, befshi gjume te rahatshem...  [laugh1] [sleep] [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: al-kapone ne Qershor 21, 2010, 11:13:25 MD
 [hello55]Naten e mire te gjitheve..gjume te embel ,,,,
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Albert ne Qershor 21, 2010, 11:14:26 MD
naten alkapone
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Qershor 21, 2010, 11:17:16 MD
 naten al
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Albert ne Qershor 21, 2010, 11:35:20 MD
naten e mire te gjitheve ne vecanti puthe sheqerken [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Qershor 21, 2010, 11:36:56 MD
naten berti [rose]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: KORABI AL ne Qershor 22, 2010, 11:13:34 MD
Naten e  mir  [sleep] [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: n___a ne Qershor 22, 2010, 11:16:51 MD
 [kisss2]
Naten e  mir  [sleep] [sleep]
[kisss2] [kisss2] [kisss2]
Gjume te embel lal
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Albert ne Qershor 22, 2010, 11:24:29 MD
naten  [sleep] [sleep] [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: shoferi ne Qershor 22, 2010, 11:30:52 MD
naten  [sleep] [sleep] [sleep]

naten klm
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: BeLti ne Qershor 23, 2010, 12:28:09 PD
Naten te gjithve.
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Qershor 23, 2010, 04:10:19 PD
naten ju kokrrat e forumit qe jeni ne linje lol  [mrgreen] [mrgreen] [mrgreen]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: qapkeni ne Qershor 23, 2010, 11:41:36 MD
naten e mire
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Albert ne Qershor 23, 2010, 11:42:24 MD
naten e mire
[zbye] [zbye]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: vissi_kaze ne Qershor 24, 2010, 12:20:17 PD
naten e mire ..per momentin  [teethsmile]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Juventine ne Qershor 24, 2010, 12:22:16 PD
naten atyre qe ju flihet gjume,,,
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: SHY GIRL ne Qershor 25, 2010, 08:51:00 MD
Naten nga une .Pacim pacim .  [hello55] [hello55] [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: qapkeni ne Qershor 26, 2010, 01:11:39 PD
naten e mire te gjitheve
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Qershor 26, 2010, 01:12:42 PD
naten e mire te gjitheve
<kissing lips> <kissing lips>
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Albert ne Qershor 26, 2010, 01:20:53 PD
naten e mire te gjitheve
<kissing lips> <kissing lips>
lume si ai qe ti e do kaq shume
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Qershor 26, 2010, 01:23:42 PD
naten e mire te gjitheve
<kissing lips> <kissing lips>
lume si ai qe ti e do kaq shume
Lumsi un qe ai me do kaq shume :)
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Albert ne Qershor 26, 2010, 01:28:17 PD
naten e mire te gjitheve
<kissing lips> <kissing lips>
lume si ai qe ti e do kaq shume
Lumsi un qe ai me do kaq shume :)
per te dashe i duam dhe ne po nuk na duan
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Qershor 26, 2010, 01:30:29 PD
Me vjen keq ,po kshu jeta eshte nuk na duam gjithmon ata qe duam
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Albert ne Qershor 26, 2010, 01:35:11 PD
Me vjen keq ,po kshu jeta eshte nuk na duam gjithmon ata qe duam
ke te drejte maro
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: SHY GIRL ne Qershor 26, 2010, 09:53:37 MD
Pacim pacim .Naten nga une .Kalofshi kendshem ne vazhdim . [hello55] [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Albert ne Qershor 26, 2010, 09:56:28 MD
Pacim pacim .Naten nga une .Kalofshi kendshem ne vazhdim . [hello55] [hello55]
nje nate te mire
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: BeLti ne Qershor 27, 2010, 01:35:34 PD
Naten e mir nga une.
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Albert ne Qershor 29, 2010, 11:22:29 MD
Naten e mir nga une
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Thabelina ne Qershor 30, 2010, 12:01:57 PD
naten e mire dhe klm rojeve te forumit [grin1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: qapkeni ne Qershor 30, 2010, 12:02:48 PD
naten e mire dhe klm rojeve te forumit [grin1]

naten thabe  gjume te embel dhe me pafsh ne ender [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: al-kapone ne Qershor 30, 2010, 12:04:35 PD
naten e mire dhe klm rojeve te forumit [grin1]
Naten e mire yllo [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Thabelina ne Qershor 30, 2010, 12:05:00 PD
naten e mire dhe klm rojeve te forumit [grin1]

naten thabe  gjume te embel dhe me pafsh ne ender [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]

do me pelqente te qeshja dhe ne enderr [kisss2] [kisss2] [kisss2] [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: qapkeni ne Qershor 30, 2010, 10:30:38 MD
naten e mire te gjithe ata qe me duan dhe i dua
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Thabelina ne Qershor 30, 2010, 10:38:17 MD
Naten o yll forumi [kisss2] [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Juventine ne Korrik 01, 2010, 09:04:43 MD
 [hello55] [hello55] [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Albert ne Korrik 01, 2010, 09:05:23 MD
[hello55] [hello55] [hello55]
[kisss2] [kisss2] [kisss2] [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Juventine ne Korrik 01, 2010, 09:06:57 MD
 [angel3] :-* :-* :-* :-* :-* [givelove] [givelove] [rose] [rose] [rose]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Albert ne Korrik 01, 2010, 09:08:16 MD
[angel3] :-* :-* :-* :-* :-* [givelove] [givelove] [rose] [rose] [rose]
[kisss2] [kisss2] [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Korrik 01, 2010, 09:08:29 MD
[angel3] :-* :-* :-* :-* :-* [givelove] [givelove] [rose] [rose] [rose]
Ike ri  [huh1] [huh1] [huh1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Juventine ne Korrik 01, 2010, 09:10:56 MD
po po iki se kam ca pune,,,naten te  [givelove] [givelove] [givelove] [givelove]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Korrik 01, 2010, 09:11:53 MD
po po iki se kam ca pune,,,naten te  [givelove] [givelove] [givelove] [givelove]
Sa shpejt ri  [rolleyes1] naten  [bestfriends] [bestfriends] [givelove]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Thabelina ne Korrik 01, 2010, 11:45:20 MD
naten all
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Korrik 01, 2010, 11:46:02 MD
naten all
Naten  [hugs]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: shoferi ne Korrik 01, 2010, 11:46:43 MD
mariane ku shko yllo [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Korrik 01, 2010, 11:50:24 MD
mariane ku shko yllo [kisss2]
Pershendeta Thaben  [bestfriends]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: shoferi ne Korrik 01, 2010, 11:51:34 MD
ok dhe un ty tani [bestfriends] naten  [kisss2] [cheers]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Korrik 01, 2010, 11:54:11 MD
naten qof
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: xhon_rektori ne Korrik 02, 2010, 12:45:08 PD
befshi naten e mire
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Korrik 02, 2010, 12:45:54 PD
naten xhon
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Korrik 02, 2010, 02:56:42 PD
naten naqe ika un  :-*
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Minatori ne Korrik 02, 2010, 02:59:22 PD
naten!
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Korrik 02, 2010, 03:00:01 PD
naten naqe ika un  :-*
Naten  <kissing lips>
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ☼ Bea ☼ ne Korrik 02, 2010, 08:48:04 MD
Naten te gjitheve  [zbye]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: SHY GIRL ne Korrik 02, 2010, 09:28:29 MD
Naten e mire nga une . Kalofshi kendshem  [hello55] [hello55] [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: BeLti ne Korrik 02, 2010, 09:33:22 MD
Naten shy, qenke ikur heret.
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Thabelina ne Korrik 02, 2010, 10:22:44 MD
naten e mire forumista....
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: KORABI AL ne Korrik 02, 2010, 10:24:14 MD
naten e mire forumista....
Naten  kinke  [kisss2] [kisss2],,,,,,,,,,semos me  del  jasht  sonte  fshehurasi  eeeeeeeeeee   se i  thash   babes  :D :D
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Thabelina ne Korrik 02, 2010, 10:26:11 MD
naten e mire forumista....
Naten  kinke  [kisss2] [kisss2],,,,,,,,,,semos me  del  jasht  sonte  fshehurasi  eeeeeeeeeee   se i  thash   babes  :D :D

 [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] shtttttttttttttttttttttttt mos ta mar vesh kush [laugh1] [laugh1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: KORABI AL ne Korrik 02, 2010, 10:50:34 MD
Naten Nastradina /se  [zbye] [zbye]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Korrik 03, 2010, 03:15:48 PD
naten
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Korrik 03, 2010, 03:16:34 PD
naten
Naten  <kissing lips>
naten dhe nga un  [sleep] [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Thabelina ne Korrik 03, 2010, 11:02:36 MD
Naten e mire te gjitheve...
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: KORABI AL ne Korrik 03, 2010, 11:13:51 MD
Naten e mire te gjitheve...
Naten  kinge   [hello55] [hello55],,,dhe  me  kujdes  naten  kur te  dalesh  jasht  pa  zhurem  eeeeeeeeee  se  zgjuan  baben  [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: BeLti ne Korrik 03, 2010, 11:50:26 MD
Naten e mire per sonte.
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Korrik 03, 2010, 11:51:28 MD
naten ngela vetem une
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: BeLti ne Korrik 03, 2010, 11:52:12 MD
jo do rri dhe pak pra
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Korrik 03, 2010, 11:52:50 MD
si te dush
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: BeLti ne Korrik 03, 2010, 11:53:01 MD
ok
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: BeLti ne Korrik 04, 2010, 12:22:40 PD
Si thua tani sheqerko te shkoj ne gjume?

naten!
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Korrik 04, 2010, 12:23:32 PD
ik ik naten [zbye]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: BeLti ne Korrik 04, 2010, 12:25:59 PD
Naten e mire te gjithve.
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Thabelina ne Korrik 04, 2010, 11:27:10 MD
Naten all
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: qapkeni ne Korrik 04, 2010, 11:28:12 MD
Naten all

naten thabe e shiko me gjej edhe nje tjeter si ajo [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: xhon_rektori ne Korrik 04, 2010, 11:28:25 MD
ike moj naten po msn e harrove  [teethsmile] [teethsmile] [teethsmile]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: n___a ne Korrik 04, 2010, 11:28:38 MD
Naten all
Gjume te embel kinge me endra te qeta edhe te bukura
 naten edhe nga une
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: shoferi ne Korrik 04, 2010, 11:34:16 MD
naten ,nikla tfala klm [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: qapkeni ne Korrik 04, 2010, 11:38:07 MD
naten e mire edhe nga une kalofshi sa me kendshem [bestfriends] [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: xhon_rektori ne Korrik 05, 2010, 12:17:45 PD
befshi naten e mire nga une te gjith [kiss3] [kiss3]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Korrik 05, 2010, 12:23:23 PD
Naten Xhoni...ja po ik dhe une dhe pak min [zbye]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: al-kapone ne Korrik 06, 2010, 01:25:08 PD
Naten e mire   [hello55] [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Korrik 07, 2010, 01:13:53 PD
Naten e mire forumista

Strece ,Bleri bisedim te kendshem,naten e mire  [bestfriends] [bestfriends] :-* :-*
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: *Bleri* ne Korrik 07, 2010, 01:19:12 PD
  [hello55] [lule]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Mistrece ne Korrik 07, 2010, 01:22:25 PD
Maro. :-*
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: al-kapone ne Korrik 08, 2010, 01:04:28 PD
Naten e mire te gjitheve  [hello55] [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: BeLti ne Korrik 09, 2010, 07:56:12 MD
Naten e mire te gjithve.
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: qapkeni ne Korrik 09, 2010, 10:30:24 MD
hajde naten  he per he ma vone nuk e di [laugh1] [laugh1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Korrik 10, 2010, 01:00:46 PD
 [zbye] [zbye] [zbye]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Korrik 10, 2010, 01:45:06 PD
Naten naten te gjithe...gjum te embel [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: al-kapone ne Korrik 10, 2010, 01:47:26 PD
Naten naten te gjithe...gjum te embel [hello55]
Ku shkon ti moj ktheu brapa nuk do ikesh  [teethsmile] <godit me karrike>Ska gjume sonte 
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Korrik 10, 2010, 01:48:55 PD
Ih Al si qenke ti...dukeshe i urt por ncuq...goxha cun qenke... [mrgreen]

S'rri dot me fal...do flasim heren tjeter....gjum te embel...ke shoqerin e Marjanes e te Vagabondes...te dyja yje jan te kenaqin muhabet
[coolthumb]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: al-kapone ne Korrik 10, 2010, 01:50:32 PD
Ih Al si qenke ti...dukeshe i urt por ncuq...goxha cun qenke... [mrgreen]

S'rri dot me fal...do flasim heren tjeter....gjum te embel...ke shoqerin e Marjanes e te Vagabondes...te dyja yje jan te kenaqin muhabet
[coolthumb]
Naten yllo bejme shaka  [kisss2] [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Korrik 10, 2010, 01:52:40 PD
Befshi qejf ne vazhdim [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: al-kapone ne Korrik 10, 2010, 01:54:03 PD
Befshi qejf ne vazhdim [hello55]
[givelove] [givelove] [bestfriends]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: al-kapone ne Korrik 10, 2010, 02:17:00 PD
 [hello55] naten e mire ..maro,,nikki  [givelove] [givelove] [kisss2] [kisss2] [kisss2] [bestfriends] [bestfriends
gjume te embel befshi  [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Minatori ne Korrik 10, 2010, 04:06:11 PD
Tung!
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Korrik 10, 2010, 04:07:51 PD
Notte Mina  [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: al-kapone ne Korrik 11, 2010, 01:42:02 PD
Naten e mire te gjitheve  [hello55] [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Korrik 11, 2010, 01:42:39 PD
Naten e dhe nga un  [sleep] [sleep] [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: al-kapone ne Korrik 11, 2010, 11:58:25 MD
Naten e mire o yjet e forumit  [sleep] [sleep] [givelove] [givelove] [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Korrik 12, 2010, 12:33:20 PD
naten
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Korrik 12, 2010, 01:06:41 PD
Naten ju qe keni ngel  [sleep] [sleep] [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Morphine ne Korrik 12, 2010, 11:51:58 MD
Naten e gjume te embel. [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: qapkeni ne Korrik 13, 2010, 12:24:35 PD
naten e mire te gjithe ata qe me duan edhe i dua
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Korrik 13, 2010, 12:25:28 PD
naten e mire te gjithe ata qe me duan edhe i dua
<kissing lips> <kissing lips>
Sogni d'ore  [bestfriends]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: n___a ne Korrik 13, 2010, 12:32:48 PD
naten e mire te gjithe ata qe me duan edhe i dua
Gjume te embel lal edhe me endra te prekshme  [bestfriends] [kisss2] [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: *Bleri* ne Korrik 13, 2010, 12:35:19 PD
naten baby ;D
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Korrik 13, 2010, 12:39:16 PD
Naten  e  mire  dhe  nga  mua  te  gjitheve...
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: al-kapone ne Korrik 13, 2010, 12:40:26 PD
Naten  e  mire  dhe  nga  mua  te  gjitheve...
Naten mome  [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Peqinsja_Omel ne Korrik 13, 2010, 08:30:45 MD
naten te gjitheve kaloni bukur ne vazhdim
se u bera vone une

klb naten allllllllllll
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Korrik 13, 2010, 08:31:31 MD
naten te gjitheve kaloni bukur ne vazhdim
se u bera vone une

klb naten allllllllllll
Naten kinge  <kissing lips>
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: qapkeni ne Korrik 13, 2010, 11:11:30 MD
naten e mire te gjithe ata qe me duan e i dua
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Korrik 13, 2010, 11:13:57 MD
naten e mire te gjithe ata qe me duan e i dua
  <kissing lips> <kissing lips> <kissing lips>
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: shoferi ne Korrik 13, 2010, 11:26:31 MD
naten all ma prekni doren te pakten [tongue3]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: GLOORIA ne Korrik 13, 2010, 11:27:42 MD
o shofero pafsh ondrra me kinez  ;D ;D
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Korrik 13, 2010, 11:28:50 MD
Crazy te ben dem ta kam thene  [laugh1] [laugh1] [laugh1]
Naten lal
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: shoferi ne Korrik 13, 2010, 11:30:28 MD
o pra mo se ma lat ngreft doren ,a do ma prekni apo te iki [cheesy1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: GLOORIA ne Korrik 13, 2010, 11:33:42 MD
ahahahhaa o shofero ik fli ti ik se shkrefet vete ajo po ho  [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Korrik 13, 2010, 11:37:41 MD
ahahahhaa o shofero ik fli ti ik se shkrefet vete ajo po ho  [rlmao] [rlmao] [rlmao]
[rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Albert ne Korrik 13, 2010, 11:53:38 MD
naten te gjitheve [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Korrik 13, 2010, 11:54:30 MD
Naten dhe nga une bofshi qejf....kaq e pata per sonte [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Korrik 13, 2010, 11:55:17 MD
Naten te dyve  [kisss2] [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: GLOORIA ne Korrik 14, 2010, 12:31:49 PD
  [bravo] e gjetaaaaaa  [party] [party]

befshi naten e mire te gjithve  [kisss2] [kisss2] [kisss2] [kisss2]

ciao marjane & paradiso  <kissing lips> <kissing lips>
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Korrik 14, 2010, 12:33:22 PD
  [bravo] e gjetaaaaaa  [party] [party]

befshi naten e mire te gjithve  [kisss2] [kisss2] [kisss2] [kisss2]

ciao marjane & paradiso  <kissing lips> <kissing lips>

[rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Naten Kinge gjume te emebel  <kissing lips> <kissing lips> <kissing lips>
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Albert ne Korrik 14, 2010, 11:09:55 MD
Naten e Mire te gjithve
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: qapkeni ne Korrik 14, 2010, 11:24:39 MD
naten e mire per te gjithe ata qe me duan edh i dua
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Korrik 15, 2010, 11:54:34 MD
 [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Albert ne Korrik 15, 2010, 11:54:50 MD
naten e mire te gjithve sheqerk te  <kissing lips> naten mikrula mu
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Korrik 15, 2010, 11:59:53 MD
Naten  edhe nga mua  [hello55] [sleep] [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: KORABI AL ne Korrik 16, 2010, 12:04:03 PD
Naten  edhe nga mua  [hello55] [sleep] [sleep]
Naten Madam [zbye] [zbye]

Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: KORABI AL ne Korrik 16, 2010, 12:04:56 PD
naten e mire te gjithve sheqerk te  <kissing lips> naten mikrula mu
Naten  Berti  [zbye] [zbye]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: qapkeni ne Korrik 16, 2010, 11:30:45 MD
naten per te gjithe ata qe dua edhe me duan
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: n___a ne Korrik 16, 2010, 11:32:00 MD
naten per te gjithe ata qe dua edhe me duan

                gjume te embel  [bestfriends] [kisss2] [kisss2] [kisss2] [kisss2] [kisss2] [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: qapkeni ne Korrik 16, 2010, 11:32:52 MD
naten per te gjithe ata qe dua edhe me duan

                gjume te embel  [bestfriends] [kisss2] [kisss2] [kisss2] [kisss2] [kisss2] [kisss2]

naten nikla se jam bo telef sot [kisss2] [kisss2] [kisss2] [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Peqinsja_Omel ne Korrik 17, 2010, 10:08:22 MD
naten te gjitheve kaloni sa me bukur all
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: qapkeni ne Korrik 17, 2010, 11:13:11 MD
naten e mire per te gjithe ata qe i dua dhe me duan
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: *Bleri* ne Korrik 18, 2010, 02:12:08 PD
shum naten e mir t'gjithve , ju kerkoj ndjes por me erdhi dikush dhe duhet te shkoj ne krevat ;D
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: KORABI AL ne Korrik 18, 2010, 02:17:09 PD
shum naten e mir t'gjithve , ju kerkoj ndjes por me erdhi dikush dhe duhet te shkoj ne krevat ;D
Naten e  mir dhe mir e  befsh  [teethsmile] [teethsmile]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: al-kapone ne Korrik 18, 2010, 10:57:10 MD
Naten e mire te gjitheve   [hello55] [sleep] [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: GLOORIA ne Korrik 18, 2010, 11:55:45 MD
gdhifshi shnosh te gjithe  ;D
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Minatori ne Korrik 19, 2010, 02:33:01 PD
lexoni titullin e temes [mrgreen] [cool1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: qapkeni ne Korrik 19, 2010, 11:33:52 MD
naten e mire per te gjithe ata qe dua edhe me duan (ahh ste do njeri sot) [laugh1] [laugh1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: al-kapone ne Korrik 20, 2010, 01:30:03 PD
Naten e mire te gjitheve  [hello55] [sleep] [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: SHY GIRL ne Korrik 20, 2010, 09:55:16 MD
Naten nga une  [hello55] [hello55] [hello55] [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: KORABI AL ne Korrik 20, 2010, 10:29:59 MD
Naten  te  gjithve  [zbye] [zbye]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: qapkeni ne Korrik 21, 2010, 12:25:20 PD
naten e mire
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Korrik 23, 2010, 12:13:08 PD
Naten e mire te gjithe [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: qapkeni ne Korrik 23, 2010, 12:16:28 PD
naten dolche
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Korrik 24, 2010, 12:49:17 PD
Good night people
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Korrik 24, 2010, 02:54:38 PD
naten dhe nga une onlinsa  [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Korrik 24, 2010, 02:56:19 PD
Naten dhe nga un piplla  [sleep]

Naq maj ca bejm kshu ,gjithmon njera para e tjetra mrapa  [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: qapkeni ne Korrik 26, 2010, 09:46:54 MD
naten te gjitheve
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Juventine ne Korrik 26, 2010, 11:20:58 MD
naten
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: shoferi ne Korrik 26, 2010, 11:26:37 MD
naten fresera [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Korrik 28, 2010, 12:06:07 PD
Naten e mire te gjithe... [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: qapkeni ne Korrik 28, 2010, 12:07:45 PD
naten dolche
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: SHY GIRL ne Korrik 28, 2010, 09:44:35 MD
Naten te gjitheve  [hello55] [hello55] [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Fshatari_Tr ne Korrik 28, 2010, 09:45:53 MD
Naten
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: SHY GIRL ne Korrik 29, 2010, 11:09:58 MD
Pacim juve .
Naten e mire  [hello55] [hello55] [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Korrik 30, 2010, 12:50:45 PD
naten piplla ika une e kputa kaptinen
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Thabelina ne Korrik 30, 2010, 10:02:11 MD
Naten e mire te gjitheve dhe ju uroj te kaloni sa me bukur.
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: qapkeni ne Korrik 30, 2010, 10:03:04 MD
Naten e mire te gjitheve dhe ju uroj te kaloni sa me bukur.

kalofsh sa me bukur thabe [kisss2] [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Korrik 30, 2010, 10:03:49 MD
quote author=Thabelina link=topic=11090.msg780507#msg780507 date=1280520131]
Naten e mire te gjitheve dhe ju uroj te kaloni sa me bukur.
[/quote] [cryingorverysad] [cryingorverysad] [cryingorverysad] [cryingorverysad]
Naten ,po pse nuk rri dhe pak  [cry1]
 <kissing lips> <kissing lips> <kissing lips> <kissing lips>
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Thabelina ne Korrik 30, 2010, 10:04:42 MD
quote author=Thabelina link=topic=11090.msg780507#msg780507 date=1280520131]
Naten e mire te gjitheve dhe ju uroj te kaloni sa me bukur.
[cryingorverysad] [cryingorverysad] [cryingorverysad] [cryingorverysad]
Naten ,po pse nuk rri dhe pak  [cry1]
 <kissing lips> <kissing lips> <kissing lips> <kissing lips>
[/quote]

Te kam sqaruar diku tjter motra psen <kissing lips> <kissing lips> <kissing lips> <kissing lips>
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Thabelina ne Korrik 30, 2010, 10:04:59 MD
Naten e mire te gjitheve dhe ju uroj te kaloni sa me bukur.

kalofsh sa me bukur thabe [kisss2] [kisss2]

Flm yll [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Korrik 30, 2010, 10:05:46 MD
quote author=Thabelina link=topic=11090.msg780507#msg780507 date=1280520131]
Naten e mire te gjitheve dhe ju uroj te kaloni sa me bukur.
[cryingorverysad] [cryingorverysad] [cryingorverysad] [cryingorverysad]
Naten ,po pse nuk rri dhe pak  [cry1]
 <kissing lips> <kissing lips> <kissing lips> <kissing lips>

Te kam sqaruar diku tjter motra psen <kissing lips> <kissing lips> <kissing lips> <kissing lips>
[/quote]ok  <kissing lips> <kissing lips> <kissing lips> <kissing lips>
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: qapkeni ne Korrik 30, 2010, 10:23:55 MD
naten e mire
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Korrik 31, 2010, 12:15:53 PD
naten  [happydance] [zbye]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: *Bleri* ne Korrik 31, 2010, 12:31:22 PD
xhoni po iki te inaguroj fustanin ;D shpresoj te me kuptosh sic di ti  <kissing lips> <kissing lips> <kissing lips>

naten e mir te gjithve befshi qejf deri ne mgjes  [teethsmile]

 [cheers]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: xhon_rektori ne Korrik 31, 2010, 12:33:09 PD
naten yllo poiki edhe une naten ty inushe ruhu mos te fusin duarte
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: *Bleri* ne Korrik 31, 2010, 12:37:10 PD
ok xhoni ikim bashk ;D tani me merr hopa se jam e leht si tanku  hahahahaha
kiss gjumin e embel te gjithve
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: xhon_rektori ne Korrik 31, 2010, 10:14:42 PD
cfar e lehte duke te ngritur ty ne krah keputa mish je rednuar pak mos me ha me piza ok <kissing lips2>
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: *Bleri* ne Korrik 31, 2010, 03:57:34 MD
;D hahaha
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: SHY GIRL ne Korrik 31, 2010, 09:20:05 MD
Naten Dark ,naten Ghost  [hello55] [hello55] [hello55]
Kalofshi kendshem ju  [kisss2] [kisss2] [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Korrik 31, 2010, 09:24:13 MD
Naten Dark ,naten Ghost  [hello55] [hello55] [hello55]
Kalofshi kendshem ju  [kisss2] [kisss2] [kisss2]
Sa shpejt mi  [huh1]
Naten Shy  [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: qapkeni ne Korrik 31, 2010, 11:00:21 MD
naten e mire
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Gusht 01, 2010, 12:46:47 PD
naten ika une [shpulle]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Juventine ne Gusht 01, 2010, 03:17:50 MD
 [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Gusht 01, 2010, 11:25:20 MD
naten ika une  [biciklete]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Gusht 01, 2010, 11:26:29 MD
Naten leshe  [hugs] [hugs] [hugs]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Gusht 01, 2010, 11:28:18 MD
naten leshe peace  [peace2]  [biciklete]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: al-kapone ne Gusht 02, 2010, 10:37:36 MD
Naten e mire te gjitheve dhe gjume te embel te beni  [hello55] [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: qapkeni ne Gusht 02, 2010, 10:39:16 MD
naten e mire  te gjitheve keshtu eshte kur lihet keshilli ne dore te ndrikullave
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: n___a ne Gusht 02, 2010, 10:40:24 MD
naten e mire  te gjitheve keshtu eshte kur lihet keshilli ne dore te ndrikullave

po iken moooooooooooOOOOOOO
C'ne kaq heret?
gjithe se si  [kisss2] [kisss2] [kisss2] [bestfriends] gjume te embel  [bestfriends]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: shoferi ne Gusht 02, 2010, 10:41:55 MD
naten e mir dhe nga un ,mroma nikla  [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: qapkeni ne Gusht 02, 2010, 10:44:58 MD
naten e mire  te gjitheve keshtu eshte kur lihet keshilli ne dore te ndrikullave

po iken moooooooooooOOOOOOO
C'ne kaq heret?
gjithe se si  [kisss2] [kisss2] [kisss2] [bestfriends] gjume te embel  [bestfriends]

naten motrush  te perqafoj e te puth vellai jot [kisss2] [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: n___a ne Gusht 02, 2010, 10:46:29 MD
Naten king
Puth edhe une  [kisss2] [kisss2] [kisss2]
Me endra te prekshme  [bestfriends]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: n___a ne Gusht 02, 2010, 10:48:59 MD
............ ,mroma nikla  [hello55]
  [teethsmile] mirembrema shofero  [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Morphine ne Gusht 03, 2010, 12:10:19 PD
Naten.  [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Fshatari_Tr ne Gusht 03, 2010, 12:16:03 PD
Naten.  [hello55]
Naten
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Gusht 03, 2010, 12:30:33 PD
naten  [biciklete]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Gusht 03, 2010, 12:31:08 PD
naten  [biciklete]
[gjuha] [gjuha] [gjuha]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Gusht 03, 2010, 12:32:16 PD
cke mi leshe?
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Gusht 03, 2010, 12:33:13 PD
cke mi leshe?
Po me le vetem  [gjuha] [gjuha]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Gusht 03, 2010, 12:33:42 PD
leshe po vetem ne rrime si sorrat ne forum  [rlmao]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Gusht 03, 2010, 12:36:32 PD
Po ska gje mi leshe  [rlmao] [rlmao]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Gusht 03, 2010, 12:37:30 PD
 [rlmao] leshe a e meritoj tani te futem tek grupi lemerija?  [rlmao]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Gusht 03, 2010, 12:38:47 PD
Jeth leshe e meriton  [laugh1] [laugh1] [laugh1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Gusht 03, 2010, 12:39:24 PD
u shyqyr u bera e dobishme per nji pun  [rlmao]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Gusht 03, 2010, 12:41:27 PD
Pse mi grupi lemerija te duken te dobishme ty  [laugh1] [laugh1] [laugh1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Gusht 03, 2010, 12:42:26 PD
 leshe te pakten me mire se te jesh bjonde eshte  [grosecolere]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Gusht 03, 2010, 12:42:57 PD
Ti je bjonde te grupi lemeria  [laugh1] [laugh1] [laugh1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Gusht 03, 2010, 12:43:28 PD
 [grosecolere] [grosecolere] un sjam bjonde  [grosecolere] <kerce mbi tavoline>
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Gusht 03, 2010, 12:45:16 PD
Po mos te jesh bjonde nuk nxefesh ti  [laugh1] [laugh1] [laugh1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Gusht 03, 2010, 12:46:11 PD
  [rlmao] brunet nxefen pastaj ti e pe qe une sjam bjonde  [grosecolere] [rlmao]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Gusht 03, 2010, 12:47:55 PD
 [laugh1] [laugh1] [laugh1]
Duhet te shof syte bojqielli dhe floket geshtenj qe te besoj ,smund te besoj qe je ti ajo me kurriz  [laugh1] [laugh1] [laugh1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Gusht 03, 2010, 08:15:54 MD
naten pacim  [smiley1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: qapkeni ne Gusht 03, 2010, 08:16:20 MD
naten pacim  [smiley1]

naten ganga [kisss2] [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Gusht 03, 2010, 08:16:36 MD
naten pacim  [smiley1]
<kissing lips>
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Mistrece ne Gusht 03, 2010, 09:02:20 MD
Naten e mire popull, shihena kur te kena kohe.
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Gusht 03, 2010, 09:04:02 MD
Naten e mire popull, shihena kur te kena kohe.
Naten Strece kalofsh bukur  <kissing lips>
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: SHY GIRL ne Gusht 04, 2010, 10:10:39 MD
Naten e mire njerez  [hello55] [hello55] [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Gusht 04, 2010, 10:11:46 MD
Naten e mire njerez  [hello55] [hello55] [hello55]
Naten Shy  [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: n00b ne Gusht 04, 2010, 10:12:45 MD
Naten e mire njerez  [hello55] [hello55] [hello55]

Naten Shy!
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: shoferi ne Gusht 04, 2010, 10:13:10 MD
Naten e mire njerez  [hello55] [hello55] [hello55]

kushe si je mi?
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Fshatari_Tr ne Gusht 04, 2010, 10:13:25 MD
Naten e mire njerez  [hello55] [hello55] [hello55]
bon nuit mon cheri [tongue3]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: al-kapone ne Gusht 05, 2010, 12:30:18 PD
Naten e mire te gjitheve   [sleep] [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: *Bleri* ne Gusht 05, 2010, 12:30:48 PD
Naten kapo
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: al-kapone ne Gusht 05, 2010, 12:32:29 PD
Naten kapo
Naten bleri shkuhemi ne shtator tani [kisss2] [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: *Bleri* ne Gusht 05, 2010, 12:41:13 PD
pushime te kendshme ;P ciao
Marjanne naten zemer po iki dhe une..
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Gusht 05, 2010, 01:04:11 PD
pushime te kendshme ;P ciao
Marjanne naten zemer po iki dhe une..
Naten xhan gjume te embel  [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: BAILANDO ne Gusht 07, 2010, 07:53:18 MD
naten e mire dhe kalofshi mire ne vazhdim
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Juventine ne Gusht 09, 2010, 08:25:14 MD
ika una,,,kalofshi mire [kisss2] [kisss2] [kisss2] [kisss2] [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: tildaaa ne Gusht 09, 2010, 10:43:56 MD
naten o njerez
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: shoferi ne Gusht 09, 2010, 10:46:36 MD
naten tilda  [hello55] [kisss2] po te kishe nejt dhe pak me ee?
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Gusht 10, 2010, 10:40:40 MD
Good night all   [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: a_lesio ne Gusht 10, 2010, 11:45:32 MD
naten e mire te gjithe dhe flm per respektin
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: tildaaa ne Gusht 10, 2010, 11:47:22 MD
naten dhe nga une
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: a_lesio ne Gusht 11, 2010, 11:16:53 MD
naten e mire dhe kalofshi sa me kendshem
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: tildaaa ne Gusht 11, 2010, 11:21:18 MD
naten te gjitheve [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: QAPKO ne Gusht 12, 2010, 11:00:29 MD
naten e mire dhe mirupafshim nga QAPKENI
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Iness ne Gusht 14, 2010, 09:58:02 MD
Naten te gjitheve!!!!
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Morphine ne Gusht 14, 2010, 10:15:43 MD
Naten grupi..
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Fshatari_Tr ne Gusht 14, 2010, 10:16:45 MD
naten choko dhe kakao [flirt]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Gusht 14, 2010, 11:42:52 MD
Naten  t'gjithve..ika une..
kalofshi mire neser..
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: A.E.O.N ne Gusht 15, 2010, 12:33:05 PD
Noten forumit ja kalofshi mire .
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Peqinsja_Omel ne Gusht 15, 2010, 02:08:02 PD
naten te gjitheve

Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: a_lesio ne Gusht 15, 2010, 10:34:45 MD
besoj se nuk me ngelet gje tjeter vec tju them naten e mire edhe ja kalofshi sa me mire
flm edhe per mikpritjen tuaj
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: a_lesio ne Gusht 16, 2010, 11:06:13 MD
naten e mire te gjithe
edhe kalofshi mire ne vazhdim
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: al-kapone ne Gusht 22, 2010, 09:55:30 MD
Naten e mire te gjitheve kalofshi bukur ne vazhdim   [hello55] [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Gusht 23, 2010, 12:10:07 PD
Naten e mire ju qe jeni ne linje...
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: tildaaa ne Gusht 23, 2010, 10:04:36 MD
 [hello55] kalofshi mire ne vazhdim  [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: al-kapone ne Gusht 23, 2010, 10:07:05 MD
[hello55] kalofshi mire ne vazhdim  [hello55]
Naten e mire tildaa  [bestfriends]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: tildaaa ne Gusht 24, 2010, 11:45:29 MD
naten & gjume te embel  [sleep] [smiley1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Albert ne Gusht 24, 2010, 11:50:59 MD
naten & gjume te embel  [sleep] [smiley1]
naten  [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Gusht 25, 2010, 10:31:15 MD
Naten e mire gjithve [zbye]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: al-kapone ne Gusht 25, 2010, 10:40:31 MD
Naten e mire dhe nga un bofshi qejf ne vazhdim ju qe jeni on   [zbye] [zbye]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Gusht 25, 2010, 11:18:40 MD
 [zbye] [zbye] [zbye] [zbye]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Albert ne Gusht 25, 2010, 11:20:45 MD
[zbye] [zbye] [zbye] [zbye]
ku vete ti moj
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Gusht 25, 2010, 11:22:45 MD
 [sleep] [sleep] te flej ika une [rose]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Albert ne Gusht 25, 2010, 11:23:58 MD
[sleep] [sleep] te flej ika une [rose]
pa mua
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Gusht 25, 2010, 11:25:18 MD
[sleep] [sleep] te flej ika une [rose]
pa mua
[woops] [lovestruck] [lovestruck]

Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: tildaaa ne Gusht 26, 2010, 12:02:09 PD
naten &  kush eshte online klm  [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: shoferi ne Gusht 26, 2010, 01:02:09 PD
naten dhe ti and all
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Thabelina ne Gusht 27, 2010, 08:01:28 MD
naten all
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: al-kapone ne Gusht 27, 2010, 08:05:29 MD
naten all
Naten kinge  [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Gusht 30, 2010, 01:08:19 PD
Naten te gjitheve...ika  une. [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Fshatari_Tr ne Gusht 30, 2010, 01:08:46 PD
naten [teethsmile]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Gusht 31, 2010, 01:50:58 PD
naten piplla edhe pse nuk asht kush  [rlmao] [rlmao]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: n00b ne Gusht 31, 2010, 01:59:55 PD
Naten Vagabonde! :)
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: BABUCIBERAT ne Shtator 01, 2010, 11:32:16 MD
naten e mire te gjitheve qe me duan edhe i dua
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: i miri ne Shtator 01, 2010, 11:37:12 MD
naten e mire dhe nga une, klm te gjithe... [bigok]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Gogoli ne Shtator 01, 2010, 11:46:38 MD
Naten
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: tildaaa ne Shtator 02, 2010, 12:31:46 PD
naten e mire  [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Shtator 02, 2010, 02:23:51 PD
naten  e mire
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Shtator 02, 2010, 02:26:54 PD
Naten dhe nga une  [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: tildaaa ne Shtator 02, 2010, 10:14:15 MD
naten  [d'oh]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Shtator 02, 2010, 10:20:11 MD
Naten tildaaa  [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Shtator 03, 2010, 12:11:21 PD
Naten e mire dhe nga une  [sleep] [sleep] [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Shtator 03, 2010, 12:22:01 PD
po iken naq?
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Shtator 03, 2010, 03:04:02 PD
naten
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Shtator 03, 2010, 03:05:41 PD
Naten angel, N00b


naq maj naten degjohemi neser ne mengjes  ;D
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: n00b ne Shtator 03, 2010, 03:40:33 PD
Naten ♥♥Dark_EyEs♥♥!

Naten te gjitheve!
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: al-kapone ne Shtator 04, 2010, 01:40:51 PD
Naten e mire te gjitheve  [sleep] [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Shtator 04, 2010, 01:42:41 PD
naten al  [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: al-kapone ne Shtator 04, 2010, 01:43:44 PD
naten al  [kisss2]
Naten nikki  [givelove] [bestfriends]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Shtator 04, 2010, 02:04:17 PD
reklamatar.com/attachment.php?attachmentid=132145&stc=1&d=1274389649[/img]

Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: al-kapone ne Shtator 05, 2010, 02:09:28 PD
Naten e mire te gjitheve kalofshi bukur ne vazhdim ju qe jeni on  [sleep] [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: A.E.O.N ne Shtator 05, 2010, 02:21:55 PD
Noten forumit dita e shtune po hika prer l [cheesy1] Shifena te kavo per ata qe jetojn knej  [laugh1] [cheesy1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Shtator 05, 2010, 02:25:01 PD
naten dhe nga une
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Golden ne Shtator 05, 2010, 02:58:05 PD
Natën e mirë të gjithëve...!!! [sleep] [sleep]
Kaloni mirë ju që jeni akoma këtu....!!!

(http://www.graphicsgrotto.com/glittergraphics/comments/daysoftheweek/goodnight/images/gcgoodnight9.gif)
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: dareU2move ne Shtator 05, 2010, 03:30:55 PD
 [hello55] [hello55] [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Shtator 06, 2010, 12:56:07 PD
Naten e mire gjum te embel te gjithve...endrra te bukura cdo njerit ju uroj [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: dareU2move ne Shtator 06, 2010, 01:53:20 PD
Naten Vagabonda, Dark n00b e kush eshte tjeter on [hello55]
klm javen e re! [cheers]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Shtator 06, 2010, 01:56:22 PD
naten dare   [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Shtator 06, 2010, 02:00:07 PD
Naten U2 gjume te embel dhe jave te mbare  [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Shtator 06, 2010, 02:49:55 PD
naten ju qe jeni ne linje  [hello55]..
jave te bukur
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Shtator 06, 2010, 02:57:29 PD
Naten dhe nga une po ato qe jan ne linje sja vlen me i pershendet  [cool1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Golden ne Shtator 06, 2010, 03:24:52 PD
Natën e mirë të gjithëve që jeni NË LINJË...!!! Ju uroj gjumë të ëmbël...!!!  [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: tildaaa ne Shtator 06, 2010, 11:58:23 MD
Naten all  :)
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Shtator 07, 2010, 12:35:06 PD
naten dhe nga une
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: SHPIRAGU 1 ne Shtator 07, 2010, 10:55:50 MD
Naten  all
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: dareU2move ne Shtator 08, 2010, 12:48:02 PD
Naten njerez te mire... [teethsmile]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Albert ne Shtator 08, 2010, 12:48:40 PD
Naten njerez te mire... [teethsmile]
naten dhe pse je milaniste [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Shtator 08, 2010, 12:49:41 PD
Naten njerez te mire... [teethsmile]

naten naq
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: al-kapone ne Shtator 08, 2010, 12:50:03 PD
Naten njerez te mire... [teethsmile]
Naten yllo  [bestfriends] [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Albert ne Shtator 08, 2010, 01:03:07 PD
naten e mire qe te treve  [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Golden ne Shtator 08, 2010, 03:30:52 PD
Natën e mirë të gjithëve...!! Gjumin e ëmbël...!!!

(http://www.desiglitters.com/wp-content/uploads/2009/02/good-night-desi-glitters-3.gif)
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Shtator 08, 2010, 03:31:39 PD
naten dhe nga une
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Shtator 08, 2010, 03:35:30 PD
Naten dhe nga une
edhe pse ska asnje  >:D
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: T ne Shtator 08, 2010, 09:24:04 MD
Natennn pipllaaa .. Gjum t'omel  se un ika.

Zhgarravitemi neser !

 [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Shtator 08, 2010, 09:26:38 MD
Natennn pipllaaa .. Gjum t'omel  se un ika.

Zhgarravitemi neser !

 [kisss2]

Puc zemer....te du fort mos harro [flirt] <kissing lips> <kissing lips> <kissing lips> [teethsmile]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: n00b ne Shtator 08, 2010, 09:42:28 MD
Natennn pipllaaa .. Gjum t'omel  se un ika.

Zhgarravitemi neser !

 [kisss2]

Naten e mire!
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Thabelina ne Shtator 08, 2010, 10:57:14 MD
naten o popull
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Shtator 08, 2010, 10:59:29 MD
naten o popull
Naten motla  <kissing lips>
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Shtator 08, 2010, 10:59:42 MD
naten o popull

Naten kinge
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Shtator 09, 2010, 12:12:53 PD
Naten njerez te mire... [teethsmile]
o robo ...si srame i here bashke ne linje  :-\ <kissing lips>
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Shtator 09, 2010, 02:33:59 PD
Naten gjithve....Dark & Vage pas meje shpejt [prankster]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Shtator 09, 2010, 02:35:00 PD
po iken moma e krisur  [rlmao]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Shtator 09, 2010, 02:36:43 PD
mome naten rri na lere te bejme pak jete nate  [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Shtator 09, 2010, 02:40:25 PD
po iken moma e krisur  [rlmao]

Ti kohet e fundit ma ke cu kryt goxha si shum...po moma s'te duron..ec shpis hpejt...vetem dark do rrij ketu ti je denuar nga tani [shpulle] [shpulle] [shpulle]

mome naten rri na lere te bejme pak jete nate  [rlmao] [rlmao] [rlmao]

Mire rri edhe 1 ore
[doviprap]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Shtator 09, 2010, 02:41:34 PD
hahhaha ca denimi mora  [rlmao] [rlmao]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Shtator 09, 2010, 02:42:20 PD
hahhaha ca denimi mora  [rlmao] [rlmao]
[rlmao] [rlmao] [rlmao]  fiks per ty naq  [laugh1] [laugh1] [laugh1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Shtator 09, 2010, 02:44:18 PD
hahhaha ca denimi mora  [rlmao] [rlmao]

E mendojm me vone [fool] [fool] [fool]


hahhaha ca denimi mora  [rlmao] [rlmao]
[rlmao] [rlmao] [rlmao]  fiks per ty naq  [laugh1] [laugh1] [laugh1]

Moter mund ta quash [shpulle]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Shtator 09, 2010, 02:45:09 PD
Moter e kam  :)
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Shtator 09, 2010, 02:46:48 PD
Moter e kam  :)

Normale....ju jeni cikat e mija [yourwelcome] [laugh1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Shtator 09, 2010, 02:47:44 PD
Naten e mire
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Shtator 09, 2010, 02:49:05 PD
Naten Naq  <kissing lips>
Naten leshe  <kissing lips>


Ps sjam goca jote po vagen moter e kam  :)
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Golden ne Shtator 09, 2010, 03:27:52 PD
Natën e mirë të gjithëve..!!! Ju dëshiroj gjumë të ëmbël me ëndërra të bukura...!!!   [sleep]

(http://4.bp.blogspot.com/_TYP4i8S2qZQ/RtktmafrFDI/AAAAAAAAACg/FlwWTmTN57o/s400/goodnight.gif)
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Shtator 10, 2010, 01:42:36 PD
Naten e mire naq  <kissing lips> <kissing lips> <kissing lips>

sogni d'ro

naten dhe ju qe jeni fshehur  ;D
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Shtator 10, 2010, 01:46:14 PD
 <kissing lips> <kissing lips> naq
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: BeLti ne Shtator 10, 2010, 11:36:14 MD
naten.
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: tildaaa ne Shtator 10, 2010, 11:48:20 MD
naten all.
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: al-kapone ne Shtator 10, 2010, 11:51:46 MD
naten all.
Naten tilda  [smiley1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Shtator 12, 2010, 03:06:22 PD
Ej ika une..Naten gjum te embe...

Beqaro me fal s'mund ta shtyj dot me shum...asnihere nuk me ka bo vaki te me zej 3- mbremje ne internet.. [scared]...

Kuss fur dich..
<kissing lips> [blushing] [bestfriends]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Beqari ne Shtator 12, 2010, 03:11:20 PD
 donche ska problem se edhe un do iki te fle gjum

gute nacht  und ich hab dich gern   [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Shtator 12, 2010, 03:14:03 PD
donche ska problem se edhe un do iki te fle gjum

gute nacht  und ich hab dich gern   [kisss2]

Oh Danke Ich dich auch  [coolthumb] [bestfriends] Tschuss
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Beqari ne Shtator 13, 2010, 12:38:30 PD
naten  e mire   [hello55] [hello55] [hello55] [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Shtator 13, 2010, 01:11:36 PD
Naten dhe nga une  [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Golden ne Shtator 13, 2010, 01:12:33 PD
Naten dhe nga une  [hello55]
[hello55] [hello55] [hello55] GJUMIN E ËMBËL...!!!
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Golden ne Shtator 13, 2010, 01:19:44 PD
Naten e mire...!!!!
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: al-kapone ne Shtator 13, 2010, 10:49:34 MD
Naten e mire te gjitheve  [sleep] [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Thabelina ne Shtator 13, 2010, 11:10:14 MD
naten all
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Shtator 15, 2010, 02:11:50 PD
naten strece e ju qe jeni ne linje
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Shtator 16, 2010, 02:25:26 PD
naten
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: GLOORIA ne Shtator 16, 2010, 02:31:12 PD
ike mi??? dale se ka i llaf ke veshi mina  [mrgreen]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Minatori ne Shtator 16, 2010, 02:46:19 PD
Naten piplla!
Naten Glooria in exelsis deo.(lol,ishallah se kam shkrujt gabim se me latinishten jam cope-cope [rlmao] [rlmao])
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Beqari ne Shtator 17, 2010, 12:35:11 PD
naten e mir te gjitheve  se un ika [sleep] [sleep] [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Shtator 17, 2010, 12:40:01 PD
Naten e mire  Beqar  [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: *Bleri* ne Shtator 17, 2010, 12:43:05 PD
naten
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Sirenetta ne Shtator 17, 2010, 01:39:51 PD
naten vajza  [rose] ju pershendes  ... 

Thjesht Disa Fjal ... ! (http://www.youtube.com/watch?v=ofswhpjGoE0#ws)
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Shtator 17, 2010, 01:41:57 PD
naten vajza  [rose] ju pershendes  ... 

Thjesht Disa Fjal ... ! (http://www.youtube.com/watch?v=ofswhpjGoE0#ws)
thks  [givelove]
shkova dhe une se ne pune neser
do vendos dy kunja shkrepsesh te mbaj syte hapur neser  [laugh1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Shtator 17, 2010, 02:15:27 PD
naten ju gogolat e forumit  [mrgreen]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Minatori ne Shtator 17, 2010, 02:16:54 PD
Naten dhe nga une!
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Shtator 17, 2010, 02:18:03 PD
Naten piplla dhe nga une  ;D
Kur them piplla me vjen te qesh tani  [laugh1] [laugh1] [laugh1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Golden ne Shtator 17, 2010, 03:03:53 PD
Natën e mirë..!!! Gjumin e ëmbël të gjithëve...!!!  [kisss2] [kisss2]
 [sleep] [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Golden ne Shtator 17, 2010, 11:39:49 MD
Natën e mirë..!!! Gjumin e ëmbël të gjithëve...!!!  [kisss2] [kisss2]
 [sleep] [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Mistrece ne Shtator 19, 2010, 02:10:33 PD
Naten e mire popull [hello55] [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Shtator 19, 2010, 02:36:53 PD
Naten Strece  <kissing lips>

Naten Piplla  [sleep] [sleep] [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: tildaaa ne Shtator 19, 2010, 09:24:56 MD
Naten all  [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: al-kapone ne Shtator 19, 2010, 09:31:22 MD
Naten all  [sleep]
Naten tilda  [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Shtator 19, 2010, 11:06:52 MD
naten, me pafshi ne enderr  [laugh1] [laugh1] [laugh1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Beqari ne Shtator 19, 2010, 11:49:50 MD
joooo ishalla  [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: n00b ne Shtator 20, 2010, 12:44:27 PD
Naten all!
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Shtator 20, 2010, 12:46:03 PD
Naten Admino  ;D

Naten piplla dhe nga une  [sleep] [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Morphine ne Shtator 20, 2010, 01:05:46 PD
Naten e mire. [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Shtator 21, 2010, 12:50:17 PD
naten te gjitheve  [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Shtator 21, 2010, 12:50:58 PD
Naten e mire dhe nga une  [hello55] [sleep]


Naq  <kissing lips> <kissing lips> <kissing lips>
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: vissi_kaze ne Shtator 21, 2010, 01:15:06 PD
noten
(http://farm1.static.flickr.com/21/33570155_fa856e2578.jpg)
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Sirenetta ne Shtator 21, 2010, 01:24:06 PD
sa qenke hap ri   [teethsmile]   naten naten e gjum te embel   [kiss3]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: al-kapone ne Shtator 21, 2010, 11:25:38 MD
Naten e mire all  [sleep] [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: GLOORIA ne Shtator 22, 2010, 01:10:47 PD
naten e mire  [kisss2] [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: vissi_kaze ne Shtator 22, 2010, 01:12:13 PD
natem [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: vissi_kaze ne Shtator 22, 2010, 01:33:03 PD
noten
(http://img835.imageshack.us/img835/386/catyg.jpg)
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: klodian zguri ne Shtator 22, 2010, 11:43:52 MD
naten e mire te gjithve qe po le ketu [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: GLOORIA ne Shtator 22, 2010, 11:46:35 MD
naten e mire dhe nga mua  [sleep] [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: vissi_kaze ne Shtator 23, 2010, 01:15:58 PD
noten
(http://img85.imageshack.us/img85/1517/sleepingcat.jpg)
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Shtator 23, 2010, 01:49:33 PD
naten noku n00b e pim  [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Golden ne Shtator 23, 2010, 01:51:32 PD
naten noku n00b e pim  [hello55]
Naten ..!! Gjumin e embel..!!!  [hello55] [rose]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: n00b ne Shtator 23, 2010, 02:05:47 PD
Naten Vagabonda! ;)
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: KORABI AL ne Shtator 23, 2010, 11:05:28 MD
Naten  te  gjithve   [sleep] [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: tildaaa ne Shtator 23, 2010, 11:36:13 MD
Neten all! Klm ne vijim..........:)
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Golden ne Shtator 24, 2010, 01:28:10 PD
Naten e mire..!!
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: vissi_kaze ne Shtator 24, 2010, 01:55:33 PD
                vissi      vagabonda
(http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:QB-hrcGP9fDUzM:http://i51.photobucket.com/albums/f354/mzmeowy/cat_sleeping_bags.jpg&t=1)
naten
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: KORABI AL ne Shtator 24, 2010, 10:39:09 MD
naten e  mir  te gjithve   naten  Madam  [zbye] [zbye]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: tildaaa ne Shtator 25, 2010, 12:49:45 PD
Naten e mire & gjume te embel!!! [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: al-kapone ne Shtator 25, 2010, 01:32:21 PD
naten e mire dhe nga un  [hello55] [sleep] [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Shtator 25, 2010, 01:51:42 PD
                vissi      vagabonda
(http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:QB-hrcGP9fDUzM:http://i51.photobucket.com/albums/f354/mzmeowy/cat_sleeping_bags.jpg&t=1)
naten

hahhaha sa te mire te dy viss  [mrgreen]

naten dhe nga une
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: al-kapone ne Shtator 26, 2010, 01:51:55 PD
naten e mire te gjitheve  [sleep] [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: *LiNa* ne Shtator 26, 2010, 01:53:37 PD
Naten e mir al kapone endrra te qarta me naj fantazm  [mrgreen] [mrgreen] [rlmao] [rlmao]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Shtator 26, 2010, 02:06:13 PD
Naten e mire nga une dhe  Lina..meqe jemi ne te njejten Pc [zbye]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: al-kapone ne Shtator 26, 2010, 11:08:08 MD
naten e mire te gjitheve  [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: tildaaa ne Shtator 26, 2010, 11:15:02 MD
Naten all
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Danzel ne Shtator 27, 2010, 01:41:30 PD
Naten e mire e bafshi te gjith ..
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Fshatari_Tr ne Shtator 27, 2010, 01:43:58 PD
naten
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Golden ne Shtator 27, 2010, 01:46:57 PD
Natten!!!!!! Kalofshi mire ju qe jeni ON!!!!!  [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: al-kapone ne Shtator 27, 2010, 11:56:36 MD
naten e mire te gjitheve  [sleep] [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: KORABI AL ne Shtator 28, 2010, 12:02:11 PD
Naten  al  [zbye] [zbye]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Shtator 29, 2010, 01:54:37 PD
Naten
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Minatori ne Shtator 29, 2010, 02:02:18 PD
Naten te gjitheve!
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: al-kapone ne Shtator 29, 2010, 02:11:59 PD
naten e mire dhe un  8)
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: n00b ne Shtator 29, 2010, 02:26:43 PD
Naten all!
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Fshatari_Tr ne Shtator 29, 2010, 02:30:35 PD
Naten Filip [teethsmile]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: valmoo ne Shtator 29, 2010, 02:35:28 PD
naten
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Shtator 30, 2010, 12:36:49 PD
naten
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Shtator 30, 2010, 12:39:59 PD
Naten edhe nga une  [sleep]

Vaga  [kisss2] 
Naten Sorkadhe  [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: al-kapone ne Shtator 30, 2010, 12:41:23 PD
Naten dhe nga un mirupafshim ne  2011  [zbye] [zbye] [zbye] [zbye] [zbye]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: sorkadhe ne Shtator 30, 2010, 01:22:57 PD
HEEEEEJ si ne 2011?  :o
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Fshatari_Tr ne Shtator 30, 2010, 01:27:55 PD
naten per viti ri tashi [laugh1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Fshatari_Tr ne Shtator 30, 2010, 01:34:27 PD
edhe ti  ri  [teethsmile] [teethsmile] [teethsmile]

hajt naten e mire nga mua...me kismet neser  [mrgreen] [mrgreen] [mrgreen]
[laugh1] [laugh1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: KORABI AL ne Shtator 30, 2010, 11:08:06 MD
Naten  all Madam  Got [sleep] [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: tildaaa ne Tetor 01, 2010, 12:01:27 PD
 [rolleyes1]

Naten & gjume te embel befshi [sleep] [angel3]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Tetor 01, 2010, 12:02:34 PD
[rolleyes1]

Naten & gjume te embel befshi [sleep] [angel3]
Naten e mire tildaa  [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Tetor 01, 2010, 01:32:41 PD
Naten te gjithve   [sleep] [sleep] [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Tetor 01, 2010, 01:33:42 PD
L*she  prit se do te them dicka ne msn ;D
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Tetor 01, 2010, 01:34:56 PD
naten dhe nga une
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Beqari ne Tetor 01, 2010, 01:36:50 PD
naten e mir dark [hello55]

naten edhe ju te tjerve qe rrini akoma ketu
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Golden ne Tetor 01, 2010, 03:27:45 PD
Naten e mire..!!! Kaloni mire ju qe jeni ON (Edhe pse seshte askush me duket  [teethsmile])...!!!

 [zbye] [zbye] [zbye] [zbye] [zbye] [zbye] [zbye]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: valmoo ne Tetor 01, 2010, 03:29:26 PD
Naten e mire..!!! Kaloni mire ju qe jeni ON (Edhe pse seshte askush me duket  [teethsmile])...!!!

 [zbye] [zbye] [zbye] [zbye] [zbye] [zbye] [zbye]
Naten e mire X-pIM..  :)
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: tildaaa ne Tetor 02, 2010, 12:21:16 PD
Naten all  [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Tetor 02, 2010, 12:32:33 PD
Naten te gjithev [sleep] [sleep] [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Tetor 02, 2010, 01:57:18 PD
Naten pim ghost  [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Golden ne Tetor 02, 2010, 01:58:51 PD
Naten pim ghost  [hello55]
Gjumin e embel...NTM..!!! [hello55] [givelove]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Golden ne Tetor 02, 2010, 03:33:28 PD
Naten e mire Sorkadhe dhe Valmoo..!! Kaloni mire ne vazhdim..!!!
 [zbye]     [zbye]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: KORABI AL ne Tetor 02, 2010, 03:34:07 MD
Madam   [zbye] [zbye] klb
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: My Love ne Tetor 03, 2010, 11:41:48 MD
Noten all , neser ditee pune  [trullosur]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Peqinsja_Omel ne Tetor 04, 2010, 07:02:06 MD
naten all klbn ne vazhdim
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Fshatari_Tr ne Tetor 04, 2010, 10:39:52 MD
Naten  e  mire  te  gjitheve  dhe  pacim  pas  nje  jave  kismet.  [hello55] [hello55] [hello55] [hello55]
Klm dhe befsh qef [teethsmile]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: valmoo ne Tetor 04, 2010, 10:39:57 MD
naten e mire .. dhe gjitha te mirat momee  [rose]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Beqari ne Tetor 04, 2010, 11:43:25 MD
naten e mir te gjitheve qe jan online  [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Tetor 04, 2010, 11:43:56 MD
Naten e mire Beqaro  [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Tetor 05, 2010, 12:21:19 PD
Naten   [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Tetor 05, 2010, 12:22:50 PD
Naten edhe nga une piplla  [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Albert ne Tetor 05, 2010, 12:24:24 PD
naten e mire  te gjithve [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Matteos ne Tetor 05, 2010, 12:40:57 PD
Naten  [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Golden ne Tetor 05, 2010, 03:08:13 PD
 [zbye] Bye Bye  [zbye]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: tildaaa ne Tetor 05, 2010, 11:40:54 MD
 [sleep] [sleep]  [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: KORABI AL ne Tetor 06, 2010, 12:40:16 PD
Naten  e  mir Nastradina/se  [sleep] [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Tetor 06, 2010, 12:59:14 PD
Naten e mire te gjithe
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Tetor 06, 2010, 01:33:08 PD
Naten  [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: GLOORIA ne Tetor 06, 2010, 01:35:39 PD
[sleep] naten dhe nga mua  [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: SHY GIRL ne Tetor 06, 2010, 09:10:31 MD
Naten nga une .Pacim .  [hello55] [hello55] [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: *LiNa* ne Tetor 06, 2010, 10:44:19 MD
Me erdh  [sleep] do shkoj te qkriem gjum te embel [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: My Love ne Tetor 06, 2010, 11:20:05 MD
Noten lagja kendej
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Tetor 06, 2010, 11:21:51 MD
naten dhe nga une  [hello55]  [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Tetor 07, 2010, 01:37:43 PD
Naten ju qe jeni ne linje  [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Golden ne Tetor 07, 2010, 02:43:03 PD
Naten!!!  [zbye]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: al-kapone ne Tetor 07, 2010, 10:39:37 MD
naten e mire te gjitheve [zbye] [zbye] [zbye] [zbye] [zbye]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Tetor 08, 2010, 02:35:29 PD
Naten  [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: sorkadhe ne Tetor 08, 2010, 03:06:41 PD
Naten 
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Tetor 08, 2010, 11:10:45 MD
 [zbye] [zbye] [zbye]  [biciklete]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Beqari ne Tetor 08, 2010, 11:26:57 MD
naten e mir te gjithve  [hello55] [hello55] [hello55]
 [sleep] [sleep] [sleep] [sleep] [sleep] [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Tetor 08, 2010, 11:32:49 MD
naten e mir te gjithve  [hello55] [hello55] [hello55]
 [sleep] [sleep] [sleep] [sleep] [sleep] [sleep]
Naten Beqar fundjave te kendeshme  [hello55] [bestfriends]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Beqari ne Tetor 08, 2010, 11:36:54 MD
naten e mir te gjithve  [hello55] [hello55] [hello55]
 [sleep] [sleep] [sleep] [sleep] [sleep] [sleep]
Naten Beqar fundjave te kendeshme  [hello55] [bestfriends]
flm te uroj edhe ty nje weekend te kendshem  [zthumb] [zbye]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: tildaaa ne Tetor 08, 2010, 11:50:45 MD
[zbye] [zbye] [zbye]  [biciklete]

Naten Kami, klm kete fundjave [angel3]

naten e mir te gjithve  [hello55] [hello55] [hello55]
 [sleep] [sleep] [sleep] [sleep] [sleep] [sleep]

naten , gjithashtu dhe ty  [angel3]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: tildaaa ne Tetor 09, 2010, 01:22:10 PD
Naten e mire te gjithve! [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Matteos ne Tetor 09, 2010, 01:23:32 PD
Naten Tilda , [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: al-kapone ne Tetor 09, 2010, 01:40:24 PD
naten e mire  [zbye] [zbye] [zbye]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Tetor 09, 2010, 01:48:16 PD
Naten e mire te gjithe
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Tetor 09, 2010, 03:10:05 PD
Naten e mire Piplla ika une  [hello55] [sleep] [sleep] [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Tetor 09, 2010, 03:13:50 PD
naten dhe nga une

p.s naq si macja me miun un e ti  [rlmao]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Tetor 09, 2010, 03:14:54 PD
naten dhe nga une

p.s naq si macja me miun un e ti  [rlmao]
Ta kam thene naq ,ne hyjme bashke ( kur ti sje ne pune  [rlmao] [rlmao] [rlmao] ) dhe dalim njesoj  [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Golden ne Tetor 09, 2010, 04:38:29 PD
Vagga  <kissing lips> , DARK  [kisss2]
 NTM gjumin e embel me enderra te bukura! 
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Tetor 09, 2010, 04:39:18 PD
Vagga  <kissing lips> , DARK  [kisss2]
 NTM gjumin e embel me enderra te bukura! 


naten pim  [bestfriends]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: *LiNa* ne Tetor 09, 2010, 10:09:12 MD
Gjum te embel [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Tetor 09, 2010, 10:50:43 MD
 [hello55] [hello55] [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Tetor 09, 2010, 10:52:36 MD
[hello55] [hello55] [sleep]
Naten  <kissing lips>
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Tetor 09, 2010, 10:54:12 MD
  <kissing lips>
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: tildaaa ne Tetor 09, 2010, 11:51:50 MD
naten all [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: al-kapone ne Tetor 10, 2010, 12:39:17 PD
naten e mire te gjitheve  besoj se eshte nata e fundit qe ju pershendes po largohem dhe un [zbye] [zbye] [zbye] [zbye] [zbye] [zbye] [zbye]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Golden ne Tetor 10, 2010, 04:23:05 PD
 [zbye] Naten! Gjum te embel!  [zbye]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Matteos ne Tetor 10, 2010, 11:48:50 MD
Naten.  [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Tetor 11, 2010, 02:35:54 PD
naten e mire naq me pafshe ne enderr  [laugh1] [laugh1]
 <kissing lips>
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Tetor 11, 2010, 02:50:56 PD
naten pim naten valmo  [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Golden ne Tetor 11, 2010, 02:51:40 PD
naten pim naten valmo  [sleep]
Naten!! [hello55]
Te uroj gjume te embel!!!  [givelove] [givelove] [givelove]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Tetor 12, 2010, 02:24:04 PD
naten e mire
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Golden ne Tetor 12, 2010, 02:59:27 PD
Natten dhe nga une!!  [hello55]
 [sleep] [sleep] [sleep] [sleep] [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Golden ne Tetor 13, 2010, 03:18:25 PD
Naten!!  [hello55]


 [sleep] [sleep] [sleep] [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: KORABI AL ne Tetor 14, 2010, 12:24:34 PD
Naten  Donkeeee [sleep] [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Tetor 14, 2010, 12:31:48 PD
Naten  Donkeeee [sleep] [sleep]

Naten Korab gjum te embel [smiley1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Golden ne Tetor 14, 2010, 01:33:37 PD
Naten te gjitheve qe jeni ON!! KLB ne vazhdim!!  [hello55]

 [sleep] [sleep] [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Tetor 17, 2010, 03:19:22 PD
naten  [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Golden ne Tetor 17, 2010, 03:20:12 PD
naten  [sleep]
Gjumin e embel!!! Naten!!  [givelove]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Tetor 17, 2010, 03:21:36 PD
Naten e mire ju ne vazhdim  [hello55] [sleep] [sleep] [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Morphine ne Tetor 17, 2010, 03:21:46 PD
Naten Vagabonde,puc.
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Minatori ne Tetor 17, 2010, 03:49:16 PD
Ma bofshi naten e mire te gjithe,pershendes ne vecanti pijanecet... [laugh1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Morphine ne Tetor 17, 2010, 03:49:28 PD
Notte a tt belli e brutti. [biciklete]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Golden ne Tetor 17, 2010, 03:50:44 PD
Naten dhe nga une!! [hello55]
Morfine, Vagabonda, Gotika, Minatori!!!!  [sleep] [sleep] [sleep] [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Golden ne Tetor 18, 2010, 02:56:51 PD
Naten !! [hello55]
 [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Golden ne Tetor 19, 2010, 03:24:59 PD
Nuk ka me mire se me ja fut gjume!  [rlmao]


Naten  [sleep] [sleep] [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Tetor 19, 2010, 11:09:56 MD
 [biciklete] [biciklete]  [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Tetor 20, 2010, 01:18:01 PD
Buona notte [hello55] [sleep]

ups harrova qe duhet ta them shpip  [tongue3]
Naten e mire  [sleep] [sleep] [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Tetor 22, 2010, 03:22:51 PD
Naten e  mire   [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Golden ne Tetor 22, 2010, 03:23:32 PD
Naten e mire!! Pafshim!!  [hello55]
........................... [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: KORABI AL ne Tetor 22, 2010, 11:14:32 MD
Naten  all
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Tetor 23, 2010, 01:18:09 PD
Naten
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Golden ne Tetor 23, 2010, 02:32:25 PD
Me mire se me ja fut gjum nuk ka  [laugh1]...... [grin1]

...naten Sorkadhe, A.E.O.N  dhe ju tjeret qe jeni ON!! ........ [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: sorkadhe ne Tetor 23, 2010, 02:50:35 PD
Naten Gold
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Tetor 24, 2010, 02:52:44 PD
Naten  [hello55] [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Golden ne Tetor 24, 2010, 02:57:47 PDNaten gjitheve dhe nga une! Ju deshiroj gjume te embel!................. [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Golden ne Tetor 25, 2010, 02:01:35 PD
Naten gjitheve! Ju deshiroj gjume te embel!................. [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Tetor 26, 2010, 12:59:58 PD
Naten e mire  [hello55] [sleep] [sleep]

Strece ,Vagina sogni d'oro  <kissing lips>
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Mistrece ne Tetor 26, 2010, 01:00:41 PD
Naten noku.
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Tetor 26, 2010, 01:19:34 PD
naten dhe nga une  [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Beqari ne Tetor 27, 2010, 12:42:23 PD
naten te gjithve  [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Tetor 27, 2010, 12:42:55 PD
Naten Beqo  [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Tetor 27, 2010, 12:43:50 PD
naten beqo
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Tetor 29, 2010, 01:37:06 PD
naten  [hello55] [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Golden ne Tetor 29, 2010, 01:40:23 PD
naten  [hello55] [sleep]

Naten gjume te embel!  [hello55]  [kisss2] [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Minatori ne Tetor 31, 2010, 02:09:19 PD
naten te gjitheve, belli e brutti!
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: al-kapone ne Nëntor 03, 2010, 12:58:09 PD
naten e mire te gjitheve :)
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Nëntor 03, 2010, 01:22:23 PD
Naten e mire te gjithve
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: n00b ne Nëntor 03, 2010, 01:24:16 PD
Naten e mire Vagabonda
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: AZZURRA ne Nëntor 03, 2010, 02:05:18 PD
naten kush eshte zgjuar  [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: sorkadhe ne Nëntor 04, 2010, 01:22:36 PD
Naten e mire
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: al-kapone ne Nëntor 04, 2010, 01:24:16 PD
Naten e mire
naten [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: n00b ne Nëntor 04, 2010, 01:41:48 PD
Naten all
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Nëntor 05, 2010, 12:03:04 PD
Naten
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: KORABI AL ne Nëntor 06, 2010, 07:09:32 MD
Naten  o hallexhinj  ;D
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ☼ Bea ☼ ne Nëntor 08, 2010, 09:32:24 MD
(http://www.partecipiamo.it/gif/saluti/in_francese/notte/4.gif)
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Nëntor 11, 2010, 12:50:24 PD
naten e mire piplla  [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Nëntor 11, 2010, 12:50:59 PD
Naten dhe nga une  [sleep] [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Mistrece ne Nëntor 11, 2010, 12:51:56 PD
Naten  Vagi. [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: sorkadhe ne Nëntor 11, 2010, 01:15:29 PD
Naten  Vagi. [hello55]

Naten he?...domosdo u lodhe zotrote  [laugh1]

Naten all.
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: My Love ne Nëntor 12, 2010, 10:55:44 MD
Noten te gjithve
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Nëntor 14, 2010, 01:43:22 PD
naten e mire  [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Beqari ne Nëntor 14, 2010, 01:52:47 PD
vagabonda @ naten e mir  [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: KORABI AL ne Nëntor 17, 2010, 10:32:26 MD
Natene  e  mir  o  ju te turnit te  tret  [teethsmile] [teethsmile]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Morphine ne Nëntor 17, 2010, 11:45:35 MD
Naten e mire dhe nga mua. [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Golden ne Nëntor 19, 2010, 02:49:11 PD
Naten.... [sleep] [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Nëntor 20, 2010, 01:22:53 PD
Naten e mire  [hello55] [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: al-kapone ne Nëntor 20, 2010, 01:24:42 PD
naten dhe nga un [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: sorkadhe ne Nëntor 20, 2010, 01:30:31 PD
Naten e mire Al.
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: *LiNa* ne Nëntor 20, 2010, 09:51:59 MD
Naten  [hello55] [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Nëntor 21, 2010, 01:30:52 PD
Naten Berti ,Pimi  [whisteling] [whisteling]  shihemi neser
Naten Vagabonda ( naqe ) dhe Unfaithful ( leshe )  <kissing lips> <kissing lips> <kissing lips>

Sweet dreams ,sogni d'oro  [bestfriends] [bestfriends]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Nëntor 21, 2010, 01:31:36 PD
naten naq  <kissing lips>
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Albert ne Nëntor 21, 2010, 01:31:59 PD
Naten Berti ,Pimi  [whisteling] [whisteling]  shihemi neser
Naten Vagabonda ( naqe ) dhe Unfaithful ( leshe )  <kissing lips> <kissing lips> <kissing lips>

Sweet dreams ,sogni d'oro  [bestfriends] [bestfriends]
naten  [kisss2] [bestfriends]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Golden ne Nëntor 21, 2010, 01:32:25 PD
Naten DARK! Gjume te embel!  [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Xena ne Nëntor 21, 2010, 01:32:30 PD
Naten leshe gjume te embel  [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Albert ne Nëntor 21, 2010, 01:33:15 PD
Naten DARK! Gjume te embel!  [kisss2]
ketu je ti ore
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Golden ne Nëntor 21, 2010, 01:37:38 PD
Naten DARK! Gjume te embel!  [kisss2]
ketu je ti ore

Po! Pse ca ka ndodh?  [mrgreen]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Albert ne Nëntor 21, 2010, 01:41:59 PD
Naten DARK! Gjume te embel!  [kisss2]
ketu je ti ore

Po! Pse ca ka ndodh?  [mrgreen]
tash se ishe ne gjume se erdha per vagabonden
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Golden ne Nëntor 21, 2010, 01:49:23 PD

tash se ishe ne gjume se erdha per vagabonden

Guxo e sillu andej e shohim ne pastaj!  [laugh1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Albert ne Nëntor 21, 2010, 01:51:25 PD

tash se ishe ne gjume se erdha per vagabonden

Guxo e sillu andej e shohim ne pastaj!  [laugh1]
ja sa te zeje gjumi ty me tha  ajo dhe ajde
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Nëntor 21, 2010, 01:52:33 PD
 [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Golden ne Nëntor 21, 2010, 01:56:08 PD
[rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]

 [angry2] [angry2] [angry2] [angry2] eshte e vertete?  <zjarr>
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Xena ne Nëntor 21, 2010, 02:02:56 PD
Night  [smiley1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Albert ne Nëntor 21, 2010, 02:06:35 PD
[rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]

 [angry2] [angry2] [angry2] [angry2] eshte e vertete?  <zjarr>
po re se ato qe i bene ti asaj kujtoje se nuk do ja thosha
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Nëntor 21, 2010, 02:13:57 PD
Night  [smiley1]

naten faith  :)
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Nëntor 21, 2010, 02:26:55 PD
(http://www.grusskartenkoenig.de/images/de/ecards/franzoesisch/bonne_nuit_et_fais_de_beaux_reves.jpg)

Naten all
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Albert ne Nëntor 21, 2010, 02:48:00 PD
naten e mire miqte e mi
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: al-kapone ne Nëntor 21, 2010, 11:03:03 MD
naten e mire te gjitheve :)
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Xena ne Nëntor 21, 2010, 11:04:33 MD
Naten al-kapone  [smiley1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Nëntor 24, 2010, 12:40:55 PD
Strece  :-*
Vagi  :-*

Naten e mire te dyjave ,sogni 'oro  [bestfriends]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Nëntor 24, 2010, 12:42:01 PD
naten naq  :-*
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Mistrece ne Nëntor 24, 2010, 12:53:19 PD
Strece  :-*
Vagi  :-*

Naten e mire te dyjave ,sogni 'oro  [bestfriends]

Naten edhe ti Dark. :-*
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Nëntor 24, 2010, 01:26:09 PD
naten noku  [bestfriends]

naten pim  :-*
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Golden ne Nëntor 24, 2010, 01:27:01 PD
naten noku  [bestfriends]

naten pim  :-*

Ike per pak !  [mrgreen]

Naten! Gjume te embel!  <kissing lips>
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Nëntor 25, 2010, 12:51:54 PD
O njerez te mire ,naten e gjume te embel ma befshi.Ju vafte dita mbare neser!!!
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: n00b ne Nëntor 25, 2010, 01:30:40 PD
Naten e mire te gjitheve!
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Mistrece ne Nëntor 25, 2010, 01:32:46 PD
Naten e mire edhe nga une.
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Nëntor 25, 2010, 01:33:22 PD
Naten e mire edhe nga une.

naten noku 
naten n00b
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Golden ne Nëntor 25, 2010, 02:28:08 PD
......pafshim!  [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ☼ Bea ☼ ne Dhjetor 01, 2010, 02:07:56 PD
(http://www.rowox.com/Images/Good_Night/images/good_night_moon.gif)
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: al-kapone ne Dhjetor 06, 2010, 10:50:43 MD
naten e mire nga un.. [grin1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Dhjetor 07, 2010, 12:42:44 PD
natne majr  [rlmao]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Beqari ne Dhjetor 07, 2010, 12:58:05 PD
natna majr or taj   [cheesy1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Dhjetor 10, 2010, 01:16:47 PD
Naten
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Dhjetor 13, 2010, 12:08:08 PD
Naten e mire
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Dhjetor 14, 2010, 12:41:33 PD
naten onlinsa
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Felisia ne Dhjetor 17, 2010, 10:28:21 MD
Naten .
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: xhon_rektori ne Dhjetor 17, 2010, 10:29:28 MD
naten [tongue3]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: dareU2move ne Dhjetor 20, 2010, 03:01:04 PD
...edhe mos e provokoni me Xhonin! [cool1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: *Bleri* ne Dhjetor 20, 2010, 04:57:35 MD
 [trullosur] mu moren mendt duke shkrujt poshte e siper forumit.
Naten see ya later  [grin1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: xhon_rektori ne Dhjetor 20, 2010, 07:40:24 MD
...edhe mos e provokoni me Xhonin! [cool1]


folu yllo folu me dilinin ne msn lakuriq cte beja une [teethsmile]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: xhon_rektori ne Dhjetor 20, 2010, 07:40:51 MD
[trullosur] mu moren mendt duke shkrujt poshte e siper forumit.
Naten see ya later  [grin1]

ik po mua mos me harro ok <kissing lips2>
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: T ne Janar 03, 2011, 09:50:15 MD
...edhe mos e provokoni me Xhonin! [cool1]


folu yllo folu me dilinin ne msn lakuriq cte beja une [teethsmile]

 [rlmao] [rlmao] [rlmao]

Sa kollaj bie viktim ti  xhaxha
 [laugh1]Naten ika un  [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: xhon_rektori ne Janar 03, 2011, 09:53:29 MD
...edhe mos e provokoni me Xhonin! [cool1]


folu yllo folu me dilinin ne msn lakuriq cte beja une [teethsmile]

 [rlmao] [rlmao] [rlmao]

Sa kollaj bie viktim ti  xhaxha
 [laugh1]Naten ika un  [hello55]

shporru njomishte provokative ti [cheesy1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: T ne Janar 03, 2011, 09:55:47 MD
Ika ika  se  me ty u mbusha  deri ne fyt,  ca te bejm  kur sna hyn ndonje cun bukurosh ktu ne forum   [cryingorverysad]   [laugh1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: xhon_rektori ne Janar 03, 2011, 09:57:25 MD
pse moj shtrige sjam cun bukurosh uneeeeeeeee [teethsmile] [teethsmile]
po ti do njomishte bukurosh te tregoj une ku ka  [wc]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: T ne Janar 04, 2011, 09:45:37 MD
Aty rri vet ti xhaxha   se un e kam gjetur   pa ma treguar ti  [teasing]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: xhon_rektori ne Janar 04, 2011, 09:47:04 MD
bravo njomishte e di une je e shkathet edhe e zhdervjellet ti sta kam merakun [cheesy1] [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: T ne Janar 04, 2011, 09:50:07 MD
 [mrgreen] [mrgreen]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: xhon_rektori ne Janar 04, 2011, 09:59:12 MD
 [rlmao] [tongue3]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Janar 06, 2011, 01:24:56 PD
Naten
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ak-47 ne Janar 06, 2011, 01:25:48 PD
naten....
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Golden ne Janar 06, 2011, 01:49:08 PD
Naten e mire nga une!  [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ak-47 ne Janar 08, 2011, 12:43:31 PD
naten e mir, shifemi neser.
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: xhon_rektori ne Janar 08, 2011, 11:56:19 MD
naten e mire ruhuni mos ju ha njomishtja e ghostit [cheesy1] [cheesy1] [cheesy1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: T ne Janar 08, 2011, 11:58:47 MD
naten e mire ruhuni mos ju ha njomishtja e ghostit [cheesy1] [cheesy1] [cheesy1]

 [huh1]

Pse ca te dukem un ty kshu ?  perbindesh  [rolleyes1]


Ik ik  edhe kujdes rruges  [mrgreen]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ak-47 ne Janar 09, 2011, 02:33:15 PD
Naten e mir
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Janar 09, 2011, 02:34:54 PD
naten 
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: xhon_rektori ne Janar 09, 2011, 11:23:31 PD
naten e mire ruhuni mos ju ha njomishtja e ghostit [cheesy1] [cheesy1] [cheesy1]

 [huh1]

Pse ca te dukem un ty kshu ?  perbindesh  [rolleyes1]


Ik ik  edhe kujdes rruges  [mrgreen]

perbindshit i ruhemune po ty vampire ste ruhem dote [cheesy1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ak-47 ne Janar 10, 2011, 12:50:34 PD
naten e mir nga une .
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ak-47 ne Janar 10, 2011, 11:32:11 MD
naten e mir
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Alegri ne Janar 11, 2011, 09:23:29 MD
naten e mire dhe kalofshi kendshem
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: xhon_rektori ne Janar 11, 2011, 09:24:43 MD
naten edhe haje ate lepirsen se te ngeli ne dore [cheesy1] [cheesy1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ak-47 ne Janar 12, 2011, 02:03:36 PD
naten e mir
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Ajo Goca ne Janar 12, 2011, 10:31:03 MD
naten nga une  [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: KORABI AL ne Janar 12, 2011, 10:37:18 MD
Naten  gjitone  [grin1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Alegri ne Janar 12, 2011, 11:19:34 MD
naten e mire
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Golden ne Janar 12, 2011, 11:21:45 MD
naten e mire

Naten e mire Aorta, gjume te embel!
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Janar 13, 2011, 01:04:16 PD
Naten e mire nastradinsa
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ak-47 ne Janar 13, 2011, 02:27:34 PD
naten e mire
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Janar 14, 2011, 01:22:58 PD
naten mom,pim, ak  [kisss2] [kisss2] [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Janar 14, 2011, 01:26:40 PD
naten kalamojaaaa..
naten Niki  [kisss2]
naten pimi  [kisss2]
naten  ak  [kisss2]

pacim neser kismet ishallah kam kohe.
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Golden ne Janar 14, 2011, 01:29:57 PD
Naten Vaga & Moma!  <kissing lips> <kissing lips>


Naten e mire dhe nga une!  [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ak-47 ne Janar 14, 2011, 01:34:52 PD
naten e mir
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: xhon_rektori ne Janar 14, 2011, 11:27:29 MD
naten e mire ja kalofshi mire ruhu nga bohani toshe se do te ndaje nga ghosti [cheesy1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: T ne Janar 14, 2011, 11:31:55 MD
naten e mire ja kalofshi mire ruhu nga bohani toshe se do te ndaje nga ghosti [cheesy1]

Naten e mir  shpirto ,  thuj  bohanit  good luck  cuz  he gonna need it   [teethsmile]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: xhon_rektori ne Janar 15, 2011, 07:34:28 MD
naten e mire ja kalofshi mire ruhu nga bohani toshe se do te ndaje nga ghosti [cheesy1]

Naten e mir  shpirto ,  thuj  bohanit  good luck  cuz  he gonna need it   [teethsmile]

ok i them une po ka then ai o kap toshen o plas [cheesy1] [cheesy1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Alegri ne Janar 15, 2011, 11:30:11 MD
naten e mire te gjithe
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Janar 18, 2011, 12:22:33 PD
naten noku  [kisss2] naten dhe ju te tjeret
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Janar 18, 2011, 12:24:13 PD
Naten noku  :-*
Naten leshe  :-*
Naten bukuroshe (toshe )  :-*
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Mistrece ne Janar 18, 2011, 12:29:06 PD
Naten vajzani.
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Xena ne Janar 18, 2011, 12:30:22 PD
Naten edhe nga une :)

xhoni gjume vrap :P
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: xhon_rektori ne Janar 18, 2011, 12:30:47 PD
siki une pa mar porosine time [rlmao] [rlmao]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ak-47 ne Janar 19, 2011, 12:27:26 PD
naten e mir shifemi neser.
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ak-47 ne Janar 24, 2011, 01:43:22 PD
naten e mir ju qe jeni online
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: xhon_rektori ne Janar 30, 2011, 12:41:12 PD
naten abo ak ja klm [cheers] [cheers]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ak-47 ne Janar 30, 2011, 12:44:16 PD
naten xhon klm.
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Matteos ne Janar 30, 2011, 01:24:46 PD
Naten, kalofshi nje te diele te bukur . [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Golden ne Janar 30, 2011, 01:28:32 PD
Naten, kalofshi nje te diele te bukur . [hello55]

KLM Matteos! Suksese!  [cheers]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ak-47 ne Shkurt 02, 2011, 03:36:02 PD
vaga , fili naten e mir nga une 
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Gogoli ne Shkurt 02, 2011, 03:36:43 PD
Naten ak
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ak-47 ne Shkurt 06, 2011, 03:07:01 PD
~~~** Naten e mir **~~~
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ak-47 ne Shkurt 08, 2011, 01:33:06 PD
¤¤¤........NTN  MiR Te GjItHeVe.......¤¤¤
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ak-47 ne Shkurt 09, 2011, 03:15:34 PD
Nten e Mir
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: vissi_kaze ne Shkurt 10, 2011, 10:14:45 MD
naten
(http://emywinchester.files.wordpress.com/2010/02/cat-sleep.jpg)
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 11, 2011, 01:28:55 PD
Naten e mire
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ak-47 ne Shkurt 11, 2011, 01:29:36 PD
naten klm
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: n00b ne Shkurt 11, 2011, 01:31:53 PD
Naten te gjitheve!
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ak-47 ne Shkurt 20, 2011, 01:15:18 PD
naten e mire
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ak-47 ne Shkurt 21, 2011, 01:19:27 PD
naten ju qe jeni online.
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Morphine ne Shkurt 23, 2011, 01:17:27 PD
Naten e mire dhe nga mua.Befshi gjume sa me te qete. [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ak-47 ne Shkurt 23, 2011, 01:22:35 PD
naten e mir dhe nga une.
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: SHY GIRL ne Shkurt 23, 2011, 11:55:18 MD
Ika une :)
Naten . Klm .
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ak-47 ne Shkurt 23, 2011, 11:56:30 MD
naten shy. :-*
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Golden ne Shkurt 23, 2011, 11:56:44 MD
Ika une :)
Naten . Klm .

Ciao  [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ak-47 ne Shkurt 24, 2011, 01:06:00 PD
naten e mir ju qe jeni online.
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ak-47 ne Shkurt 25, 2011, 01:13:18 PD
*~*~*Shy naten e mir.*~*~*
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: al-kapone ne Mars 08, 2011, 12:08:28 PD
naten e mire nga un [sleep] [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Golden ne Mars 08, 2011, 12:15:52 PD
naten e mire nga un [sleep] [sleep]

ik ik kalama  [shpulle] .... [teethsmile] [teethsmile] [teethsmile] [teethsmile]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Gogoli ne Mars 08, 2011, 11:53:54 MD
 [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: al-kapone ne Mars 09, 2011, 12:03:02 PD
[sleep]
naten lal [grin1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ak-47 ne Mars 09, 2011, 08:46:24 MD
naten e mir te gjithve [hello55] [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: SHY GIRL ne Mars 09, 2011, 08:54:42 MD
Naten ak :)
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Mars 13, 2011, 12:32:06 PD
Naten ... [hello55]
Titulli: Re: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: xhon_rektori ne Mars 21, 2011, 09:59:38 MD
naten zemer  <kissing lips2> naten abo fili al kapone faith trim
Titulli: Re: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Gogoli ne Mars 21, 2011, 10:00:20 MD
naten zemer  <kissing lips2> naten abo fili al kapone faith trim
naten o i keq
Titulli: Re: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: xhon_rektori ne Mars 21, 2011, 10:01:47 MD
naten zemer  <kissing lips2> naten abo fili al kapone faith trim
naten o i keq

o fili po une jam djal i mire apo te dhan urdher te me shash [cheesy1] [cheesy1]
Titulli: Re: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: al-kapone ne Mars 21, 2011, 10:02:13 MD
naten zemer  <kissing lips2> naten abo fili al kapone faith trim
naten Xhoni [cheers] [cheers]
Titulli: Re: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: al-kapone ne Mars 23, 2011, 12:07:38 PD
naten e mire nga un [grin1]
Titulli: Re: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: xhon_rektori ne Mars 25, 2011, 11:44:00 MD
naten e mire abo magjistare edhe ju te tjeret
Titulli: Re: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ABORDAZH ne Mars 25, 2011, 11:47:21 MD
naten xhono
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ak-47 ne Mars 28, 2011, 01:20:27 PD
naten e mire nga une.
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Mars 29, 2011, 01:49:35 PD
Naten te tanve
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Gogoli ne Mars 29, 2011, 01:51:23 PD
Naten te tanve
;)
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: n00b ne Mars 29, 2011, 01:54:35 PD
Naten te tanve

Naten naq...

Naten te gjitheve dhe nga une!
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ak-47 ne Mars 29, 2011, 02:07:51 PD
naten e mir ju qe iket.
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ak-47 ne Prill 13, 2011, 09:33:42 MD
naten e mire all
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Iness ne Prill 13, 2011, 09:36:36 MD
naten e mire all

Naten ak,  pac dite te bukur neser!
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Prill 30, 2011, 01:42:22 PD
Naten e mire
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Xena ne Prill 30, 2011, 01:47:48 PD
Nite nite  [kisss2]

Edhe nga une !
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: trimi4t ne Prill 30, 2011, 04:55:25 MD
hajt ,naten naten ! po pse kjo teme ne pike te dites se  [blinkyeye]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Maj 02, 2011, 12:49:52 PD
naten e mire te gjitheve..
Jave te bukur ne vazhdim...
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: n00b ne Maj 02, 2011, 01:00:48 PD
naten e mire te gjitheve..
Jave te bukur ne vazhdim...

Naten Ariel!

Naten te gjitheve dhe nga une.
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ak-47 ne Maj 04, 2011, 12:30:01 PD
naten e mire all
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: xhon_rektori ne Maj 08, 2011, 10:45:15 MD
naten e mire all [cheers]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ABORDAZH ne Maj 08, 2011, 10:47:18 MD
naten xhono
dhe te fala kush te pysi  [tongue3]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: IL PARADISO ne Maj 08, 2011, 11:24:21 MD
gdhifshi shnosh
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Maj 20, 2011, 11:27:45 MD
Ntm gjum te omel endrra te bukura te gjithve...u degjofshim me te mira [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ☼ Bea ☼ ne Maj 21, 2011, 12:11:56 PD
(http://www.lastellinadelweb.it/Gif%20animate/Scritta%20buonanotte/immagini/400/buonanotte-331.gif) per te gjithe forumistat e ndezur on line :)
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Alegri ne Maj 21, 2011, 12:15:26 PD
notte beaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Alegri ne Maj 21, 2011, 12:34:27 PD
naten te gjithve edhe atyre qe jane ilegale:p
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Maj 21, 2011, 12:39:55 PD
Naten t'gjithve dhe nga une.
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Matteos ne Maj 21, 2011, 12:42:32 PD
Naten ARIEL , [rose] [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Maj 21, 2011, 12:47:25 PD
Naten Matteo  [bestfriends] [kisss2]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ☼ Bea ☼ ne Maj 21, 2011, 11:30:53 MD
(http://images-srv.leonardo.it/progettiweb/gabrielpolveredistelle/blog/delfinodnotteag_500.jpg)
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Maj 22, 2011, 01:22:59 PD
Naten e mire dhe te diele te bukur te gjitheve... [hello55] [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Mistrece ne Maj 22, 2011, 01:28:17 PD
Naten Ariel. [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Maj 22, 2011, 01:40:29 PD
Naten Ariel. [hello55]

shyqyr qe te pashe sot yllo...
naten e ishalla flasim prape  [kisss2] [kisss2] [kisss2] [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Mistrece ne Maj 22, 2011, 01:46:51 PD
Po prit hame mengjes njehere pastaj e bejme me nate te mire. [laugh1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Off_Close ne Maj 22, 2011, 01:59:37 PD
Naten e mire ika un se erdhi koha me prashit misrin [teethsmile] <fresk>
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Alegri ne Maj 23, 2011, 12:43:03 PD
naten e mire te gjithve ata qe me duan edhe deng komshia...hahahahaha
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ☼ Bea ☼ ne Maj 23, 2011, 12:52:34 PD
(http://www.oasidelpensiero.it/cards/card_93.jpg)
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ak-47 ne Maj 23, 2011, 12:57:29 PD
naten e mir all
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ☼ Bea ☼ ne Maj 31, 2011, 12:55:20 PD
(http://a7.img.v4.skyrock.net/a78/nouvellevies12/pics/2941728157_1_3.gif)
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Iness ne Qershor 01, 2011, 10:17:36 MD
 [zbye]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Alegri ne Qershor 02, 2011, 12:08:00 PD
notte a tuti  PUC PUC  te gjithe pervec meshkujve [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Alegri ne Qershor 03, 2011, 11:41:14 MD
shikoni me lart [laugh1] [laugh1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ☼ Bea ☼ ne Qershor 03, 2011, 11:42:47 MD
Naten Ale  [smiley1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Alegri ne Qershor 05, 2011, 12:15:08 PD
naten e mire
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ☼ Bea ☼ ne Qershor 05, 2011, 01:20:34 PD
(http://www.nastradini.org/Forumi/Smileys/default/hello56.gif)
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ak-47 ne Qershor 10, 2011, 04:43:55 PD
naten e mir all
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ☼ Bea ☼ ne Qershor 12, 2011, 01:13:06 PD
(http://www.amoreinsms.com/immagini/contenuti/6885.gif)
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Qershor 13, 2011, 01:43:53 PD
naten e flm per urimet  :)
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Qershor 13, 2011, 01:45:13 PD
Naten dhe nga une :)
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ☼ Bea ☼ ne Qershor 15, 2011, 01:18:37 PD
(http://img233.imageshack.us/img233/1696/dolcenotte.png)
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Alegri ne Qershor 18, 2011, 12:05:04 PD
naten
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ☼ Bea ☼ ne Qershor 19, 2011, 11:55:53 MD
(http://i54.tinypic.com/mkkvls.gif)
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Alegri ne Qershor 20, 2011, 12:04:19 PD
notte beaaaaaaaaaaaaa
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Alegri ne Qershor 20, 2011, 12:16:18 PD
notte dhe nga une kalofshi kendshem ne vazhdim
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Vagabonda ne Qershor 20, 2011, 01:40:13 PD
Naten
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Xena ne Qershor 21, 2011, 12:26:42 PD
(http://www.v4orkut.com/malayalam-scraps/good-night/11.gif)
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ☼ Bea ☼ ne Qershor 25, 2011, 03:20:17 PD
(http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/190485_202986279729936_130030997025465_766332_2671866_n.jpg)
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Alegri ne Qershor 28, 2011, 12:36:20 PD
hajd notte puc puc te gjithve pervec meshkujve:p
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Feeling-Good ne Qershor 28, 2011, 12:40:58 PD
 [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Feeling-Good ne Qershor 29, 2011, 11:37:42 MD
Befshit gjumin e embel....... Ju uroj nje dite te fresekt neser.........................  [smiley1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ☼ Bea ☼ ne Qershor 29, 2011, 11:42:52 MD
Noten  feeling ik se na more ment sot :P  [laugh1] [laugh1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ☼ Bea ☼ ne Korrik 01, 2011, 02:11:02 PD
(http://i53.tinypic.com/2q9vwwp.gif)
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ak-47 ne Korrik 04, 2011, 12:37:59 PD
naten e mir all
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ☼ Bea ☼ ne Korrik 05, 2011, 01:15:06 PD
(http://www.cancelloedarnonenews.com/wp-content/uploads/2009/11/buonanotte5.jpg)
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Feeling-Good ne Korrik 05, 2011, 11:46:06 MD
 [sleep]  [sleep]  [sleep]  [sleep]  [sleep]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ☼ Bea ☼ ne Korrik 07, 2011, 12:36:41 PD
(http://lh6.ggpht.com/_L6MD7-hVDCo/Shp-6-EwT_I/AAAAAAAAAss/XL35V6O30HU/gifanimatabyebye.gif)
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ☼ Bea ☼ ne Korrik 08, 2011, 02:34:52 PD
(http://cindy74.bloog.it/files/2010/09/buona_notte_185.gif)
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ☼ Bea ☼ ne Korrik 11, 2011, 12:37:15 PD
(http://www.jhocy.com/gallery/good-night-a58/have-goodnight-i1248.jpg)
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Feeling-Good ne Korrik 11, 2011, 11:17:38 MD
 [sleep] [sleep] [sleep] [sleep] [sleep] [sleep] [sleep] [sleep] [sleep] [sleep] [sleep]


Naten e mire....................
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Kaprico ne Korrik 16, 2011, 10:17:22 MD
Pau pau  [hello55]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: xhon_rektori ne Korrik 17, 2011, 10:14:03 MD
naten e mire  [cheers]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Iness ne Korrik 23, 2011, 09:18:30 MD
Naten!
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Alegri ne Korrik 30, 2011, 11:49:08 MD
naten
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ak-47 ne Gusht 03, 2011, 05:54:20 PD
naten e mire all
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Kaprico ne Gusht 22, 2011, 01:38:11 PD
Naten!
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Mistrece ne Gusht 22, 2011, 01:39:26 PD
Naten!
Naten Kapriço.
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Kaprico ne Gusht 27, 2011, 12:03:16 PD
Ika njehere un.

Do zhvilloj nje loje shahu me Kujdes99  ;)

Naten
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Mistrece ne Gusht 27, 2011, 12:27:47 PD
Naten e mire edhe nga une.
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Off_Close ne Gusht 27, 2011, 12:30:14 PD
naten mire dhe nga un [sleep]
naten Mis [smiley1]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: Feeling-Good ne Shtator 02, 2011, 09:29:38 MD
Naten e mire......
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: n00b ne Tetor 13, 2011, 12:58:06 PD
Naten te gjitheve!
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ☼ Bea ☼ ne Nëntor 16, 2011, 10:43:03 MD
(http://i4.tagstat.com/image07/a/c0ad/02RA054yI2J.jpg)
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ☼ Bea ☼ ne Dhjetor 12, 2011, 11:56:05 MD
(http://commenti.kataweb.it/commenti/multimedia//451757/2009/01/25/image/227884.jpg)
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: n00b ne Dhjetor 20, 2011, 01:25:58 PD
Naten e mire popull.

(http://i.imgur.com/NypXz.gif)
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ☼ Bea ☼ ne Shkurt 24, 2012, 01:14:44 PD
(http://gliamicidibab.files.wordpress.com/2011/01/buonanotte-2.gif)
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: xhon_rektori ne Shkurt 24, 2012, 07:49:58 MD
naten e mire [cheers]
Titulli: *Naten e Mire * Pacim *
Postuar nga: ☼ Bea ☼ ne Shkurt 27, 2012, 09:09:38 MD
(http://img.izismile.com/img/img5/20120204/640/cats_sleeping_in_weird_ways_640_22.jpg)