Forumi Nastradini

Argëtim, Zbavitje dhe Lojra => HUMORI => Tema është filluar nga: Pleshti ne Maj 29, 2008, 02:39:48 MD

Titulli: Sistemet e ndryshme ekonomike
Postuar nga: Pleshti ne Maj 29, 2008, 02:39:48 MD
    * SOCIALIZMI -Ju keni 2 lope dhe 1 ia jepni komshiut
    * KOMUNIZMI-Ju keni 2 lope, qeveria jua merr te dyja dhe ju jep pak qumesht
    * FASHIZMI-Ju keni 2 lope, qeveria jua merr te dyja dhe ju shet pak qumesht
    * NAZIZMI-Ju keni 2 lope, qeveria jua merr te dyja dhe ju vret.
    * BUROKRACIA-Ju keni 2 lope, qeveria jua merr, vret njeren, tjetren e mjel dhe qumeshtin e derdh.
    * SHOQERI AMERIKANE-Keni 2 lope, shisni 1 dhe detyroni tjetren te beje qumesht sa per 4.
    * SHOQERI FRANCEZE-Keni 2 lope, beni greve se doni 3.
    * SHOQERI JAPONEZE-Keni 2 lope, i dezinjoni ato te vogla sa 1/10 e lopes normale dhe qe bejne 20 here me       
shume qumesht sesa lopa normale.
    * SHOQERI GJERMANE-Keni 2 lope, i ushqeni sa per 20 , ato rrojne 100 vjet .
    * SHOQERI ITALIANE -Keni 2 lope por nuk dini ku i keni.
    * SHOQERI RUSE-Keni 2 lope, i numeroni dhe ju dalin 5, i numeroni perseri dhe dalin 2, pastaj ndaloni numerimin dhe pini nje gote vodka.
    * SHOQERI ZVICERIANE-Keni 5000 lope, po asnje s’ju takon, i jepni me qera.
    * SHOQERI KINEZE-Keni 2 lope dhe 300 njerez per t’i mjele.
    * SHOQERI ANGLEZE -Keni 2 lope, te dyja jane te cmendura.
Titulli: Sistemet e ndryshme ekonomike
Postuar nga: LuXor ne Maj 29, 2008, 03:51:12 MD
E bukur kjo e kam lexuar diku kohe me pare.
Titulli: Sistemet e ndryshme ekonomike
Postuar nga: Pleshti ne Maj 31, 2008, 01:49:39 PD
E vjeter por se humb bukurine  ;D
Titulli: Sistemet e ndryshme ekonomike
Postuar nga: eri_fr ne Maj 31, 2008, 10:18:47 PD
une nuk e kisha lexuar! shume e goditur!
ke harruar shoqerine shqipetare

*SHOQERIA SHQIPETARE-Ju keni 2 lop, komshiu juaj ka 2 lop, ju nuk i milni te tuajat se pertoni, por i jepni bar te helmur lopes se komshiut! ;D
Titulli: Sistemet e ndryshme ekonomike
Postuar nga: Plaku ne Qershor 07, 2008, 06:29:18 MD

    * FASHIZMI-Ju keni 2 lope, qeveria jua merr te dyja dhe ju shet pak qumesht
    * NAZIZMI-Ju keni 2 lope, qeveria jua merr te dyja dhe ju vret.
    * BUROKRACIA-Ju keni 2 lope, qeveria jua merr, vret njeren, tjetren e mjel dhe qumeshtin e derdh.

E bukur e bukur  :D