Forumi Nastradini

Argëtim, Zbavitje dhe Lojra => HUMORI => Tema është filluar nga: Pleshti ne Maj 29, 2008, 02:45:40 MD

Titulli: Si i uronte Grate Shqiptare per 8 Marsin Enver Hoxha ( Version Humoristik )
Postuar nga: Pleshti ne Maj 29, 2008, 02:45:40 MD
Te dashura shoqe,

Ua kam vene dhe do tua ve
Ne dukje se sa te madh e kam
Karakterin dhe respektin ndaj jush.

Po ta dini ju sa te madh e kam
Karakterin dhe respektin ndaj jush
Te gjitha do te ma jepni nga nje here
Te drejten e fjales.

Prandaj Zhvishuni!
Nga keto mendime mikroborgjeze
Dhe mos me detyroni ti bie me dore ketu para jush
Tavolines dhe ta derdh...
Ujin e glines

 ;D :D
Titulli: Si i uronte Grate Shqiptare per 8 Marsin Enver Hoxha ( Version Humoristik )
Postuar nga: LuXor ne Maj 29, 2008, 03:50:46 MD
hahaha  ;)
Titulli: Si i uronte Grate Shqiptare per 8 Marsin Enver Hoxha ( Version Humoristik )
Postuar nga: CaSaNoVa ne Maj 29, 2008, 04:13:24 MD
looool Rroft Enver Hoxha :P
Titulli: Si i uronte Grate Shqiptare per 8 Marsin Enver Hoxha ( Version Humoristik )
Postuar nga: shoferi ne Maj 29, 2008, 04:32:22 MD
nuk i ve faj, ja besoj.
Titulli: Si i uronte Grate Shqiptare per 8 Marsin Enver Hoxha ( Version Humoristik )
Postuar nga: Mistrece ne Maj 29, 2008, 05:50:06 MD
HAhahhahahhhahah sa kam qeshur....hahahhhahahahhahahaahhahahahahaah
Titulli: Si i uronte Grate Shqiptare per 8 Marsin Enver Hoxha ( Version Humoristik )
Postuar nga: Pleshti ne Maj 29, 2008, 09:15:53 MD
HAhahhahahhhahah sa kam qeshur....hahahhhahahahhahahaahhahahahahaah

E bukur eh  ;D
Titulli: Si i uronte Grate Shqiptare per 8 Marsin Enver Hoxha ( Version Humoristik )
Postuar nga: Snow_white ne Maj 29, 2008, 09:22:58 MD
 :D :D :D :D :D
Titulli: Si i uronte Grate Shqiptare per 8 Marsin Enver Hoxha ( Version Humoristik )
Postuar nga: WiLD-CHeRRy ne Qershor 01, 2008, 07:41:42 MD
Te dashura shoqe,

Ua kam vene dhe do tua ve
Ne dukje se sa te madh e kam
Karakterin dhe respektin ndaj jush.

Po ta dini ju sa te madh e kam
Karakterin dhe respektin ndaj jush
Te gjitha do te ma jepni nga nje here
Te drejten e fjales.

Prandaj Zhvishuni!
Nga keto mendime mikroborgjeze
Dhe mos me detyroni ti bie me dore ketu para jush
Tavolines dhe ta derdh...
Ujin e glines

 ;D :D


hahahahaa i papare ky fjalimi i Enver Hoxhes...

Titulli: Si i uronte Grate Shqiptare per 8 Marsin Enver Hoxha ( Version Humoristik )
Postuar nga: *Bleri* ne Qershor 01, 2008, 08:51:51 MD
rrofte e qofte Enveri ;D
Titulli: Si i uronte Grate Shqiptare per 8 Marsin Enver Hoxha ( Version Humoristik )
Postuar nga: Plaku ne Qershor 07, 2008, 06:30:21 MD
Te dashura shoqe,

Ua kam vene dhe do tua ve
Ne dukje se sa te madh e kam
Karakterin dhe respektin ndaj jush.

Po ta dini ju sa te madh e kam
Karakterin dhe respektin ndaj jush
Te gjitha do te ma jepni nga nje here
Te drejten e fjales.

Prandaj Zhvishuni!
Nga keto mendime mikroborgjeze
Dhe mos me detyroni ti bie me dore ketu para jush
Tavolines dhe ta derdh...
Ujin e glines

 ;D :D

hahahahahahahaaha

Edhe une o vajza
Ua kam vene dhe tua ve
ne dukje se sa te madh e kam
respektin ndaj jush  :D  ;D
Titulli: Si i uronte Grate Shqiptare per 8 Marsin Enver Hoxha ( Version Humoristik )
Postuar nga: CrYs ne Dhjetor 10, 2008, 10:32:01 MD
Te dashura shoqe,

Ua kam vene dhe do tua ve
Ne dukje se sa te madh e kam
Karakterin dhe respektin ndaj jush.

Po ta dini ju sa te madh e kam
Karakterin dhe respektin ndaj jush
Te gjitha do te ma jepni nga nje here
Te drejten e fjales.

Prandaj Zhvishuni!
Nga keto mendime mikroborgjeze
Dhe mos me detyroni ti bie me dore ketu para jush
Tavolines dhe ta derdh...
Ujin e glines

 ;D :D


 [mrgreen]
Titulli: Si i uronte Grate Shqiptare per 8 Marsin Enver Hoxha ( Version Humoristik )
Postuar nga: AZZURRA ne Dhjetor 10, 2008, 10:34:06 MD
Te dashura shoqe,

Ua kam vene dhe do tua ve
Ne dukje se sa te madh e kam
Karakterin dhe respektin ndaj jush.

Po ta dini ju sa te madh e kam
Karakterin dhe respektin ndaj jush
Te gjitha do te ma jepni nga nje here
Te drejten e fjales.

Prandaj Zhvishuni!
Nga keto mendime mikroborgjeze
Dhe mos me detyroni ti bie me dore ketu para jush
Tavolines dhe ta derdh...
Ujin e glines

 ;D :D
;D ;D ;D
Titulli: Si i uronte Grate Shqiptare per 8 Marsin Enver Hoxha ( Version Humoristik )
Postuar nga: n___a ne Janar 31, 2009, 10:26:36 MD
 :D :D :D :D :D
Titulli: Si i uronte Grate Shqiptare per 8 Marsin Enver Hoxha ( Version Humoristik )
Postuar nga: EDLIRA ne Shkurt 04, 2009, 05:04:53 MD
Te dashura shoqe,

Ua kam vene dhe do tua ve
Ne dukje se sa te madh e kam
Karakterin dhe respektin ndaj jush.

Po ta dini ju sa te madh e kam
Karakterin dhe respektin ndaj jush
Te gjitha do te ma jepni nga nje here
Te drejten e fjales.

Prandaj Zhvishuni!
Nga keto mendime mikroborgjeze
Dhe mos me detyroni ti bie me dore ketu para jush
Tavolines dhe ta derdh...
Ujin e glines

 ;D :D
[rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Si i uronte Grate Shqiptare per 8 Marsin Enver Hoxha ( Version Humoristik )
Postuar nga: edge ne Maj 13, 2009, 04:06:22 PD
/me o sa kam qesh ereeeeeeeeeeeee
Titulli: Si i uronte Grate Shqiptare per 8 Marsin Enver Hoxha ( Version Humoristik )
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Maj 13, 2009, 11:25:22 PD
Te dashura shoqe,

Ua kam vene dhe do tua ve
Ne dukje se sa te madh e kam
Karakterin dhe respektin ndaj jush.

Po ta dini ju sa te madh e kam
Karakterin dhe respektin ndaj jush
Te gjitha do te ma jepni nga nje here
Te drejten e fjales.

Prandaj Zhvishuni!
Nga keto mendime mikroborgjeze
Dhe mos me detyroni ti bie me dore ketu para jush
Tavolines dhe ta derdh...
Ujin e glines

 ;D :D

Hahhahahahahhahahahha shum interesante e shum provokative.Po i lezetshem ky urimm