Forumi Nastradini

Argëtim, Zbavitje dhe Lojra => HUMORI => Tema është filluar nga: sweetness ne Korrik 16, 2008, 09:47:47 MD

Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: sweetness ne Korrik 16, 2008, 09:47:47 MD
Gjarpni duke i dhuruar 1 tufe lule njeres nga forumistet  ;D

(http://i4.photobucket.com/albums/y150/SelenaKCatwoman/Wrestling/ValenTYnes%20Day/Flowers.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: kasemi111 ne Korrik 16, 2008, 10:06:10 MD
blerinda
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Gjarpni ne Korrik 18, 2008, 02:53:25 PD
sweetness duke bo banjo dielli
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: *Bleri* ne Korrik 19, 2008, 11:27:58 PD
;D Fatiiioniii
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: SHEFREKU ne Gusht 11, 2008, 11:06:25 PD
(http://images.zwani.com/graphics/funny_pictures/images/gothic-2.jpg)


GOTIKA   ;D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Gusht 11, 2008, 12:15:19 MD
(http://www.madmoizelle.com/images_contenu/2006-11/2006-11-04%20Shrek.jpg)

shefreku  ;D ;)
ika se jam ne pune
ate foton e kam bo me i koncert rroku  :P
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: SHEFREKU ne Gusht 11, 2008, 03:58:48 MD
haha dalsh mire  ;D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Shtator 04, 2008, 10:56:05 MD
pasagjeri  :P :P :P :P


(http://mescoupsdecoeur.m.e.pic.centerblog.net/f6obe3n5.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Shtator 04, 2008, 10:57:23 MD
(http://mescoupsdecoeur.m.e.pic.centerblog.net/0k59febk.jpg)

hahhahaahhhaaa nastro
luxor
n00b
tu shku me pushime  ;D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Shtator 04, 2008, 10:58:55 MD
(http://mescoupsdecoeur.m.e.pic.centerblog.net/pditl75j.jpg)

nastradinidashur sapo e kapi icik veten  ;) :D :D :D :D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: SHEFREKU ne Shtator 04, 2008, 11:01:22 MD
(http://www.petergreenberg.com/wp-content/uploads/2008/04/gogrannygo.jpg)

gotika me pushime
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Shtator 04, 2008, 11:01:34 MD
pasagjeri tu kerku ate muhabetin si ka pas me vete  ;) ;D ;D :P :P


(http://mescoupsdecoeur.m.e.pic.centerblog.net/4ss5qpbq.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Shtator 04, 2008, 11:03:50 MD
hahhahhahahaahhah shefreku me i shok  :P
me mask e pa mask  ;D


(http://mescoupsdecoeur.m.e.pic.centerblog.net/8otgd57m.gif)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Shtator 04, 2008, 11:04:52 MD
bledi tironci  ;D ;D ;D tu i cu lule njones  ;D ;D


(http://mescoupsdecoeur.m.e.pic.centerblog.net/dztrvs84.gif)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Shtator 04, 2008, 11:05:58 MD
(http://mescoupsdecoeur.m.e.pic.centerblog.net/0s91tnpc.jpg)

shefreku duke fshehur ....hhahahahahahah nudizmin  ::) :P :P ;D ;D ;D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Shtator 04, 2008, 11:07:30 MD
(http://mescoupsdecoeur.m.e.pic.centerblog.net/yar4puzz.gif)
gotika hahhhahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: SHEFREKU ne Shtator 04, 2008, 11:08:48 MD
(http://i141.photobucket.com/albums/r63/hafi00/jim%20benton/Jim_Benton_Kid_300030.gif)

bledi i vogel  :D :D        
(http://www.ourspace.biz/myspace_comment_graphics/Images/Funny/bopeeplosthermind.gif)
gotika me delen qe e do shum

Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Shtator 04, 2008, 11:09:50 MD
(http://mescoupsdecoeur.m.e.pic.centerblog.net/qn08oie5.gif)

akon me 50 cent  ;D ;D ;D ;D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Shtator 04, 2008, 11:11:17 MD
(http://mescoupsdecoeur.m.e.pic.centerblog.net/6acpqpfp.jpg)


(http://mescoupsdecoeur.m.e.pic.centerblog.net/9k5dnq5m.gif)


shoferi jalla hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: SHEFREKU ne Shtator 04, 2008, 11:15:34 MD
(http://www.romantichome.biz/humor/humor1.gif)

shoferi me bmw :D :D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Shtator 04, 2008, 11:16:18 MD
(http://mescoupsdecoeur.m.e.pic.centerblog.net/to6t9sex.gif)

bledi  ;D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: SHEFREKU ne Shtator 04, 2008, 11:17:25 MD
(http://dl10.glitter-graphics.net/pub/448/448810nvp9595ruv.gif)

letra e banjes time
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Shtator 04, 2008, 11:18:51 MD
(http://dl10.glitter-graphics.net/pub/448/448810nvp9595ruv.gif)
(http://mescoupsdecoeur.m.e.pic.centerblog.net/ulitat7c.jpg) :P :P ::) ;D
letra e banjes time
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Shtator 04, 2008, 11:20:17 MD
(http://mescoupsdecoeur.m.e.pic.centerblog.net/8g0ufioe.jpg)

luxor tu tregu trupin  ;D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: SHEFREKU ne Shtator 04, 2008, 11:21:55 MD
(http://allworldcars.com/wordpress/wp-content/uploads/2007/07/woman_driver_01.jpg)

gotika me arielin
(http://dl10.glitter-graphics.net/pub/448/448810nvp9595ruv.gif)
(http://mescoupsdecoeur.m.e.pic.centerblog.net/ulitat7c.jpg) :P :P ::) ;D
letra e banjes time
(http://ava7.com/images/funny-toilet-pictures/big-toilet-paper.jpg)
 :D :D :P

Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Shtator 04, 2008, 11:23:07 MD
(http://allworldcars.com/wordpress/wp-content/uploads/2007/07/woman_driver_01.jpg)

gotika me arielin
(http://dl10.glitter-graphics.net/pub/448/448810nvp9595ruv.gif)
(http://mescoupsdecoeur.m.e.pic.centerblog.net/ulitat7c.jpg) :P :P ::) ;D
letra e banjes time
(http://ava7.com/images/funny-toilet-pictures/big-toilet-paper.jpg)
 :D :D :P


(http://mescoupsdecoeur.m.e.pic.centerblog.net/1ce9zmcu.jpg)
spo shof gjo  :P :P :P ;D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Shtator 04, 2008, 11:24:28 MD
(http://mescoupsdecoeur.m.e.pic.centerblog.net/e8eeiooz.jpg)
gotika ariel  ;D ;D ;D ;D


(http://mescoupsdecoeur.m.e.pic.centerblog.net/vev2c45q.jpg)

shoferi me nerva  ;D ;D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: SHEFREKU ne Shtator 04, 2008, 11:25:05 MD
(http://allworldcars.com/wordpress/wp-content/uploads/2007/07/woman_driver_01.jpg)

gotika me arielin
(http://dl10.glitter-graphics.net/pub/448/448810nvp9595ruv.gif)
(http://mescoupsdecoeur.m.e.pic.centerblog.net/ulitat7c.jpg) :P :P ::) ;D
letra e banjes time
(http://ava7.com/images/funny-toilet-pictures/big-toilet-paper.jpg)
 :D :D :P


(http://mescoupsdecoeur.m.e.pic.centerblog.net/1ce9zmcu.jpg)
spo shof gjo  :P :P :P ;D
(http://www.funnyjunkz.com/wp-content/uploads/2007/05/funny-cat-picture-fishing-cats.jpg)


bab e bir :D :P

Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Shtator 04, 2008, 11:26:51 MD
 ;D ;D ;D ;D ;D(http://mescoupsdecoeur.m.e.pic.centerblog.net/dqnisxu1.jpg)

edlira  ;D ;D ;D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Shtator 04, 2008, 11:27:48 MD
(http://mescoupsdecoeur.m.e.pic.centerblog.net/1izzxlof.jpg)

beratsi nl  ;D ;D ;D ;D ;D komshiu im  ;)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Shtator 04, 2008, 11:28:50 MD
(http://mescoupsdecoeur.m.e.pic.centerblog.net/rsx444fy.jpg)
n00b  ;D ;D ;D ;D ;D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: SHEFREKU ne Shtator 04, 2008, 11:29:16 MD
(http://www.internetvibes.net/wp-content/uploads/2007/07/funny-cats-0152.jpg)

xhetka
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: SHEFREKU ne Shtator 04, 2008, 11:29:56 MD
(http://www.birdingguide.com/_layout/l_centershot/l_center_funny_birds.jpg)

uccelini
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Shtator 04, 2008, 11:32:10 MD
(http://mescoupsdecoeur.m.e.pic.centerblog.net/n3oq05i8.jpg)


klonet hhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Shtator 04, 2008, 11:33:22 MD
(http://mescoupsdecoeur.m.e.pic.centerblog.net/ey7wieju.jpg)

komshiu beratsinl  ;D ;D ;D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: SHEFREKU ne Shtator 04, 2008, 11:33:36 MD
(http://icanhascheezburger.files.wordpress.com/2007/11/funny-pictures-behind-me.jpg)

gotika
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Shtator 04, 2008, 11:34:10 MD
(http://mescoupsdecoeur.m.e.pic.centerblog.net/s28kw7we.jpg)

shoferi tape  ;D ;D ;D ;D ;D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Shtator 04, 2008, 11:35:00 MD
(http://mescoupsdecoeur.m.e.pic.centerblog.net/0pqlhsrp.jpg)

shefreku te berberi  ;D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Shtator 04, 2008, 11:36:06 MD
(http://mescoupsdecoeur.m.e.pic.centerblog.net/dp8asdeu.jpg)

mondiana mondane  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: SHEFREKU ne Shtator 04, 2008, 11:36:17 MD
(http://ihasahotdog.files.wordpress.com/2008/01/loldog-funny-dog-pictures-can-u-hear-me-now.jpg)

50 cent tu i thon llafe ke veshi akonit
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Shtator 04, 2008, 11:37:20 MD
(http://mescoupsdecoeur.m.e.pic.centerblog.net/wsz1x27h.jpg)
shefreku xhetka 50 cent akon  ;D ;D ;D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: SHEFREKU ne Shtator 04, 2008, 11:38:48 MD
(http://yourspaceisbest.com/upload/graphic/you-want-me.jpg)

gotika ;D ;D ;D ;D ;D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: sweetness ne Shtator 05, 2008, 12:09:50 PD
Shefreku, duke u munduar sa me shpejt te posotoj, e shihni sa i leviz bishti hahahha

(http://i36.photobucket.com/albums/e28/Blasepurple/Dog20ca.gif)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: SHEFREKU ne Shtator 05, 2008, 12:12:43 PD
Shefreku, duke u munduar sa me shpejt te posotoj, e shihni sa i leviz bishti hahahha

(http://i36.photobucket.com/albums/e28/Blasepurple/Dog20ca.gif)

(http://a.bebo.com/app-image/6430977902/i.idlestudios.com/img/q/u/08/04/09/funny-cats-a10.jpg)
sweetness tu qesh
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Shtator 05, 2008, 12:13:35 PD
(http://mescoupsdecoeur.m.e.pic.centerblog.net/yv55n93g.jpg)

shefreku
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Shtator 05, 2008, 12:15:03 PD
(http://mescoupsdecoeur.m.e.pic.centerblog.net/07ruyov0.jpg)
shefreku tu qesh  ;D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Shtator 05, 2008, 12:15:31 PD
(http://mescoupsdecoeur.m.e.pic.centerblog.net/n1i50lec.jpg)
shefreku i habis  :o :P :P :P ::) ;D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: SHEFREKU ne Shtator 05, 2008, 12:16:24 PD
gotika e habis
(http://i193.photobucket.com/albums/z32/pisciorm/funny_cat_pictures_188.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Shtator 05, 2008, 12:17:16 PD
(http://mescoupsdecoeur.m.e.pic.centerblog.net/3qmhkboc.jpg)


gotika me nerva  ;D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Shtator 05, 2008, 12:17:59 PD
(http://mescoupsdecoeur.m.e.pic.centerblog.net/07kgpyw0.jpg)

sweety n koncert  ;D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: SHEFREKU ne Shtator 05, 2008, 12:18:18 PD
qyqja ca nervash
(http://image.linkinn.com/userfiles/Image/funny%20cat%208.jpg)

gotika tu bo dush
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Shtator 05, 2008, 12:22:58 PD
JA  DHE  LOLI  SI  GJITHMONE  E  SHKATHET  ;D ;D


(http://www.freemyspacegraphics.com/Graphics/Funny_Animations/images/Toilet_Dive.gif)
si  s'kam  ardh  me  perpara  une  ktu  mi.  ;D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Shtator 05, 2008, 12:24:18 PD
ja  dhe  ganja  si  gjithmone  xhentil   ;D

(http://www.myspaceclipart.com/images/popculturenineteen.gif)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: SHEFREKU ne Shtator 05, 2008, 12:25:54 PD
(http://www.recipeapart.com/wp-content/uploads/2008/03/humour-owl-funny.jpg)
uccelini
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Shtator 05, 2008, 12:26:10 PD
SHOFERO  MBAJE  KOKEN  PERPARA  RI  ;D

(http://i239.photobucket.com/albums/ff226/ALIASGAR_2007/funny_animated_pictures_33.gif)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: SHEFREKU ne Shtator 05, 2008, 12:27:05 PD
(http://www.fairyqueen.com.au/blog/uploaded_images/mermaid-741057.jpg)

ariel
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Shtator 05, 2008, 12:27:26 PD
qyqja ca nervash
(http://image.linkinn.com/userfiles/Image/funny%20cat%208.jpg)

gotika tu bo dush
(http://mescoupsdecoeur.m.e.pic.centerblog.net/euzcp4od.jpg)
shefreku i sapodale nga dushi gjith nerva hahahhahaahaaa
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: SHEFREKU ne Shtator 05, 2008, 12:27:59 PD
(http://www.funnypart.com/pictures/FunnyPart-com-crazy_driver.jpg)

shoferi
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Shtator 05, 2008, 12:33:04 PD
 ;D ;D

SHEFI  TU  BO  RRESHKITSE  ME  XHETKEN --I  SHKRETI  XHETKA  CA  OSHT  TU  HEQ  ;D

(http://i295.photobucket.com/albums/mm154/MsMimi03/funny_animated_pictures_9.gif)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Shtator 05, 2008, 12:35:23 PD
JA  DHE  ROCKU, PASIONANT  PER  ROCKUN  ;D

(http://i270.photobucket.com/albums/jj98/hey99/funny/funny-animated/funny-animated8.gif)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: sweetness ne Shtator 05, 2008, 12:37:21 PD
Arieli duke bo masazh  ;D sa elegante qe eshte

(http://i305.photobucket.com/albums/nn227/snookie_020/humor2018.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: sweetness ne Shtator 05, 2008, 12:40:11 PD
Shefreku n duke u kontrollu para se te shkonte ne ushtri, si duket si plotson kushtet hahaha

(http://i305.photobucket.com/albums/nn227/snookie_020/14.gif)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Shtator 05, 2008, 12:41:34 PD
Arieli duke bo masazh  ;D sa elegante qe eshte

(http://i305.photobucket.com/albums/nn227/snookie_020/humor2018.jpg)

HAHAHAHAAHA  SWEET M'SHTIVE  ZILI  ;D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Shtator 05, 2008, 12:42:13 PD
PANSANXHERO  MBAJ  FRENAT  RI
 ;D ;D

(http://i160.photobucket.com/albums/t174/rgustafson85/funny_animated_pictures_09.gif)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: SHEFREKU ne Shtator 05, 2008, 12:43:39 PD
(http://aycu04.webshots.com/image/30923/2004578466502380195_rs.jpg)

sweetness ariel gotika darkina
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: sweetness ne Shtator 05, 2008, 12:44:08 PD
Morfeus me bebushin e tij, kujdes mo prej tash i tregon revista te tilla  ;D

(http://i143.photobucket.com/albums/r126/MASS_06/Humor-1.jpg)

Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Shtator 05, 2008, 12:46:52 PD
JA  DHE  SWEET, SI  GJITHMONE  E  DASHUR, S'TE  LE  TE  BIESH  NE  TOKE  ;D

(http://www.funnytreat.com/pictures/animated/funny_animated_pictures/funny_animated_pictures_18.gif)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: sweetness ne Shtator 05, 2008, 12:48:17 PD
Edlira  duke ndejt ne forum ka mbet von me detyrat e shpis edhe e ka zen gjumi me laps ne dor  ;D

(http://i76.photobucket.com/albums/j28/jahmeee/humor-1.jpg)

Mamushe hahhaha
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: SHEFREKU ne Shtator 05, 2008, 12:48:50 PD
(http://ramanankumar.files.wordpress.com/2007/09/funny-dogs.jpg)

foto  sexy  e xhetkes
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Shtator 05, 2008, 12:49:33 PD
Edlira  duke ndejt ne forum ka mbet von me detyrat e shpis edhe e ka zen gjumi me laps ne dor  ;D

(http://i76.photobucket.com/albums/j28/jahmeee/humor-1.jpg)

Mamushe hahhaha

HAHAHAHAHAHAHAHAAAA  SA  HILACAKE  HAHAHAHAHAHAHAAAAJA  DHE  SHPIKJA  E  FUNDIT  E  SHEF SHREKUT  ;D

(http://www.itechnews.net/wp-content/uploads/2008/06/glass-keyboard-no-keys-2.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: SHEFREKU ne Shtator 05, 2008, 12:50:22 PD
(http://www.dogsplaza.com/img/funny/funny-dogs_9098_(www.banterous.com)_funny.jpg)

arieli tu flejt
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: BOHAN ne Shtator 05, 2008, 10:01:42 MD
(http://ekonefe.files.wordpress.com/2007/06/ugly-alan.jpg)
Po kjo kush mund te jet,hmmmmm pershtateni vet me mire  ;D ;D ;D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: SHEFREKU ne Shtator 05, 2008, 10:04:34 MD
(http://dailydiatribe.com.au/wp-content/uploads/2007/01/ugly-baby-a3c.jpg)
po ky kush mund te jet ??? ??? ??? ???
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: BOHAN ne Shtator 05, 2008, 10:11:13 MD
Komentoni cfar te doni,gjejeni vet kush eshte....
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Shtator 05, 2008, 11:58:57 MD
HAHAHAHAA  BLEDO  VEC  KTU  NUK  PRISHESH  ME  NJERI.


JA  PSH  KTU  JE TI  ;D ;D  CA  I  BUKUL  ;D


(http://www.humorupload.com/files/F4A589dzy.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: BOHAN ne Shtator 06, 2008, 11:08:04 MD
(http://i525.photobucket.com/albums/cc335/bl3dy/funfire-de-1099078333-72.jpg)
kurse ktu je ti,ja dhe bebi jot,e shef besoj  ;D :D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: elba-girl4ever ne Shtator 08, 2008, 04:09:00 PD
(http://i121.photobucket.com/albums/o207/bicfomh/gg01/portuguese/pt001.gif)bl3dy_AL   po te pelqen barku mamit e ?   ;D ;D ;D ;D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: elba-girl4ever ne Shtator 08, 2008, 04:12:05 PD
(http://dl2.glitter-graphics.net/pub/606/606862a54kjyot65.gif)


shefreku happy than ever ahahaahahahah
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Pleshti ne Shtator 08, 2008, 12:08:42 MD
Gotika ma gjej edhe mua nje foto se po behem xheloz  :D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ganja baby_ ne Shtator 08, 2008, 07:49:49 MD
(http://img377.imageshack.us/img377/7340/pleshtikl5.jpg)
JA DHE TY TA BEM QEFIN HAHAHAHAH PLESHT
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: agjentja ne Shtator 08, 2008, 07:57:07 MD
(http://www.oco-is-here.com/Picts/cigaret.jpg)

ganja ti kam rreshtuar cigaret keshtu qe nuk lodhesh tu i nxjer :P nga paketa
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ganja baby_ ne Shtator 08, 2008, 08:07:51 MD
(http://img389.imageshack.us/img389/3268/figaxy7.jpg) :D :D :D :D me ngjan se doke  me me par me keq me keto cigare un nuk i pi shum hahahahha
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: sweetness ne Shtator 16, 2008, 10:15:21 MD
Shoferi, Beratsi dhe Valmo  ;D

(http://i290.photobucket.com/albums/ll241/CamNYC/Funny%20stuff/funnyheads.gif)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Adi ne Shtator 16, 2008, 10:51:52 MD
girly kjo

(http://i173.photobucket.com/albums/w65/altamont10/hot_girl.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Adi ne Shtator 16, 2008, 10:52:47 MD
anisa kjo duke me pastruar makinen :D :D :D

(http://crazy-frankenstein.com/pictures-files/hot-girls-with-car-pictures-files/hot-girl-with-car-ladycoupe.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Lunatic ne Shtator 26, 2008, 08:08:07 MD
ma kapni pak adin:
(http://www.jeffbailey.co.uk/Ferrari2a.jpg)
smahet mo tani qe ka mor ferrarin...  ;D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: mondiana ne Shtator 28, 2008, 02:36:59 PD
Gotika...
kur ia kthej shpinen...
(http://i149.photobucket.com/albums/s54/hostdrjack/3000/121194.gif)
Sy per sy...
dhemb per dhemb...
e mace per mace...  Ahaha! ;)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Shtator 28, 2008, 02:38:59 PD
Gotika...
kur ia kthej shpinen...
(http://i149.photobucket.com/albums/s54/hostdrjack/3000/112194.gif)
Sy per sy...
dhemb per dhemb...
e mace per mace...
Ahaha! ;)


KU MIIIIIIIIIIIIIIIIIIII  ;D ;D ;D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: mondiana ne Shtator 28, 2008, 02:45:29 PD
Haha do me vdesesh ti...
Hudhja dhe nje here synin...yllo...
He mi s'po njeh veten...?
Haha...puc!
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Adi ne Shtator 28, 2008, 12:57:31 MD
ma kapni pak adin:
(http://www.jeffbailey.co.uk/Ferrari2a.jpg)
smahet mo tani qe ka mor ferrarin...  ;D

(http://www.sunnewsonline.com/images/307.jpg) MERRE MAKINEN TENDE :D :D :D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Lunatic ne Shtator 28, 2008, 01:17:17 MD
MERRE MAKINEN TENDE :D :D :D

Rrofsh, mke neru!   :D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Adi ne Shtator 28, 2008, 02:55:00 MD
kabrio per lunaticblue

(http://www.ritzsite.net/RAI03CON/Peugeot_307_CC_2002_r3q.JPG)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Lunatic ne Shtator 28, 2008, 03:03:12 MD
 :o :o :o :o :o
e paske nda menien me mbo me zemer sot e? rrofsh  ;)

kshu tpafsha ishalla:
(http://www.chinadaily.com.cn/english/doc/2004-08/24/xin_270801242224239271567.jpg)
 :D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: mondiana ne Shtator 28, 2008, 05:52:00 MD
Ja goca me sexy...ne forum...
por Anisa eshte sexy gjithkund...
Haha!
(http://www.funnypicturesworld.com/img/funny/funny0242.jpg)

E ne maje te portokalles moj...
kur te pashe ty une...
s'me punohej mi dursake...
lum ne per ty lum...
:D :D
 
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: wer ne Shtator 28, 2008, 06:26:23 MD
hahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..uhuuuuuuuuuuuu sa kom qesh ..anisa kjo ee?? normal normal skishte ksuh tjeter!  ;D  ;D  ;D
mondiana HA HA:  :D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Lunatic ne Shtator 28, 2008, 06:49:36 MD
qyqa, mpaska shpetu whatever  ;D

(http://a1.vox.com/6a00e398d392cb000300f48d0825990001-500pi)

ahahahahahhahahahahah
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: wer ne Shtator 28, 2008, 06:55:20 MD
hahahahaaaaaaaaaaaaaaa..ti je rrot per cin tzej be. nfact je ti.  :P
(http://www.little-big-horn.com/english/Bilder/095_wagenrad.jpg)#
lunatic  ;D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Lunatic ne Shtator 28, 2008, 06:58:55 MD
edhe ti je pis milet:

(http://www.game-master.net/~thefacesofai/Pictures/Grams%20Bears%20Kid%20dirty%20with%20cake.jpg)

 :P :P :P
(http://artofroy.com/images/tongue-smiley.gif)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: wer ne Shtator 28, 2008, 07:03:34 MD
(http://www.madeinatlantis.com/images/cocacola_big.jpg)
vetem kshu thu po ti.se gjithmon kundershton.  :-*
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Lunatic ne Shtator 28, 2008, 07:07:17 MD
(http://www.dirtroadtours.com/RTW/badboy.JPG)

whatever me i shoqe  ;D ;D ;D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: wer ne Shtator 28, 2008, 07:51:50 MD
 ;D  ;D  ;D
milanushi..
(http://www.wordballoons.net/wp-content/uploads/2008/04/manga_girl_by_ndpcomics.jpg)
tashi qe po tfillo schule!
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Lunatic ne Shtator 28, 2008, 07:58:32 MD
ahahahahaha  mleni tashi se do vizatoj... :P
per tgjithe ju qe se njifni ju prezantoj me whatever:
(http://i8.photobucket.com/albums/a23/_JamesPotter_/guys13.jpg)

(ka dale kaq mire se ja kam bo une foton)  ;D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: mondiana ne Shtator 29, 2008, 01:37:18 PD
Jo mi yllo...ca thua ti...?
Ja ky eshte WHATEVER...dora vete... Haha!
(http://i64.photobucket.com/albums/h191/curion123/funnyanimated/5.gif)

:-*
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: wer ne Shtator 29, 2008, 09:58:08 PD
hahahhah weee ca opinion i keq per mu ncncnc.  >:(  ;D (http://www.welt.de/multimedia/archive/00364/koffer_DW_Reise_Cha_364519g.jpg)
a i bone gati ato valixhe ti ee?? futu dhe vete mrene.. ;D mondiana kjo btw.
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: mondiana ne Shtator 29, 2008, 01:22:57 MD
Hahaha...
Aty afer jam...mo yllo...

Dhe ca djallin po ankohesh ti...lali?
Paske harruar qe kur ke qene bebe...
ne vend qe te pije milk...
ja c'beje WHATEVER...
(http://www.wayodd.com/funny-pictures2/funny-pictures-does-your-baby-drink-beer-8Kr.jpg)
qe Zoti te shpetofte...thuaj...
Hahahahaha! :-* :-*

 
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Lunatic ne Shtator 29, 2008, 04:16:41 MD
ahaaahaaaaaaaaaaaa sa kam qesh! mondiana e paske njoft whateverin me mire se kushdo.
 :P
kshu te perfytyroj une ty mondian:

(http://i141.photobucket.com/albums/r62/commentyou/Angels/images/angel-25.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Lunatic ne Shtator 29, 2008, 08:30:16 MD
qyqa
tani po kuptoj pse me bente berr berr makina sa here mundohesha ta ndizja...
adiiiiiiiiiiii.....................
  :-[ :-[ :-[ :-[ :-[
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Adi ne Shtator 29, 2008, 09:45:27 MD
 :banana_lama:
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Mistreci-Vip ne Shtator 29, 2008, 09:51:28 MD
adi ne tek venue tropikal  :D (http://i224.photobucket.com/albums/dd28/mistreci-Vip/400-051leQL-1.gif)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: mondiana ne Tetor 01, 2008, 02:29:59 PD
Whatever...4ever...
:)
(http://i270.photobucket.com/albums/jj98/hey99/funny/funny-animated/funny-animated8.gif)


Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: mondiana ne Tetor 01, 2008, 05:47:16 MD
Ehhh Pleshti...ka qene i pasionuar...qe baby... Haha! ;) :-* :-*
(http://www.barcodeswebsite.net/funny_baby_pictures_33.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: wer ne Tetor 01, 2008, 09:25:58 MD
Whatever...4ever...
:)
(http://i270.photobucket.com/albums/jj98/hey99/funny/funny-animated/funny-animated8.gif):) rofsh!
(http://lh6.ggpht.com/_1SZB_lJSASw/SCR0yrQTO_I/AAAAAAAABqg/mCLhxioZxrQ/demilovato_net-camprockstills-0099.jpg)
mondian.kshu i ke floket nket ngjyre??  ??? edhe tishte kshu sdo ishte keq..  :-*  :-*
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Adi ne Tetor 13, 2008, 06:03:44 MD
MISHEL KJO

(http://celebritybabies.typepad.com/photos/uncategorized/2008/05/02/myleenehj2908_468x668.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Lunatic ne Nëntor 09, 2008, 03:39:57 MD
ariel :D
(http://images.inmagine.com/img/retrofile/rets005/rets005063.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Dhjetor 02, 2008, 12:19:51 PD
Bleri , mbron syckat nga demtimet e rrezeve te pc

(http://www.grimmemennesker.dk/data/media/2/Jewelz.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: *Bleri* ne Dhjetor 02, 2008, 12:29:19 PD
hahhahahhahahahahaha ;D

(http://www.grimmemennesker.dk/data/media/3/jesus-use-me.jpg)

Grupi shurupi fantastik : Crystal ti je me floket e fryra burduf  hahaha Angel_Girl ti ajo me syze  hahahahahaa dhe Me sic e shihni me e bukra e familjes   , ah cfare portret familje ;D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: *Bleri* ne Dhjetor 02, 2008, 12:33:54 PD
(http://www.grimmemennesker.dk/data/media/1/8_ugly_people.jpg)
ihihihihi Nastradini (sa femi i llastuar )  looooooooooool


(http://www.grimmemennesker.dk/data/media/2/funky-hairdo.jpg)
Girly cokollata pupupu  qenka ber tamam si cokollata kjo goc ;D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Dhjetor 02, 2008, 12:34:19 PD
hahaha yje jemi

bleri now

(http://content.pyzam.com/funnypics/people/funny_muscle_lady.gif)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: *Bleri* ne Dhjetor 02, 2008, 12:36:32 PD
ahaahahha
CRYS before

(http://www.grimmemennesker.dk/data/media/2/ugly.jpg)

Crys After hahahahaha

(http://www.grimmemennesker.dk/data/media/2/cant_afford_me.jpg)

;D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Dhjetor 02, 2008, 12:41:43 PD
Open mind for a different view
and nothing else matters!!!   ,,,,, bleri kshu

(http://www.grimmemennesker.dk/data/media/2/hairstyle.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: *Bleri* ne Dhjetor 02, 2008, 12:45:11 PD
(http://www.grimmemennesker.dk/data/media/2/11639122a4833657801l.jpg)

alo aloooooooo ambulanca ;D
Crys duke fol me veten ne telefon hahahahaha
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Dhjetor 02, 2008, 12:46:50 PD
hahahahahahahahahah bler


spo vijne ne kohen e duhur

(http://www.grimmemennesker.dk/data/media/2/mean-grandma.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: *Bleri* ne Dhjetor 02, 2008, 12:52:54 PD
ahahahahahahahaha Crys
shif sa nevrike behesh ti kur robt s'kercejn si i thua ti ;D

(http://www.grimmemennesker.dk/data/media/2/insanity-wood.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Dhjetor 02, 2008, 12:53:13 PD
hahhahahhahahahahaha ;D

(http://www.grimmemennesker.dk/data/media/3/jesus-use-me.jpg)

Grupi shurupi fantastik : Crystal ti je me floket e fryra burduf  hahaha Angel_Girl ti ajo me syze  hahahahahaa dhe Me sic e shihni me e bukra e familjes   , ah cfare portret familje ;D
hahahahahahah me e bukura jam thote, shko me rregullo shallin [mrgreen]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: *Bleri* ne Dhjetor 02, 2008, 12:59:12 PD
(http://www.grimmemennesker.dk/data/media/2/Girls_night_out.jpg)
Crys dhe une ne 1 party gay ;D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Dhjetor 02, 2008, 01:04:12 PD
hahah kot sbera kurs per breakdance une [teethsmile]


bleri getting the best of herself, ne fotoshoot

(http://z.about.com/d/politicalhumor/1/0/R/J/bush_wgirls6.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Dhjetor 02, 2008, 01:04:38 PD
(http://www.grimmemennesker.dk/data/media/2/Girls_night_out.jpg)
Crys dhe une ne 1 party gay ;D

hahahahhaha sa qesha
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Dhjetor 02, 2008, 01:11:26 PD
in the future


(http://routzen.files.wordpress.com/2006/07/old-ladies.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: *Bleri* ne Dhjetor 02, 2008, 01:13:31 PD
(http://www.veryfunnypics.com/pics/kids/images/zzzkid_wants_some.jpg)
Cryss futja vrapit ;D

(http://www.veryfunnypics.com/pics/kids/images/zzzlikethisdad.jpg)
crysssssss do te denoncojn kalamajt per korrupsion ;D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Dhjetor 02, 2008, 01:15:24 PD
hahahahaah bler
ps , sa te shkon nenshkrimi me fotot [teethsmile]


duke vezhguar thekthyt

(http://www.lexphoto.co.uk/blogimages/old%20ladies.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Dhjetor 02, 2008, 01:34:19 PD
me,bleri e angel ne new menyre si te mbajme trupin ne forme
cheap dhe practical

(http://www.jonco48.com/blog/old_and_tired.jpg)

Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: *Bleri* ne Dhjetor 02, 2008, 01:38:24 PD
hahhaahahahahahaghahgha  crys mi po une  isha ajo ne mes hahhaaaa :p

(http://www.veryfunnypics.com/pics/kids/images/zzzzkid-knows-how-to-get-the-best-view.jpg)

ky cuni i prapte ka qen Pleshti ne rinin e tij qe thoni ju..ehhh  ;D

shif cfare probleme e rende, Crys i dha zgjidhje ;D ;D

(http://www.veryfunnypics.com/pics/kids/images/zzzzpic23281.jpg)

BERATSI NL hahahahahaha you are very sexy baby ;D
(http://www.veryfunnypics.com/pics/kids/images/zzzztoosexy.jpg)


Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Dhjetor 02, 2008, 01:41:27 PD
 [mrgreen]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Angel_Girl ne Dhjetor 02, 2008, 02:03:11 PD
me,bleri e angel ne new menyre si te mbajme trupin ne forme
cheap dhe practical

(http://www.jonco48.com/blog/old_and_tired.jpg)

hahahhahahah hahahhahahhahahahhaha
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Angel_Girl ne Dhjetor 02, 2008, 02:10:01 PD
Gjithmone na ka pelqyer pishina  ne te trejave :P  mistrecja na rri mbi koke  :P(http://www.funnybeez.com/funnypictures/underwater-girls.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Dhjetor 02, 2008, 02:13:01 PD
 ;Dangel

ja cben  bleri parqeve

(http://godammit.com/wp-content/uploads/2007/11/arnold-old-ladies.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Janar 13, 2009, 01:22:55 MD
Makina goikes
(http://i298.photobucket.com/albums/mm248/dj_diamant/FORUMI%203/WooWfromwwwmetacafecom12.jpg)

Arieli tu thon mirmjes
(http://i298.photobucket.com/albums/mm248/dj_diamant/FORUMI%203/WooWfromwwwmetacafecom23.jpg)

Sibora, qyqa e trremi cunin e huj
(http://i298.photobucket.com/albums/mm248/dj_diamant/FORUMI%203/WooWfromwwwmetacafecom16.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: elba-girl4ever ne Janar 13, 2009, 01:30:07 MD
(http://www.all4humor.com/images/files/Funny%20Dj%20Automobile.jpg)dj kado qe vete e merr me vete   ;rolf; ;rolf; ;rolf; ;rolf; ;rolf;
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Janar 13, 2009, 01:59:53 MD
Vetem mua mos me pershkruanii hahahahah
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Janar 13, 2009, 11:24:21 MD
(http://mimi40.m.i.pic.centerblog.net/gyz18h4z.jpg)

LOLI HHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ;rolf;
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Janar 13, 2009, 11:25:24 MD
CRYSI ME COKOLATEN HHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

(http://mimi40.m.i.pic.centerblog.net/cir3ler3.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Janar 13, 2009, 11:26:04 MD
(http://mimi40.m.i.pic.centerblog.net/o4dxh464.jpg)

DJ HHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ;rolf;
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Janar 13, 2009, 11:26:20 MD
Une,,, Gotika,  e ai ishi apo i tanishmi. [mrgreen]

(http://www.iwatchstuff.com/2008/02/27/indiana-jones-old-hat-lady.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Janar 13, 2009, 11:27:54 MD
Une,,, Gotika,  e ai ishi apo i tanishmi. [mrgreen]

(http://www.iwatchstuff.com/2008/02/27/indiana-jones-old-hat-lady.jpg)
;rolf; ;rolf; ;rolf; ;rolf;
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Janar 13, 2009, 11:30:55 MD
Gotika, prape e gezuar dhe me makinen e padeshiruar

(http://funchun.com/pictures/funny-fatty-2.jpg)
 [mrgreen] [bestfriends]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Janar 13, 2009, 11:33:04 MD
Girly chocolate duke punuar hard per te mare diplomen

(http://farm1.static.flickr.com/193/486408546_074c517416.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Janar 13, 2009, 11:33:59 MD
Gotika, prape e gezuar dhe me makinen e padeshiruar

(http://funchun.com/pictures/funny-fatty-2.jpg)
 [mrgreen] [bestfriends]
(http://mimi40.m.i.pic.centerblog.net/1slpy767.jpg)

CRYS DUKE DASHUR TE SHENDOSHET PER TE ARRITUR QELLIMET E SAJ KRUELE  ;rolf; ;rolf; ;rolf; ;rolf;
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Janar 13, 2009, 11:34:33 MD
(http://mimi40.m.i.pic.centerblog.net/wd3a8ynl.jpg)

PLESHTI  ;rolf; ;rolf; ;rolf;
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Janar 13, 2009, 11:35:28 MD
(http://mimi40.m.i.pic.centerblog.net/pg4zuhfz.jpg)

UNA CRYS COKOLATA  ;rolf;
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Janar 13, 2009, 11:36:26 MD
(http://mimi40.m.i.pic.centerblog.net/0ln1dl9r.jpg)

DARKINA TU BE THIRRJE PER VEGJETARIANET  ;rolf; ;rolf; ;rolf;
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Janar 13, 2009, 11:37:17 MD
hahahaha gotika

kshu me kapi ky vit qe kur provokove ishin tend(http://farm1.static.flickr.com/206/519053785_ce9b8dc6fe.jpg?v=0)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Janar 13, 2009, 11:39:00 MD
 ;rolf; ;rolf; ;rolf; CRYS(http://mimi40.m.i.pic.centerblog.net/c1u0083a.jpg)

LOLITA DHE DENISI NE PROVAT FINALE  ;rolf;
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Janar 13, 2009, 11:40:50 MD
Sabrija gjithmone looking good e healthy [mrgreen]

(http://i62.photobucket.com/albums/h117/NormaCheryl/1OldLadyHoo.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Janar 13, 2009, 11:41:02 MD
(http://mimi40.m.i.pic.centerblog.net/4tbhj1a9.gif)

FORUMISTET ME GRIP HAHAHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAPATJETER QE PO NINNA  ;rolf; DO FITOJNE SE JANE SPEKTAKOLAR  [teethsmile]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Janar 13, 2009, 11:42:13 MD
hahaha gotika

une me gotin duke u kapur me njerin
 [mrgreen](http://i211.photobucket.com/albums/bb174/SoCalDrew_OT/OldLadies.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Janar 13, 2009, 11:47:32 MD
hahaha gotika

une me gotin duke u kapur me njerin
 [mrgreen](http://i211.photobucket.com/albums/bb174/SoCalDrew_OT/OldLadies.jpg)
;rolf; ;rolf; ;rolf; ;rolf; ;rolf; ;rolf;

(http://mimi40.m.i.pic.centerblog.net/yroubtsk.gif)

LOLI PRAP  ;rolf;
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Janar 13, 2009, 11:50:36 MD
(http://mimi40.m.i.pic.centerblog.net/gyz18h4z.jpg)

LOLI HHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ;rolf;
o nene se vdiqa............skam fuqi te qesh me

ku i gjete moj keto foto hahahah

LOLI MI  [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Janar 13, 2009, 11:53:39 MD
(http://mimi40.m.i.pic.centerblog.net/7y0yt1g7.jpg)

KY ME NGJAN ME  [uhmm] [uhmm] [uhmm] [uhmm] [uhmm]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Janar 13, 2009, 11:58:11 MD
Sibora dje ,,,, birthday girl  [teethsmile]

(http://i276.photobucket.com/albums/kk27/lucastrucking/1-fat-birthday-l.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Janar 13, 2009, 11:58:39 MD
(http://mimi40.m.i.pic.centerblog.net/7y0yt1g7.jpg)

KY ME NGJAN ME  [uhmm] [uhmm] [uhmm] [uhmm] [uhmm]

deni mi vdiste per plazh ;rolf; ;rolf;
;rolf; ;rolf; ;rolf; ;rolf; ;rolf; HE ME TE LUMTE HHAHAHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Janar 13, 2009, 11:59:07 MD
(http://mimi40.m.i.pic.centerblog.net/1f2jcicg.jpg)

ANISSA TU IK ME PUSHIME  [mrgreen]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Janar 14, 2009, 12:01:01 PD
(http://mimi40.m.i.pic.centerblog.net/8a535299.gif)

EDLIRA LOGEL  ;rolf; ;rolf; ;rolf;
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Janar 14, 2009, 12:02:15 PD
hahahaahahah

Patrioti
(http://i6.photobucket.com/albums/y215/haven555/ugly_fat_man_big_tummy_funny_pictur.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Janar 14, 2009, 12:53:56 PD
hahahaahahah

Patrioti
(http://i6.photobucket.com/albums/y215/haven555/ugly_fat_man_big_tummy_funny_pictur.jpg)

Foto interesante hahahahhahahah
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Janar 22, 2009, 02:31:40 MD
Ktu jan te gjith forumistata/forumistet
(http://i298.photobucket.com/albums/mm248/dj_diamant/FORUMI%203/12-10.jpg)

kan lujt myth gjith mes dimirit :p
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Janar 22, 2009, 02:32:51 MD
Ktu jan te gjith forumistata/forumistet
(http://i298.photobucket.com/albums/mm248/dj_diamant/FORUMI%203/12-10.jpg)

kan lujt myth gjith mes dimirit :p

Ku jomm une ktuuuuuuuuuuuuu
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Janar 25, 2009, 04:41:13 MD
Diku atje pas pishave
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: EDLIRA ne Janar 25, 2009, 05:02:14 MD
(http://mimi40.m.i.pic.centerblog.net/8a535299.gif)

EDLIRA LOGEL  ;rolf; ;rolf; ;rolf;
ahahahaah shtrige.....
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Shkurt 04, 2009, 09:38:20 MD
gotika se ka fare mendjen kur ecen vetem shef cmimet

(http://i597.photobucket.com/albums/tt52/dj-diamant/LovelyAdsfromwwwmetacafecom5.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Shkurt 04, 2009, 11:47:55 MD
Bledi tu bo prova teknike por me kot  eka se ka qen turni 3 - ene po m'dergon mu sms me e ndimu :P
(http://i597.photobucket.com/albums/tt52/dj-diamant/chhillaxfromwwwmetacafecom11.jpg)

Ariel pasi doli ka parukierja
(http://i597.photobucket.com/albums/tt52/dj-diamant/Funfromwwwmetacafecom21.jpg)

Edlira pasi kishte bo sherr me vllain hahaha qesh robi ka halli hahah
(http://i597.photobucket.com/albums/tt52/dj-diamant/Funfromwwwmetacafecom16.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Angel_Girl ne Shkurt 04, 2009, 11:49:51 MD
(http://i621.photobucket.com/albums/tt297/xVaMpiReTeChNoFoLLeX/TeChNoDiScO/dj-2.gif)


Dj diamanti ne koncert :P
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Shkurt 05, 2009, 12:04:40 PD
Angel_Girl ne orarin e pushimit

(http://i597.photobucket.com/albums/tt52/dj-diamant/Funfromwwwmetacafecom19.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Prill 25, 2009, 01:54:55 PD
Angel_Girl ne orarin e pushimit

(http://i597.photobucket.com/albums/tt52/dj-diamant/Funfromwwwmetacafecom19.jpg)


hahahhaha e forte kjo
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: SeCuRiTy ne Prill 25, 2009, 10:32:06 PD
Djallushe duke u mendu :P :P :P
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Prill 25, 2009, 11:26:05 MD
(http://i597.photobucket.com/albums/tt52/dj-diamant/bledi.png)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: BOHAN ne Prill 25, 2009, 11:41:39 MD
Bledi tu bo prova teknike por me kot  eka se ka qen turni 3 - ene po m'dergon mu sms me e ndimu :P
(http://i597.photobucket.com/albums/tt52/dj-diamant/chhillaxfromwwwmetacafecom11.jpg)

Ariel pasi doli ka parukierja
(http://i597.photobucket.com/albums/tt52/dj-diamant/Funfromwwwmetacafecom21.jpg)

Edlira pasi kishte bo sherr me vllain hahaha qesh robi ka halli hahah
(http://i597.photobucket.com/albums/tt52/dj-diamant/Funfromwwwmetacafecom16.jpg)
jahahahhahahhaa uee sa kam qesh...mu mor fryma vdiqa ;rolf; ;rolf; ;rolf;
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: BOHAN ne Prill 25, 2009, 11:49:21 MD
(http://i597.photobucket.com/albums/tt52/dj-diamant/bledi.png)
Ja dhe BLEDI....bob fare ka dal....yeahhhh  [bigok]  [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: BOHAN ne Prill 25, 2009, 11:53:05 MD
(http://haacked.com/images/haacked_com/WindowsLiveWriter/IdRatherBeaDJThanARockstarDeveloper_14654/phil-the-dj.jpg)
Ja dhe DJ_Diamant  [teethsmile]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Prill 26, 2009, 12:09:29 PD
Ne munges te paisjeve ca nuk bo robi :(
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: BOHAN ne Prill 26, 2009, 12:16:08 PD
Ne munges te paisjeve ca nuk bo robi :(
Jo po qahesh ti pra...Jo du BPM Studio Jo po du Virtual DJ...E shef ca bojn hallexhit  [teethsmile]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: BOHAN ne Prill 26, 2009, 12:40:47 PD
Sa i ngjan Bledit ky fiks fare  [rlmao] [rlmao]
Cuditrisht bora ajo goca te ngjanka ty shum  [tongue3] [tongue3]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: BOHAN ne Prill 26, 2009, 12:44:56 PD
Sa i ngjan Bledit ky fiks fare  [rlmao] [rlmao]
Cuditrisht bora ajo goca te ngjanka ty shum  [tongue3] [tongue3]
Jo i kam vithet me te medha une....dhe kjo goca...dhe se kam gjoksin aq te madh sa ajo..capito bledi  [teethsmile]
Epo ateher un sjam ai...Jam i bardhe sa per kurjozitet,,,dhe floket i mbaj pak me te gjata ... :D
Thash qe ishe ti kjo goca nga pozicioni qe si duket e paska fiksim  [teethsmile]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Prill 26, 2009, 01:41:35 PD
hahah sa i ngjakeni njoni tjetrrit ju mer jahu pupupup
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Prill 26, 2009, 01:42:40 PD
Ne munges te paisjeve ca nuk bo robi :(
Jo po qahesh ti pra...Jo du BPM Studio Jo po du Virtual DJ...E shef ca bojn hallexhit  [teethsmile]

EH po ta shpjegoj funksionin ne lidhje BPM = Mikser . Do thuash nice fare ;) .
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Prill 26, 2009, 01:51:35 PD
Mir flm , ti si ke qen
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Prill 26, 2009, 01:55:52 PD
;)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Prill 27, 2009, 11:37:25 PD
Keshtu dukej Glooria e shiko qysh osht bo [teethsmile] [teethsmile]

(http://66.img.v4.skyrock.net/66c/foto-qesharake/pics/613180892_small.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Prill 27, 2009, 11:39:23 PD
Bledy kur u kon i vogel [teethsmile]

(http://i221.photobucket.com/albums/dd198/zagraxha/aa.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Prill 27, 2009, 11:41:21 PD
Nastradini,Luxor and NooB [rlmao] [rlmao]

(http://www.space1999.net/%7Ecatacombs/main/images/space/tfc/sptfc063.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Prill 27, 2009, 12:43:26 MD
Donchja kur po i jepte makines me shpjtesi ..
(http://i597.photobucket.com/albums/tt52/dj-diamant/KodakTimefromwwwmetacafecom7.jpg)

Luxor e ka zon gjumi te shkretin tu editu forumin
(http://i597.photobucket.com/albums/tt52/dj-diamant/KodakTimefromwwwmetacafecom3.jpg)

Aa ik nastradino se te kapi, nastradini tu ik me vrap ka fryka haha
(http://i597.photobucket.com/albums/tt52/dj-diamant/KodakTimefromwwwmetacafecom2.jpg)

Ky ehste avjoni ku mrena eshte edlira dhe po e pershendesin zogjt se e dun shum :p
(http://i597.photobucket.com/albums/tt52/dj-diamant/KodakTimefromwwwmetacafecom12.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Prill 27, 2009, 12:47:01 MD
Hahahhahahaha qenkna plak para kohe
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Prill 27, 2009, 12:50:55 MD
haha po pra :D .

Kjo eshte banjo ime e re  ..
(http://www.gizmowatch.com/images/hitech-toiletr_69.jpg)

Ndersa ky eshte krevati :p .
(http://freshome.com/wp-content/uploads/2007/03/roberta_ramme_c.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: EDLIRA ne Prill 27, 2009, 02:37:16 MD
Citim
Ky ehste avjoni ku mrena eshte edlira dhe po e pershendesin zogjt se e dun shum :p
(http://i597.photobucket.com/albums/tt52/dj-diamant/KodakTimefromwwwmetacafecom12.jpg)
[rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Prill 28, 2009, 12:10:16 PD
Bledi ne kerim
(http://i597.photobucket.com/albums/tt52/dj-diamant/WANTET.png)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Crazy_Girl ne Prill 28, 2009, 01:04:12 PD
Anetaret e forumit te gjeje secili veten e tij [grin1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Prill 28, 2009, 01:05:32 PD
O shofero jepi i her gaz aksiart
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Crazy_Girl ne Prill 28, 2009, 01:08:37 PD
Na falni per gabimin se paskam vendosur vetem vajza

Kta jane cunat e forumi''gjasme''
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Prill 28, 2009, 01:18:08 PD
o yeaaa seksi fare jo si gocat qe kan dal me sum jasht
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Crazy_Girl ne Prill 28, 2009, 01:21:18 PD
lexoje mire o  dreq ''GJASME''

Na shihi iher gocat ti 8)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Prill 28, 2009, 01:22:24 PD
Anetaret e forumit te gjeje secili veten e tij [grin1]

Une njera nga keto biondinat e bukura [lovestruck] [lovestruck]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Prill 28, 2009, 01:24:18 PD
obobo akoam me keq hiqi fare me mir :p, kuç e dreq anej :p
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Crazy_Girl ne Prill 28, 2009, 01:26:02 PD
Ehuuuu skam ca te bej un ty se je xheloz se vajzat jane me te bukura  [cheers]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Prill 28, 2009, 01:28:44 PD
hahahah sma gje dot damorin, vetem njera eshte qe ma di mir damorin ihihi
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Crazy_Girl ne Prill 28, 2009, 01:32:40 PD
aaa sonte skemi ku ta gjeme damarin tend :(
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Prill 28, 2009, 01:39:53 PD
ske shonce mi mo vetem 1 eshte e cila mi di pikat kyce se me do shum :D .
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: k58 ne Prill 28, 2009, 01:50:02 PD
uuuuuuu dj ate njeren ne forum e ke?hahahahahaha
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Prill 28, 2009, 12:33:01 MD
Sa kerko nga jeta dhe ti .
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Prill 28, 2009, 12:38:26 MD
Ja dhe sherrja pas sherri :p

(http://i597.photobucket.com/albums/tt52/dj-diamant/03.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: SeCuRiTy ne Prill 28, 2009, 12:47:12 MD
hahahaha diamant hahha fiks fare
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Prill 28, 2009, 12:56:38 MD
Ja dhe sherrja pas sherri :p

(http://i597.photobucket.com/albums/tt52/dj-diamant/03.jpg)

Hahahahahahaha
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Prill 28, 2009, 01:20:24 MD
Kjo eshte donchi e lumtur
(http://i597.photobucket.com/albums/tt52/dj-diamant/ANIMALS2.jpg)

Ky eshte SeCuRiTy ka ngatrru Wc hahah
(http://i597.photobucket.com/albums/tt52/dj-diamant/27.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Prill 28, 2009, 01:25:50 MD
Kjo eshte donchi e lumtur
(http://i597.photobucket.com/albums/tt52/dj-diamant/ANIMALS2.jpg)

Ky eshte SeCuRiTy ka ngatrru Wc hahah
(http://i597.photobucket.com/albums/tt52/dj-diamant/27.jpg)
Kuuuuuuuuuuuuuuuuuu hahahahahahha.Naj foto tjeter gjeje qe so happy [sad3]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Prill 28, 2009, 01:27:25 MD
Engjellushja

(http://images.zwani.com/graphics/funny_pictures/images/funny-pictures196.jpg)

Dj-Diamant

(http://blogsimages.skynet.be/images/000/227/768_funny-face.jpg) [teethsmile] [teethsmile]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Prill 28, 2009, 01:29:29 MD
Dobxhi prap haha
(http://i597.photobucket.com/albums/tt52/dj-diamant/funnywedding97.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Prill 28, 2009, 01:29:43 MD
Ariel,Nikla and Girly-chocolate  [grin1]

(http://sawtbeirut.com/images/comics/543-the-budweiser-girls.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Prill 28, 2009, 01:30:34 MD
Diamant [lovestruck] [lovestruck]

(http://3.bp.blogspot.com/_Br_HqbGAI7s/R83tDyKgwZI/AAAAAAAAAGs/A9R1_j_BCZ8/s320/RMqsXt.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Prill 28, 2009, 01:32:36 MD
 [blushing]  [noplease]

ja dhe donchja prap uf e shreta

(http://i597.photobucket.com/albums/tt52/dj-diamant/funnywedding46.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Prill 28, 2009, 01:34:35 MD
Hahahahhaha Diamant kur ka qen i vogel.U konn koxhaa i fort

(http://img157.imageshack.us/img157/4859/schnullerlm7.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Prill 28, 2009, 01:35:16 MD
Ja dhe SeCuRiTy e kom kap mat, bon sikur don me u martu po shife si bote kur po bote prova .

(http://i597.photobucket.com/albums/tt52/dj-diamant/funnywedding20.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Prill 28, 2009, 01:37:08 MD
SeCuRiTy [kisss]

(http://img366.imageshack.us/img366/3774/cr4kw0tb1.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Prill 28, 2009, 01:39:11 MD
Gocat e forumit kandidate per martes

(http://i597.photobucket.com/albums/tt52/dj-diamant/funnywedding74.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Prill 28, 2009, 01:42:01 MD
Gocat e forumit kandidate per martes

(http://i597.photobucket.com/albums/tt52/dj-diamant/funnywedding74.jpg)

Une  e para qenkna  [grin1]

Diamant tu prit mu garant


(http://www.femmesplus.fr/mag/html/img/12282_23706.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Prill 28, 2009, 01:46:59 MD
Hahahahhaha ti je ne foto?Perhajer i koft ksaj qupes qe tka nxon se edh emu mkan nxon [teethsmile]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Prill 28, 2009, 01:48:10 MD
Un dora vet jam donche dhe ajo eshte mi amore :D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Prill 28, 2009, 01:51:08 MD
ky eshte buxheti i forumit ia pash nastradinit ne dor haha :p

(http://i597.photobucket.com/albums/tt52/dj-diamant/money1.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Prill 28, 2009, 01:51:34 MD
Un dora vet jam donche dhe ajo eshte mi amore :D

Te dy te bukur te lezetshem.Good Luck,ju deshiroj fat e ne flasim ketu hajgare bojm mos i merr shum afer zemres
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: SeCuRiTy ne Prill 28, 2009, 03:21:01 MD
SeCuRiTy [kisss]

(http://img366.imageshack.us/img366/3774/cr4kw0tb1.jpg)
hahaha thanks..qenkam i bukure une sedija qe qenkam kaq i mire:D....ja ke fut kot lali se ky o si yll nkrahasim me mua  [party]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: GLOORIA ne Prill 28, 2009, 08:33:49 MD
SeCuRiTy [kisss]

(http://img366.imageshack.us/img366/3774/cr4kw0tb1.jpg)

ahahahahaa u sa kom qesh [mrgreen] [mrgreen] [mrgreen] u sa e papame ahahahaha  [teethsmile] [teethsmile] [teethsmile]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: SeCuRiTy ne Prill 28, 2009, 08:43:34 MD
ja dhe bukuroshja e forumit tone mis donchja hahahah
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Prill 28, 2009, 09:17:34 MD
ja dhe bukuroshja e forumit tone mis donchja hahahah

Oh my Got sa  e bukur mhmmmmmmmmmmmmmmm [grin1] [grin1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Morphine ne Prill 28, 2009, 11:54:13 MD
Security se dija qe ke lene mustaqet  [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: SeCuRiTy ne Prill 29, 2009, 09:54:49 PD
Girly....
"po ti mke pare mua....vertetoja kesaje donchja qe ai ne foto eshte ku e ku me i bukure se une  [cheesy1] [cheesy1] [cheesy1] [cheesy1] [cheesy1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Prill 29, 2009, 10:54:02 PD
Pa mend na ke lon shum tip i fort Security [grin1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: EDLIRA ne Prill 30, 2009, 11:13:12 MD
(http://www.purehoodia.com/images/MissIraq.jpg)


sibora haahahahahahh [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: SeCuRiTy ne Prill 30, 2009, 11:14:19 MD
hahahahahahahahhaahhahahaahhaha
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: EDLIRA ne Prill 30, 2009, 11:18:55 MD
 [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Maj 01, 2009, 11:22:45 PD
Hahahahahahahahahhahahah Edlira phiiiiiiiiiiiiiii cfar foto
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Maj 01, 2009, 01:18:13 MD
Sibora e Security
(http://i597.photobucket.com/albums/tt52/dj-diamant/femminucce.jpg)

Luxor, te tha pitet ky :p
(http://i597.photobucket.com/albums/tt52/dj-diamant/05451.jpg)

Donchi uhuhuhuh
(http://i597.photobucket.com/albums/tt52/dj-diamant/index01W.jpg)

Bledi hahahaha ca je tu pa re
(http://i597.photobucket.com/albums/tt52/dj-diamant/index02Z.jpg)

Kjo eshte vepra me e re  e nastradinit hahaha
(http://i597.photobucket.com/albums/tt52/dj-diamant/nsmailNQ.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Maj 01, 2009, 01:23:59 MD
Neinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn si me ke pershkru kshtuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hahahahahahahhahahahah

     Dj-Diamant

(http://albshow.com/e107_plugins/autogallery/Gallery/Qesharake/picture%20(30).jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: SeCuRiTy ne Maj 01, 2009, 10:20:06 MD
dj diamant

Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: k58 ne Maj 02, 2009, 01:27:08 PD
dj un jam pule por kur vjen puna per sherr me kok te prer cohem hahahaha
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Maj 02, 2009, 08:46:26 PD
dj diamantHahahahah ncncncnncn
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Amy ne Shtator 15, 2009, 08:18:37 MD
Kesulkuqa ne gjume (kur flen ,eshte si engjull)mbas punes se veshtire qe ben ne forum  [teasing] [teasing]

(http://i732.photobucket.com/albums/ww327/albaa-01/20cd48df52fcb5ecbd3f81c_m1.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Tetor 13, 2009, 01:56:12 MD
gotika me ariel

(http://www.slashfilm.com/wp/wp-content/images/tomandjerry.jpg)

donche kur qesh  [mrgreen] [mrgreen]
(http://i66.servimg.com/u/f66/13/26/55/34/gatto_10.jpg)

Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Tetor 13, 2009, 07:05:40 MD
 [huh1] [huh1] [huh1] [huh1] [huh1] [huh1] Sa e buckur [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: n___a ne Tetor 14, 2009, 04:22:11 MD
(http://i107.piczo.com/view/2/k/l/o/w/x/c/b/q/v/y/p/img/i219742272_6060_2.jpg)

KOD  tuj ik per ne pune se ka nje paciente te semure me zemer
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Tetor 14, 2009, 06:26:40 MD
sibora

ariel

donche
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Tetor 21, 2009, 09:28:54 MD
Got gang_ia

(http://images.paraorkut.com/img/funnypics/images/o/old_lady-12775.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Tetor 21, 2009, 09:33:55 MD
Nikla, me ngjyren e preferuar

(http://farm4.static.flickr.com/3571/3522506689_27e11453c1.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Tetor 21, 2009, 09:39:47 MD
tip shamikuqe....  Rorka dmth

(http://kunzum.com/wp-content/uploads/2009/02/jispa090807-76.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Tetor 21, 2009, 10:43:44 MD
Angel Devil  ose  Ashishi ...qysh rramaduc  ka  pas  menje  t'keqe... [mrgreen] [mrgreen]

(http://www.cannabisnews.org.uk/images/baby.jpg)

Boni  Bomboni... [mrgreen]

(http://www.blisstree.com/healthbolt/files/2007/03/bodybuilder.jpg)

Crys  [peace2] gjasme po lexon librin... mrapsh [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]

(http://www.marshu.com/articles/images-website/articles/americas-next-top-model/antm-americas-next-top-model-7-caridee/caridee-photo-dumb-blonde-model-reading-book-upside-down.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Tetor 21, 2009, 10:52:27 MD
hahahahah, Ariel, po te kerkonin andej nga lagjia  [tongue3]

http://www.nastradini.org/Forumi/welcome_te_kulla_e_fanit-t8748.0.html;msg476550#msg476550 (http://www.nastradini.org/Forumi/welcome_te_kulla_e_fanit-t8748.0.html;msg476550#msg476550) ;D

Kasemi duke terhqur klientele ne pub

(http://1.bp.blogspot.com/_nA8t7ZFEOBI/SZLk_pgCzKI/AAAAAAAAAQs/f3-3JpiRZaU/s400/funny-old-people-busker1.jpg)

Korabi ne mal  [tongue3]

(http://sureshg.files.wordpress.com/2006/12/old-man.JPG)

Angel Devil me ashtu tip trendafil  [tongue3]
(http://www.freedigitalphotos.net/images/photos/Europe_2008-521.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Tetor 21, 2009, 11:18:31 MD
Arieli  vrap  anej  e  vrap  knej... [mrgreen] [mrgreen]

(http://media.sheknows.com/articles/Image/pregnancyandbaby/woman-cleaning.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Sirenetta ne Tetor 21, 2009, 11:25:30 MD
 [rlmao [rlmao] [rlmao] [rose]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Sirenetta ne Tetor 21, 2009, 11:29:04 MD
forumistet  [teasing]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Tetor 21, 2009, 11:30:02 MD
sibora

ariel

donche

 [huh1] [huh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Sirenetta ne Tetor 21, 2009, 11:30:11 MD
GOTI Superwamen [bodybuilding]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Tetor 22, 2009, 01:35:16 PD
nikita si nikita... sherr si perhera me policine

(http://www.thepolicedaily.com/images/ferocious-old-lady.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Tetor 22, 2009, 01:37:24 PD
[rlmao [rlmao] [rlmao] [rose]
(http://www.nastradini.org/Forumi/dlattach.html;topic=3008.0;attach=9414;image)
arieli_tu_e_majt_me_dor_se_mos_i_iken_.fustani_perpjet_haha.

Ce do  qe  se  majta  dot..  [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]

(http://www.gallerym.com/images/work/big/associated%20press_marilyn_monroe_seven_yr_itch_L.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Morphine ne Tetor 22, 2009, 01:25:25 MD
forumistet  [teasing]

Ajo bjondja jam une  [tongue3] si e trembur paskam dale  [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Tetor 22, 2009, 01:28:28 MD
forumistet  [teasing]

Une ajo e para :D...shum cool
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ANGEL_DEVIL ne Tetor 22, 2009, 01:31:14 MD
hahah sa kam qesh me fotot hahaha thenks shume hahah sa et sistemoj pc ju a treoj un ju hahahahah:P
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: T ne Nëntor 28, 2009, 03:28:53 MD
(http://myfunnyworld.net/funny-kids-3/funny_kids-03.jpg)

Tenebraumi qe i vogel me kto pun esht marr duket, pis kalama!

(http://www.6ecards.com/cards/funny/1brokeoff.jpg)

Bleri duke ia lypur borzilokut

(http://img212.imageshack.us/img212/908/kid2ds4.jpg)
Angel_DEVIL  duke i par ngjyren e mbathjeve komshijes

(http://thechive.com/wp-content/uploads/2008/11/funny-hilarious-kid-child-pics-176.jpg)

Korabi_Al

(http://myfunnyworld.net/kids-1/funny_kids_001.jpg)
Mistrecia

(http://www.funxite.com/media/8662-i-am-innocent.jpg)
Bomboni

(http://images.smarter.com/blogs/Laundry%20Kid.jpg)

Snow
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Nëntor 28, 2009, 05:15:08 MD
nikita si nikita... sherr si perhera me policine

(http://www.thepolicedaily.com/images/ferocious-old-lady.jpg)

hahhahah sa kam qesh mi  [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]

ja thyva kockat  [mrgreen] [mrgreen] [mrgreen]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Dhjetor 04, 2009, 02:43:29 PD
Njera gjate vizites bere n' Dubai   [tongue3] hahah

(http://mypetjawa.mu.nu/archives/joeysuglyolelady.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Sirenetta ne Dhjetor 04, 2009, 03:34:44 PD
mistrecja  [cheesy1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: KORABI AL ne Dhjetor 04, 2009, 03:36:57 PD
(http://myfunnyworld.net/funny-kids-3/funny_kids-03.jpg)

Tenebraumi qe i vogel me kto pun esht marr duket, pis kalama!

(http://www.6ecards.com/cards/funny/1brokeoff.jpg)

Bleri duke ia lypur borzilokut

(http://img212.imageshack.us/img212/908/kid2ds4.jpg)
Angel_DEVIL  duke i par ngjyren e mbathjeve komshijes

(http://thechive.com/wp-content/uploads/2008/11/funny-hilarious-kid-child-pics-176.jpg)

Korabi_Al

(http://myfunnyworld.net/kids-1/funny_kids_001.jpg)
Mistrecia

(http://www.funxite.com/media/8662-i-am-innocent.jpg)
Bomboni

(http://images.smarter.com/blogs/Laundry%20Kid.jpg)

Snow

[rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] sa te forta
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Mistrece ne Dhjetor 04, 2009, 02:42:16 MD


(http://myfunnyworld.net/kids-1/funny_kids_001.jpg)
Mistrecia
 [rlmao] [rlmao]  [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: borziloku ne Dhjetor 04, 2009, 02:43:05 MD


(http://myfunnyworld.net/kids-1/funny_kids_001.jpg)
Mistrecia
 [rlmao] [rlmao] shume e bukur kjo foto, po ta shija do qieshja akoma me shume. [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: borziloku ne Dhjetor 04, 2009, 02:44:23 MD
o mistrece ate foton time me blerine ka pare bleri ..........ca jane keta njerez keshtu ..............do i them une blerite kur te vije .
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Mistrece ne Dhjetor 04, 2009, 02:57:16 MD
mistrecja  [cheesy1]


 [rlmao] [rlmao] [rlmao]

He se edhe ti nuk je keq jo.  ;D

(http://media.bigoo.ws/content/image/funny/funny_1022.jpg)

Snow
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Dhjetor 04, 2009, 02:58:11 MD
(http://myfunnyworld.net/funny-kids-3/funny_kids-03.jpg)

Tenebraumi qe i vogel me kto pun esht marr duket, pis kalama!

(http://www.6ecards.com/cards/funny/1brokeoff.jpg)

Bleri duke ia lypur borzilokut

(http://img212.imageshack.us/img212/908/kid2ds4.jpg)
Angel_DEVIL  duke i par ngjyren e mbathjeve komshijes

(http://thechive.com/wp-content/uploads/2008/11/funny-hilarious-kid-child-pics-176.jpg)

Korabi_Al

(http://myfunnyworld.net/kids-1/funny_kids_001.jpg)
Mistrecia

(http://www.funxite.com/media/8662-i-am-innocent.jpg)
Bomboni

(http://images.smarter.com/blogs/Laundry%20Kid.jpg)

Snow

[rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] sa te forta
ja strece lexoje
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Mistrece ne Dhjetor 04, 2009, 02:59:36 MD
o mistrece ate foton time me blerine ka pare bleri ..........ca jane keta njerez keshtu ..............do i them une blerite kur te vije .
Po po spiunoje direkt, sa te vije.  ;D Shaka o Loku, ver edhe ti nje foto qesharake edhe ja u barazuat. ;D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Sirenetta ne Dhjetor 04, 2009, 10:50:54 MD
mistrecja  [cheesy1]


 [rlmao] [rlmao] [rlmao]

He se edhe ti nuk je keq jo.  ;D

(http://media.bigoo.ws/content/image/funny/funny_1022.jpg)

Snow
[rlmao] [rlmao]  m qafsh ku e gjete... [rolleyes1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Mistrece ne Dhjetor 05, 2009, 09:48:26 PD
mistrecja  [cheesy1]


 [rlmao] [rlmao] [rlmao]

He se edhe ti nuk je keq jo.  ;D

(http://media.bigoo.ws/content/image/funny/funny_1022.jpg)

Snow
[rlmao] [rlmao]  m qafsh ku e gjete... [rolleyes1]
Ne google. [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: *Bleri* ne Dhjetor 05, 2009, 03:01:11 MD
Ligaya dhe Touch Of Pink duke prezantuar lenzheri sexy  [mrgreen] [mrgreen] [mrgreen]

(http://i459.photobucket.com/albums/qq320/fupw/f1/funny0287.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Dhjetor 05, 2009, 03:07:30 MD
Bleri , beware !  hahaha

(http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:iiiEyfKZlL1pxM:http://www.zoneshot.com/server/dg/strong%2520ugly%2520girl.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: T ne Dhjetor 21, 2009, 04:11:40 MD
(http://1.bp.blogspot.com/_j6sck65rEmk/SmtdbUNKvKI/AAAAAAAAA5U/EdQjJefIgfs/s320/Baby-Drinking-Beer.jpg)

*Bleri*   [teasing]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: T ne Dhjetor 21, 2009, 04:13:39 MD
(http://www.colinheatherly.com/images/Smile.jpg)

Angel_Devil & Tenebraum
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: T ne Dhjetor 21, 2009, 04:15:08 MD
(http://thesituationist.files.wordpress.com/2007/06/monkey_smile.jpg)
Bleri ne moshen adoleshente
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: T ne Dhjetor 21, 2009, 04:24:08 MD
(http://axewielderx.files.wordpress.com/2006/12/fmp3.jpg)

Casanova duke ber poza  ' sexy '  [teasing]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: T ne Dhjetor 21, 2009, 04:27:20 MD
(http://farm3.static.flickr.com/2508/4112432350_47f6fd91a6.jpg)

Borziloku me nerva ;D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: T ne Dhjetor 21, 2009, 04:28:31 MD
(http://www.lifelounge.com/resources/IMGDETAIL/_WillFerrell_detail_image.jpg)

(http://Bleri duke kap burrin  e huj me zor)   [mrgreen] [mrgreen] [mrgreen]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: T ne Dhjetor 21, 2009, 04:34:51 MD
(http://1.bp.blogspot.com/_NOXa1CXNsxg/SrY4bdYrqhI/AAAAAAAAEd0/m1duPqdrqr0/s400/funny-guy.jpg)
Korabi_Al duke ja pa byçen mistreces  [cheesy1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: BOHAN ne Dhjetor 30, 2009, 07:40:22 MD
bledi tironci  ;D ;D ;D tu i cu lule njones  ;D ;D


(http://mescoupsdecoeur.m.e.pic.centerblog.net/dztrvs84.gif)

Dhe kte ma bone moj Gotika. hahahha Se kisha pa kte foto.  [laughing]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: BOHAN ne Dhjetor 30, 2009, 07:43:26 MD
(http://alpha2.bmc.uu.se/gerard/dombo/pics/ugly_001.jpg)

Ja dhe Gotika te Dasma Motres.  ;D ;D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Sirenetta ne Dhjetor 30, 2009, 08:38:19 MD
(http://www.lifelounge.com/resources/IMGDETAIL/_WillFerrell_detail_image.jpg)

(http://Bleri duke kap burrin  e huj me zor)   [mrgreen] [mrgreen] [mrgreen]
kush o ktu?
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: anisa ne Janar 06, 2010, 12:04:08 PD
gotika tu pi uje.... [grin1] [grin1] [grin1] [grin1] [grin1] [grin1] [grin1]

(http://i480.photobucket.com/albums/rr170/martineanisa/bambi.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Janar 06, 2010, 12:05:25 PD
gotika tu pi uje.... [grin1] [grin1] [grin1] [grin1] [grin1] [grin1] [grin1]

(http://i480.photobucket.com/albums/rr170/martineanisa/bambi.jpg)

[/quote [laugh1] [laugh1] [laugh1] spi me se plasaaaaaaaa  [rlmao] [rlmao] [rlmao] ;rolf;
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: anisa ne Janar 06, 2010, 12:10:16 PD
nikla tu i bertit kalamojve te shkolles....... [grin1] [grin1] [grin1] [grin1] [grin1] [grin1]

(http://i480.photobucket.com/albums/rr170/martineanisa/risate.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Janar 06, 2010, 12:11:45 PD
(http://alpha2.bmc.uu.se/gerard/dombo/pics/ugly_001.jpg)

Ja dhe Gotika te Dasma Motres.  ;D ;D
[laugh1]fix fare  [laugh1]
derr thekthi qenkerkam bere  [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: anisa ne Janar 06, 2010, 12:13:49 PD
luxor ne plazh ne vlore......... [grin1] [grin1] [grin1] [grin1]

(http://i480.photobucket.com/albums/rr170/martineanisa/borat.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: anisa ne Janar 06, 2010, 12:15:58 PD
kazanova........

(http://i480.photobucket.com/albums/rr170/martineanisa/v4954.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★GOTIKA★ ne Janar 06, 2010, 12:16:18 PD
luxor ne plazh ne vlore......... [grin1] [grin1] [grin1] [grin1]

(http://i480.photobucket.com/albums/rr170/martineanisa/borat.jpg)

[laugh1] [laugh1] [laugh1]kqyre donche  [laugh1]
ja paske gjet  dhe bikinit me germen V  [tongue3]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Sirenetta ne Janar 06, 2010, 12:18:26 PD
luxor ne plazh ne vlore......... [grin1] [grin1] [grin1] [grin1]

(http://i480.photobucket.com/albums/rr170/martineanisa/borat.jpg)

[rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: LuXor ne Janar 06, 2010, 12:19:43 PD
Hahaha vetem ngjyra e kostumit ndryshon :P
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: anisa ne Janar 06, 2010, 12:20:43 PD
Hahaha vetem ngjyra e kostumit ndryshon :P
scometto qe e kishe fuxia kostumin?
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: anisa ne Janar 06, 2010, 12:23:26 PD
angel devil........... ;rolf; ;rolf; ;rolf; ;rolf; ;rolf; ;rolf; ;rolf; ;rolf; ;rolf; ;rolf; ;rolf; ;rolf;

(http://i480.photobucket.com/albums/rr170/martineanisa/cessoautoimmaginidivertenti.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: LuXor ne Janar 06, 2010, 12:23:46 PD
Te kuq :P
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: anisa ne Janar 06, 2010, 12:24:32 PD
Te kuq :P
[coolthumb] [coolthumb] [coolthumb] [coolthumb] [coolthumb] [coolthumb] [coolthumb] [coolthumb] [coolthumb]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Janar 06, 2010, 04:36:40 MD
luxor ne plazh ne vlore......... [grin1] [grin1] [grin1] [grin1]

(http://i480.photobucket.com/albums/rr170/martineanisa/borat.jpg)

[laugh1] [laugh1] [laugh1]kqyre donche  [laugh1]
ja paske gjet  dhe bikinit me germen V  [tongue3]

Asgje nuk shoh
[silly]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Janar 08, 2010, 12:38:55 PD
snow

(http://caricamento.files.wordpress.com/2009/11/ridere.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Sirenetta ne Janar 08, 2010, 12:43:57 PD
hahhahaha  po cne kjo? me siguri te jam kujtu prej filmit me macen e bardhe dhe at miushuin qe e biresojn... [teasing]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Janar 08, 2010, 12:44:47 PD
hahha kot mi..ngaqe je qesharake  [wink1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Angel_Girl ne Janar 08, 2010, 02:40:55 PD
 (http://i103.photobucket.com/albums/m137/jamspoon/chocolate-sauce.gif)


Girly-coko per vitin e ri  ;rolf; ;rolf;
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Morphine ne Janar 08, 2010, 02:42:03 PD
Se mbakam mend kte pjese  [laugh1] Do kete qene pas ores nje  [tongue3]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Angel_Girl ne Janar 08, 2010, 02:43:03 PD
 ;rolf; ;rolf; ;rolf; ;rolf; yeah ishte pasi erdhe cik ne qef :D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Janar 08, 2010, 02:45:39 PD
hahhahaha angel tamam ja paske gjet ate foto  [mrgreen] [mrgreen] [mrgreen]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Morphine ne Janar 08, 2010, 02:48:34 PD
Identike eshte,vetem se breket bej be qe i kam pas te kuqe  [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Janar 08, 2010, 02:50:21 PD
Identike eshte,vetem se breket bej be qe i kam pas te kuqe  [laugh1]

hahhahahahah genjen mi se ndoshta i ke harru me  i vene  [mrgreen] [mrgreen] [mrgreen]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Angel_Girl ne Janar 08, 2010, 02:51:14 PD
Girly mos i trego detajet tashi se i le cunat duke te imagjinu :P
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Angel_Girl ne Janar 08, 2010, 02:53:32 PD
(http://i224.photobucket.com/albums/dd74/shazzy_k/thth4zknptz.gif)Nikki me cilen kenge po kerceje mi ti?
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Janar 08, 2010, 03:04:00 PD
(http://i224.photobucket.com/albums/dd74/shazzy_k/thth4zknptz.gif)Nikki me cilen kenge po kerceje mi ti?
makarenen me duket  [mrgreen] [mrgreen]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: NaStRaDiNsJa ne Janar 08, 2010, 10:48:55 PD
madam Ariel  [grin1]

(http://www.vancouverplays.com/images/preview_funny_girl.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Janar 08, 2010, 03:30:17 MD
[mrgreen] [cheesy1] [cheesy1] [cheesy1] [cheesy1] [cheesy1]
hahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Anitaaa ... kili  kili  kili ....opsssss
  [rlmao] [rlmao] [cheesy1] [cheesy1] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]

(http://i986.photobucket.com/albums/ae343/jellot-to/gif_01.gif)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: NaStRaDiNsJa ne Janar 09, 2010, 01:32:15 MD
[mrgreen] [cheesy1] [cheesy1] [cheesy1] [cheesy1] [cheesy1]
hahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Anitaaa ... kili  kili  kili ....opsssss
  [rlmao] [rlmao] [cheesy1] [cheesy1] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]

(http://i986.photobucket.com/albums/ae343/jellot-to/gif_01.gif)

ahahahhahahahaha ;rolf; ;rolf;

qfar trupi paskam hmmmmmmmmm
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: borziloku ne Janar 09, 2010, 05:40:41 MD
nikla tu i bertit kalamojve te shkolles....... [grin1] [grin1] [grin1] [grin1] [grin1] [grin1]

(http://i480.photobucket.com/albums/rr170/martineanisa/risate.jpg)
ca bene ti me te bertasi nikla dhe te qeshin kalamajte .........ska mundesi kur bertet nikla ne 30 klamaq tre ja fusune shurre nga frika ..dhe vene te tre me pampers ne shkolle..................
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Iness ne Janar 09, 2010, 05:56:18 MD
ky eshte oriali qe e kane lene 1 jave pa ngrene [tongue3]

(http://i79.photobucket.com/albums/j158/luvclowns/funny%20people/Picture096.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ORIAL ne Janar 09, 2010, 06:24:45 MD
ky eshte oriali qe e kane lene 1 jave pa ngrene [tongue3]

(http://i79.photobucket.com/albums/j158/luvclowns/funny%20people/Picture096.jpg)
te kisha i jave kisha me honger dhe karigen jo hamburgerin  [teethsmile] [teethsmile]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Iness ne Janar 09, 2010, 06:26:00 MD
ky eshte oriali qe e kane lene 1 jave pa ngrene [tongue3]

(http://i79.photobucket.com/albums/j158/luvclowns/funny%20people/Picture096.jpg)
te kisha i jave kisha me honger dhe karigen jo hamburgerin  [teethsmile] [teethsmile]
[cheesy1] [cheesy1] [cheesy1] [cheesy1] te befte mire edhe karrigja :D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ORIAL ne Janar 09, 2010, 06:29:02 MD
ja dhe iness duke mesuar
(http://4.bp.blogspot.com/_ot2OgK4lBPU/SOzwiL41T1I/AAAAAAAAAhQ/fjIKX8vDbZ8/s400/study.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: BOHAN ne Janar 09, 2010, 06:31:40 MD
ja dhe iness duke mesuar
(http://4.bp.blogspot.com/_ot2OgK4lBPU/SOzwiL41T1I/AAAAAAAAAhQ/fjIKX8vDbZ8/s400/study.jpg)
ahahhahahah me verte sa shum i ngjaka  ;rolf;
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Iness ne Janar 09, 2010, 06:33:07 MD
ja dhe iness duke mesuar
(http://4.bp.blogspot.com/_ot2OgK4lBPU/SOzwiL41T1I/AAAAAAAAAhQ/fjIKX8vDbZ8/s400/study.jpg)
o shejtan nuk gjeje dot ndonje foto me te shpifur [cheesy1] [cheesy1] [cheesy1]
 lapsin e paska si une ajo goca ;rolf; ;rolf;
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ORIAL ne Janar 09, 2010, 06:34:50 MD
e mire po kjo te pelqen  [teethsmile] [teethsmile]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Iness ne Janar 09, 2010, 06:37:53 MD
ca po ben kjo , po meson [tongue3]? [rolleyes1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ORIAL ne Janar 09, 2010, 06:39:42 MD
po pozgjidh problemin e matematikes [teethsmile] [teethsmile]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: di_angelo ne Janar 11, 2010, 06:36:00 MD
(http://i405.photobucket.com/albums/pp134/mcleanohara/redbull.jpg)

*DONCHE*   [party]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Janar 28, 2010, 02:22:44 MD
korabi mas deret  [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
 [rlmao]

(http://www3.rsi.ch/latele/files/images/cuba%202005%20177_0.preview.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Morphine ne Janar 28, 2010, 02:28:33 MD
 [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Janar 28, 2010, 02:35:43 MD
(http://www.all4humor.com/images/files/Funny%20Fish.jpg)

cokollata kur habiset  [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Morphine ne Janar 28, 2010, 02:50:54 MD
Edhe ngjyra e syve me ndryshon  [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Janar 28, 2010, 02:52:30 MD
po e modifikoj me foto shop  [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: vissi_kaze ne Janar 28, 2010, 05:52:34 MD
 (http://img37.imageshack.us/img37/3038/21628278.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Janar 28, 2010, 05:59:31 MD
(http://i405.photobucket.com/albums/pp134/mcleanohara/redbull.jpg)

*DONCHE*   [party]

 :D :D :D

Tani e pash kete...Po kush je ti qyqa qe me ke pershkru me kete foto
[blinkyeye] [blushing]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: KORABI AL ne Janar 30, 2010, 10:46:31 PD
korabi mas deret  [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
 [rlmao]

(http://www3.rsi.ch/latele/files/images/cuba%202005%20177_0.preview.jpg)
[rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Trilece  po te  shifja ty nga  syri magjik qe po  beje <dashni>  :D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: KORABI AL ne Janar 30, 2010, 11:02:58 PD
Niki  duke me treguar  se ka bir  bar te  baca e saj [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
(http://i913.photobucket.com/albums/ac333/grazia14/Decorated%20images/funny.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Janar 30, 2010, 01:13:42 MD
Niki  duke me treguar  se ka bir  bar te  baca e saj [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
(http://i913.photobucket.com/albums/ac333/grazia14/Decorated%20images/funny.jpg)

lejlek mar ma morire naq  [blushing] <zjarr> <godit me karrike>
 [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: T ne Shkurt 06, 2010, 01:24:26 MD
(http://www.sarab4u.com/images/cute-kids/cute-kid-1.jpg)
Tene ;D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: T ne Shkurt 06, 2010, 01:26:32 MD
(http://ladyfi.files.wordpress.com/2008/12/parenting.jpg)
Snow dhe Abo duke puth bebin e tyre :D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: T ne Shkurt 06, 2010, 01:59:52 MD
(http://static.pyzam.com/img/funnypics/misc/fun53.jpg)
Korabi_Al & ABordazh
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: T ne Shkurt 06, 2010, 02:02:11 MD
(http://1.bp.blogspot.com/_-5Cl9WHU-Uo/Sgk1QXdcY_I/AAAAAAAAEM8/XeYvx3U7WFo/s400/funny-bad-boys+(6).jpg)
ANGEL_DEVIL kur ka qen beb duke e mbajt GOTIKA ne krah  [mrgreen]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: T ne Shkurt 06, 2010, 02:09:37 MD
(http://pics.blameitonthevoices.com/042009/boy_doing_what_boys_do.jpg)
BOHAN

Merre me men ca do i punoj grus ky   [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Morphine ne Shkurt 07, 2010, 12:05:00 MD
Angel girl  [laughing]

(http://www.welaf.com/vc_gallery/ugly%20women/Ugly%20girl%20with%20a%20conehead.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Morphine ne Shkurt 07, 2010, 12:06:53 MD
Goti e lumtur  [excited]

(http://www.welaf.com/vc_gallery/ugly%20girls/Charming%20smile.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Morphine ne Shkurt 07, 2010, 12:11:38 MD
n00b kur ka qene i ri  [rlmao]

(http://dfw01.umicache.com/p/purevolume.com/big/-226-1111954595-ugly_man.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Shkurt 07, 2010, 10:13:40 MD
(http://img37.imageshack.us/img37/3038/21628278.jpg)

 [teethsmile] Visi in the future  [tongue3]
(http://www.orkut-scrap.net/img/Funny-Animated/funny-animated10.gif)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 16, 2010, 03:07:43 PD
(http://lumq.com/wp-content/uploads/2008/06/blobfish_2.jpg)

sweei e merzitur  [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 16, 2010, 03:08:43 PD
(http://www.webparade.co.uk/wp-content/uploads/2007/08/animalistrani54534534.jpg)

korabi tu kercy  [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 16, 2010, 03:09:19 PD
rora ne mjes  [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]

(http://files.splinder.com/4e3ae00ae471b38f4f0183c0cb96408f.jpeg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Shkurt 16, 2010, 03:13:36 PD
nikki dhe laurora duke bere kalendarin sexy  [bigok]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 16, 2010, 03:14:58 PD
nikki dhe laurora duke bere kalendarin sexy  [bigok]

hahhahahha pika ty maro  [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Shkurt 17, 2010, 12:16:49 PD
nikki duke bere xhiro me bici qe te dobsohet  [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
(http://im.gg/thumbnails.php?image=16022010-468158.jpg&width=120) (http://im.gg/a5d)
laurora duke lozur tenis  [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
(http://im.gg/thumbnails.php?image=16022010-557181.jpg&width=120) (http://im.gg/a5e)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: BOHAN ne Shkurt 17, 2010, 02:21:40 PD
(http://pics.blameitonthevoices.com/042009/boy_doing_what_boys_do.jpg)
BOHAN

Merre me men ca do i punoj grus ky   [rlmao]
Rendesi ka qe jasht deshires se saj, skam per te bo gjo.  [grin1]

Ja dhe Touch_Of_Pink duke loz me Iness.  [mrgreen] [mrgreen]
O Vajza po spihet ai uje moj. hahahahaa

(http://www.gamesfree.ca/wg_images/img_gal/d9UqWXQejFCxFGcT7e3Owrt6gamesfree_ca_girls-being-disgusting.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: BOHAN ne Shkurt 17, 2010, 02:30:26 PD
Ja dhe kryetaret e armiqve te popullit.
Laurora...Nikki...Fan...Sweet_Angel...  [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 17, 2010, 02:41:54 PD
(http://images.wikio.com/images/p/401c/inserisci-foto-buffe-di-animali-su-questo-blog.jpg)

bohan  [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: BOHAN ne Shkurt 17, 2010, 02:43:00 PD
hahahahahahahaa e bukur kjo, por gjithmon ngaterroni ngjyren e flokeve ju, se un jam Brun jo Bjond.  ;D  [peace2]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: n00b ne Shkurt 17, 2010, 02:45:58 PD
Nikki duam provat qe eshte Dac lol mua me duket si Mace (Anglisht)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 17, 2010, 02:47:25 PD
noob ja dhe prova hahah  [rlmao] [rlmao] [rlmao]

(http://www.foto-buffe.com/animali/micio-grasso.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 17, 2010, 02:48:07 PD
kurse ky eshte noob  [rlmao] [rlmao] [rlmao]

(http://i66.servimg.com/u/f66/13/26/55/34/gatto_10.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: n00b ne Shkurt 17, 2010, 02:49:32 PD
noob ja dhe prova hahah  [rlmao] [rlmao] [rlmao]

(http://www.foto-buffe.com/animali/micio-grasso.jpg)

lol ca i ke bere te shkretit e paske depiluar te terin...
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: BOHAN ne Shkurt 17, 2010, 02:50:32 PD
(http://www.swapmeetdave.com/Humor/Cats/CatInPool.jpg)
Ja dhe nikki duke bo not.  :D  [teethsmile]

Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: n00b ne Shkurt 17, 2010, 02:51:08 PD
kurse ky eshte noob  [rlmao] [rlmao] [rlmao]

(http://i66.servimg.com/u/f66/13/26/55/34/gatto_10.jpg)

Aty po qeshja :)

(http://www.roflcat.com/images/cats/firefoxcat.jpg)

Ketu po flija gjume :D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: n00b ne Shkurt 17, 2010, 02:52:48 PD
Ja dhe e verteta pas Nikkit, eshte serial killer :)

(http://i284.photobucket.com/albums/ll3/talesin63/Funny/funny_cat_pictures_76.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 17, 2010, 02:53:38 PD
ketu noob duke fluturu me bohan  [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]

(http://i122.photobucket.com/albums/o252/Soffio_di_Maggio/Animali/Strani%20e%20curiosi/monkeyduck.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 17, 2010, 02:54:04 PD
Ja dhe e verteta pas Nikkit, eshte serial killer :)

(http://i284.photobucket.com/albums/ll3/talesin63/Funny/funny_cat_pictures_76.jpg)
hahha em ken keshtu jam lule  [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: BOHAN ne Shkurt 17, 2010, 02:54:29 PD
Tani me keni hyp nerval vertet, un tu mbyt nikkin.  [laugh1]

(http://static.pyzam.com/img/funnypics/8/urnext.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 17, 2010, 02:54:50 PD
(http://www.swapmeetdave.com/Humor/Cats/CatInPool.jpg)
Ja dhe nikki duke bo not.  :D  [teethsmile]kurse ti bohan duke me pa si dal nga noti  [rlmao] [rlmao] [rlmao]

(http://www.boorp.com/immagini_divertenti/animali_impossibili/animali_impossibili_ibridi_strani_001.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 17, 2010, 02:55:19 PD
Tani me keni hyp nerval vertet.  [laugh1]

(http://static.pyzam.com/img/funnypics/8/urnext.jpg)

kujdes bohan se noob eshte delikat  [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: BOHAN ne Shkurt 17, 2010, 02:56:00 PD
Me vjen keq por ajo viktima je ti  [cool1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: BOHAN ne Shkurt 17, 2010, 02:57:13 PD
(http://www.voicespread.com/wp-content/uploads/2008/04/funny-cat-being-washed.jpg)

Ja dhe nikki mbasi ka dal nga dushi. ;rolf;
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 17, 2010, 02:57:50 PD
Me vjen keq por ajo viktima je ti  [cool1]

(http://files.splinder.com/cece18802f7c666ec145765542e7d667.jpeg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: n00b ne Shkurt 17, 2010, 02:58:43 PD
(http://www.voicespread.com/wp-content/uploads/2008/04/funny-cat-being-washed.jpg)

Ja dhe nikki mbasi ka dal nga dushi. ;rolf;

Bohan se eshte rritur Nikki aty ka qene e vogel...

(http://www.grouchyoldcripple.com/archives/catb3.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 17, 2010, 02:58:52 PD
(http://www.voicespread.com/wp-content/uploads/2008/04/funny-cat-being-washed.jpg)

Ja dhe nikki mbasi ka dal nga dushi. ;rolf;

vdeksh ca me ke ba keshtu  [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]

bohan kur flen  [rlmao] [rlmao]

(http://img406.imageshack.us/img406/1273/nekogffgxz0.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 17, 2010, 03:00:23 PD
(http://www.comicomix.com/images/loscarabocchio/Matto%20come%20un%20gatto.jpg)

bohan me noob  [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 17, 2010, 03:03:21 PD
ketu eshte noob kur behet me nerva  [mrgreen] [mrgreen]

(http://pure-essence.net/stuff/ICHC/funny-pictures-15-cents-stop.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: BOHAN ne Shkurt 17, 2010, 03:04:11 PD
(http://3.bp.blogspot.com/_LQovkgnirXs/SKNKb2zuhKI/AAAAAAAAAno/Kq4aw5XHARA/s320/stupid-cat2.jpg)

Ja nikki duke ngren mengjes. hahahahaa  [teethsmile]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 17, 2010, 03:04:36 PD
(http://media.bigoo.ws/content/image/funny/funny_937.jpg)

ky eshte noob ne mjes  [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 17, 2010, 03:05:15 PD
(http://3.bp.blogspot.com/_LQovkgnirXs/SKNKb2zuhKI/AAAAAAAAAno/Kq4aw5XHARA/s320/stupid-cat2.jpg)

Ja nikki duke ngren mengjes. hahahahaa  [teethsmile]

hahhaha

(http://www.askmehelpdesk.com/attachments/humor-comedy/16043d1233204720-funny-animals-funny_animals_pictures_07.gif)

ti bohan duke chatu  [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 17, 2010, 03:06:12 PD
(http://i42.photobucket.com/albums/e336/kundene/monkey.jpg)

laurora sa e bukur maj naq je ba  [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 17, 2010, 03:07:13 PD
korabi duke bere prova si em buzeqesh  [rlmao] [rlmao] [rlmao]

(http://i185.photobucket.com/albums/x63/JinxJean/ape1.gif)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: BOHAN ne Shkurt 17, 2010, 03:07:20 PD


(http://farm3.static.flickr.com/2260/1777934550_56b8cbcdec.jpg)

Nikki sapo ka bo baluket ktu. ;rolf;
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 17, 2010, 03:08:05 PD


(http://farm3.static.flickr.com/2260/1777934550_56b8cbcdec.jpg)

Nikki sapo ka bo baluket ktu. ;rolf;

hahhahahhahaha  [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 17, 2010, 03:08:45 PD
(http://c4.ac-images.myspacecdn.com/images01/88/m_cd8853eaec84e69de2c316956c37e24b.jpg)

snow me abordazh  [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: BOHAN ne Shkurt 17, 2010, 03:09:16 PD
(http://c4.ac-images.myspacecdn.com/images01/88/m_cd8853eaec84e69de2c316956c37e24b.jpg)

snow me abordazh  [rlmao] [rlmao] [rlmao]
hahahahhahahahhaahhaaaa  [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 17, 2010, 03:09:59 PD
bohan  [rlmao] [rlmao]

(http://img143.imageshack.us/img143/1350/missellieny5.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: n00b ne Shkurt 17, 2010, 03:10:10 PD
Bohan ne kompjuter


(http://lh5.ggpht.com/_fsTKZ1NpMrw/S3gH1zolShI/AAAAAAAAA8M/5WUvi0dhIkU/1265233150333.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 17, 2010, 03:10:37 PD
ketu bohan kauboj  [rlmao] [rlmao]

(http://www.things4myspace.com/wp-content/uploads/2008/02/funny-pic.JPG)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 17, 2010, 03:11:12 PD
noob tu qesh me zor  [rlmao] [rlmao]

(http://www.funis2cool.com/wp-content/uploads/2008/03/funny_monkey_pictures.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 17, 2010, 03:13:25 PD
crys kur ben dush   [rlmao] [rlmao]

(http://icanhascheezburger.files.wordpress.com/2009/04/funny-pictures-cat-prepares-your-lunch.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 17, 2010, 03:19:36 PD
LuXor pa qef se humbi milan  [mrgreen] [mrgreen]

(http://ihasahotdog.files.wordpress.com/2008/03/funny-dog-pictures-fold-dog-couch-directions.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: BOHAN ne Shkurt 17, 2010, 03:21:03 PD
Me kte besoj i kam vu kapakun. hahahahahaa ;rolf;
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 17, 2010, 03:22:52 PD
hahah bohan dreq  [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 17, 2010, 03:23:37 PD
maro ne plazh  [rlmao] [rlmao] [rlmao]

(http://www.failfunnies.com/26/images/bikini-top-funny.jpg)

Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: n00b ne Shkurt 17, 2010, 03:24:22 PD
(http://www.toxel.com/wp-content/uploads/2010/02/vinyl12.jpg)

Nikki kembe mbi kembe.. :P
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: n00b ne Shkurt 17, 2010, 03:26:03 PD
Bohan tu gjujt Nikkin :P

(http://i.imgur.com/wnKrq.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 17, 2010, 03:26:11 PD
(http://www.toxel.com/wp-content/uploads/2010/02/vinyl12.jpg)

Nikki kembe mbi kembe.. :P

noob duke kerku lemoshe  [rlmao] [rlmao] [rlmao]

(http://i210.photobucket.com/albums/bb218/commentsjunkie/funnymix/funny13.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: BOHAN ne Shkurt 17, 2010, 03:27:17 PD
Bohan tu gjujt Nikkin :P

(http://i.imgur.com/wnKrq.jpg)
Marshalla ca shale paska goca.  :D

hahahaha naten n00b dhe nikki, po iki se lam nam.  [hello55]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 17, 2010, 03:27:29 PD
Bohan tu gjujt Nikkin :P

(http://i.imgur.com/wnKrq.jpg)

noob me nerva e din vete  [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]

(http://photography.nationalgeographic.com/staticfiles/NGS/Shared/StaticFiles/Photography/Images/POD/g/giant-panda-cobb-680795-sw.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: n00b ne Shkurt 17, 2010, 03:28:04 PD
Naten dhe nga une ;)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 17, 2010, 03:29:10 PD
naten naten
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Fan ne Shkurt 17, 2010, 11:36:32 PD
Eshte Nikki mi ajo ,nuk je ti.

ketu je ti me Abon ,diten qe jeni martu.........e shef  moj sa te ngjan  [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
(http://static.tuttogratis.it/fotogallery/395X450/17015/matrimoni-divertenti.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Shkurt 17, 2010, 11:56:36 PD
Eshte Nikki mi ajo ,nuk je ti.

ketu je ti me Abon ,diten qe jeni martu.........e shef  moj sa te ngjan  [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
(http://static.tuttogratis.it/fotogallery/395X450/17015/matrimoni-divertenti.jpg)
Ngaterrova citim [laugh1] [laugh1]
MOj po un me Abon as nuk u martuam  [huh1] [huh1]
Na paske pergju ne festat qe benim eh  [laugh1] [laugh1] [laugh1]
maro ne plazh  [rlmao] [rlmao] [rlmao]

(http://www.failfunnies.com/26/images/bikini-top-funny.jpg)


[/b]per kte thash sa te vecant e paskam kostumin  [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Shkurt 17, 2010, 12:36:41 MD
Swt angel,  aq e frikeshme eshte sa i tmerron femijet :p

(http://i298.photobucket.com/albums/mm248/dj_diamant/daily_picdump_346_21.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Shkurt 17, 2010, 12:37:35 MD
Nikki ka fillu dhe kopjon autostraden per model flokesh :p

(http://i298.photobucket.com/albums/mm248/dj_diamant/daily_picdump_346_26.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Shkurt 17, 2010, 12:38:25 MD
Kjo eshte girli cukullata kur ka qen e vogel

(http://i298.photobucket.com/albums/mm248/dj_diamant/daily_picdump_346_76.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Shkurt 17, 2010, 12:45:48 MD
noob ja dhe prova hahah 

(http://www.foto-buffe.com/animali/micio-grasso.jpg)

lol ca i ke bere te shkretit e paske depiluar te terin...

Jo mer se eshte me sipatik nob jo kaq i shemtut

(http://i298.photobucket.com/albums/mm248/dj_diamant/animals_227_14.jpg)

Hahahahah
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Shkurt 17, 2010, 12:46:10 MD
Kurse ky eshte Bohan .. ka ngrejt pipzat tu gjujt per biba :p

(http://i298.photobucket.com/albums/mm248/dj_diamant/animals_227_13.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Shkurt 17, 2010, 12:47:46 MD
Swt angel,  aq e frikeshme eshte sa i tmerron femijet :p

(http://i298.photobucket.com/albums/mm248/dj_diamant/daily_picdump_346_21.jpg)
[rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
[bDJ Diamant me fucin e birresne krevat  [laugh1] [laugh1] [laugh1][/b]
(http://im.gg/thumbnails.php?image=17022010-516118.jpg&width=120) (http://im.gg/a5l)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Shkurt 17, 2010, 12:50:42 MD
Nikki ka fillu dhe kopjon autostraden per model flokesh :p

(http://i298.photobucket.com/albums/mm248/dj_diamant/daily_picdump_346_26.jpg)

hahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]

Ja  dhe  Dj  Diamantio  [rolleyes1] [rolleyes1] [rolleyes1]
Ka  ardh me na bo nji  party ..per  bamiresi....
.

(http://www.all4humor.com/images/files/Funny%20Dj%20Automobile.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Fan ne Shkurt 17, 2010, 12:56:31 MD
 [rlmao] [rlmao] [rlmao] e forte madam.


ja ku je dhe ti kur te plakesh  [laugh1]

(http://www.risatissima.it/modules/photo/galerie/donne0136.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Shkurt 17, 2010, 12:59:29 MD
Ku  mi  s'po  shof  gjo...  [mrgreen]

(http://i967.photobucket.com/albums/ae158/djbutterfly/funny-pictures-cat-barges-from-adja.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Fan ne Shkurt 17, 2010, 01:05:45 MD
Ku  mi  s'po  shof  gjo...  [mrgreen]

(http://i967.photobucket.com/albums/ae158/djbutterfly/funny-pictures-cat-barges-from-adja.jpg)

 [rlmao] [rlmao] ja mi ku je duke bo dush... [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]

(http://www.sdamy.com/images/elefante-doccia.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Shkurt 17, 2010, 01:09:49 MD
uaaa  edhe aty me pe mi  [laugh1] [laugh1] [laugh1]

Pransaj  u  shkrive ti tu qesh sa re mrapsh.. [mrgreen]


(http://www.foundstuff.co.uk/store/animalhumour/animal1.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Fan ne Shkurt 17, 2010, 01:11:30 MD
uaaa  edhe aty me pe mi  [laugh1] [laugh1] [laugh1]

Pransaj  u  shkrive ti tu qesh sa re mrapsh.. [mrgreen]


(http://www.foundstuff.co.uk/store/animalhumour/animal1.jpg)

 [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] dorezohem !  <fresk>
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Shkurt 17, 2010, 01:16:50 MD
[mrgreen] [mrgreen]

Ja  dhe  Boni  tu  bo  pompa  [rolleyes1] [rolleyes1]


(http://colinou.c.o.pic.centerblog.net/6682d7yv.gif)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: NaStRaDiNsJa ne Shkurt 17, 2010, 01:21:10 MD
Arielll   e fort je  [rlmao] [rlmao] [rlmao]
(http://www.funpicsfree.com/photogallery/funny-pics-0929/funny-pic-big-fat-lady.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: NaStRaDiNsJa ne Shkurt 17, 2010, 01:22:40 MD
bohan a je ne qejf aa [rlmao] [rlmao] [rlmao]
(http://images.zwani.com/graphics/funny_pictures/images/funny-pictures64.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 17, 2010, 01:27:30 MD
Dj diamanti kur e ban Lila me Nerva  [rlmao]  [rlmao]
(http://raschiabarile.blog.kataweb.it/files/photos/uncategorized/canebrutto9cs.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 17, 2010, 01:32:50 MD
(http://img443.imageshack.us/img443/2810/funnyanimals03sm4.jpg)

sweeti duke shajt  [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Shkurt 17, 2010, 01:37:55 MD
(http://img443.imageshack.us/img443/2810/funnyanimals03sm4.jpg)

sweeti duke shajt  [rlmao]
[laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]
nikki fle gjume me kallash nga frika  [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
(http://im.gg/thumbnails.php?image=17022010-106716.jpg&width=120) (http://im.gg/a5r)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Fan ne Shkurt 17, 2010, 01:55:16 MD
[rlmao] [rlmao] [rlmao] e forte madam.


ja ku je dhe ti kur te plakesh  [laugh1]

(http://www.risatissima.it/modules/photo/galerie/donne0136.jpg)

qyqja ...pse u bo keshtu re, nuk ishte, ishte plaka?????
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: BOHAN ne Shkurt 17, 2010, 02:12:09 MD
bobobobo sa fantazi qe keni me.  [mrgreen]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: T ne Shkurt 17, 2010, 02:16:11 MD
(http://farm2.static.flickr.com/1136/542834665_93f6318dd4.jpg?v=0)
ANGEL DEVIL duke lozur me kuklla  [mrgreen]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Shkurt 17, 2010, 03:10:29 MD
Arielll   e fort je  [rlmao] [rlmao] [rlmao]
(http://www.funpicsfree.com/photogallery/funny-pics-0929/funny-pic-big-fat-lady.jpg)


Edhe  ti  shume  hot  [prankster] [prankster]

(http://www.funrose.com/wp-content/uploads/red-hot-baby-girl.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Shkurt 17, 2010, 03:44:04 MD
Sweet_Angel Kur eshte ne strres
(http://i298.photobucket.com/albums/mm248/dj_diamant/daily_picdump_345_143.jpg)

Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Shkurt 17, 2010, 03:50:01 MD
[rlmao] [rlmao] [rlmao] e forte madam.


ja ku je dhe ti kur te plakesh  [laugh1]

(http://www.risatissima.it/modules/photo/galerie/donne0136.jpg)

qyqja ...pse u bo keshtu re, nuk ishte, ishte plaka?????

u be keshtu per arsye se, websiti ku ti e ke mare kete foto nuk lejon qe X persona te tjere te pa autorizuar te reklamojne ose te perdorin fotot e webit te tij ka privatesi, sic e shikon qe te ka len firmen aty. Kshuqe duhet ta fusesh foton ne photobucket, flix e site te tjera qe  lejojne update photo dhe ta vendosesh pastaj ;). Shpresoj te me kuptosh !
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Shkurt 17, 2010, 03:53:08 MD
Nikki ka fillu dhe kopjon autostraden per model flokesh :p

(http://i298.photobucket.com/albums/mm248/dj_diamant/daily_picdump_346_26.jpg)

hahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]

Ja  dhe  Dj  Diamantio  [rolleyes1] [rolleyes1] [rolleyes1]
Ka  ardh me na bo nji  party ..per  bamiresi....
.

(http://www.all4humor.com/images/files/Funny%20Dj%20Automobile.jpg)

Popra kam bo impjant portativ ngaqe kom shum prenotime :p★ARIEL★ Gjat dites ne plazh e mulon sumen kurse noten ihihiih
(http://i298.photobucket.com/albums/mm248/dj_diamant/daily_picdump_345_138.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Shkurt 17, 2010, 03:55:28 MD
Dj diamanti kur e ban Lila me Nerva  [rlmao]  [rlmao]
(http://raschiabarile.blog.kataweb.it/files/photos/uncategorized/canebrutto9cs.jpg)


Hahahahahaha

Nikki ka dal me ble dhurate per shen valentin hahahaha
(http://i298.photobucket.com/albums/mm248/dj_diamant/daily_picdump_345_84.jpg)

por ne mbremje per tu ber sexy nuk ka harruar te bej dhe masken qe te pastroj ftyren
(http://i298.photobucket.com/albums/mm248/dj_diamant/daily_picdump_345_116.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Shkurt 17, 2010, 03:56:02 MD
Zyshaaaa  kujdes  nga  Korabi  se  t'thyn  n'mes  [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]

(http://lol.com.pk/img/images/126362908115860500sq.jpg.gif)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Shkurt 17, 2010, 03:57:07 MD
NaStRaDiNsJa e hoqen nga puna se podesh i ngeline dore :p
(http://i298.photobucket.com/albums/mm248/dj_diamant/daily_picdump_345_133.jpg)

Bohan gjat nervave ne klase
(http://i298.photobucket.com/albums/mm248/dj_diamant/daily_picdump_345_107.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Shkurt 17, 2010, 03:57:38 MD
Gocat e nastradinit per shen valentin
(http://i298.photobucket.com/albums/mm248/dj_diamant/daily_picdump_345_99.jpg)

Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Shkurt 17, 2010, 03:58:08 MD
Prape zjermat e nastradinit duke na bo pershendetje ne cunave te nastradinit
(http://i298.photobucket.com/albums/mm248/dj_diamant/daily_picdump_345_101.jpg)
hahaha
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Shkurt 17, 2010, 03:58:53 MD
Ariel tu menduar c'eshte ky akull i verdhe
(http://i298.photobucket.com/albums/mm248/dj_diamant/daily_picdump_345_06.jpg)
hahahahaha e shkreta ca komshiu qe ka pas haah
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Shkurt 17, 2010, 03:59:37 MD
Gotika tu shit pordh haha
(http://i298.photobucket.com/albums/mm248/dj_diamant/daily_picdump_346_04.jpg)

Kurse ketu gotika po pelqesh kukuvajken
(http://i298.photobucket.com/albums/mm248/dj_diamant/body_art_birds_05.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: KORABI AL ne Shkurt 17, 2010, 04:00:34 MD
Zyshaaaa  kujdes  nga  Korabi  se  t'thyn  n'mes  [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]

(http://lol.com.pk/img/images/126362908115860500sq.jpg.gif)
[laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]
madam me tuprove un nuk jam i till me zushen  [prankster] [prankster]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Shkurt 17, 2010, 04:01:53 MD
podesh harrova dhe bohan duke bo eksperimente me gjarprin
(http://i298.photobucket.com/albums/mm248/dj_diamant/snake.gif)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Shkurt 17, 2010, 04:08:39 MD
★ARIEL★ Gjat dites ne plazh e mulon sumen kurse noten ihihiih
(http://i298.photobucket.com/albums/mm248/dj_diamant/daily_picdump_345_138.jpg)

Toc  kuklle  [mrgreen] <kerce mbi tavoline>

(http://i27.piczo.com/view/4/h/0/b/r/1/h/b/r/7/a/9/img/i301430685_92058_4.gif)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Shkurt 17, 2010, 04:09:34 MD
laurora ka dal xhiro nga blloku  [laugh1]
(http://im.gg/thumbnails.php?image=17022010-820988.jpg&width=120) (http://im.gg/a5s)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Shkurt 17, 2010, 04:12:17 MD
DJ me Lilen  [teethsmile]
(http://im.gg/thumbnails.php?image=17022010-267497.jpg&width=120)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Shkurt 17, 2010, 04:18:32 MD
snow dhe abordazh gjate neteve pa gjume  [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]

(http://im.gg/thumbnails.php?image=17022010-230873.jpg&width=120)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 17, 2010, 04:20:00 MD
(http://www.supersvago.com/images/borat.jpg)

dj diamant ne plazh  [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Shkurt 17, 2010, 04:25:07 MD
★ARIEL★ Gjat dites ne plazh e mulon sumen kurse noten ihihiih
(http://i298.photobucket.com/albums/mm248/dj_diamant/daily_picdump_345_138.jpg)

Toc  kuklle  [mrgreen] <kerce mbi tavoline>

(http://files.myopera.com/Teh%20H4mst0R/albums/305405/pingu.gif)

hahahha  :p
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: KORABI AL ne Shkurt 17, 2010, 04:30:13 MD
★ARIEL★ Gjat dites ne plazh e mulon sumen kurse noten ihihiih
(http://i298.photobucket.com/albums/mm248/dj_diamant/daily_picdump_345_138.jpg)

Toc  kuklle  [mrgreen] <kerce mbi tavoline>

(http://files.myopera.com/Teh%20H4mst0R/albums/305405/pingu.gif)

hahahha  :p
Madam  paske shkuar  dem [laugh1] [laugh1] [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Shkurt 17, 2010, 04:35:21 MD
ihihihii po pra tamom edhe se pranon pale :p
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Shkurt 17, 2010, 05:03:12 MD
Madam  paske shkuar  dem [laugh1] [laugh1] [laugh1]

Toc  e  ri  [mrgreen] [mrgreen]  Majmun  kalamo...  [laugh1] [laugh1] [laugh1]

ihihihii po pra tamom edhe se pranon pale :p

Do  rrish  urte  ti  ri...kokshpulle [mrgreen]

(http://2.bp.blogspot.com/_2Vwa1iA4tP0/SJl3jSPFr3I/AAAAAAAAAbQ/G_lWPULo6UA/s400/Funny+Hair+style2.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Shkurt 17, 2010, 06:58:48 MD
she she sht sumkuqe hahahah :p
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Shkurt 17, 2010, 07:26:39 MD
she she sht sumkuqe hahahah :p

Ca  ke  si  qa  ri  dreq  kalafmiu  [mrgreen] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]
Po  qa  se  ta  ka  kalu  Bledi  [prankster] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]


(http://funnybaby.ws/wp-content/uploads/funny-baby-photos/baby-race.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: BOHAN ne Shkurt 17, 2010, 08:39:27 MD
Gotika tu shit pordh haha
(http://i298.photobucket.com/albums/mm248/dj_diamant/daily_picdump_346_04.jpg)

ueeee  [shocked1] Ktyre i them byth un.  [mrgreen]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: BOHAN ne Shkurt 17, 2010, 08:46:05 MD
(http://www.owensworld.com/funnyimages/files/sexygirl_big.jpg)

ARIEL tu bo pazarin hahahahhaaa  [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: BOHAN ne Shkurt 17, 2010, 08:48:28 MD
podesh harrova dhe bohan duke bo eksperimente me gjarprin
(http://i298.photobucket.com/albums/mm248/dj_diamant/snake.gif)
[huh1] Zot ishalla jo se mezi e kam.  ;D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★Mystic★ ne Shkurt 17, 2010, 08:53:28 MD
(http://www.corvomela.it/Immagini/AnimaliStrani/AnimaliStrani68.jpg)

Korabi tu u pa ne pasqyre  [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Sirenetta ne Shkurt 17, 2010, 09:04:22 MD
podesh harrova dhe bohan duke bo eksperimente me gjarprin
(http://i298.photobucket.com/albums/mm248/dj_diamant/snake.gif)
[huh1] Zot ishalla jo se mezi e kam.  ;D
iiii  vdekt ishalla kush e ka bo ket videoo...pfff na e boni gjakun uje... [huh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 17, 2010, 09:13:26 MD
bohan hahah

(http://digilander.libero.it/tata_emma/nasone.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: KORABI AL ne Shkurt 17, 2010, 09:15:47 MD
Zusha ka ngel pa buk :D perjashta  ne bor   gjith inat  [rlmao] [rlmao] [rlmao]
(http://i208.photobucket.com/albums/bb223/adabuie/Misc/MonkeyMonday.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: KORABI AL ne Shkurt 17, 2010, 09:29:01 MD
Marua  gjith inat me  mua  po shtrem buzet  [rlmao] [rlmao] [rlmao]
(http://i234.photobucket.com/albums/ee91/Gypsy48/Monday/monday-monkey.gif)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★Mystic★ ne Shkurt 17, 2010, 09:33:31 MD
Zusha ka ngel pa buk :D perjashta  ne bor   gjith inat  [rlmao] [rlmao] [rlmao]
(http://i208.photobucket.com/albums/bb223/adabuie/Misc/MonkeyMonday.jpg)
[rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: KORABI AL ne Shkurt 17, 2010, 09:43:51 MD
Niki  po u tregon shoqeve te dhomes  lulediellin [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]
(http://i311.photobucket.com/albums/kk459/t_racer69/fateape-11.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: KORABI AL ne Shkurt 17, 2010, 09:47:17 MD
Snow tipike  metropolitanse moderrne  [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]
(http://i210.photobucket.com/albums/bb117/JuggaloFredy/Animals/monkey-tribal-funny-monkey-pictures.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: KORABI AL ne Shkurt 17, 2010, 09:49:24 MD
Dona duke bertitur  se nuk i kan dhen karmen  [rlmao] [rlmao] [rlmao]
(http://i255.photobucket.com/albums/hh157/RedArmyRacing/evilmonkey.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 17, 2010, 09:50:55 MD
Niki  po u tregon shoqeve te dhomes  lulediellin [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]
(http://i311.photobucket.com/albums/kk459/t_racer69/fateape-11.jpg)

korab duke me pa  [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]

(http://img209.imageshack.us/img209/8489/uccellogattokv5.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Sirenetta ne Shkurt 17, 2010, 09:53:49 MD
Snow tipike  metropolitanse moderrne  [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]
(http://i210.photobucket.com/albums/bb117/JuggaloFredy/Animals/monkey-tribal-funny-monkey-pictures.jpg)
[rlmao] [rlmao] [rlmao]

ku o moderrnja ktu re... ksaj i thon me te kall daten ..as metalaret sjan kaq zoombi  [shocked1]

kjo poshte po... [prankster]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Sirenetta ne Shkurt 17, 2010, 09:59:11 MD
 [rlmao] [rlmao] ... no nevoj per koment..kutohet KORABI    [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: KORABI AL ne Shkurt 17, 2010, 10:14:04 MD
Zusha  do  peshk [rlmao] [rlmao] [rlmao]
(http://i495.photobucket.com/albums/rr320/steve53_album/2fe602e7d02e17b53a71823a501b2c13_we.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Shkurt 17, 2010, 10:22:58 MD
Naten te gjitheveeeeeeee  [sleep] [sleep] [sleep] [sleep]

(http://cathouseparty.tripod.com/341_43.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Sirenetta ne Shkurt 17, 2010, 10:23:35 MD
Naten te gjitheveeeeeeee  [sleep] [sleep] [sleep] [sleep]

(http://cathouseparty.tripod.com/341_43.jpg)
naten madam...gjum te embel... [bestfriends]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Shkurt 18, 2010, 11:29:06 PD
(http://www.owensworld.com/funnyimages/files/sexygirl_big.jpg)

ARIEL tu bo pazarin hahahahhaaa  [laugh1]

Po  ti  ri ...ca  ke  qe  habisesh [teasing] [teasing]  [mrgreen] [mrgreen]

(http://cutefunpages.com/Funny-MonkeyReaction.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Shkurt 18, 2010, 11:32:25 PD
Epo  ksaj  i  thone me  t'kap  me  zor  [mrgreen] [mrgreen]

Diamanti & Lila

(http://ant.sillydog.org/blog/pic/monkey_n_cat.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Shkurt 18, 2010, 11:34:21 PD
Ja  dhe  cifti  i  ri...Abo & Snow mbas martese.
Snow me lukun e ri  [prankster] [prankster]


(http://sanityfound.files.wordpress.com/2008/06/funny-monkey-43.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Shkurt 18, 2010, 12:03:18 MD
Ja  dhe  Ganja baby --- Rasta i forumit po qe ka bo mungesa  [prankster] [prankster]

(http://i465.photobucket.com/albums/rr18/pieces-of-the-past/monkey-tribal-funny-monkey-pictures.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Shkurt 18, 2010, 12:05:28 MD
 Laurora ...nusja  me  e  bukur  n'forum  [rolleyes1] [rolleyes1]

(http://www.123arab.net/Funny_Picture/images/monkey1.gif)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Shkurt 18, 2010, 12:14:37 MD
Bohan ka shku ke shpija Orit. Orin e ka zon gjumi dhe shifni ca i bon Bohan me lazer  qenit te Orit...
dhe si pasoje ...ooooooo  noooooooo  Ori  i  shkrete [prankster] [prankster]  [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]


(http://lol.com.pk/img/images/126362908111111500sq.jpg.gif)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Shkurt 18, 2010, 12:18:43 MD
Donchja  tu bo prova per sfilate  ke dhoma vet ..opsssss  [nailbitting] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]

(http://lol.com.pk/img/images/1264494557Funny-Animation-Pictures-4.gif)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Shkurt 18, 2010, 12:21:13 MD
Visi  tu bo prova per konkursin e radhes  [prankster]

(http://lol.com.pk/img/images/1264494557Funny-Animation-Pictures-9.gif)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Shkurt 18, 2010, 12:22:11 MD
Ines  mi  ca  e  mila  si je .. [mrgreen]

(http://lol.com.pk/img/images/1264494557Funny-Animation-Pictures-8.gif)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Shkurt 18, 2010, 12:25:36 MD
Fan  duke  ju  gezuar  makines  se  re.. [prankster]

(http://lol.com.pk/img/images/125610957410390500sq.jpg.gif)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Shkurt 18, 2010, 12:26:46 MD
Dhe  them une ca ka Klonia pse s'vjen.. [prankster] [prankster]

(http://lol.com.pk/img/images/125610957410449500sq.jpg.gif)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Shkurt 18, 2010, 12:31:34 MD
Niki  simpatikja  [rolleyes1] [rolleyes1]

(http://lol.com.pk/img/images/124645971501-2127234907.gif)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Shkurt 18, 2010, 12:43:57 MD
Ja  dhe Diamanti  momes  [mrgreen] [mrgreen]
desha me e bo futbollist dreqin.. [prankster] [prankster]


(http://lol.com.pk/img/images/1264494557Funny-Animation-Pictures-1.gif)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Shkurt 18, 2010, 12:50:35 MD
Arieli kur i ra 50 lekshi dhe u ul me e kap
(http://i298.photobucket.com/albums/mm248/dj_diamant/daily_picdump_347_00.jpg)

Luxor, ne strres nga era e komeve
(http://i298.photobucket.com/albums/mm248/dj_diamant/daily_picdump_347_33.jpg)

Bohan, kape edhe pak se doli haha
(http://i298.photobucket.com/albums/mm248/dj_diamant/daily_picdump_347_18.jpg)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gotika sa me ka trrem. Mir qe ka fillu e rru me raste haha
(http://i298.photobucket.com/albums/mm248/dj_diamant/daily_picdump_347_08.jpg)

Fan Duke bo murabet me shokun e saj
(http://i298.photobucket.com/albums/mm248/dj_diamant/daily_picdump_347_16.jpg)

Noob, kur e kalon naten jashte
(http://i298.photobucket.com/albums/mm248/dj_diamant/daily_picdump_347_47.jpg)

Swet angel ke doktorri, ngaqe ka frik e kan lidh
(http://i298.photobucket.com/albums/mm248/dj_diamant/daily_picdump_347_37.jpg)

Korabi AL ihih
(http://i298.photobucket.com/albums/mm248/dj_diamant/daily_picdump_347_10.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Shkurt 18, 2010, 12:53:26 MD
Gocat dhe grat e forumit tu bo martesa gala hahah
(http://i298.photobucket.com/albums/mm248/dj_diamant/daily_picdump_347_15.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Shkurt 18, 2010, 12:54:00 MD
Ariel gotika duke bo resme para burrit huj qe po i iken shpirti
(http://i298.photobucket.com/albums/mm248/dj_diamant/daily_picdump_347_01.jpg)
haha
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Shkurt 18, 2010, 01:06:57 MD
Donchja  tu bo prova per sfilate  ke dhoma vet ..opsssss  [nailbitting] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]

(http://lol.com.pk/img/images/1264494557Funny-Animation-Pictures-4.gif)

Hahahhahahahahahhaahha...

ARIEL...pse qesh ri...mbyll gojen se na turperove me ate dhemb te vetem qe te ka mbet
[mrgreen]

(http://www.welt.de/multimedia/archive/00135/Lache__und_die_Welt_135179g.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Shkurt 18, 2010, 01:23:25 MD
Dj nuk ke pasqyre ti mer lal [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]

(http://www.lolhome.com/img_big/funny-picture-6776592179.jpg)


Nikki dhe Laurora....Mbani icik diet se do plasnii [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]

(http://i42.tinypic.com/fcmb0k.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 18, 2010, 02:57:29 MD
Dj nuk ke pasqyre ti mer lal [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]

(http://www.lolhome.com/img_big/funny-picture-6776592179.jpg)


Nikki dhe Laurora....Mbani icik diet se do plasnii [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]

(http://i42.tinypic.com/fcmb0k.jpg)

sa seksi mi paskam dal me naqen  [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★Mystic★ ne Shkurt 18, 2010, 06:23:26 MD
Dj nuk ke pasqyre ti mer lal [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]

(http://www.lolhome.com/img_big/funny-picture-6776592179.jpg)


Nikki dhe Laurora....Mbani icik diet se do plasnii [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]

(http://i42.tinypic.com/fcmb0k.jpg)

sa seksi mi paskam dal me naqen  [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Po pra na ka bo thekthi shume  [rlmao] [rlmao] [rlmao]
(http://s.myniceprofile.com/myspacepic/617/61781.gif)

Dona tu na u dredh  [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★Mystic★ ne Shkurt 18, 2010, 06:25:29 MD
(http://s.myniceprofile.com/myspacepic/70/7071.gif)

Korabi tu na bo si thekthi  [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★Mystic★ ne Shkurt 18, 2010, 06:27:14 MD
(http://s.myniceprofile.com/myspacepic/69/6920.gif)

Nikki  [prankster]
Marshallah ptuj ptuj mos te mor ne sysh  [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★Mystic★ ne Shkurt 18, 2010, 06:30:55 MD
(http://s.myniceprofile.com/myspacepic/539/53984.gif)
Maro tu u perpjek me eksploruar  [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Shkurt 18, 2010, 06:32:19 MD
donchi e bardh diten dhe sikjo e zeza naten haha

(http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs157.snc3/18458_497792630577_674125577_11162146_5217349_n.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Shkurt 18, 2010, 06:46:32 MD
Laurora tu la bubin e vet
(http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs137.snc3/18458_497792490577_674125577_11162136_6441632_n.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dj diamant ® ne Shkurt 18, 2010, 06:56:00 MD
Arieli dhe laurora tu i bo foto nikit

(http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs157.snc3/18458_497792350577_674125577_11162124_1264752_n.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★Mystic★ ne Shkurt 18, 2010, 10:39:24 MD
(http://s.myniceprofile.com/myspacepic/155/15591.gif)
Dj tu na u dreth  [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: KORABI AL ne Shkurt 18, 2010, 10:42:08 MD
(http://s.myniceprofile.com/myspacepic/70/7071.gif)

Korabi tu na bo si thekthi  [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
[laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]
te qafsha  lola  [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: KORABI AL ne Shkurt 18, 2010, 10:43:18 MD
donchi e bardh diten dhe sikjo e zeza naten haha

(http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs157.snc3/18458_497792630577_674125577_11162146_5217349_n.jpg)
doncia  fantazem  [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] gjys njeri dhe gjus djall [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★Mystic★ ne Shkurt 18, 2010, 10:45:00 MD
Laurora tu la bubin e vet
(http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs137.snc3/18458_497792490577_674125577_11162136_6441632_n.jpg)
[huh1] [huh1] [huh1] [huh1] [huh1] [sick4]
Arieli dhe laurora tu i bo foto nikit

(http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs157.snc3/18458_497792350577_674125577_11162124_1264752_n.jpg)
[blushing] [blushing] [blushing] [blushing] [blushing] [blushing] [blushing]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Shkurt 18, 2010, 10:55:31 MD
Kesulekuqja  [tongue3](dmth Rorka)

(http://i495.photobucket.com/albums/rr320/steve53_album/fun000554.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★Mystic★ ne Shkurt 18, 2010, 10:57:40 MD
(http://s.myniceprofile.com/myspacepic/572/57277.jpg)

Liga kur nxefet  [prankster]
 [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] Nga ma gjete  ri shtrig  [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Shkurt 18, 2010, 11:02:27 MD
Arieli dhe laurora tu i bo foto nikit

(http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs157.snc3/18458_497792350577_674125577_11162124_1264752_n.jpg)

O  Gaxhojo  ke  qen  ti  ri,  jo  Niki  [prankster] [prankster] [teasing] [teasing]

(http://i267.photobucket.com/albums/ii291/anisa_99/cosplay_fat_man_in_dress.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: KORABI AL ne Shkurt 18, 2010, 11:03:33 MD
zusha po i  jep intervist  noob [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]


(http://i267.photobucket.com/albums/ii291/anisa_99/fotoshooting.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Shkurt 18, 2010, 11:04:14 MD
Korabi nuk shkeputet asnjehere nga his baby(motori)

(http://static.desktopnexus.com/wallpapers/74807-bigthumbnail.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Shkurt 18, 2010, 11:06:51 MD
Visi me xhestet breakdance
(http://i495.photobucket.com/albums/rr320/steve53_album/001b052vj9n.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★Mystic★ ne Shkurt 18, 2010, 11:08:31 MD
zusha po i  jep intervist  noob [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]


(http://i267.photobucket.com/albums/ii291/anisa_99/fotoshooting.jpg)
[rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: KORABI AL ne Shkurt 18, 2010, 11:10:01 MD
Liga ka  perdhunu babagjyshin e vitit te ri  [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
(http://i241.photobucket.com/albums/ff115/garibold/Foto%20Fun%20By%20Me/brian_santa.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: n___a ne Shkurt 18, 2010, 11:20:05 MD
Rora qe e ka menjen vetem te haje  [party] [party]
(http://www.lovely0smile.com/g-img/funy-baby-38.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★Mystic★ ne Shkurt 18, 2010, 11:25:14 MD
Rora qe e ka menjen vetem te haje  [party] [party]
(http://www.lovely0smile.com/g-img/funy-baby-38.jpg)
[/quote [excited] [excited] [excited] [excited] [excited] [excited] [excited] [excited] [excited] Sa i bukurrrrrrrrrrrrr  [excited] [excited] [excited] [excited]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Shkurt 18, 2010, 11:27:15 MD
Nikita.... nikki
(http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/11/04/article-1225159-07106B99000005DC-852_468x376.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: n___a ne Shkurt 18, 2010, 11:30:36 MD
(http://i43.tinypic.com/91jv50.jpg)

Shoferi
hahahahaahhaha           <kerce mbi tavoline> [teasing]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★Mystic★ ne Shkurt 18, 2010, 11:32:49 MD
(http://s.myniceprofile.com/myspacepic/539/53964.gif)
Korabi tu pi cinare  [prankster]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: KORABI AL ne Shkurt 18, 2010, 11:37:32 MD
Zysha ne zyren e avukatis [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
(http://i241.photobucket.com/albums/ff115/garibold/Foto%20Fun%20By%20Me/shari_in_the_hood.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: KORABI AL ne Shkurt 18, 2010, 11:38:25 MD
(http://s.myniceprofile.com/myspacepic/539/53964.gif)
Korabi tu pi cinare  [prankster]
[prankster] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Shkurt 18, 2010, 11:39:18 MD
Dj nuk ke pasqyre ti mer lal [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]

(http://www.lolhome.com/img_big/funny-picture-6776592179.jpg)


Nikki dhe Laurora....Mbani icik diet se do plasnii [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]

(http://i42.tinypic.com/fcmb0k.jpg)

sa seksi mi paskam dal me naqen  [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Po pra na ka bo thekthi shume  [rlmao] [rlmao] [rlmao]
(http://s.myniceprofile.com/myspacepic/617/61781.gif)

Dona tu na u dredh  [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]


Hhahahahahahhaha ti enderron te besh vallezim te tille
:D [rlmao] [rlmao] [rlmao]

Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Shkurt 18, 2010, 11:40:53 MD
donchi e bardh diten dhe sikjo e zeza naten haha

(http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs157.snc3/18458_497792630577_674125577_11162146_5217349_n.jpg)

 [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Shkurt 18, 2010, 11:41:07 MD
Nikla i ka aq qejf lulet sa dhe fustanin e porositi te tille [tongue3]

(http://courtney.monstro.com/portfolio/flower_dress.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★Mystic★ ne Shkurt 18, 2010, 11:45:17 MD
(http://s.myniceprofile.com/myspacepic/543/54325.gif)Nikki  [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Shkurt 18, 2010, 11:45:51 MD
rorka  veshur lirshem, ti ndihet me shume zeri tek keshilli i lagjes  [tongue3]

(http://i495.photobucket.com/albums/rr320/steve53_album/OgAAAHz4ZbV6mWfguezHDP0Isa4UFs5-LhC.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: KORABI AL ne Shkurt 18, 2010, 11:46:22 MD
zusha ke poci me kok posh tu be striptiz [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
(http://i241.photobucket.com/albums/ff115/garibold/Foto%20Fun%20By%20Me/natalie_in_the_hood_down.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 19, 2010, 02:26:24 PD
Arieli dhe laurora tu i bo foto nikit

(http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs157.snc3/18458_497792350577_674125577_11162124_1264752_n.jpg)

hahhaa pika ty kalamon dreq

ky je ti dj i vogel hahahhaha  [rlmao] [rlmao] [rlmao]

(http://i109.piczo.com/view/3/6/n/o/s/9/1/z/g/u/b/5/img/i226267998_54060_6.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 19, 2010, 02:34:06 PD
(http://s.myniceprofile.com/myspacepic/543/54325.gif)Nikki  [rlmao] [rlmao] [rlmao]

 [rlmao] [rlmao] [rlmao]

kjo eshte rora qe nuk shikon mire kur e ban  [rlmao] [rlmao] [rlmao]

(http://actumultimedia.unblog.fr/files/2008/07/433homme558dfg44444.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 19, 2010, 02:36:35 PD
Nikita.... nikki
(http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/11/04/article-1225159-07106B99000005DC-852_468x376.jpg)

 [rlmao] [rlmao]

kjo eshte krys  [rlmao] [rlmao]

(http://files.myopera.com/Dj%20Bibi/albums/290733/IMG9NKY4OBC4P.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 19, 2010, 02:37:44 PD
(http://s.myniceprofile.com/myspacepic/69/6920.gif)

Nikki  [prankster]
Marshallah ptuj ptuj mos te mor ne sysh  [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]

 [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] kape me dor se mos me merr ne sysh  [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Shkurt 19, 2010, 02:50:03 PD
Niki kur ishte me pushime

(http://i778.photobucket.com/albums/yy65/amyjayne10/Funny/50eff2e9.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Shkurt 19, 2010, 02:50:59 PD
KOrabi

(http://i495.photobucket.com/albums/rr320/steve53_album/0018052vj9n.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Shkurt 19, 2010, 02:54:21 PD
Rorka mbas pastrimit kolosal te shtepise

(http://domesticduchesshousecleaning.com/funny-pictures-cleaning-is-very-hard.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Shkurt 19, 2010, 02:56:04 PD
Ketu duke palosur rrobat cing

(http://www.myspacetuning.com/gfx/funny_pics/animals/cleaning_dog.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Shkurt 19, 2010, 02:58:16 PD
Erdhi dhe nikki, pastertorja tjeter  [tongue3]
(http://www.jonco48.com/blog/Cleaning_20Slippers_20Kuispantoffels_20_28Small_29.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 19, 2010, 03:01:10 PD
korabi tu pa i habitun  [mrgreen]


(http://i99.photobucket.com/albums/l283/hajdaj/Foto%20qesharake/ff65da00.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 19, 2010, 03:03:35 PD
rora  [rlmao] [rlmao]

(http://i99.photobucket.com/albums/l283/hajdaj/Foto%20qesharake/789c32d8.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 19, 2010, 03:06:28 PD
(http://i99.photobucket.com/albums/l283/hajdaj/Foto%20qesharake/0e339ded.jpg)

noob serioz i madh  [laugh1] [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 19, 2010, 10:23:52 MD
korabi  duke buzeqesh [rlmao] [rlmao] [rlmao]

(http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs117.snc3/16461_1174688814919_1459026456_30473936_5699529_n.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: NaStRaDiNsJa ne Shkurt 19, 2010, 10:27:27 MD
sa mir vallezon niki [rlmao]
(http://bharata728natyam.files.wordpress.com/2009/03/bharata_natyam_6401.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 19, 2010, 10:30:19 MD
sa mir vallezon niki [rlmao]
(http://bharata728natyam.files.wordpress.com/2009/03/bharata_natyam_6401.jpg)

sa e madhe keka  [rlmao] [rlmao]

ti shiko veten se ca je e afte te besh per provim  [raisedeyebrow] [raisedeyebrow] [rlmao] [rlmao] [rlmao]

(http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs114.snc3/16149_1171444813821_1459026456_30467784_1044573_n.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: NaStRaDiNsJa ne Shkurt 19, 2010, 10:32:07 MD
 [rlmao] [rlmao] [rlmao]  ou se dita se del kaq e madhe haha


ani moj boll e mir qenkam duhet me e kalu provimin disi [praying]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Shkurt 19, 2010, 10:35:25 MD
Nastradinsja  [tongue3]

(http://clothdollsupply.com/patterns/PHG30.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 19, 2010, 10:36:33 MD
crys kur behet nervoze  [nailbitting] [nailbitting]

(http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs114.snc3/16149_1171444853822_1459026456_30467785_4918136_n.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Shkurt 19, 2010, 10:37:36 MD
kesulkuqja , rorka

(http://i292.photobucket.com/albums/mm7/pagegraphic/ggn/funny_animations/18.gif)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: NaStRaDiNsJa ne Shkurt 19, 2010, 10:38:30 MD
sa e mir qenkam [rlmao]

Crys as ti sje e e mirrrrrr [kisss2]
(http://www.grimmemennesker.dk/data/media/2/funny_girl.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 19, 2010, 10:39:09 MD
laurora  [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]

(http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs094.snc3/16149_1171438653667_1459026456_30467774_1595907_n.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Shkurt 19, 2010, 10:43:18 MD
Kemi shpirtin e bukur nastradinase  [tongue3]

Nikki ketu

(http://ihasahotdog.files.wordpress.com/2008/08/funny-dog-pictures-dog-wants-a-refund-on-his-haircut.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 19, 2010, 10:46:01 MD
Kemi shpirtin e bukur nastradinase  [tongue3]

Nikki ketu

(http://ihasahotdog.files.wordpress.com/2008/08/funny-dog-pictures-dog-wants-a-refund-on-his-haircut.jpg)


hahhaah un paskam qerru e se kisha dit pse  [rlmao] [rlmao] [rlmao]

crys duke bere sport  [rlmao] [rlmao]

(http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs097.snc3/16461_1174688974923_1459026456_30473939_6255623_n.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Shkurt 19, 2010, 10:47:54 MD
hahahahaha

Nikki e merzitur sot  [tongue3]

(http://www.grimmemennesker.dk/data/media/2/female-smoker.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 19, 2010, 10:48:30 MD
hahahhahha

sa sy te bukur qe paskam  [mrgreen]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Shkurt 19, 2010, 10:50:43 MD
i ke nikki ahahhahahahaahhaah
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 19, 2010, 10:51:33 MD
hahahhahah  [rlmao] [rlmao] [rlmao] se kam dite  :D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Shkurt 19, 2010, 10:52:45 MD
Kemi shpirtin e bukur nastradinase  [tongue3]

Nikki ketu

(http://ihasahotdog.files.wordpress.com/2008/08/funny-dog-pictures-dog-wants-a-refund-on-his-haircut.jpg)


hahhaah un paskam qerru e se kisha dit pse  [rlmao] [rlmao] [rlmao]

crys duke bere sport  [rlmao] [rlmao]

(http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs097.snc3/16461_1174688974923_1459026456_30473939_6255623_n.jpg)

Wheeeeeee sa sexy qe duket Crys [cheesy1] [cheesy1] [cheesy1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 19, 2010, 10:54:07 MD
Smoking kills nikki, ca ben kshu  [tongue3]

lene se me pelqen shume duhani

(http://47-80.bluehost.com/e107_images/cartello-fumo-vietato.jpg)

 [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Shkurt 19, 2010, 10:55:56 MD
jam e papame donche

Donchja

(http://www.giulius.it/TRAVxsito/TRAVolta.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Shkurt 19, 2010, 10:59:53 MD
jam e papame donche

Donchja

(http://www.giulius.it/TRAVxsito/TRAVolta.jpg)

Po heee thuaje kush eshte tani e papame...Shikom mua nihere... [lovestruck]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Shkurt 19, 2010, 11:03:26 MD
jam me elegante une, thuaj cte duash
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Shkurt 19, 2010, 11:05:11 MD
jam me elegante une, thuaj cte duash

C'ne...gjoksi im duket me fort ri...ndersa i joti [sick4] [sick4]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: KORABI AL ne Shkurt 19, 2010, 11:17:20 MD
Kemi shpirtin e bukur nastradinase  [tongue3]

Nikki ketu

(http://ihasahotdog.files.wordpress.com/2008/08/funny-dog-pictures-dog-wants-a-refund-on-his-haircut.jpg)


hahhaah un paskam qerru e se kisha dit pse  [rlmao] [rlmao] [rlmao]

crys duke bere sport  [rlmao] [rlmao]

(http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs097.snc3/16461_1174688974923_1459026456_30473939_6255623_n.jpg)

Wheeeeeee sa sexy qe duket Crys [cheesy1] [cheesy1] [cheesy1]
[laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] thuper  thekthi  <dashni> <dashni>
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: n00b ne Shkurt 19, 2010, 11:32:39 MD
(http://i.imgur.com/iYU7S.jpg)

nikki, ka hapur biznes :D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 19, 2010, 11:34:39 MD
(http://i.imgur.com/iYU7S.jpg)

nikki, ka hapur biznes :D

noob kriminel i vogel lol

(http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs187.snc3/19442_266975213661_211975343661_4489985_6287698_n.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: KORABI AL ne Shkurt 19, 2010, 11:35:08 MD
(http://i.imgur.com/iYU7S.jpg)

nikki, ka hapur biznes :D
[rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] pun te  mir ka  hap  pun bythe [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Shkurt 19, 2010, 11:38:52 MD
Korabi  [teethsmile]

(http://images.zwani.com/graphics/funny_pictures/images/77funny-pictures358.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 19, 2010, 11:40:15 MD
Korabi  [teethsmile]

(http://images.zwani.com/graphics/funny_pictures/images/77funny-pictures358.jpg)

 [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Sirenetta ne Shkurt 19, 2010, 11:41:33 MD
Ariel duke zgjidh ushtrimet e Luxor  [prankster]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Sirenetta ne Shkurt 19, 2010, 11:42:25 MD
Vissi Kaze  ne fluturim   [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Sirenetta ne Shkurt 19, 2010, 11:43:57 MD
kujdes 99  [teasing] [teasing] [teasing]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Sirenetta ne Shkurt 19, 2010, 11:45:59 MD
sweety si modele reklames se coca cola   [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 19, 2010, 11:46:14 MD
snow tu kercy  [rlmao] [rlmao] [rlmao]

(http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs167.snc3/19442_263747243661_211975343661_4472502_2623164_n.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Shkurt 19, 2010, 11:46:29 MD
Luxor

(http://i381.photobucket.com/albums/oo252/AZTEC-MOON/ANIMALS/00cZ053BU5a.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Shkurt 19, 2010, 11:49:16 MD
Snow

(http://icanhascheezburger.files.wordpress.com/2008/05/funny-pictures-cat-snow-clothes.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: KORABI AL ne Shkurt 19, 2010, 11:49:32 MD
Korabi  [teethsmile]

(http://images.zwani.com/graphics/funny_pictures/images/77funny-pictures358.jpg)
krys do dal partizane ne mal  [rlmao] [rlmao]
(http://i159.photobucket.com/albums/t160/zippydannielle/wonder_woman.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 19, 2010, 11:51:25 MD
 [rolleyes1] [rolleyes1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Shkurt 19, 2010, 11:52:00 MD
ashtu bera dhe une  nikki hahahha
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Shkurt 19, 2010, 11:54:02 MD
Nikki pse habitesh ri :D :D

(http://i2.ytimg.com/vi/loavUvaJaSI/0.jpg)

Snow kurre me sexy nuk ke qene [mrgreen]

(http://www.shwedarling.com/blog/wp-content/uploads/2006/09/funny-movie-moments2.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Sirenetta ne Shkurt 19, 2010, 11:54:41 MD
makina modeste e crys   [prankster]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Shkurt 19, 2010, 11:56:24 MD
Fan qa i thua cunit ne vesh ri qe e deshprove [rlmao] [rlmao]

(http://i109.piczo.com/view/2/w/q/h/o/8/f/c/6/h/q/1/img/i175045803_3761_3.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Shkurt 19, 2010, 11:56:39 MD
Snow  [teethsmile]

(http://www.t-shirthumor.com/Merchant2/graphics/thumbs/snog_sm.gif)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 19, 2010, 11:57:13 MD
Nikki pse habitesh ri :D :D

(http://i2.ytimg.com/vi/loavUvaJaSI/0.jpg)isha tu pa snown sa thekthi keka ba  [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Shkurt 19, 2010, 11:58:41 MD
Crys u lodhe ti.... [rlmao] [rlmao]

(http://www.cool-pix.de/pix3210/00005496.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Sirenetta ne Shkurt 19, 2010, 11:59:22 MD
bluzja e preferuar e luxor   [mrgreen]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: n00b ne Shkurt 20, 2010, 12:01:07 PD
Snow, trupi me i bukur Olimpik!

(http://i.imgur.com/JF0wH.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Sirenetta ne Shkurt 20, 2010, 12:01:27 PD
Donche duke u knaq me trupin e vet  [prankster] [prankster]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Shkurt 20, 2010, 12:01:40 PD
N00b duke ju lutur nje goces...ky nuk ja var fare...gjynah [rlmao] [rlmao] [rlmao]

(http://www.fotohumoristike.com/albums/userpics/10001/3/foto_humoristike_humor_foto_per_te_qesh9.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Shkurt 20, 2010, 12:01:45 PD

Donna  [teethsmile]

(http://www.wayodd.com/funny-pictures2/funny-pictures-baywatch-nightmare-SoA.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Fan ne Shkurt 20, 2010, 12:02:08 PD
Fan qa i thua cunit ne vesh ri qe e deshprove [rlmao] [rlmao]

(http://i109.piczo.com/view/2/w/q/h/o/8/f/c/6/h/q/1/img/i175045803_3761_3.jpg)

 [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] Donche hahahahahaaaaaaaaaaaaaaa nuk jam une mi me ke ngatrru , nuk mund te jete!
ja dhe donche ne formr

(http://www.risate.net/wp-content/uploads/2009/04/immagine-8.png)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Shkurt 20, 2010, 12:03:16 PD
Donche duke u knaq me trupin e vet  [prankster] [prankster]

 [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]

Fan qa i thua cunit ne vesh ri qe e deshprove [rlmao] [rlmao]

(http://i109.piczo.com/view/2/w/q/h/o/8/f/c/6/h/q/1/img/i175045803_3761_3.jpg)

 [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] Donche hahahahahaaaaaaaaaaaaaaa nuk jam une mi me ke ngatrru , nuk mund te jete!
ja dhe donche ne formr

(http://www.risate.net/wp-content/uploads/2009/04/immagine-8.png)

 [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Sirenetta ne Shkurt 20, 2010, 12:05:56 PD
NOOB e nikki ato foto me siguri mi keni bo masi jam martu eee? [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 20, 2010, 12:07:37 PD
NOOB e nikki ato foto me siguri mi keni bo masi jam martu eee? [rlmao] [rlmao] [rlmao]

hahahhahaah
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Shkurt 20, 2010, 12:08:13 PD


Snow duke shkuar tek abo

(http://www.virginmedia.com/images/moped-bride-431x300.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Sirenetta ne Shkurt 20, 2010, 12:08:33 PD
noob tu bo si ronaldo  [teasing] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Shkurt 20, 2010, 12:09:21 PD
Shiko ku i iken mendja Beratsit gjate takimit te pare qe ben me nje goce [mrgreen]
Goca mendon te kunderten ;D

(http://static.pyzam.com/img/funnypics/stupid/thoughts2.gif)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Shkurt 20, 2010, 12:12:39 PD
Nikkkiiiii ;D

(http://www.coolbuddy.com/jokes/funnypics/funny_modern_school_girls.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Sirenetta ne Shkurt 20, 2010, 12:18:09 PD
yahel sdi ku le koken   [teethsmile] [teethsmile] [teasing]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Shkurt 20, 2010, 12:19:36 PD

Donna  [teethsmile]

(http://www.wayodd.com/funny-pictures2/funny-pictures-baywatch-nightmare-SoA.jpg)

Cryss mos i beso pasqyres [mrgreen]

(http://mescoupsdecoeur.m.e.pic.centerblog.net/2p7os6bg.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Shkurt 20, 2010, 12:20:15 PD
hahahah jo jo

Snow me Abo, si ne filmin "Titanik"

(http://farm4.static.flickr.com/3469/3790706073_64e0d39d90_m.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Shkurt 20, 2010, 12:22:11 PD
Snow me Abon [mrgreen]

(http://www.fotohumoristike.com/albums/userpics/10001/8/normal_foto_humoristike_foto_per_te_qesh_(74).jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Sirenetta ne Shkurt 20, 2010, 12:22:22 PD
crys tu u bo gati ... >:D ..po depilohet  [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Sirenetta ne Shkurt 20, 2010, 12:25:32 PD
donchja tu i bo shoqeri yahelit   [rlmao] [rlmao] <fresk>
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Shkurt 20, 2010, 12:25:50 PD
Beratsi...ben qejf ;D

(http://www.funforever.net/wp-content/Che_duvetpillowuk.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Sirenetta ne Shkurt 20, 2010, 12:29:01 PD
Beratsi...ben qejf ;D

(http://www.funforever.net/wp-content/Che_duvetpillowuk.jpg)

donchja qe do te donte te ishte stampimi mbi carcaf   [rlmao] [rlmao] <zjarr>
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Shkurt 20, 2010, 12:29:53 PD
E dashura e n00b [rlmao] [rlmao] [rlmao]

Lolllllllllllllllllll
[mrgreen]
(http://www.zwani.com/graphics/funny_pictures/images/funny-pictures25.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: n00b ne Shkurt 20, 2010, 12:33:32 PD
E dashura e n00b [rlmao] [rlmao] [rlmao]

Lolllllllllllllllllll
[mrgreen]
(http://www.zwani.com/graphics/funny_pictures/images/funny-pictures25.jpg)

lol
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Shkurt 20, 2010, 01:02:39 PD
Donche,Crys,Nikki,Snow, Une ......kur kalon naj cun i bukur ....[tongue3]

(http://imalbum.aufeminin.com/album/D20090312/532228_CX6SPWYCL45V5Y4N76LZRSDFWH3534_5_H162751_L.jpg)

Une nuk shoh asgje ri.... [rolleyes1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 20, 2010, 01:29:52 PD
Nikkkiiiii ;D

(http://www.coolbuddy.com/jokes/funnypics/funny_modern_school_girls.jpg)

donche  [rlmao]

(http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs003.snc3/11061_170847093875_151106193875_2964406_1202346_n.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Shkurt 20, 2010, 01:34:16 PD
 [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]

Shtrig [cheesy1] [cheesy1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★Mystic★ ne Shkurt 20, 2010, 07:40:25 MD
(http://www.fotohumoristike.com/albums/userpics/10001/23/normal_foto_humoristike,_foto_qesharake,_gallata_,humor_shqip_(14).jpg)Liga me tatut e reja  [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: CrYs ne Shkurt 22, 2010, 08:01:18 MD
hahaha

Snow dhe Abo [teethsmile]

(http://www.layoutstar.com/images/allbackgrounds/bgs/upped/1247136671.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: n00b ne Shkurt 25, 2010, 10:20:04 MD
BOHAN & Donche

(http://i.imgur.com/ZM7Yo.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★Mystic★ ne Shkurt 25, 2010, 10:25:47 MD
 [huh1] [huh1] [huh1] [huh1] [huh1] [huh1] [huh1]

 [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] Dona fillo e mbaj djete se ske dermon tjeter  [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: n00b ne Shkurt 25, 2010, 10:38:10 MD
LuXor me veshje dimerore...

(http://i.imgur.com/zuI8w.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: BOHAN ne Shkurt 25, 2010, 10:47:07 MD
(http://www.avatarsdb.com/avatars/funny_n00b.gif)

Hajde privilegj hajde.  :D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: BOHAN ne Shkurt 25, 2010, 10:47:58 MD
(http://www.ambrosiasw.com/~andrew/funny/noob.jpg) Besoj ska nevoj per shpjegim.  ;D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Shkurt 25, 2010, 11:19:42 MD
BOHAN & Donche

(http://i.imgur.com/ZM7Yo.jpg)


N00b


(http://farm1.static.flickr.com/25/103683353_592184d739.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Shkurt 26, 2010, 01:27:20 PD
(http://www.funmunch.com/comments/funny/funny_comment_graphic_13.gif)

Shoferi
;D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Shkurt 26, 2010, 01:28:08 PD
ARIEL [laugh1]

(http://data.motor-talk.de/data/galleries/0/67/9526/7885895/funny-stuff-from-www-metacafe-com-3-5364.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Shkurt 26, 2010, 01:31:59 PD
Nikki ;D

(http://wallpaper.wallpedia.org/wallpapers/20/Birman_Kitten.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: n00b ne Shkurt 27, 2010, 11:55:34 MD
(http://www.dallasnews.com/sharedcontent/dws/img/02-10/0226cows700.jpg)

Donche me shoqet pas nje nate ne "Rave Party"...
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: dennis ne Shkurt 27, 2010, 11:59:09 MD
(http://www.dallasnews.com/sharedcontent/dws/img/02-10/0226cows700.jpg)

Donche me shoqet pas nje nate ne "Rave Party"...
[rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
cila ishte DONCHJa mos na thuaj se esht ajo e shtrir
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Shkurt 28, 2010, 01:59:53 MD
(http://www.dallasnews.com/sharedcontent/dws/img/02-10/0226cows700.jpg)

Donche me shoqet pas nje nate ne "Rave Party"...

 [grosecolere] [grosecolere] [grosecolere] [grosecolere](http://i72.photobucket.com/albums/i164/wickedsled/s10oavatar.gif) ;D


N00b

(http://i415.photobucket.com/albums/pp236/Keefers_/Keefers_Funny%20Animals/cat-green.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Shkurt 28, 2010, 02:11:40 MD
Ktu eshte...Buona...Kshtu kur nuk rrin me nje vend ;D

(http://i415.photobucket.com/albums/pp236/Keefers_/Keefers_Animated%20Gifs/Keefers_AnimatedGifs304.gif)

Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Shkurt 28, 2010, 03:50:11 MD
Donche tu ba modele veshjesh

(http://img408.imageshack.us/img408/4559/terroristcat2ta4.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Mars 04, 2010, 01:22:00 MD
Donche tu ba modele veshjesh

(http://img408.imageshack.us/img408/4559/terroristcat2ta4.jpg)

 ;D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Fshatari_Tr ne Mars 04, 2010, 01:33:39 MD
ktu eshte buona qe si rri b**a me nji ven

(http://i46.tinypic.com/20igvi0.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Mars 04, 2010, 01:35:04 MD
Cili/cila eshte Buona? Se na qenkan 2 ;D

Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Fshatari_Tr ne Mars 04, 2010, 01:42:41 MD
Cili/cila eshte Buona? Se na qenkan 2 ;D


donche eshte kjo

(http://i48.tinypic.com/2guy0m1.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Mars 04, 2010, 01:48:34 MD
Shum sexy qenkna [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Fshatari_Tr ne Mars 04, 2010, 01:50:20 MD
Shum sexy qenkna [laugh1]
ti donche mund te jesh dhe kjo

(http://i46.tinypic.com/hweil5.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Mars 04, 2010, 01:51:32 MD
Edhe me sexy... [laugh1] [laugh1] [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ☼ Bea ☼ ne Mars 07, 2010, 09:27:45 PD
Foto qesharake do te thote te tallesh me imazhin e dikujt ,,, mua kjo nuk me pelqen nuk eshte ne karakterin tim te tallem me imazhin e askujt qofte edhe virtualisht . Nese ju te tjeret e preferoni kete lloj ironie te personit bejeni jeni te lire...Une se bej kurre.
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Fshatari_Tr ne Mars 07, 2010, 11:25:19 PD
Foto qesharake do te thote te tallesh me imazhin e dikujt ,,, mua kjo nuk me pelqen nuk eshte ne karakterin tim te tallem me imazhin e askujt qofte edhe virtualisht . Nese ju te tjeret e preferoni kete lloj ironie te personit bejeni jeni te lire...Une se bej kurre.
s'ishte e nevojshme te postoje mjaftonte mos tu fusje fare tek kjo teme
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Mars 07, 2010, 12:32:03 MD
ARIEL [laugh1]

(http://data.motor-talk.de/data/galleries/0/67/9526/7885895/funny-stuff-from-www-metacafe-com-3-5364.jpg)

 [excited] [excited] [excited] [excited] [excited] [excited] [excited]
Eh  sikur .... [prankster] [prankster] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]Sa  sexy  si  je  mi  dreqo... t'thy  n'mes  [mrgreen] [laugh1] [laugh1]

Donche... [rolleyes1] [rolleyes1]

(http://static.pyzam.com/img/funnypics/people/funny_muscle_lady.gif)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Mars 07, 2010, 12:33:21 MD
 [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]

Enderron te jesh kshtu ti... [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ☼ Bea ☼ ne Mars 07, 2010, 12:54:23 MD
Foto qesharake do te thote te tallesh me imazhin e dikujt ,,, mua kjo nuk me pelqen nuk eshte ne karakterin tim te tallem me imazhin e askujt qofte edhe virtualisht . Nese ju te tjeret e preferoni kete lloj ironie te personit bejeni jeni te lire...Une se bej kurre.
s'ishte e nevojshme te postoje mjaftonte mos tu fusje fare tek kjo teme

Nuk te pyes ty ku futem .
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Fshatari_Tr ne Mars 07, 2010, 12:56:22 MD
Foto qesharake do te thote te tallesh me imazhin e dikujt ,,, mua kjo nuk me pelqen nuk eshte ne karakterin tim te tallem me imazhin e askujt qofte edhe virtualisht . Nese ju te tjeret e preferoni kete lloj ironie te personit bejeni jeni te lire...Une se bej kurre.
s'ishte e nevojshme te postoje mjaftonte mos tu fusje fare tek kjo teme

Nuk te pyes ty ku futem .
[clown] [clown] [clown] [clown] [clown] [clown] [clown] [clown] [clown] [clown] [clown] [clown] [clown] [clown] [clown] [clown]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Mars 08, 2010, 12:33:05 PD
Laurora...shum sexy duket...Ha ri ha se te ben mire [laugh1] [laugh1]

(http://i249.photobucket.com/albums/gg205/Erdbeermund_photos/Torte.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★Mystic★ ne Mars 08, 2010, 12:34:57 PD
Foto qesharake do te thote te tallesh me imazhin e dikujt ,,, mua kjo nuk me pelqen nuk eshte ne karakterin tim te tallem me imazhin e askujt qofte edhe virtualisht . Nese ju te tjeret e preferoni kete lloj ironie te personit bejeni jeni te lire...Une se bej kurre.
s'ishte e nevojshme te postoje mjaftonte mos tu fusje fare tek kjo teme

Nuk te pyes ty ku futem .
[shocked1] [shocked1] [shocked1] [shocked1] [shocked1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: n00b ne Mars 16, 2010, 09:15:11 MD
(http://i.imgur.com/2KwfT.jpg)

Buona, kaq shpejt vrapon sa nuk i duken kembet fare :P
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ☼ Bea ☼ ne Mars 16, 2010, 09:18:47 MD
Si e gjete n00b  [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Fshatari_Tr ne Mars 17, 2010, 08:54:03 MD
(http://www.gamesfree.ca/wg_images/img_gal/d9UqWXQejFCxFGcT7e3Owrt6gamesfree_ca_girls-being-disgusting.jpg)
ajo qe eshte skic eshte buona,duket qe i pihet shum uje
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Fshatari_Tr ne Mars 21, 2010, 10:42:23 MD
fani
(http://www.roflgirls.com/images/girls/girl_drunk.jpg) (http://"http://www.roflgirls.com")
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Fan ne Mars 21, 2010, 10:46:55 MD
Trapnest...se ca po lexo?? [hugs]
(http://slamxhype.com/wp-content/uploads/2009/11/banksy-ikea-punk.JPG)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Fshatari_Tr ne Mars 21, 2010, 10:48:27 MD
fani kjo
(http://www.roflgirls.com/images/girls/girldriver4.jpg) (http://"http://www.roflgirls.com")
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Fan ne Mars 21, 2010, 10:51:47 MD
Trapnest pasi qe ka pire shume birre  [tongue3]

(http://blog.lamiaombra.it/wp-content/uploads/Sub.JPG)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Fshatari_Tr ne Mars 21, 2010, 10:52:13 MD
fani e ka i cik me te shpejt
(http://www.roflgirls.com/images/girls/tragebank.jpg) (http://"http://www.roflgirls.com")
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Fan ne Mars 21, 2010, 10:58:42 MD
fani e ka i cik me te shpejt
(http://www.roflgirls.com/images/girls/tragebank.jpg) (http://"http://www.roflgirls.com")

ooo dreq... [rlmao] [rlmao] [rlmao]

ketu ti me te dashuren  [laugh1]

(http://farm3.static.flickr.com/2405/2111163378_1dd63c2ba4.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Fshatari_Tr ne Mars 21, 2010, 10:59:39 MD
ka ngecur pak
(http://www.roflgirls.com/images/girls/women_drivers02.jpg) (http://"http://www.roflgirls.com")
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Fan ne Mars 21, 2010, 11:00:52 MD
...edhe ne banjo me kompjuter cuni
(http://lh3.ggpht.com/il.mio.lato.b/SM0ha_CekxI/AAAAAAAABB0/gx81NUGxJW8/Mi%20scappa%20una%20mail.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Fshatari_Tr ne Mars 21, 2010, 11:01:26 MD
kjo eshte goc mi [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Fan ne Mars 21, 2010, 11:03:14 MD
kjo eshte goc mi [rlmao]

nga e kuptove mi??
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Fshatari_Tr ne Mars 21, 2010, 11:03:27 MD
fani ka honger i cik shum
(http://www.roflgirls.com/images/girls/sexy_girls.jpg) (http://"http://www.roflgirls.com")
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Fshatari_Tr ne Mars 21, 2010, 11:03:55 MD
kjo eshte goc mi [rlmao]

nga e kuptove mi??
nga shapkat
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Fan ne Mars 21, 2010, 11:08:26 MD
kjo eshte goc mi [rlmao]

nga e kuptove mi??
nga shapkat

 [mrgreen] [mrgreen] [mrgreen] [mrgreen] [mrgreen] [mrgreen] [mrgreen]

Back

(http://blogosfere1.blogs.com/photos/uncategorized/fitness_butt.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Prill 27, 2010, 12:38:54 PD
N00b ktu  si gjithmon duke u menduar  [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]
(http://www.lestinto.it/wp-content/img/bpens.gif)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Korrik 31, 2010, 12:43:53 MD
ja edhe juventinia qe ka alergji nga milanistet dhe po teshtin  [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
(http://i338.photobucket.com/albums/n415/glbo/animated_gifs/002.gif)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: SHY GIRL ne Korrik 31, 2010, 12:53:11 MD
 [cheesy1] [cheesy1] [cheesy1] [cheesy1] [cheesy1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Korrik 31, 2010, 01:06:17 MD
ja edhe shy to honger camcakiz  [laugh1] [laugh1]
(http://i338.photobucket.com/albums/n415/glbo/animated_gifs/011.gif)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: SHY GIRL ne Korrik 31, 2010, 01:07:18 MD
ja edhe shy to honger camcakiz  [laugh1] [laugh1]
(http://i338.photobucket.com/albums/n415/glbo/animated_gifs/011.gif)


 [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Korrik 31, 2010, 10:05:32 MD
shy sje tu e plas ate tollumbac te shkret  [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Korrik 31, 2010, 10:09:59 MD
 [raisedeyebrow] [raisedeyebrow] [raisedeyebrow] [raisedeyebrow]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Gusht 01, 2010, 10:36:56 MD
leshe te ngeli hatri qe ste pershkrujta ty?  <kerce mbi tavoline>
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Gusht 01, 2010, 10:42:57 MD
leshe te ngeli hatri qe ste pershkrujta ty?  <kerce mbi tavoline>
[gjuha] [gjuha] [gjuha] [gjuha] [gjuha] [gjuha] [gjuha]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Gusht 01, 2010, 10:43:36 MD
prit ta gjej nji te bukur per ty
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Gusht 01, 2010, 10:44:22 MD
prit ta gjej nji te bukur per ty
Mos u lodh shume  [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: *barbara* ne Gusht 24, 2010, 10:01:19 MD
Kam vene re qe N00b eshte shume i mendueshem [laugh1] [laugh1] [laugh1]
(http://www.lestinto.it/wp-content/img/bpens.gif)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Shtator 13, 2010, 12:22:14 MD
barbara  [laugh1] [laugh1]
(http://i288.photobucket.com/albums/ll176/yescomm/funny/funny-01.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Thabelina ne Shtator 13, 2010, 01:03:24 MD
(http://master-bell.pushline.com/ug/139878/6.jpg)

Sa thekthi qe mi sheqere amon [laugh1] [laugh1] [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Shtator 13, 2010, 01:05:22 MD
(http://master-bell.pushline.com/ug/139878/6.jpg)

Sa thekthi qe mi sheqere amon [laugh1] [laugh1] [laugh1]
[rlmao] amon mi s ei paskem dhembet si dyqon amaretash  [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Thabelina ne Shtator 13, 2010, 01:08:08 MD
 [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: al-kapone ne Shtator 13, 2010, 01:09:27 MD
(http://master-bell.pushline.com/ug/139878/6.jpg)

Sa thekthi qe mi sheqere amon [laugh1] [laugh1] [laugh1]
[rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Shtator 13, 2010, 06:11:34 MD
barbara  [laugh1] [laugh1]
(http://i288.photobucket.com/albums/ll176/yescomm/funny/funny-01.jpg)

Po kush i paska hy ne mes ksaj mi  [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Shtator 13, 2010, 06:11:59 MD
(http://master-bell.pushline.com/ug/139878/6.jpg)

Sa thekthi qe mi sheqere amon [laugh1] [laugh1] [laugh1]
[laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Shtator 13, 2010, 06:14:11 MD
 [laugh1] [laugh1] [laugh1]
thabelina
(http://www.hamovhotov.com/fun/wp-content/uploads/2007/11/after-party-girl.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Ajo Goca ne Shtator 14, 2010, 05:14:03 MD
(http://)

sheqere he mi si te duket ty kjo?
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: al-kapone ne Shtator 14, 2010, 11:09:04 MD
[laugh1] [laugh1] [laugh1]
thabelina
(http://www.hamovhotov.com/fun/wp-content/uploads/2007/11/after-party-girl.jpg)

[rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Thabelina ne Shtator 15, 2010, 02:18:08 MD
[laugh1] [laugh1] [laugh1]
thabelina
(http://www.hamovhotov.com/fun/wp-content/uploads/2007/11/after-party-girl.jpg)

[rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Lene lene se kam qene tap ate dite [laugh1] [laugh1] tallesh me vuajtjet e tjetrit [laugh1] [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: T ne Tetor 06, 2010, 04:52:54 MD
(http://images.zwani.com/graphics/funny_pictures/images/funny-pictures349.jpg)

Bohan  mbas stervitjes  [teethsmile]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: T ne Tetor 06, 2010, 04:56:57 MD
(http://allfunny.net/pics/funny-wedding/funny-wedding-photos-14.jpg)

DANZEL

(http://media.myspacepimper.com/content/image/funny/funny_776.jpg)
Sheqerka,  [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Fshatari_Tr ne Tetor 06, 2010, 06:06:02 MD
Samiu [laugh1]
http://c0w.org/  (http://c0w.org/)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Tetor 06, 2010, 06:08:30 MD
(http://allfunny.net/pics/funny-wedding/funny-wedding-photos-14.jpg)

DANZEL

(http://media.myspacepimper.com/content/image/funny/funny_776.jpg)
Sheqerka,  [laugh1]
[blinkyeye] [blinkyeye]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Fshatari_Tr ne Tetor 06, 2010, 06:11:03 MD
Glukoza [laugh1]
(http://www.funny-potato.com/blog/wp-content/uploads/2008/11/funny-kid.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Fshatari_Tr ne Tetor 06, 2010, 06:11:44 MD
Noob [laugh1]
(http://www.tattoodesigns.org.uk/wp-content/img/2008/02/pistol.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Tetor 06, 2010, 06:15:13 MD
Glukoza [laugh1]
(http://www.funny-potato.com/blog/wp-content/uploads/2008/11/funny-kid.jpg)
[laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] o dalsh pa brek ne mes te tirones jarebih [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: My Love ne Tetor 06, 2010, 06:16:16 MD
GHOSTENIGMA .. kur fillon ndeshjen [cheesy1] [cheesy1] [cheesy1] [cheesy1] , sorry per linkun qe mban fotoja [cheesy1]

(http://i25.servimg.com/u/f25/12/25/81/05/46635_10.jpg) (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=589&u=12258105)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Tetor 06, 2010, 06:17:16 MD
GHOSTENIGMA .. kur fillon ndeshjen [cheesy1] [cheesy1] [cheesy1] [cheesy1] , sorry per linkun qe mban fotoja [cheesy1]

(http://i25.servimg.com/u/f25/12/25/81/05/46635_10.jpg) (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=589&u=12258105)
[laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Fshatari_Tr ne Tetor 06, 2010, 06:18:43 MD
GHOSTENIGMA .. kur fillon ndeshjen [cheesy1] [cheesy1] [cheesy1] [cheesy1] , sorry per linkun qe mban fotoja [cheesy1]

(http://i25.servimg.com/u/f25/12/25/81/05/46635_10.jpg) (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=589&u=12258105)
Ca ti boje me lla po maroja fare [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Tetor 06, 2010, 06:18:54 MD
geri  [laugh1] [laugh1]
(http://dwellingintheword.files.wordpress.com/2010/01/6-fat-man.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: My Love ne Tetor 06, 2010, 06:21:11 MD
geri  [laugh1] [laugh1]
(http://dwellingintheword.files.wordpress.com/2010/01/6-fat-man.jpg)
Uaaa a s'jam icik gjynaf un gjithe ky  [teasing]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Tetor 06, 2010, 07:58:34 MD
 [rlmao] geri  [blinkyeye] ti ishe edhe tek klea love me nje emer tjeter,,te fillon me b me duket?  [blinkyeye]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Tetor 08, 2010, 07:02:08 MD
Noob [laugh1]
(http://www.tattoodesigns.org.uk/wp-content/img/2008/02/pistol.jpg)
[laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: n00b ne Tetor 09, 2010, 06:07:12 MD
Noob [laugh1]
(http://www.tattoodesigns.org.uk/wp-content/img/2008/02/pistol.jpg)

GHOSTENIGMA :D

(http://i.imgur.com/k1Tkr.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Fshatari_Tr ne Tetor 09, 2010, 06:08:10 MD
Noob [laugh1]
(http://www.tattoodesigns.org.uk/wp-content/img/2008/02/pistol.jpg)

GHOSTENIGMA :D

(http://i.imgur.com/k1Tkr.jpg)
hahahaha
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Juventine ne Tetor 10, 2010, 09:40:06 PD
kamikazja  [whisteling]
(http://static.rateyourmusic.com/lk/l/w/3b533e13b19c1677c30ce4e0ec530a33/543474.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Tetor 10, 2010, 11:31:03 PD
kamikazja  [whisteling]
(http://static.rateyourmusic.com/lk/l/w/3b533e13b19c1677c30ce4e0ec530a33/543474.jpg)
[excited] [dilneballkon]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: T ne Tetor 11, 2010, 07:03:40 MD
(http://www.tongabonga.com/games/images/mom-at-pc.jpg)

Ariel   [tongue3]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Tetor 11, 2010, 07:05:38 MD
(http://www.tongabonga.com/games/images/mom-at-pc.jpg)

Ariel   [tongue3]
[laugh1] [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: A.E.O.N ne Tetor 11, 2010, 07:19:55 MD
Hardcores l33t [laugh1]
(http://images.encyclopediadramatica.com/images/1/16/Cybersex.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: A.E.O.N ne Tetor 11, 2010, 07:24:05 MD
Nje dite tipike te l33t
(http://images.encyclopediadramatica.com/images/thumb/f/f0/Maynor-home-office.jpg/800px-Maynor-home-office.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: A.E.O.N ne Tetor 11, 2010, 07:48:46 MD
Sorkadhja
(http://www.esquire.com/cm/esquire/images/yc/violante-placido-slide-0910-lg.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: A.E.O.N ne Tetor 11, 2010, 07:59:11 MD
Shy:
(http://www.blirk.net/wallpapers/1280x720/babes-wallpaper-223.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: A.E.O.N ne Tetor 11, 2010, 08:29:21 MD
Sheqreka:
(http://i481.photobucket.com/albums/rr180/rustybonesjones/GirlswithGuns43D-2.jpg)
E vertete [laugh1]
(http://www.fugly.com/media/IMAGES/Funny/Funny_Face_Old_Woman.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Tetor 11, 2010, 08:50:41 MD
  [blinkyeye]  [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Tetor 12, 2010, 02:48:59 MD
 [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Tetor 12, 2010, 05:26:01 MD
(http://images2.wikia.nocookie.net/nonciclopedia/images/4/40/Squalo_e_pesce_noob.jpg)
Kamikazja dhe ...  [laugh1]
[laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Tetor 12, 2010, 10:38:17 MD
 [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: T ne Tetor 13, 2010, 05:15:32 MD
(http://www.fugly.com/media/IMAGES/Gross/Big_Kiss.jpg)

Kami & N00b
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Tetor 14, 2010, 12:44:43 MD
  [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Tetor 16, 2010, 08:52:38 MD
(http://www.fugly.com/media/IMAGES/Gross/Big_Kiss.jpg)

Kami & N00b
[rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Leshe ca i punoke adminit ti moj   [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: sorkadhe ne Tetor 16, 2010, 10:00:23 MD
Sorkadhja
(http://www.esquire.com/cm/esquire/images/yc/violante-placido-slide-0910-lg.jpg)

Si kunadhe  ;D, nuk jam totalisht kondra  [laugh1]


AEON tu gjujt zarigoga  [teethsmile]

Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Thabelina ne Tetor 16, 2010, 10:22:11 MD
(http://www.fugly.com/media/IMAGES/Gross/Big_Kiss.jpg)

Kami & N00b

 [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]

E mbyti cunin kjo si la cik te mari frym [laugh1] [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Tetor 17, 2010, 10:59:28 PD
pse qeshni moj se kam fillu tu mbajt diet  [laugh1] [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Tetor 17, 2010, 11:29:11 PD
pse qeshni moj se kam fillu tu mbajt diet  [laugh1] [laugh1]
Dhe nderkohe na e terrorizove adminin   [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Tetor 17, 2010, 11:30:13 PD
pse qeshni moj se kam fillu tu mbajt diet  [laugh1] [laugh1]
Dhe nderkohe na e terrorizove adminin   [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]
[rlmao]a e prune kaptinen ti?  [undecided1]  [whackbutt]  ;D <kissing lips>
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Iness ne Tetor 17, 2010, 12:13:05 MD
kjo eshte dark
(http://www.vancouverplays.com/images/preview_funny_girl.jpg)


ky eshte ghosti
(http://babyphoto360.com/uploaded_images/funny-baby-photos-789854.jpg)kjo kamikazja
 

(http://greenbabyguide.com/wp-content/uploads/2008/02/funny-face-2.jpg]http://greenbabyguide.com/wp-content/uploads/2008/02/funny-face-2.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Fshatari_Tr ne Tetor 17, 2010, 12:17:32 MDky eshte ghosti
(http://babyphoto360.com/uploaded_images/funny-baby-photos-789854.jpg)
:D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Fshatari_Tr ne Tetor 17, 2010, 12:18:27 MD
Ja dhe ti ines
(http://www.pycomall.com/images/P/04-02.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Tetor 17, 2010, 12:28:15 MD
kjo eshte dark
(http://www.vancouverplays.com/images/preview_funny_girl.jpg)


[rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] Une qenkam si mary popins  [rlmao] [rlmao]

Iness me kamikazen [laugh1] [laugh1] [laugh1]
(http://www.gamesfree.ca/wg_images/img_gal/d9UqWXQejFCxFGcT7e3Owrt6gamesfree_ca_girls-being-disgusting.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Tetor 17, 2010, 01:05:15 MD
 [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Tetor 17, 2010, 01:06:59 MD
shoferi qe i eshte shpuar serbatori  [laugh1] [laugh1]
(http://)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Tetor 18, 2010, 09:32:54 PD
lol  [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: n00b ne Tetor 29, 2010, 09:45:05 MD
(http://i.imgur.com/ejOvV.jpg)

Beata me kostum Halloween-i!
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: BOHAN ne Tetor 29, 2010, 09:56:05 MD
(http://chosenofmystra.net/gabby/noob.jpg)  ;D ;D ;D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: A.E.O.N ne Tetor 30, 2010, 12:16:49 PD
Sorkadhja
(http://www.esquire.com/cm/esquire/images/yc/violante-placido-slide-0910-lg.jpg)

Si kunadhe  ;D, nuk jam totalisht kondra  [laugh1]


AEON tu gjujt zarigoga  [teethsmile]


Mu duk sikur qe duke lujt me kopaca


Ja nje version tjeter me profilik [cheesy1]
(http://image.shutterstock.com/display_pic_with_logo/78251/78251,1205350875,1/stock-photo-close-up-portrait-of-sexy-redhead-in-black-bra-showing-her-gorgeous-natural-tits-10305739.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: sorkadhe ne Tetor 30, 2010, 04:48:01 MD
Sorkadhja
(http://www.esquire.com/cm/esquire/images/yc/violante-placido-slide-0910-lg.jpg)

Si kunadhe  ;D, nuk jam totalisht kondra  [laugh1]


AEON tu gjujt zarigoga  [teethsmile]


Mu duk sikur qe duke lujt me kopaca


Ja nje version tjeter me profilik [cheesy1]
(http://image.shutterstock.com/display_pic_with_logo/78251/78251,1205350875,1/stock-photo-close-up-portrait-of-sexy-redhead-in-black-bra-showing-her-gorgeous-natural-tits-10305739.jpg)

 [laugh1]

Po s'me pelqen te te genjej...nga mjekra e lart je afruar shume...nga mjekra e poshte s'je fare afer... [teethsmile]
Shkurt, kur isha ne odicionin e reklames " GOT MILK?" nuk e mora une...  [cry1]
 [laugh1] [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Iness ne Tetor 31, 2010, 08:23:13 MD
Kamikazja  [teethsmile]

(http://filipspagnoli.files.wordpress.com/2009/11/snake-woman.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Golden ne Nëntor 01, 2010, 12:18:17 PD
Kamikazja  [teethsmile]

(http://filipspagnoli.files.wordpress.com/2009/11/snake-woman.jpg)


 [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Nëntor 06, 2010, 08:11:46 MD
kamikazja e pimi kurse ai tjetri ta gjejn vet  [rlmao] [rlmao] [rlmao]

(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs469.ash2/74262_167587093270162_149300695098802_480132_8044096_n.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Nëntor 06, 2010, 08:13:32 MD
A.E.O.N  [mrgreen]

(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs412.snc4/47472_150074485021423_149300695098802_368867_3840675_n.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Nëntor 06, 2010, 08:15:07 MD
Kepucet e sorkes  [laugh1] modeli i fundit i nike   [mrgreen]
(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs215.ash2/47774_151259141569624_149300695098802_377930_5061324_n.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Nëntor 06, 2010, 08:16:20 MD
beqari ai nen te  [rlmao] [rlmao] [rlmao]

(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs160.ash2/41351_151469764881895_149300695098802_378700_5441519_n.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Nëntor 06, 2010, 08:17:35 MD
n00b kur ngacmon bletat  [mrgreen]

(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs429.snc4/47245_151979238164281_149300695098802_381546_6731947_n.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Nëntor 06, 2010, 08:19:18 MD
Amelia  [mrgreen]

(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs212.ash2/47527_153826237979581_149300695098802_392088_8119876_n.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: sorkadhe ne Nëntor 06, 2010, 08:22:40 MD
Kepucet e sorkes  [laugh1] modeli i fundit i nike   [mrgreen]
(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs215.ash2/47774_151259141569624_149300695098802_377930_5061324_n.jpg)
[laugh1]
I dua te rehatshme kepucat une.
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Nëntor 06, 2010, 08:26:01 MD
luXor kur ka etje   [mrgreen]

(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs319.ash2/59901_153827307979474_149300695098802_392097_882928_n.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Nëntor 06, 2010, 08:27:35 MD
sorke he mi se dhe keshtu vishesh ndonjehere per tu duk sexy lol se gjithmone me te sheshta nuk ben  [rlmao] [rlmao] [rlmao]

(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs615.snc4/59490_154340524594819_149300695098802_395310_5270185_n.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Nëntor 06, 2010, 08:29:20 MD
Dark masi pin duhan lan dhembet  [rlmao] [rlmao] [rlmao]

(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs707.snc4/62748_157076690987869_149300695098802_411462_73523_n.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Nëntor 06, 2010, 08:30:04 MD
shpija e iness kush e gjen rrugen e vertet lol  [rlmao] [laugh1] [laugh1]

(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs671.snc4/61170_157077140987824_149300695098802_411465_4701655_n.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Nëntor 06, 2010, 08:31:43 MD
minatori  [mrgreen]

(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs699.snc4/61949_157080694320802_149300695098802_411486_318508_n.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Nëntor 06, 2010, 08:32:57 MD
kamikazja nga mrapa  [mrgreen]

(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs763.snc4/66363_165779993450872_149300695098802_467102_32152_n.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Nëntor 06, 2010, 08:38:49 MD
Dark masi pin duhan lan dhembet  [rlmao] [rlmao] [rlmao]

(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs707.snc4/62748_157076690987869_149300695098802_411462_73523_n.jpg)
[laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: sorkadhe ne Nëntor 06, 2010, 08:39:42 MD
sorke he mi se dhe keshtu vishesh ndonjehere per tu duk sexy lol se gjithmone me te sheshta nuk ben  [rlmao] [rlmao] [rlmao]

(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs615.snc4/59490_154340524594819_149300695098802_395310_5270185_n.jpg)

corapat jane me sekthy, do ua mar modelin..fenk ju
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Golden ne Nëntor 07, 2010, 02:21:10 PD
kamikazja e pimi kurse ai tjetri ta gjejn vet  [rlmao] [rlmao] [rlmao]

(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs469.ash2/74262_167587093270162_149300695098802_480132_8044096_n.jpg)

 [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]

Kush na qenka ky tjetri qe i paska futur hundet aty se?  [rlmao] [rlmao] [rlmao]

ps: Kamikaze, me fal por prej dashnise te madhe ndaj teje, te kam goditur ashtu!  [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Nëntor 07, 2010, 09:48:31 PD
 [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] pimi aj llov ju  [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Nëntor 07, 2010, 11:40:39 PD
pimi lol se shikon qe ajo qe po gjyn eshte kamikazja  [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Nëntor 24, 2010, 05:37:43 MD
ariel  [laugh1]
(http://storage9.pho.to/images/2/75/B5EEC945-7CE0-4190-A4C3-EFE3B46BFC80.gif)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: sorkadhe ne Nëntor 24, 2010, 05:56:25 MD
Bohani i etur.  [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: sorkadhe ne Nëntor 24, 2010, 06:03:04 MD
Burri im ne krye te detyres.  :D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Mistrece ne Nëntor 24, 2010, 06:04:11 MD
E sheh sa te madh e kam?  [laugh1] [laugh1] [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: sorkadhe ne Nëntor 24, 2010, 06:09:08 MD
Vagabonda ne krye te detyres, duke relaksuar Donchen.  [mrgreen]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: sorkadhe ne Nëntor 24, 2010, 06:12:59 MD
E sheh sa te madh e kam?  [laugh1] [laugh1] [laugh1]

hahahaha shejtan.
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: sorkadhe ne Nëntor 24, 2010, 06:16:44 MD
Abo duke i kerkuar llogari Donches.  [teethsmile]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: sorkadhe ne Nëntor 24, 2010, 06:32:47 MD
Embelsira lihet per ne fund. :p
Abo kuriozi.  [teethsmile]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Nëntor 24, 2010, 08:00:41 MD
Abo duke i kerkuar llogari Donches.  [teethsmile]

o sorkadhe po kjo qeka mashkull mi shife nga poshte [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: sorkadhe ne Nëntor 24, 2010, 08:40:34 MD
Abo duke i kerkuar llogari Donches.  [teethsmile]

o sorkadhe po kjo qeka mashkull mi shife nga poshte [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]

Po ty pse te vajten syte direkt atje?  [laugh1]
Ja ta vezhgojme me kujdes  [mrgreen]
Eshte nje pjese e bishtit moj. Bej llogarite. Sipas madhesise se trupit te koteles (apo macokut), aq i bie te jete organi produktiv?
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Nëntor 24, 2010, 08:41:49 MD
ahha me shkuan syte direkt atje se donche gjithome ka pas veshur taranga roze  [laugh1] [laugh1] [laugh1] dhe sot thashe ta vertetoj  [laugh1] [laugh1]
pastaj ajo e paska te varur nga poshte  [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Nëntor 25, 2010, 12:38:47 PD
Vagabonda ne krye te detyres, duke relaksuar Donchen.  [mrgreen]

lol do ja kem len shenjat ne kurriz donches  [tongue3]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Ajo Goca ne Dhjetor 02, 2010, 01:09:33 MD
ahah

ja dark tu pi duhan ahaha  [cheesy1] [cheesy1] [cheesy1]
(http://mescoupsdecoeur.m.e.pic.centerblog.net/2cgsjm5v.gif)

Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ஜKamikazjaஜ ne Dhjetor 02, 2010, 01:45:06 MD
naq me pimin  [laugh1] [laugh1]
(http://albamag.com/galeria/wp-content/gallery/qesharake/qesharake.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Golden ne Dhjetor 03, 2010, 01:21:52 PD
naq me pimin  [laugh1] [laugh1]
(http://albamag.com/galeria/wp-content/gallery/qesharake/qesharake.jpg)

 [mrgreen] :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Dhjetor 03, 2010, 01:24:14 PD
 [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]

pim lol du uj se mu tha buza  [mrgreen]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Golden ne Dhjetor 03, 2010, 01:31:01 PD
Ja dhe Kamikazja ne maje te thanes! lol  [laugh1] [laugh1] [laugh1]


(http://thumbs.dreamstime.com/thumblarge_433/1251923499834Twq.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Golden ne Dhjetor 03, 2010, 01:31:31 PD
[rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]

pim lol du uj se mu tha buza  [mrgreen]

Hiq se me thua katundar ti mua!  [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Xena ne Dhjetor 03, 2010, 01:40:08 PD
(http://themanclub.co.uk/images/Funny%20Animals.jpg)

Pimi esht ky i gjati, bashk me shoket, tu impresionu vagen....
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Golden ne Dhjetor 03, 2010, 01:44:27 PD
(http://themanclub.co.uk/images/Funny%20Animals.jpg)

Pimi esht ky i gjati, bashk me shoket, tu impresionu vagen....

 [teethsmile] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Dhjetor 03, 2010, 02:25:17 MD
(http://themanclub.co.uk/images/Funny%20Animals.jpg)

Pimi esht ky i gjati, bashk me shoket, tu impresionu vagen....

naquke maj lol  [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: BOHAN ne Dhjetor 03, 2010, 02:36:40 MD
Bohani i etur.  [laugh1]
Jepi lale i modh je.  [grin1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Dhjetor 03, 2010, 05:57:34 MD
ahah

ja dark tu pi duhan ahaha  [cheesy1] [cheesy1] [cheesy1]
(http://mescoupsdecoeur.m.e.pic.centerblog.net/2cgsjm5v.gif)


Po pse vetem cigare dhe nje martini ka lezet  [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: sorkadhe ne Dhjetor 05, 2010, 03:20:28 PD
Luxori pas atentateve  [teethsmile]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ABORDAZH ne Dhjetor 05, 2010, 03:22:32 PD
Embelsira lihet per ne fund. :p
Abo kuriozi.  [teethsmile]

hahahha
sa me ngjan
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ABORDAZH ne Dhjetor 05, 2010, 03:26:54 PD
Abo duke i kerkuar llogari Donches.  [teethsmile]

kaq frik me paska donche  [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: sorkadhe ne Dhjetor 05, 2010, 03:27:47 PD
n00b para se te vendos BAN.  [tongue3]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Golden ne Dhjetor 11, 2010, 05:59:32 MD
ToXic   [teethsmile] [teethsmile]

(http://whateves.com/wordpress/wp-content/uploads/snake-girl-tm.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: T ne Dhjetor 14, 2010, 03:01:08 MD
Kamikazja e vockel
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Dhjetor 14, 2010, 10:02:06 MD
naqja n00b  [mrgreen]
kur asht ne humor te mire  [tongue3]
(http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1380.snc4/163210_148221478562745_101542416563985_287338_3480639_n.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Golden ne Shkurt 22, 2011, 02:44:05 MD
Kamikaze  [laugh1]

(http://c.photoshelter.com/img-get/I00009C9LFWIs8Vc/s/750/600/1084A003.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: trimi4t ne Shkurt 24, 2011, 01:56:00 MD
 [raisedeyebrow] ej ore Pimo sa here te kam thene mos ma nguc ime Bije se vallain me detyron te !  :D
(http://www.guy-sports.com/fun_pictures/anti_smoking_cartoon.jpg)

ha ha haaaaaaaa Pimi duke pi cigare jashte autobusit se brenda nuk e lejonin !!! [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Golden ne Shkurt 24, 2011, 02:23:23 MD
 [laugh1] [laugh1]

---------------------

Ja dhe trimi4t  [blinkyeye] [blinkyeye]

O trimooo  [blinkyeye] ca ben ashtu hejj, shiko publikaa po qeshin  [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]

(http://www.worldofstock.com/slides/PRE6600.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Golden ne Shkurt 27, 2011, 11:48:26 MD
Vagabonda

(http://img1.imagehousing.com/1/b7137305cbb2e1310ab8dfe764f249b4.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Mars 01, 2011, 10:47:13 PD
(http://[quote author=sorkadhe link=topic=3008.msg864762#msg864762 date=1290618548])
Vagabonda ne krye te detyres, duke relaksuar Donchen.  [mrgreen]
[/quote]

Tani pash kete hahahahah..Vaga avash se me mbyte shtrig [mrgreen]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: sorkadhe ne Mars 27, 2011, 08:46:23 MD
(http://[quote author=sorkadhe link=topic=3008.msg864762#msg864762 date=1290618548])
Vagabonda ne krye te detyres, duke relaksuar Donchen.  [mrgreen]

Tani pash kete hahahahah..Vaga avash se me mbyte shtrig [mrgreen]
[/quote]

Sa vone mi Donche..sa vone...une mezi e gjeta  [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Mars 29, 2011, 12:15:57 PD
Me mire vone se kurre [tongue3]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Vagabonda ne Mars 29, 2011, 12:33:26 PD
Vagabonda

(http://img1.imagehousing.com/1/b7137305cbb2e1310ab8dfe764f249b4.jpg)

sa e mire paskam ken lol e se kam dit  [tongue3] [tongue3]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Gogoli ne Mars 29, 2011, 01:06:10 PD
N00b  [teasing]
(http://www.elec-intro.com/EX/05-14-11/avocat_jeune.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: n00b ne Korrik 09, 2011, 01:04:03 PD
Feeling-Good, pasi del nga forumi :P

(http://i.imgur.com/iRBrr.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Feeling-Good ne Korrik 09, 2011, 01:08:47 PD
hahahahahahhahahaha

po qesh me lot se jam shtri ne te njetin pozicion si macja :P  [laugh1] [laugh1] [laugh1] 
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Feeling-Good ne Korrik 09, 2011, 01:17:15 PD
n00b  [clap3]

Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: n00b ne Korrik 11, 2011, 10:05:19 MD
Feeling-Good duke pi birre :P

(http://i.imgur.com/Q3yL8.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Feeling-Good ne Korrik 11, 2011, 10:22:17 MD
n00b duke ber nani.....

Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ☼ Bea ☼ ne Korrik 13, 2011, 07:50:14 MD
Edhe une kerkoja macet neper oborr shiko nga me qenkan fshehur  [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: n00b ne Korrik 13, 2011, 11:35:24 MD
Bea duke u freskuar nga i nxehti i madh!

(http://i.imgur.com/eBYaY.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ☼ Bea ☼ ne Korrik 13, 2011, 11:40:35 MD
Bea duke u freskuar nga i nxehti i madh!

(http://i.imgur.com/eBYaY.jpg)

 [rlmao] [rlmao] [rlmao] Te befsha gropen n00b qe me ben foto pa mendje  [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Xena ne Korrik 17, 2011, 04:43:05 MD
(http://i51.tinypic.com/2v7w1gj.jpg)

n00b me nevra :P
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Iness ne Korrik 17, 2011, 04:48:44 MD
Xena


(http://www.sessionmagazine.com/img/fun/crazy-and-funny-animals/crazy-and-funny-animals15.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Iness ne Korrik 17, 2011, 04:50:27 MD
Ak-47 duke bere nje xhiro nga blloku

(http://3.bp.blogspot.com/-Vel51AAosHc/TZnIo5icIwI/AAAAAAAAAes/q1xKzAnVM4k/s1600/funny-animals-2.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Xena ne Korrik 17, 2011, 04:54:03 MD
Iness

(http://www.j-m-e.net/CSSS/data/media/15/funny-frog1.jpg)


Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Iness ne Korrik 17, 2011, 04:55:27 MD
 [cheesy1] [cheesy1] T'ia marr dhembet une kesaj se i paska me te mire se te mijat  [cheesy1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Xena ne Korrik 17, 2011, 04:58:15 MD
[cheesy1] [cheesy1] T'ia marr dhembet une kesaj se i paska me te mire se te mijat  [cheesy1]


.....  [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Feeling-Good ne Shtator 21, 2011, 01:46:18 MD
Abo...................  :P


Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ABORDAZH ne Shtator 21, 2011, 01:51:15 MD
po percaktoje, qe po bej kursin e nderhyrjes se shpejte duke ber frymarrje goj me  goje  [teasing]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Feeling-Good ne Shtator 21, 2011, 01:55:29 MD
po percaktoje, qe po bej kursin e nderhyrjes se shpejte duke ber frymarrje goj me  goje  [teasing]


Jo jo... nuk percaktoj asgje une :P  Le hapesira per interpretime te ndryshme :P :P :P
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ABORDAZH ne Shtator 21, 2011, 01:58:26 MD
Si ato interpretimet dashakeqese te tuat  [teasing]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Feeling-Good ne Shtator 21, 2011, 02:02:55 MD
Unnnn dashakeqese.......... asnjeher  , cjan kto aludime  [teasing]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ABORDAZH ne Shtator 21, 2011, 02:10:06 MD
po  nuk na the ato interpretimet e tjera  ? [tongue3]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Feeling-Good ne Shtator 21, 2011, 02:16:42 MD
Te pelqejn shum kukullat........ :P
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ABORDAZH ne Shtator 21, 2011, 02:19:52 MD
me pelqenin , tani i kam zvendesuar  [teasing]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Feeling-Good ne Shtator 21, 2011, 02:22:34 MD
me pelqenin , tani i kam zvendesuar  [teasing]


Na azhorno me ndryshimet .............. :P
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ABORDAZH ne Shtator 21, 2011, 02:24:37 MD
kur te vij momenti , do ta them dhe ty  [teasing]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Feeling-Good ne Shtator 21, 2011, 02:26:47 MD
kur te vij momenti , do ta them dhe ty  [teasing]


 [gjuha]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ABORDAZH ne Shtator 21, 2011, 02:32:35 MD
kur te vish ne darke , do ta gjesh edhe ti foton tende  [teasing]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Feeling-Good ne Shtator 21, 2011, 02:39:08 MD
kur te vish ne darke , do ta gjesh edhe ti foton tende  [teasing]


Me ate pune merru gjith pasditen   [teasing]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ABORDAZH ne Shtator 21, 2011, 02:42:05 MD
hahahahaha
po pra, se kam pun te tjera , s edo ta kisha ber qe tani  [teasing]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ABORDAZH ne Shtator 21, 2011, 11:00:13 MD
Feel si ta paska hudh dhe ky ty  [teasing]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Feeling-Good ne Shtator 21, 2011, 11:06:56 MD
Feel si ta paska hudh dhe ky ty  [teasing]
 


A thu te ma ket hudh................ :P
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ABORDAZH ne Shtator 21, 2011, 11:08:44 MD
varet cfare ka pa  [tongue3]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Feeling-Good ne Shtator 21, 2011, 11:10:39 MD
hahaha nje gje esht e sigurt :P esht habis shum :P
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ABORDAZH ne Shtator 21, 2011, 11:12:49 MD
se do ket pa ndonje gje te pazakonte, larg asaj qe  mendonte..
kot nuk thon, te genjen pamja  [tongue3]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Feeling-Good ne Shtator 21, 2011, 11:14:38 MD
Jo.... Jo me duket i gezuar kshu nga foto :P  (impresioni im ky)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ABORDAZH ne Shtator 21, 2011, 11:17:20 MD
pamja te jep  shum lloj interpretimesh  [tongue3]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Feeling-Good ne Shtator 21, 2011, 11:19:56 MD
Jo thuaj pastaj qe jam un dashakeqe :P
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ABORDAZH ne Shtator 21, 2011, 11:22:08 MD
hahahahaha


nje cik je ti  [teasing]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Feeling-Good ne Shtator 21, 2011, 11:24:06 MD
hahahahaha


nje cik je ti  [teasing]


:(
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ABORDAZH ne Shtator 21, 2011, 11:26:18 MD
kam then un e verteta eshte e hidhur :P
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Feeling-Good ne Shtator 21, 2011, 11:29:48 MD
kam then un e verteta eshte e hidhur :PO maaaaaaaaaa.....................  [angry3]     


Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ABORDAZH ne Shtator 21, 2011, 11:31:08 MD
kot e ke, nuk degjon njeri
bertit sa te dush  [tongue3]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Feeling-Good ne Shtator 21, 2011, 11:38:54 MD
Na pra :P


Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ABORDAZH ne Shtator 21, 2011, 11:39:50 MD
snuk ,  snuk  [tongue3]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Feeling-Good ne Shtator 21, 2011, 11:42:23 MD
snuk ,  snuk  [tongue3]


Ai gishti esht i imi  [teasing]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ABORDAZH ne Shtator 21, 2011, 11:43:17 MD
hahahahaha
me duket mua , apo e ke vertet te shtrember gishtin  [tongue3]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Feeling-Good ne Shtator 21, 2011, 11:54:26 MD
Shko mer nje impegnativa per te okulisti :P
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ABORDAZH ne Shtator 21, 2011, 11:58:56 MD
hahahaha
vetem kete nuk mund ta thuash, se sot e nderrova nje xham te syzeve , vetem per te pare gishtin tend  [tongue3]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ABORDAZH ne Shtator 22, 2011, 02:34:43 MD
Feel me Xenen....edhe un duk ber stervitje per te mbajt ekuilibrin  [tongue3]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Xena ne Shtator 22, 2011, 03:16:51 MD
ABO ....... [rlmao]

(http://picture.funnycorner.net/funny-pictures/4154/376.jpg)ABO tu lexu rubriken sportive :P
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ABORDAZH ne Shtator 22, 2011, 03:20:46 MD
kete gazeten  ta kishe  ber tel, nuk kundershtoja  [laugh1] [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Xena ne Shtator 22, 2011, 03:31:10 MD
kete gazeten  ta kishe  ber tel, nuk kundershtoja  [laugh1] [laugh1]

S`ka pas avancu aq shume shkenca kur ke qene ti i vogel  [teasing]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Feeling-Good ne Shtator 23, 2011, 01:44:55 MD
Abo...............  [laugh1]

Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ABORDAZH ne Shtator 23, 2011, 01:49:11 MD
ik  re puno , se thua pastaj qe je lodh  [teasing]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Feeling-Good ne Shtator 23, 2011, 01:50:46 MD
jam ne pausa pranzo :P
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ABORDAZH ne Shtator 23, 2011, 01:52:57 MD
zakonisht e japin  pausen per te ngren dhe per tu clodh...
ty per cfare ta japin?  [tongue3]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Feeling-Good ne Shtator 23, 2011, 02:01:10 MD
cfare te ben te mendosh , qe nuk i bej ato qe thua ti ?!
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ABORDAZH ne Shtator 23, 2011, 02:01:48 MD
edhe mos u bej me nerva tani  [tongue3]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Feeling-Good ne Shtator 23, 2011, 02:02:38 MD
ha ha ha..........  [gjuha]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ABORDAZH ne Shtator 23, 2011, 02:55:07 MD
nje album i Feeling-Good

Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Feeling-Good ne Shtator 23, 2011, 08:26:53 MD
so sweet..................................................   [blushing]

ne fakt e kam nje arush shum te ngjashem me kete ne shtepi :)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Kaprico ne Shtator 23, 2011, 09:53:35 MD
Besoj se kuptohet  [tongue3]

(http://img823.imageshack.us/img823/7198/20110923201403.jpg) (http://imageshack.us/photo/my-images/823/20110923201403.jpg/)

Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Feeling-Good ne Tetor 14, 2011, 02:11:28 MD
Xena.................

Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: BOHAN ne Tetor 14, 2011, 02:24:36 MD
Feeling Good ajo e majta  [grin1]

(http://www.shtepiaelibrit.com/libri/images/cufoja_dhe_bubi_kacurel_m.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Feeling-Good ne Tetor 14, 2011, 02:41:34 MD
ha ha ha....  [gjuha] 


ti je ktu :P
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: BOHAN ne Tetor 14, 2011, 03:06:14 MD
Feel. po hiqi ato proteza moj  [laugh1]
(http://1.bp.blogspot.com/-7xGMQMcMrpo/TjY_lOjW-xI/AAAAAAAAARo/1bpvyli7EtA/s1600/Funny+animal+pics+photo+image+ass.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: n00b ne Tetor 25, 2011, 09:17:19 MD
Morfi e merakosur per look-un e saj :P

(http://i.imgur.com/fMphs.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Morphine ne Tetor 25, 2011, 09:25:17 MD
Ketu kam dale kete vere,kur u bera cokollate fare. ;D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Feeling-Good ne Nëntor 12, 2011, 11:55:23 MD
Abo.................  [laugh1] [laugh1] [laugh1]

Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ABORDAZH ne Nëntor 13, 2011, 12:02:34 PD
nuk qenkam keq nga permasat :P
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Feeling-Good ne Nëntor 13, 2011, 12:03:27 PD
po pra naaaa faqet si petull :P :P :P :P 

 [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ABORDAZH ne Nëntor 13, 2011, 12:06:12 PD
 [laugh1] [laugh1] [laugh1]


normale se me ushqim natyral do fryhen :P
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Feeling-Good ne Nëntor 13, 2011, 12:08:50 PD
eee pra eeeeeeee Llups.............  [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Xena ne Nëntor 13, 2011, 05:29:30 MD
Hahahahahahahahahaahahahhaha Feeling..... fiks ja paske gjet....  [rlmao]

(http://3.bp.blogspot.com/_lVgs2jHSM2s/TSiXo-VerAI/AAAAAAAAATU/4dpPIYBy54E/s1600/siblings-fighting.jpg)


Abo & Feeling.... :P
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ABORDAZH ne Nëntor 13, 2011, 05:44:54 MD
marshalla sa qenka pjata   [laugh1] [laugh1]

sa llupse  kjo feel  [tongue3]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Xena ne Nëntor 13, 2011, 05:55:14 MD
Hahahahahahahahaha.... kthehemi pak mbrapa ne kohe... Abo paksa i ftohur.... kshu esht kur rri nudo...  [laugh1]

(http://i41.tinypic.com/xdvz92.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ABORDAZH ne Nëntor 13, 2011, 05:58:11 MD
 [laugh1] [laugh1] [laugh1]

na i shpife kshu  [tongue3]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Xena ne Nëntor 13, 2011, 06:05:15 MD
hahahahahahahahah syte ama i ke shume te bukur...... :P
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ABORDAZH ne Nëntor 13, 2011, 06:09:57 MD
si fillim me Feel ..
Kshu eshte kur del me syt pa lar nga shpia :P


Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ABORDAZH ne Nëntor 13, 2011, 06:18:39 MD
Xena nuk ngelesh mbrapa edhe ti  [tongue3]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Xena ne Nëntor 13, 2011, 06:20:18 MD
Ncncncncnc Abo.... Esht cun  [whackbutt]

(http://i41.tinypic.com/23if7ro.jpg)

Feeling... :)

Abo...  [gjuha]


Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Xena ne Nëntor 13, 2011, 06:33:19 MD
(http://i44.tinypic.com/sfukk2.jpg)

Abo.....
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ABORDAZH ne Nëntor 13, 2011, 06:34:39 MD
 [laugh1] [laugh1] [laugh1] [laugh1]

kot tashi se gjen dot ashtu si ajo

sa simpatike kjo feel .....
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Xena ne Nëntor 13, 2011, 06:36:02 MD
(http://i40.tinypic.com/24xm4hw.jpg)

Kujdes xhamin Abo... :P
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ABORDAZH ne Nëntor 13, 2011, 06:50:06 MD
 fillove tashi ti ...

shif sa e bukur je ketu :P
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Xena ne Nëntor 13, 2011, 06:52:37 MD
Hahahahahahahahahaha si cokollat yumm yumm  [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Feeling-Good ne Nëntor 16, 2011, 10:10:58 MD
Abo.................  [laugh1] [laugh1] [laugh1]


Mos u lodhni kot si kjo ska :P :P :P
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ABORDAZH ne Nëntor 17, 2011, 10:22:50 MD
Feel nuk  eshte mire  te tregosh gjerat e mia private te tjereve  [tongue3]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: sorkadhe ne Janar 02, 2012, 09:12:07 MD
nuk qenkam keq nga permasat :P
[rlmao]
Ti lejo femrat te gjykojne permasat!  [searching]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ABORDAZH ne Janar 02, 2012, 11:57:42 MD
nuk qenkam keq nga permasat :P
[rlmao]
Ti lejo femrat te gjykojne permasat!  [searching]

thone qe fshati qe duket nuk ka  nevoj per kallauz :P
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: n00b ne Shkurt 06, 2012, 08:57:07 MD
Dj_Diamanti ne Console :P

(http://i.imgur.com/m53Oq.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: n00b ne Shkurt 13, 2012, 12:24:57 PD
Morfine, duke mesuar te kerceje... :D

Goat Learning How To Jump (http://www.youtube.com/watch?v=Da3WEEIeSUQ#ws)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Ankel ne Shkurt 14, 2012, 12:16:18 PD
n00b ky 

E shef ku te con drejtesia e tepert n00b... [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Ankel ne Shkurt 14, 2012, 12:17:02 PD
N00b me luxor
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Ankel ne Shkurt 14, 2012, 12:18:49 PD
Arieli me Gotiken  [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Shkurt 15, 2012, 03:45:26 MD
N00b me luxor
[rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao] [rlmao]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Ankel ne Shkurt 15, 2012, 11:17:28 MD
Chokokremi kjo  [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Ankel ne Shkurt 15, 2012, 11:18:48 MD
Noob-steka vjeter
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Mistrece ne Shkurt 15, 2012, 11:32:47 MD
(http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20080126164830/nonciclopedia/images/d/db/Scimmia_idiota.jpg)

Ankel.  [tongue3]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Ankel ne Shkurt 15, 2012, 11:36:27 MD
Mistrece  [tongue3]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Mistrece ne Shkurt 15, 2012, 11:39:31 MD
Mistrece  [tongue3]
Ku?  [tongue3]


Ja dhe n00b.  [tongue3]

(http://www.bastardidentro.it/misc/bastardidentro/data/images/d/dacani.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Ankel ne Shkurt 15, 2012, 11:42:36 MD
noob  [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: n00b ne Shkurt 16, 2012, 08:55:51 MD
(http://i.imgur.com/cSV9M.jpg)

Ankel trimi! :P
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Morphine ne Shkurt 18, 2012, 01:40:14 PD
n00b pas skandalit..lol  [laugh1]  :D

Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Morphine ne Shkurt 18, 2012, 01:51:10 PD
Ankel..mos je ai qe une ne perkedheli  therrisja gogol? :D

Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ☼ Bea ☼ ne Shkurt 18, 2012, 01:10:54 MD
Morfina  [grin1]

(http://desmond.imageshack.us/Himg259/scaled.php?server=259&filename=25515422828942051532010.jpg&res=medium)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: xhon_rektori ne Shkurt 18, 2012, 02:17:19 MD
Noob-steka vjeter

e dija qe noob ishte stek e vjeter po jo kaq e vjeter [cheesy1] [cheesy1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Ankel ne Shkurt 18, 2012, 03:28:43 MD
Ankel..mos je ai qe une ne perkedheli  therrisja gogol? :D
Ai jam

Choko ndarja vete...
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Ankel ne Shkurt 18, 2012, 03:54:58 MD
O noob je bo objekt i fotove qesharake tashi  [tongue3] Meqe po te bin te gjith po te bie dhe njehere un  [laugh1]

Noob eksperti i bombave  [laugh1]

Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: n00b ne Shkurt 19, 2012, 01:08:14 PD
O noob je bo objekt i fotove qesharake tashi  [tongue3] Meqe po te bin te gjith po te bie dhe njehere un  [laugh1]

Noob eksperti i bombave  [laugh1]

Me gjejne te vogel mua mo Ankel prandaj...
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Ankel ne Shkurt 19, 2012, 09:28:38 MD
O noob je bo objekt i fotove qesharake tashi  [tongue3] Meqe po te bin te gjith po te bie dhe njehere un  [laugh1]

Noob eksperti i bombave  [laugh1]

Me gjejne te vogel mua mo Ankel prandaj...
Sa inatci qe je me  [tongue3]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ☼ Bea ☼ ne Shkurt 19, 2012, 10:12:17 MD
Morfine kontrollon Ankel ,,, e si thoni do e gjeje pistoleten ? :P

(http://desmond.imageshack.us/Himg542/scaled.php?server=542&filename=42276810150533975526339.jpg&res=medium)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ☼ Bea ☼ ne Shkurt 19, 2012, 10:16:20 MD
...buon viaggio n00b :P

(http://desmond.imageshack.us/Himg829/scaled.php?server=829&filename=42965410150531093696339.jpg&res=medium)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Ankel ne Shkurt 19, 2012, 10:22:15 MD
Morfine kontrollon Ankel ,,, e si thoni do e gjeje pistoleten ? :P

(http://desmond.imageshack.us/Himg542/scaled.php?server=542&filename=42276810150533975526339.jpg&res=medium)
SI nuk na gjete nji zyre mi bea po na le ne rruge  [tongue3]

Ja dhe bea

Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ☼ Bea ☼ ne Shkurt 20, 2012, 12:15:00 PD
Pse ne dileme Ankel  [laugh1]

(http://desmond.imageshack.us/Himg705/scaled.php?server=705&filename=39635710150535170916339.jpg&res=medium)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Ankel ne Shkurt 21, 2012, 12:42:26 MD
Noob me luxor
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Ankel ne Shkurt 21, 2012, 12:47:15 MD
Ghostenigma me kujdes99 duke luajtuar shah...
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ☼ Bea ☼ ne Shkurt 21, 2012, 12:53:25 MD
(http://desmond.imageshack.us/Himg813/scaled.php?server=813&filename=40425422162138460089912.jpg&res=medium)

Trust ben yoga :P
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Ankel ne Shkurt 21, 2012, 11:39:33 MD
Luxori ai i mesit un shoku skuadres  [tongue3]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Morphine ne Shkurt 23, 2012, 12:43:08 PD
Ankel te rente plasja,se s'kisha mallkuar qe kuri. [cheesy1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Ankel ne Shkurt 23, 2012, 12:46:47 PD
Ankel te rente plasja,se s'kisha mallkuar qe kuri. [cheesy1]
He mi mo mos na ngacmo tani  [tongue3]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: n00b ne Shkurt 23, 2012, 12:49:26 PD
Ankel

(http://dl7.glitter-graphics.net/pub/16/16407bv4zrbjoxk.gif)

Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Ankel ne Shkurt 23, 2012, 12:51:30 PD
Ankel

(http://dl7.glitter-graphics.net/pub/16/16407bv4zrbjoxk.gif)
Hahahaha
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Ankel ne Shkurt 23, 2012, 12:52:33 PD
Luxori me morfinen ktu   [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Ankel ne Shkurt 23, 2012, 10:51:29 MD
Lalalala
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Idush ne Shkurt 23, 2012, 11:04:11 MD
Nje lidhje  komplet e pakuptim me mua fotoja, gjithsesi po qesh per te dhen ndjenjsin qe te mbeshtes


 [laugh1] [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Ankel ne Shkurt 23, 2012, 11:05:07 MD
Nje lidhje  komplet e pakuptim me mua fotoja, gjithsesi po qesh per te dhen ndjenjsin qe te mbeshtes


 [laugh1] [laugh1]
Ajo me duhet dhe mua mbeshtetja
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Morphine ne Shkurt 24, 2012, 09:08:44 PD
Luxori me morfinen ktu   [laugh1]


Do pushosh se publikuari fotot tona ti gogol?  ;D

Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ☼ Bea ☼ ne Shkurt 24, 2012, 12:52:02 MD
Trust :P

(http://desmond.imageshack.us/Himg37/scaled.php?server=37&filename=42280921951730147797412.jpg&res=medium)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Idush ne Shkurt 27, 2012, 08:21:41 MD
Xhoni  [teethsmile] [teethsmile]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: xhon_rektori ne Shkurt 27, 2012, 08:23:05 MD
Xhoni  [teethsmile] [teethsmile]

skishe ndonje foto me sexi ti  [cheesy1] [cheesy1]

ky me duket si ghostima mua [cheesy1] [wink1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Idush ne Shkurt 27, 2012, 08:30:21 MD
Si e mendon veten xhoni
Si esht ne te vertet................    >:D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: xhon_rektori ne Shkurt 27, 2012, 08:31:46 MD
Si e mendon veten xhoni
Si esht ne te vertet................    >:D

moj na bere lemesh cili jam une ai qe po heq bluzen ai poshte ghostima [cheesy1] [cheesy1]

pikes i ke ren [cheesy1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Ankel ne Shkurt 27, 2012, 08:45:18 MD
Luxori me morfinen ktu   [laugh1]


Do pushosh se publikuari fotot tona ti gogol?  ;D
Pusho tashi  [tongue3]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Ankel ne Shkurt 27, 2012, 08:45:45 MD
Trust :P

(http://desmond.imageshack.us/Himg37/scaled.php?server=37&filename=42280921951730147797412.jpg&res=medium)
Hahaha e bukur
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ☼ Bea ☼ ne Shkurt 27, 2012, 08:54:05 MD
(http://digilander.libero.it/gattiandgatti2/Vicky/Vicky6556b.jpg)

Kush ka bere 3 vjet ne forum :P  [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Idush ne Shkurt 27, 2012, 09:18:45 MD
n00b, xhoni, BOHAN,ABORDAZH
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Ankel ne Shkurt 27, 2012, 09:24:41 MD
Bea me mistrecen xhoni ai tek foto 2 [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Ankel ne Shkurt 27, 2012, 09:27:38 MD
Noob shume i zene me pune
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: xhon_rektori ne Shkurt 27, 2012, 09:28:09 MD
Bea me mistrecen xhoni ai tek foto 2 [laugh1]

bravo ankel [tongue3]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: xhon_rektori ne Shkurt 27, 2012, 09:28:50 MD
n00b, xhoni, BOHAN,ABORDAZH

lalaaaaaaaaaaa  [teethsmile] [kiss3]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ☼ Bea ☼ ne Shkurt 27, 2012, 09:33:13 MD
(http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1130/1130125uucm43lrx4.gif) Ankel :P
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Ankel ne Shkurt 27, 2012, 09:34:12 MD
Gocat e forumit...Un jam presori po nuk dukem  [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Idush ne Shkurt 27, 2012, 10:11:09 MD
Xhon  [mrgreen]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ☼ Bea ☼ ne Shkurt 27, 2012, 10:26:07 MD
(http://digilander.libero.it/pugenz2/gifgatti/c01.gif) nikla  [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: n00b ne Shkurt 27, 2012, 10:30:08 MD
nIkla & Bea :P

(http://lh4.googleusercontent.com/-OdBdj2HfrJY/T0osXf-YQlI/AAAAAAAALok/EC-vrOXpt8c/w324/%D1%85%D0%BE%D0%BC%D1%8F%D0%BA%D0%B8.gif)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: nIkla ne Shkurt 27, 2012, 10:31:17 MD
n00b s kishe ndonje gje me te mire me na dhene hahahha [shpulle]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: n00b ne Shkurt 27, 2012, 10:37:09 MD
n00b s kishe ndonje gje me te mire me na dhene hahahha [shpulle]

Vegjetariane pra :P eshte dhe moda...
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ☼ Bea ☼ ne Shkurt 27, 2012, 10:38:33 MD
(http://www.carloneworld.org/images/4_Humor/Gif_animate/gatto_lavavetri.gif)   e mja i lave n00b se i zbardhe  [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: nIkla ne Shkurt 27, 2012, 10:39:03 MD
 [teasing] e vlersoj  [teasing]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ☼ Bea ☼ ne Shkurt 27, 2012, 10:48:10 MD
(http://persbaglio.files.wordpress.com/2012/02/j8vi1.gif?w=468) nikla  [grin1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: nIkla ne Shkurt 27, 2012, 10:51:47 MD
Bea  hahhahahhahhahahhahahhahhahhahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a ka tub me m majt mua mi hahahhahahaha Naten yll
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ☼ Bea ☼ ne Shkurt 27, 2012, 10:53:03 MD
e mire do pune ti na niklaaaaaaaaaaa  ;)

(http://28.media.tumblr.com/tumblr_lqs8oqiSdx1qz84weo1_400.gif)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Feeling-Good ne Shkurt 27, 2012, 10:59:44 MD
n00b & LuXor  (ata te bardhet :P )

Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Ankel ne Shkurt 27, 2012, 11:04:29 MD
n00b & LuXor  (ata te bardhet :P )
Shume me vonese eshte postuar me pare me ke kopjuar postin dhe personazhet  [teethsmile]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Ankel ne Shkurt 27, 2012, 11:06:57 MD
Nastradinsat/et ne party  [mrgreen] Po ajo atje ne kend kush mund te jete?!  [mrgreen]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Feeling-Good ne Shkurt 27, 2012, 11:07:37 MD
n00b & LuXor  (ata te bardhet :P )
Shume me vonese eshte postuar me pare me ke kopjuar postin dhe personazhet  [teethsmile]


Nuk e kam pare vertet :)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: n00b ne Shkurt 27, 2012, 11:11:46 MD
Ankel me te dashuren lol

(http://lh6.googleusercontent.com/-x-eVM1Ke0RY/T0lUt3XlpJI/AAAAAAAALko/nw8GpT_vP5A/h301/%D0%95%D0%96%D0%98%D0%9A+%D0%A1+%D0%A0%D0%90%D0%A1%D0%A7%D0%95%D0%A1%D0%9A%D0%9E%D0%99.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Ankel ne Shkurt 27, 2012, 11:14:04 MD
Ankel me te dashuren lol

(http://lh6.googleusercontent.com/-x-eVM1Ke0RY/T0lUt3XlpJI/AAAAAAAALko/nw8GpT_vP5A/h301/%D0%95%D0%96%D0%98%D0%9A+%D0%A1+%D0%A0%D0%90%D0%A1%D0%A7%D0%95%D0%A1%D0%9A%D0%9E%D0%99.jpg)
[tongue3]

N00b tek dentisti  [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Idush ne Shkurt 27, 2012, 11:46:01 MD
Ankel dhe un   [teethsmile]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: xhon_rektori ne Shkurt 28, 2012, 11:03:01 PD
Xhon  [mrgreen]

lalaaaaaaaaaa traaa la laaaaaaaaaaa do ta bej synet ankelin [cheesy1]me hanxhar xhungle
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Idush ne Shkurt 29, 2012, 04:29:11 MD
Donna me shoqen
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: LuXor ne Mars 01, 2012, 05:21:44 MD
Une me Ankel duke festuar pas golit.

(http://www.sportmediaset.mediaset.it/bin/52.$plit/C_27_photogallery_6096_listphoto_itemPhoto_10_immagine.jpg)


p.s Ankel zgjodhi qe ai eshte i bardhi ndersa une zezaku  [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: LuXor ne Mars 01, 2012, 05:23:24 MD
Ja ketu disa çaste me pas...  >:D

(http://www.sportmediaset.mediaset.it/bin/96.$plit/C_27_photogallery_6096_listphoto_itemPhoto_12_immagine.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: LuXor ne Mars 01, 2012, 05:28:16 MD
xhoni duke ngacmuar Morphine

(http://img223.imageshack.us/img223/4059/humor1js8.gif)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: xhon_rektori ne Mars 01, 2012, 06:20:03 MD
xhoni duke ngacmuar Morphine

(http://img223.imageshack.us/img223/4059/humor1js8.gif)

luxor cne une me morfinen apo te ka then ndonje gje ajo per mua [cheesy1] [cheesy1] [cheesy1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: LuXor ne Mars 01, 2012, 08:29:46 MD
Sa gogol qe je, ishte me kunje per morphinen pra :D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Ankel ne Mars 01, 2012, 08:37:55 MD
LUxOR  [mrgreen]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: LuXor ne Mars 01, 2012, 08:41:26 MD
Ore une sikur isha i ZI, apo harrove ti?  >:D

Nejse po ta pranojme, ngaqe e di qe s'te ze gjumi ty pa u hakmarre virtualisht  O0Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Ankel ne Mars 01, 2012, 08:43:42 MD
Ore une sikur isha i ZI, apo harrove ti?  >:D

Nejse po ta pranojme, ngaqe e di qe s'te ze gjumi ty pa u hakmarre virtualisht  O0
Pencionist i dreqit  [tongue3]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Idush ne Mars 03, 2012, 07:12:00 MD
N00b  ne dush.  [laugh1]Ndersa posht shohim Xhonin ne nje dit pushimi ne liqenin artificial. [mrgreen] [mrgreen]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Morphine ne Mars 06, 2012, 12:00:24 PD
Ankel me X5. :D

Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Morphine ne Mars 06, 2012, 12:04:17 PD
Ja dhe rrrugaci sexy. [laugh1]

Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Ankel ne Mars 06, 2012, 12:04:47 PD


Problem bora Choko?!  [mrgreen]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Ankel ne Mars 06, 2012, 12:26:22 PD
N00b me te dashuren...(p.s se me cil me ngjan ajo goca ;))
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Ankel ne Mars 13, 2012, 11:09:46 PD
N00b me Luxor duke me mbajtur mua  [laugh1]
p.s goca qe po puth nuk e di kush eshte ,as ajo qe po shef  [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Ankel ne Prill 12, 2012, 10:50:00 MD
.
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Idush ne Prill 13, 2012, 10:30:06 MD
Ankel
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Ankel ne Prill 14, 2012, 12:21:09 PD
Ankel
M'pelqen
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ♥♥Dark_EyEs♥♥ ne Prill 16, 2012, 12:16:09 PD
Me i bukur trapi origjinal ,po fjalia eshte e tij  ;D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Ankel ne Maj 14, 2012, 10:21:55 MD
N00bi  ^-^
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: n00b ne Maj 15, 2012, 10:16:51 MD
Ankel kur e kapin me presh ne duar si kerriçin ne lakra :D

(http://i.imgur.com/m5eXy.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Ankel ne Maj 20, 2012, 03:05:27 MD
Ankel kur e kapin me presh ne duar si kerriçin ne lakra :D

(http://i.imgur.com/m5eXy.jpg)
Hahaha...
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Ankel ne Qershor 05, 2012, 10:02:01 MD
xena [tongue3]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Xena ne Qershor 05, 2012, 10:54:11 MD
Mire mire nuk ankohem :P

Ankel :P

(http://www.astrosdaily.com/history/uniforms/Giusti3.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Ankel ne Qershor 20, 2012, 02:34:08 MD
Xena kur ka qene e vogel... [mrgreen]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Idush ne Qershor 22, 2012, 03:49:07 MD
 [cheesy1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Xena ne Qershor 22, 2012, 05:08:08 MD
Xena kur ka qene e vogel... [mrgreen]

Hahahahaha un kam qen e urte  >:D

Shif veten ti :P

(http://www.thesefriesaregood.com/wp-content/uploads/2012/05/smoking-baby.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Morphine ne Korrik 25, 2012, 12:01:27 PD
n00b : I'm sexy,and I know it.  [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Pleshti ne Korrik 26, 2012, 12:09:46 MD
Morphine (po qe se eshte ajo qe mendoje) duke ju pergjigj nje pyetjeve gjate nje konkursi bukurie  [laugh1]


(http://3.bp.blogspot.com/-H2poV2oVKhs/TlHVARCgwmI/AAAAAAAAAos/SnMvJO-zq2M/s1600/dumb-blonde.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Pleshti ne Korrik 26, 2012, 12:12:55 MD
Ketu Gotika sapo ka blere divan te ri  [cheesy1]

(http://d3lqjvf9z8t4fc.cloudfront.net/sites/default/files/styles/madhe/public/field/image/nokia_187.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: n00b ne Korrik 30, 2012, 01:50:54 PD
Morphine :P

(http://i.imgur.com/fZ6QR.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Morphine ne Korrik 31, 2012, 08:48:46 MD
lol  [cheesy1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Xena ne Gusht 03, 2012, 05:26:35 MD
n00b :P

(http://i47.tinypic.com/24mx09c.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: LuXor ne Gusht 07, 2012, 12:49:31 PD
Morphine :P

(http://i.imgur.com/fZ6QR.jpg)
Morphine (po qe se eshte ajo qe mendoje) duke ju pergjigj nje pyetjeve gjate nje konkursi bukurie  [laugh1]


(http://3.bp.blogspot.com/-H2poV2oVKhs/TlHVARCgwmI/AAAAAAAAAos/SnMvJO-zq2M/s1600/dumb-blonde.jpg) [cheesy1] Morphine shoh qe te gjithe te paskan ne konsiderate  [laugh1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: n00b ne Gusht 08, 2012, 03:38:31 MD
Johnny me Xenen :P

(http://i.imgur.com/7RoVT.gif)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: xhon_rektori ne Gusht 08, 2012, 04:26:24 MD
Johnny me Xenen :P

(http://i.imgur.com/7RoVT.gif)

xena eshte ai qeni bardh te pakten [cheesy1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Xena ne Gusht 15, 2012, 06:05:36 MD
n00b i hate you  [gjuha]

Xhoni ti je edhe qeni edhe ai cuni.  >:D
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: xhon_rektori ne Gusht 17, 2012, 09:52:25 MD
xena sa dit ke pa ber sex [cheesy1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: n00b ne Qershor 12, 2013, 06:56:37 MD
LuXor kur ka qene i vogel  [cheesy1]

(http://i.imgur.com/XjcPg2h.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: LuXor ne Qershor 12, 2013, 11:36:25 MD
Kam qene nja 10 kg me i shendosh se ai une  >:D

Ja dhe nje foto e vertete e n00b, sa i eger  [laugh1]

(http://warnet.ws/img4/113/real/real_or_fake_contest_40.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: n00b ne Shtator 02, 2013, 12:27:51 PD
Morphine ne pub :p

(http://i.imgur.com/9fuGmLG.gif)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Angel_Girl ne Shtator 02, 2013, 04:57:53 MD
Hahahahhaha n00b-i je i poshter :P
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Iness ne Shtator 02, 2013, 11:28:40 MD
N00b duke i dhuruar lule Morphine-s  :D

(https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/312412_533339356715823_1048338028_n.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Morphine ne Shtator 04, 2013, 09:33:33 MD
 [cheesy1]
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Shtator 23, 2013, 10:25:20 MD
Dhe them une pse esht gjithmone steke kjo dreq  [laugh1]

Cokolatina tu majt trupin n'forme  [mrgreen]


(http://thechive.files.wordpress.com/2011/07/very-funny-photos-8.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Shtator 23, 2013, 10:35:23 MD
Ja dhe Bohan ne performancen e tij me....opaa gangnam style   [laugh1]


(http://cl.jroo.me/z3/j/E/u/d/a.aaa-Lol-Very-funny.jpg)

Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: BOHAN ne Shtator 24, 2013, 02:01:33 MD
ARIEL mbasi ka pi disa gota   ;D

(http://image.funscrape.com/images/g/girl_in_the_bathroom-4135.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Shtator 24, 2013, 04:23:40 MD
Bledo o me  [mrgreen]

Une gjysa tkeqes....po ti ....ca ke bo mir ca ke bo  [laugh1]
Ke ra shakull...ene dyshekun e ke cu atje hahahahahaha


(http://lolpranks.com/wp-content/uploads/2011/01/very-funny-drunk-friend-at-college-passed-out-in-dormitory-bathroom-prank.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: BOHAN ne Shtator 24, 2013, 06:30:59 MD
I ka jeta kto Ariel ;rolf;
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: BOHAN ne Shtator 24, 2013, 06:33:45 MD
S'po permend Emra  ;D

(http://img129.echo.cx/img129/3475/n00b1wo.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Morphine ne Shtator 24, 2013, 11:40:50 MD
n00b  [mrgreen]

Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: Morphine ne Shtator 24, 2013, 11:46:41 MD
Arieli sapo ka blere ajfon 5. [laugh1]

Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: BOHAN ne Shtator 25, 2013, 05:45:24 MD
Pa e zgjat sh muhabetin, kjo esht Morphine  ;D

(http://www.nationaltreatmentcenters.org/images/morphine-abuse.jpg)
Titulli: Pershkruani nje prej anetareve me foto qesharake ...
Postuar nga: ★ARIEL★ ne Shtator 26, 2013, 08:33:40 MD
Arieli sapo ka blere ajfon 5. [laugh1]

O mi...po ty tka ble burri makine  [laugh1]

(https://lh4.googleusercontent.com/-oMuELK3Y4_Y/TszzWJyniiI/AAAAAAAAASw/itSa3gMaw_k/s590/3.jpg)