Forumi Nastradini

Argëtim, Zbavitje dhe Lojra => Horoskopi Mujor => Tema është filluar nga: Elidon koka ne Qershor 01, 2017, 08:11:46 MD

Titulli: Dhuna ne Familje
Postuar nga: Elidon koka ne Qershor 01, 2017, 08:11:46 MD
Dhuna ne familje ne shqiperi eshte vertet shum serioze Rrahja e nenave shqiptare ne shqiperi eshte ulje per burrat shqiptare le behet nje fushate kunder burrave dhunues Gjakederdhvseve le ti kalbim ne burg keto dhunues.Ky eshte nje mezash per te gjithe Meshkujt Shqiptar.Kete Mezash po e jap nga Kryeqyteti I Greqise Athine..