Forumi Nastradini

Argëtim, Zbavitje dhe Lojra => HUMORI => Foto humoristike => Tema është filluar nga: Ankel ne Qershor 17, 2012, 01:48:11 MD

Titulli: Vend Per Duhanpiresit
Postuar nga: Ankel ne Qershor 17, 2012, 01:48:11 MD
.
Titulli: Vend Per Duhanpiresit
Postuar nga: ☼ Bea ☼ ne Qershor 19, 2012, 10:39:35 MD
Ankel na u bofsh kurban ,,, mizerje kalamoni ne e pime ne ajer te fresket :P
Titulli: Vend Per Duhanpiresit
Postuar nga: Ankel ne Qershor 20, 2012, 02:10:15 MD
Ankel na u bofsh kurban ,,, mizerje kalamoni ne e pime ne ajer te fresket :P
te ben varrin xhaxhi  [mrgreen]