Fizika

NENFORUME

[-] Fizikante te Shquar

[-] Astronomia

Tema

(1/3) > >>

[1] Shpejtesia e drites ne Xham

[2] Teoria e pergjithshme e Relativitetit

[3] cilet jan fizikant√ęt me te njohur ..??

[4] Heisenberg dhe mekanika kuantistike

[5] Energjia potenciale .?

[6] Energjia kinetike .?

[7] Detyr

[8] Atomi

[9] 7 Gjendjet e lendes ne Univers

Navigation

[0] Up one level

[#] Next page

Go to full version