Forumi Nastradini

Interneti dhe Informacioni => Shkarkime - Downloads => Filma Internacional => Tema është filluar nga: briken0011 ne Qershor 14, 2010, 05:14:15 MD

Titulli: Solomon Kane (2009)
Postuar nga: briken0011 ne Qershor 14, 2010, 05:14:15 MD
(http://img692.imageshack.us/img692/3741/solomonr.jpg)

TITLE]…………………….[ Solomon Kane
[DIRECTOR]………………….[ Michael J. Bassett
[RELEASE DATE]………………[ 23 December 2009 (France)
[FORMAT]:…………………..[ Matroska (MKV)
[GENRE]:……………………[ Action | Adventure | Fantasy
[NO OF CDs]…………………[ 1
[FILE SIZE]:………………..[ 350MB
[RESOLUTION]:……………….[ 720x368
[LANGUAGE ]:………………..[ English
[SUBTITLES]:………………..[ N/A
[ORIGINAL RUNTIME]:………….[ 01:43:52

(http://img215.imageshack.us/img215/9675/flljxc.jpg)

http://hotfile.com/dl/46350073/baed084/briken0011-d8a279e2e4e49cc_in_it.SlmnKane.2010.DVDscr.001.html (http://hotfile.com/dl/46350073/baed084/briken0011-d8a279e2e4e49cc_in_it.SlmnKane.2010.DVDscr.001.html)
http://hotfile.com/dl/46350268/4952f07/briken0011-d8a279e2e4e49cc_in_it.SlmnKane.2010.DVDscr.002.html (http://hotfile.com/dl/46350268/4952f07/briken0011-d8a279e2e4e49cc_in_it.SlmnKane.2010.DVDscr.002.html)
http://hotfile.com/dl/46350506/39d3e4f/briken0011-d8a279e2e4e49cc_in_it.SlmnKane.2010.DVDscr.003.html (http://hotfile.com/dl/46350506/39d3e4f/briken0011-d8a279e2e4e49cc_in_it.SlmnKane.2010.DVDscr.003.html)