Autori Tema: Njerez dhe fate 7 dvd 18 seri  (Lexuar 3671 herë)

0 Anëtare dhe 1 Vizitor po shikojne kete teme.

Jashtë Linjë n00b

 • Administrator
 • Senator ne Nastradini.com
 • *****
 • Postime: 6267
 • Popullariteti: 150
Njerez dhe fate 7 dvd 18 seri
« Me: Dhjetor 28, 2007, 01:01:10 PD »

DVD 1:
Kodi: [Zgjidh]
http://www.megaupload.com/?d=OW973H1C
http://www.megaupload.com/?d=SBLO7DZR
http://www.megaupload.com/?d=414Q28N3
http://www.megaupload.com/?d=HL5G7Q1R
http://www.megaupload.com/?d=667RU40U
http://www.megaupload.com/?d=FWHJ8CBY
http://www.megaupload.com/?d=VGNY2YAY
http://www.megaupload.com/?d=JEB3JPZ0
http://www.megaupload.com/?d=L1XNWT4B
http://www.megaupload.com/?d=5OVRUPN0
http://www.megaupload.com/?d=U0EI8TSW
http://www.megaupload.com/?d=R7H16ZGB

password:
Kodi: [Zgjidh]
dalbanianmovies.comLUKAS1
--------------------------------------------------------------------------------------------------

DVD 2:

Kodi: [Zgjidh]
http://www.megaupload.com/?d=JPO0NKPE
http://www.megaupload.com/?d=P82DUOAW
http://www.megaupload.com/?d=4GE0W3ZF
http://www.megaupload.com/?d=B0S1FI2A
http://www.megaupload.com/?d=Y61DL9QV
http://www.megaupload.com/?d=KMJUW6L1
http://www.megaupload.com/?d=5WHKB3UA
http://www.megaupload.com/?d=7T5Z0APK
http://www.megaupload.com/?d=KB7RQXT9
http://www.megaupload.com/?d=ZHTB21W0
http://www.megaupload.com/?d=4QWV20QB
http://www.megaupload.com/?d=F8OEBOSG

password:
Kodi: [Zgjidh]
LUKASww.downloadalbanianmovies.com2
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DVD 3:

Kodi: [Zgjidh]
http://www.megaupload.com/?d=N16EGPWE
http://www.megaupload.com/?d=FWHDO10D
http://www.megaupload.com/?d=6XKMHFXK
http://www.megaupload.com/?d=U5Z40GPT
http://www.megaupload.com/?d=98O3HVA5
http://www.megaupload.com/?d=QIG429A1
http://www.megaupload.com/?d=IXS38G00
http://www.megaupload.com/?d=98YRSRC3
http://www.megaupload.com/?d=OC7SNDO0
http://www.megaupload.com/?d=SBAOW6Y9
http://www.megaupload.com/?d=BXF8URKJ

password:
Kodi: [Zgjidh]
NJEREZdownloadalbanianmovies.com3
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DVD 4:

Kodi: [Zgjidh]
http://www.megaupload.com/?d=J1F50K46
http://www.megaupload.com/?d=MQ8Q81HO
http://www.megaupload.com/?d=QCDF7XGD
http://www.megaupload.com/?d=25XD6FOT
http://www.megaupload.com/?d=UZ5T9NY1
http://www.megaupload.com/?d=ZVG8VGD9
http://www.megaupload.com/?d=3S09ZT7A
http://www.megaupload.com/?d=7RP3WBSM
http://www.megaupload.com/?d=J884BQBR
http://www.megaupload.com/?d=I8OLR6PK
http://www.megaupload.com/?d=CBE4F2DA

password:
Kodi: [Zgjidh]
NJEREZFATEdownloadalbanianmovies.com4
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DVD 5:

Kodi: [Zgjidh]
http://www.megaupload.com/?d=40RJWGKM
http://www.megaupload.com/?d=XEIIKGF7
http://www.megaupload.com/?d=7XU56Y3T
http://www.megaupload.com/?d=H9O08BL3
http://www.megaupload.com/?d=357RFTMG
http://www.megaupload.com/?d=GDSY14X5
http://www.megaupload.com/?d=T793VUI1
http://www.megaupload.com/?d=6M20H9ZW
http://www.megaupload.com/?d=9REPHCWN

password:
Kodi: [Zgjidh]
NJEREZwww.downloadalbanianmovies.com5
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DVD 6:

Kodi: [Zgjidh]
http://www.megaupload.com/?d=N1MKVF4W
http://rapidshare.com/files/28525153/Njerez_dhe_Fate6.part02.rar
http://www.megaupload.com/?d=J3C6L8RG
http://www.megaupload.com/?d=MRK3HIET
http://www.megaupload.com/?d=C6BHX0BB
http://www.megaupload.com/?d=9G3H7NWH
http://www.megaupload.com/?d=9X21ZPCV
http://www.megaupload.com/?d=62VNQQMU
http://www.megaupload.com/?d=1CLVE4MW

password:
Kodi: [Zgjidh]
SHQIPwww.downloadalbanianmovies.comERION6
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DVD 7:

Kodi: [Zgjidh]
http://www.megaupload.com/?d=KPTCUBVI
http://www.megaupload.com/?d=D6YOBT23
http://www.megaupload.com/?d=CHZZ8OQO
http://www.megaupload.com/?d=5DHUD5E4
http://www.megaupload.com/?d=0UEK883A
http://www.megaupload.com/?d=L6GMIU7A
http://www.megaupload.com/?d=TYTMZ8MF

password:
Kodi: [Zgjidh]
ERJONwww.downloadalbanianmovies.com7

Jashtë Linjë Ani2008b

 • i/e sapoardhur
 • *
 • Postime: 1
 • Popullariteti: 0
Njerez dhe fate 7 dvd 18 seri
« Pergjigju #1 Me: Shtator 13, 2008, 08:48:28 PD »
a mund te vihet per shkarkim linku i 5 i dvd 2??flm

Jashtë Linjë eril

 • i/e sapoardhur
 • *
 • Postime: 1
 • Popullariteti: 0
Njerez dhe fate 7 dvd 18 seri
« Pergjigju #2 Me: Shtator 17, 2008, 11:52:19 MD »

DVD 1:
Kodi: [Zgjidh]
http://www.megaupload.com/?d=OW973H1C
http://www.megaupload.com/?d=SBLO7DZR
http://www.megaupload.com/?d=414Q28N3
http://www.megaupload.com/?d=HL5G7Q1R
http://www.megaupload.com/?d=667RU40U
http://www.megaupload.com/?d=FWHJ8CBY
http://www.megaupload.com/?d=VGNY2YAY
http://www.megaupload.com/?d=JEB3JPZ0
http://www.megaupload.com/?d=L1XNWT4B
http://www.megaupload.com/?d=5OVRUPN0
http://www.megaupload.com/?d=U0EI8TSW
http://www.megaupload.com/?d=R7H16ZGB

password:
Kodi: [Zgjidh]
dalbanianmovies.comLUKAS1
--------------------------------------------------------------------------------------------------

DVD 2:

Kodi: [Zgjidh]
http://www.megaupload.com/?d=JPO0NKPE
http://www.megaupload.com/?d=P82DUOAW
http://www.megaupload.com/?d=4GE0W3ZF
http://www.megaupload.com/?d=B0S1FI2A
http://www.megaupload.com/?d=Y61DL9QV
http://www.megaupload.com/?d=KMJUW6L1
http://www.megaupload.com/?d=5WHKB3UA
http://www.megaupload.com/?d=7T5Z0APK
http://www.megaupload.com/?d=KB7RQXT9
http://www.megaupload.com/?d=ZHTB21W0
http://www.megaupload.com/?d=4QWV20QB
http://www.megaupload.com/?d=F8OEBOSG

password:
Kodi: [Zgjidh]
LUKASww.downloadalbanianmovies.com2
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DVD 3:

Kodi: [Zgjidh]
http://www.megaupload.com/?d=N16EGPWE
http://www.megaupload.com/?d=FWHDO10D
http://www.megaupload.com/?d=6XKMHFXK
http://www.megaupload.com/?d=U5Z40GPT
http://www.megaupload.com/?d=98O3HVA5
http://www.megaupload.com/?d=QIG429A1
http://www.megaupload.com/?d=IXS38G00
http://www.megaupload.com/?d=98YRSRC3
http://www.megaupload.com/?d=OC7SNDO0
http://www.megaupload.com/?d=SBAOW6Y9
http://www.megaupload.com/?d=BXF8URKJ

password:
Kodi: [Zgjidh]
NJEREZdownloadalbanianmovies.com3
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DVD 4:

Kodi: [Zgjidh]
http://www.megaupload.com/?d=J1F50K46
http://www.megaupload.com/?d=MQ8Q81HO
http://www.megaupload.com/?d=QCDF7XGD
http://www.megaupload.com/?d=25XD6FOT
http://www.megaupload.com/?d=UZ5T9NY1
http://www.megaupload.com/?d=ZVG8VGD9
http://www.megaupload.com/?d=3S09ZT7A
http://www.megaupload.com/?d=7RP3WBSM
http://www.megaupload.com/?d=J884BQBR
http://www.megaupload.com/?d=I8OLR6PK
http://www.megaupload.com/?d=CBE4F2DA

password:
Kodi: [Zgjidh]
NJEREZFATEdownloadalbanianmovies.com4
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DVD 5:

Kodi: [Zgjidh]
http://www.megaupload.com/?d=40RJWGKM
http://www.megaupload.com/?d=XEIIKGF7
http://www.megaupload.com/?d=7XU56Y3T
http://www.megaupload.com/?d=H9O08BL3
http://www.megaupload.com/?d=357RFTMG
http://www.megaupload.com/?d=GDSY14X5
http://www.megaupload.com/?d=T793VUI1
http://www.megaupload.com/?d=6M20H9ZW
http://www.megaupload.com/?d=9REPHCWN

password:
Kodi: [Zgjidh]
NJEREZwww.downloadalbanianmovies.com5
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DVD 6:

Kodi: [Zgjidh]
http://www.megaupload.com/?d=N1MKVF4W
http://rapidshare.com/files/28525153/Njerez_dhe_Fate6.part02.rar
http://www.megaupload.com/?d=J3C6L8RG
http://www.megaupload.com/?d=MRK3HIET
http://www.megaupload.com/?d=C6BHX0BB
http://www.megaupload.com/?d=9G3H7NWH
http://www.megaupload.com/?d=9X21ZPCV
http://www.megaupload.com/?d=62VNQQMU
http://www.megaupload.com/?d=1CLVE4MW

password:
Kodi: [Zgjidh]
SHQIPwww.downloadalbanianmovies.comERION6
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DVD 7:

Kodi: [Zgjidh]
http://www.megaupload.com/?d=KPTCUBVI
http://www.megaupload.com/?d=D6YOBT23
http://www.megaupload.com/?d=CHZZ8OQO
http://www.megaupload.com/?d=5DHUD5E4
http://www.megaupload.com/?d=0UEK883A
http://www.megaupload.com/?d=L6GMIU7A
http://www.megaupload.com/?d=TYTMZ8MF

password:
Kodi: [Zgjidh]
ERJONwww.downloadalbanianmovies.com7