Forumi Nastradini

Interneti dhe Informacioni => Shkarkime - Downloads => Filma Internacional => Tema është filluar nga: briken0011 ne Maj 10, 2009, 03:39:51 MD

Titulli: ketu mundt te postoni filma te huhaj me titra shqip
Postuar nga: briken0011 ne Maj 10, 2009, 03:39:51 MD
[Titra Shqip] Gjuetia e Golumit.2009_DVDRip

(http://img365.imageshack.us/img365/7690/logohfg.jpg)

Ju urojme shkarkim dhe shikom te kendshem. Lloji i filmit: Action | Adventure | FantasyPremiera : May 3 2009IMDB : Shkruajti skenarin: Chris BouchardAktore : Adrian Webster, Pat O'Connor, Arin Alldridge, Gareth Brough, Rita Ramnani, Greg DravenKohezgjatja:Cilesia:Gjuha: AnglishtTitrat: Shqip,

 Permbajtja:
Ngjarjet e medha te luftes se unazes jane gati te shthurren dhe perparesi per Strider dhe Gandalf eshte te mbahet unaza sekret. Sauron pregatitet te zgjidhi ushtrine e tij dhe Gollum zvarritet rrotull tokes se mesit me diturine kritike te vendit te unazes. Duhet te gjendet!!!


(http://www.mediafire.com/file/ny4yjwzinjw/The.Hunt.For.Gollum.2009_DVDRip-Albwzone ne MF.part1.rar)
http://www.mediafire.com/file/ekktonwtome/The.Hunt.For.Gollum.2009_DVDRip-Albwzone ne MF.part2.rar
 (http://www.mediafire.com/file/ekktonwtome/The.Hunt.For.Gollum.2009_DVDRip-Albwzone ne MF.part2.rar)
http://www.mediafire.com/file/gc5qqjmlzny/The.Hunt.For.Gollum.2009_DVDRip-Albwzone (http://www.mediafire.com/file/gc5qqjmlzny/The.Hunt.For.Gollum.2009_DVDRip-Albwzone) ne MF.part3.rar
http://www.mediafire.com/file/wkiixgnzmmw/The.Hunt.For.Gollum.2009_DVDRip-Albwzone (http://www.mediafire.com/file/wkiixgnzmmw/The.Hunt.For.Gollum.2009_DVDRip-Albwzone) ne MF.part4.rarhttp://www.megaupload.com/?d=7ITYKLAD (http://www.megaupload.com/?d=7ITYKLAD)
http://www.megaupload.com/?d=OVHFP7T6 (http://www.megaupload.com/?d=OVHFP7T6)
http://www.megaupload.com/?d=295DQ0IT (http://www.megaupload.com/?d=295DQ0IT)
http://www.megaupload.com/?d=6Z9PY2XP (http://www.megaupload.com/?d=6Z9PY2XP)
Titulli: ketu mundt te postoni filma te huhaj me titra shqip
Postuar nga: briken0011 ne Maj 10, 2009, 04:01:03 MD
The Hurt Locker 2009 - DVDRip.XviD.AC3-DEViSE

(http://img14.imageshack.us/img14/7696/13yqvtd.jpg)

    * Lloji i filmit:Peripeci | Drame | Thriller | Lufte

    * imdb: The Hurt Llocker 2009 7.4/10 2,431 votes

    *
      Rregizor : Kathryn Bigelow
    *
      Shkruajti skenarin : Mark Boal
    *
      Aktore : Jeremy Renner, Anthony Mackie, Brian Geraghty, Guy Pearce, Ralph Fiennes, David Morse, Christian Camargo, Evangeline Lilly
    *
      Kualiteti:DVDRip
    *
      Kohezgjatja:2:05:24 MIN
    *
      Titrat:Te ngjitura ne video
    *
      Perkthimi: Briken0011

Permbajtja:
 Bagdati eshte bere nje qytet kurth, i mbushur me bomba dh enjerez kamikaz qe japin jeten e tyre. Pothuajse c'do pesembedhjete minuta behet shperthim nga bombat me rezultate vdekjeprurese . Β- Company eshte skuadra e vetme qe eshte stervitur ti zbertheje keto bomba vdekjeprurese. Rreshteri Sanborn, nje ish komando, dhe Rreshteri Eldrixh, nje i ri qe filozofon jeten, kane vetem 38 dite t'ia dalin mbane misionit te tyre. Detyrohen te bashkepunojne me Komandantin e ri te skuadres, Uiliam Xheims, i cili perdor taktika te cuditshme dhe duket sikur i pelqen loja me vdekjen, dicka e cila frikeson ushtaret e tjere.

Rapidshare:

http://rapidshare.com/files/219561551/Dryni_i_Plageve_Shqip.part01.rar (http://rapidshare.com/files/219561551/Dryni_i_Plageve_Shqip.part01.rar)
http://rapidshare.com/files/219592332/Dryni_i_Plageve_Shqip.part02.rar (http://rapidshare.com/files/219592332/Dryni_i_Plageve_Shqip.part02.rar)
http://rapidshare.com/files/219592573/Dryni_i_Plageve_Shqip.part03.rar (http://rapidshare.com/files/219592573/Dryni_i_Plageve_Shqip.part03.rar)
http://rapidshare.com/files/219592298/Dryni_i_Plageve_Shqip.part04.rar (http://rapidshare.com/files/219592298/Dryni_i_Plageve_Shqip.part04.rar)
http://rapidshare.com/files/219593542/Dryni_i_Plageve_Shqip.part05.rar (http://rapidshare.com/files/219593542/Dryni_i_Plageve_Shqip.part05.rar)
http://rapidshare.com/files/219594236/Dryni_i_Plageve_Shqip.part06.rar (http://rapidshare.com/files/219594236/Dryni_i_Plageve_Shqip.part06.rar)
http://rapidshare.com/files/219598848/Dryni_i_Plageve_Shqip.part07.rar (http://rapidshare.com/files/219598848/Dryni_i_Plageve_Shqip.part07.rar)
http://rapidshare.com/files/219593606/Dryni_i_Plageve_Shqip.part08.rar (http://rapidshare.com/files/219593606/Dryni_i_Plageve_Shqip.part08.rar)
http://rapidshare.com/files/219593964/Dryni_i_Plageve_Shqip.part09.rar (http://rapidshare.com/files/219593964/Dryni_i_Plageve_Shqip.part09.rar)
http://rapidshare.com/files/219597485/Dryni_i_Plageve_Shqip.part10.rar (http://rapidshare.com/files/219597485/Dryni_i_Plageve_Shqip.part10.rar)
http://rapidshare.com/files/219658058/Dryni_i_Plageve_Shqip.part11.rar (http://rapidshare.com/files/219658058/Dryni_i_Plageve_Shqip.part11.rar)
http://rapidshare.com/files/219657651/Dryni_i_Plageve_Shqip.part12.rar (http://rapidshare.com/files/219657651/Dryni_i_Plageve_Shqip.part12.rar)
http://rapidshare.com/files/219657649/Dryni_i_Plageve_Shqip.part13.rar (http://rapidshare.com/files/219657649/Dryni_i_Plageve_Shqip.part13.rar)
http://rapidshare.com/files/219710210/Dryni_i_Plageve_Shqip.part14.rar (http://rapidshare.com/files/219710210/Dryni_i_Plageve_Shqip.part14.rar)
http://rapidshare.com/files/219710302/Dryni_i_Plageve_Shqip.part15.rar
 (http://rapidshare.com/files/219710302/Dryni_i_Plageve_Shqip.part15.rar)


Mediafire:

http://www.mediafire.com/file/jookgnfwhm2/Dryni (http://www.mediafire.com/file/jookgnfwhm2/Dryni) i Plageve Shqip.part01.rar
http://www.mediafire.com/file/lymmttummim/Dryni (http://www.mediafire.com/file/lymmttummim/Dryni) i Plageve Shqip.part02.rar
http://www.mediafire.com/file/gv5odbyjxnw/Dryni (http://www.mediafire.com/file/gv5odbyjxnw/Dryni) i Plageve Shqip.part03.rar
http://www.mediafire.com/file/wznnmgmmjz2/Dryni (http://www.mediafire.com/file/wznnmgmmjz2/Dryni) i Plageve Shqip.part04.rar
http://www.mediafire.com/file/mmd2qmrdgmt/Dryni (http://www.mediafire.com/file/mmd2qmrdgmt/Dryni) i Plageve Shqip.part05.rar
http://www.mediafire.com/file/ixfttelcmdm/Dryni (http://www.mediafire.com/file/ixfttelcmdm/Dryni) i Plageve Shqip.part06.rar
http://www.mediafire.com/file/jnqzxfmg4gc/Dryni (http://www.mediafire.com/file/jnqzxfmg4gc/Dryni) i Plageve Shqip.part07.rar
http://www.mediafire.com/file/jzzjj1zgmhg/Dryni (http://www.mediafire.com/file/jzzjj1zgmhg/Dryni) i Plageve Shqip.part08.rar
http://www.mediafire.com/file/4zqwajn5jzw/Dryni (http://www.mediafire.com/file/4zqwajn5jzw/Dryni) i Plageve Shqip.part09.rar
http://www.mediafire.com/file/abyd3m2yqzi/Dryni (http://www.mediafire.com/file/abyd3m2yqzi/Dryni) i Plageve Shqip.part10.rar
http://www.mediafire.com/file/le4zmejgrki/Dryni (http://www.mediafire.com/file/le4zmejgrki/Dryni) i Plageve Shqip.part11.rar
http://www.mediafire.com/file/q5tmkztzzrz/Dryni (http://www.mediafire.com/file/q5tmkztzzrz/Dryni) i Plageve Shqip.part12.rar
http://www.mediafire.com/file/nkjm54tozif/Dryni (http://www.mediafire.com/file/nkjm54tozif/Dryni) i Plageve Shqip.part13.rar
http://www.mediafire.com/file/w002zkkn3oz/Dryni (http://www.mediafire.com/file/w002zkkn3oz/Dryni) i Plageve Shqip.part14.rar
http://www.mediafire.com/file/yygtmgujtnd/Dryni i Plageve Shqip.part15.rar (http://www.mediafire.com/file/yygtmgujtnd/Dryni i Plageve Shqip.part15.rar)

Titulli: ketu mundt te postoni filma te huhaj me titra shqip
Postuar nga: briken0011 ne Maj 20, 2009, 09:31:00 MD
Titra Shqip] Ip Man (2008) DvdRip


(http://i44.tinypic.com/21nr41s.jpg)

(http://i43.tinypic.com/i724b5.jpg)


http://rapidshare.com/files/228008064/Ip.Man.2008.RETAiL.DVDRip.XviD-CoWRY.part1.rar (http://rapidshare.com/files/228008064/Ip.Man.2008.RETAiL.DVDRip.XviD-CoWRY.part1.rar)
http://rapidshare.com/files/228033298/Ip.Man.2008.RETAiL.DVDRip.XviD-CoWRY.part2.rar (http://rapidshare.com/files/228033298/Ip.Man.2008.RETAiL.DVDRip.XviD-CoWRY.part2.rar)
http://rapidshare.com/files/228042637/Ip.Man.2008.RETAiL.DVDRip.XviD-CoWRY.part3.rar (http://rapidshare.com/files/228042637/Ip.Man.2008.RETAiL.DVDRip.XviD-CoWRY.part3.rar)
http://rapidshare.com/files/228051662/Ip.Man.2008.RETAiL.DVDRip.XviD-CoWRY.part4.rar (http://rapidshare.com/files/228051662/Ip.Man.2008.RETAiL.DVDRip.XviD-CoWRY.part4.rar)
http://rapidshare.com/files/228060420/Ip.Man.2008.RETAiL.DVDRip.XviD-CoWRY.part5.rar (http://rapidshare.com/files/228060420/Ip.Man.2008.RETAiL.DVDRip.XviD-CoWRY.part5.rar)
http://rapidshare.com/files/228069515/Ip.Man.2008.RETAiL.DVDRip.XviD-CoWRY.part6.rar (http://rapidshare.com/files/228069515/Ip.Man.2008.RETAiL.DVDRip.XviD-CoWRY.part6.rar)
http://rapidshare.com/files/228078250/Ip.Man.2008.RETAiL.DVDRip.XviD-CoWRY.part7.rar (http://rapidshare.com/files/228078250/Ip.Man.2008.RETAiL.DVDRip.XviD-CoWRY.part7.rar)
http://rapidshare.com/files/228079264/Ip.Man.2008.RETAiL.DVDRip.XviD-CoWRY.part8.rar (http://rapidshare.com/files/228079264/Ip.Man.2008.RETAiL.DVDRip.XviD-CoWRY.part8.rar)


http://www.megaupload.com/?d=8S6FCDW0 (http://www.megaupload.com/?d=8S6FCDW0)
http://www.megaupload.com/?d=RAQ36J5F (http://www.megaupload.com/?d=RAQ36J5F)
http://www.megaupload.com/?d=X7S4KKFN (http://www.megaupload.com/?d=X7S4KKFN)
http://www.megaupload.com/?d=GD7LWSQI (http://www.megaupload.com/?d=GD7LWSQI)
http://www.megaupload.com/?d=6Y8CS51Y (http://www.megaupload.com/?d=6Y8CS51Y)
http://www.megaupload.com/?d=G530LULQ (http://www.megaupload.com/?d=G530LULQ)
http://www.megaupload.com/?d=MLTOAYCU (http://www.megaupload.com/?d=MLTOAYCU)
http://www.megaupload.com/?d=4I37DF43 (http://www.megaupload.com/?d=4I37DF43)

Titulli: ketu mundt te postoni filma te huhaj me titra shqip
Postuar nga: briken0011 ne Maj 20, 2009, 09:38:55 MD
Hija E Pushtetit.(2009) [Cam.XviD-STG

(http://www.badtaste.it/badposter/wp-content/myfotos/stateofplay/stateofplay.jpg)

Rapidshare:
http://rapidshare.com/files/234833326/S_O_P_CAM_XVID_-_STG._By_AlbWTeam_.part1.rar (http://rapidshare.com/files/234833326/S_O_P_CAM_XVID_-_STG._By_AlbWTeam_.part1.rar)
http://rapidshare.com/files/234839105/S_O_P_CAM_XVID_-_STG._By_AlbWTeam_.part2.rar (http://rapidshare.com/files/234839105/S_O_P_CAM_XVID_-_STG._By_AlbWTeam_.part2.rar)
http://rapidshare.com/files/234848172/S_O_P_CAM_XVID_-_STG._By_AlbWTeam_.part3.rar (http://rapidshare.com/files/234848172/S_O_P_CAM_XVID_-_STG._By_AlbWTeam_.part3.rar)
http://rapidshare.com/files/234854856/S_O_P_CAM_XVID_-_STG._By_AlbWTeam_.part4.rar (http://rapidshare.com/files/234854856/S_O_P_CAM_XVID_-_STG._By_AlbWTeam_.part4.rar)


Titulli: ketu mundt te postoni filma te huhaj me titra shqip
Postuar nga: briken0011 ne Maj 20, 2009, 09:51:51 MD

Dead Snow [2009] DVDRip.XviD-DnB

E theksoj filmi është shumë i frikshëm,dhe ndalohet nen moshën 15 vjeçare,dhe të sëmurët me zemër.

(http://i39.tinypic.com/28vvk1v.jpg)


http://rapidshare.com/files/233923820/Doed.Snoe.2009.DVDRip.XviD-DnB__wWw.albwzone.com.part1.rar (http://rapidshare.com/files/233923820/Doed.Snoe.2009.DVDRip.XviD-DnB__wWw.albwzone.com.part1.rar)
http://rapidshare.com/files/233929173/Doed.Snoe.2009.DVDRip.XviD-DnB__wWw.albwzone.com.part2.rar (http://rapidshare.com/files/233929173/Doed.Snoe.2009.DVDRip.XviD-DnB__wWw.albwzone.com.part2.rar)
http://rapidshare.com/files/233935259/Doed.Snoe.2009.DVDRip.XviD-DnB__wWw.albwzone.com.part3.rar (http://rapidshare.com/files/233935259/Doed.Snoe.2009.DVDRip.XviD-DnB__wWw.albwzone.com.part3.rar)
http://rapidshare.com/files/233941380/Doed.Snoe.2009.DVDRip.XviD-DnB__wWw.albwzone.com.part4.rar (http://rapidshare.com/files/233941380/Doed.Snoe.2009.DVDRip.XviD-DnB__wWw.albwzone.com.part4.rar)
http://rapidshare.com/files/233947296/Doed.Snoe.2009.DVDRip.XviD-DnB__wWw.albwzone.com.part5.rar (http://rapidshare.com/files/233947296/Doed.Snoe.2009.DVDRip.XviD-DnB__wWw.albwzone.com.part5.rar)
http://rapidshare.com/files/233958926/Doed.Snoe.2009.DVDRip.XviD-DnB__wWw.albwzone.com.part6.rar (http://rapidshare.com/files/233958926/Doed.Snoe.2009.DVDRip.XviD-DnB__wWw.albwzone.com.part6.rar)
http://rapidshare.com/files/233965701/Doed.Snoe.2009.DVDRip.XviD-DnB__wWw.albwzone.com.part7.rar (http://rapidshare.com/files/233965701/Doed.Snoe.2009.DVDRip.XviD-DnB__wWw.albwzone.com.part7.rar)
Titulli: ketu mundt te postoni filma te huhaj me titra shqip
Postuar nga: briken0011 ne Maj 25, 2009, 12:14:57 PD
Titra Shqip]Sniper DVDRip 2009

(http://i40.tinypic.com/muam4m.jpg)


(http://i40.tinypic.com/33numv8.jpg)

http://www.mediafire.com/file/nmgynin2jhg/Albania_Warez_Zone__translated (http://www.mediafire.com/file/nmgynin2jhg/Albania_Warez_Zone__translated) by kl1k.part1.rar
http://www.mediafire.com/file/gevmd3kgza0/Albania_Warez_Zone__translated (http://www.mediafire.com/file/gevmd3kgza0/Albania_Warez_Zone__translated) by kl1k.part2.rar
http://www.mediafire.com/file/dgbrmzjzlzt/Albania_Warez_Zone__translated (http://www.mediafire.com/file/dgbrmzjzlzt/Albania_Warez_Zone__translated) by kl1k.part3.rar
http://www.mediafire.com/file/d4winztokjh/Albania_Warez_Zone__translated by kl1k.part4.rar (http://www.mediafire.com/file/d4winztokjh/Albania_Warez_Zone__translated by kl1k.part4.rar)
Titulli: ketu mundt te postoni filma te huhaj me titra shqip
Postuar nga: The_Punisher ne Maj 28, 2009, 08:21:52 MD
Keta Filma nuk jan te perkthyer nga ti
Titulli: ketu mundt te postoni filma te huhaj me titra shqip
Postuar nga: skenderbej ne Maj 29, 2009, 11:18:59 MD
Mendoj se duhet te besh nje modifikim tek temat e hapura ;)
E vetmja gje qe duhet te ndryshosh eshte tek ajo e infove;) dmth tek prekthyesi ;) duhet te vendosesh ate origjinalin,,,jo per gje por perkthyesit origjinal jane te shkruar dhe brenda ne video dhe ata qe do e shkarkojne do kuptojne se nuk je ti ai qe e ka perkthyer,por dikush tjeter :)
Respekte briken
Titulli: ketu mundt te postoni filma te huhaj me titra shqip
Postuar nga: briken0011 ne Maj 31, 2009, 11:30:11 MD
jo nuk thash se jan te perkethyer nga mua , jo  un vetem i kam hedhur ketu kaq,,
Titulli: ketu mundt te postoni filma te huhaj me titra shqip
Postuar nga: briken0011 ne Maj 31, 2009, 11:35:49 MD
po qe kete tem e heqim fare per mua nuk ka shum rrendesi por ne asnje menur nuk mundem te them se jan perkethyer nga un jo ..
me duket  se edhe temen e kam e kam hapur te hidhen filma me titra ne shqip, 
domethen kush mundet te gjej ne net filma me titra ti hedhi ketu,
se po te hishte qe te thoja qe ikam ber un  tirat kisha per te ber ndonje regullim ne  faqen e bernecme kisha per  te ven emrin tim kur ta shkarkonit apo jo ............
kerkoj falje neqofte se kam ber ndonje gabim .
Titulli: ketu mundt te postoni filma te huhaj me titra shqip
Postuar nga: skenderbej ne Qershor 20, 2009, 04:53:48 MD
jo nuk thash se jan te perkethyer nga mua , jo  un vetem i kam hedhur ketu kaq,,


Pershendetje dhe me fal nese une gaboj....
Gjithsesi pa marre parasysh keto qe do te shkruaj me poshte,te falenderoj shume per sqarimet;)
Thjesht e kisha fjalen per ketu:
Citim
     Perkthimi: Briken0011

Respekte ;)
Titulli: ketu mundt te postoni filma te huhaj me titra shqip
Postuar nga: skenderbej ne Qershor 21, 2009, 08:49:10 MD
[Titra Shqip]Ringu i vdekjes DVDRip XviD -AWZ


(http://i42.tinypic.com/otgtg0.jpg)
(http://i38.tinypic.com/30j2q6b.png)
Lloji i filmit: Aksion |Krimë | Dramë
Premiera zyrtare: 2008
Rregjizor:Bradford May
Skenari: Matthew Chernov,Dan Fitzsimons
Aktorë: Aesop Aquarian,Justin Bethancourt,Freddy Bouciegues,Jonathan Chase,Shannon Garnett,Meredith Giangrande
Gjuha e folur: Anglisht
Titrat: Shqip (Nga CoLd FiRe™8r4!n m3ch4n!c )
Kohëzgjatja: 85 Minuta
Çështja:Ish polici Burke Wyatt ka një shans që të rregullojë jetën e tij,por ky mision mund të jetë i fundit i tij.Wyatt shkon në një burg
si agjent sekret që të zbulojë rreth vdekjeve të mistershme të të burgosurve.

IMDB Link:
Kodi: [Zgjidh]
http://www.imdb.com/title/tt1229764/Trejlër:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Fs4G6MC06kw[/youtube]


(http://i34.tinypic.com/bdl47k.png)

(http://i41.tinypic.com/5d6s14.jpg)
(http://i41.tinypic.com/2qx3hbr.jpg)
(http://i39.tinypic.com/71pulv.jpg)
(http://i41.tinypic.com/f2ui5w.jpg)
(http://i42.tinypic.com/2ywx2jd.jpg)
(http://i41.tinypic.com/t7h5hd.jpg)
(http://i39.tinypic.com/2mc8vnr.jpg)
(http://i44.tinypic.com/wks1ag.jpg)

(http://i43.tinypic.com/hx3r69.png)


Rapidshare:

Kodi: [Zgjidh]
http://rapidshare.com/files/246987102/Ringu_i_Vdekjes.DVDRip.xvid.AWZ.part1.rar
http://rapidshare.com/files/246992791/Ringu_i_Vdekjes.DVDRip.xvid.AWZ.part2.rar
http://rapidshare.com/files/246998401/Ringu_i_Vdekjes.DVDRip.xvid.AWZ.part3.rar
http://rapidshare.com/files/247004031/Ringu_i_Vdekjes.DVDRip.xvid.AWZ.part4.rar
http://rapidshare.com/files/247009525/Ringu_i_Vdekjes.DVDRip.xvid.AWZ.part5.rar
http://rapidshare.com/files/247014887/Ringu_i_Vdekjes.DVDRip.xvid.AWZ.part6.rar
http://rapidshare.com/files/247020476/Ringu_i_Vdekjes.DVDRip.xvid.AWZ.part7.rar
http://rapidshare.com/files/247021749/Ringu_i_Vdekjes.DVDRip.xvid.AWZ.part8.rar
Nga ketu e shkarkoni videon ne 270 MB tani e kuptoni dhe vete se cilesia nuk eshte njelloj,por ama per shqiptaret qe e kane netin te dobet,Ja vlen!
Shkarkim dhe shikim te kendshem.

Kodi: [Zgjidh]
http://rapidshare.com/files/247040865/Ringu_i_Vdekjes.2008.DVDRip.XviD-AWZ_270MB_.part1.rar
http://rapidshare.com/files/247046467/Ringu_i_Vdekjes.2008.DVDRip.XviD-AWZ_270MB_.part2.rar
http://rapidshare.com/files/247050103/Ringu_i_Vdekjes.2008.DVDRip.XviD-AWZ_270MB_.part3.rar
(http://i37.tinypic.com/rji7hf.png)
Kodi: [Zgjidh]
www.albwzone.com
Titulli: [Titra Shqip]MICHAEL JACKSON: MOONWALKER - DVDRip.XViD- A Tribute To Michael Jac
Postuar nga: skenderbej ne Korrik 03, 2009, 12:11:24 PD
[Titra Shqip]MICHAEL JACKSON: MOONWALKER - DVDRip.XViD- A Tribute To Michael Jackson[By AWZ]

(http://i41.tinypic.com/3136kat.jpg)


(http://i38.tinypic.com/30j2q6b.png)
Lloji i filmit: Muzike| Fantazi
Premiera zyrtare: 1988
Rregjizor:Jerry Kramer, Jim Blashfield
Skenari: Michael Jackson (story), David Newman (screenplay)
Aktorë: Joe Pesi, Mick Tzagker, Michael Jackson Gjuha e folur: Anglisht
Titrat: Shqip nga CoLd FiRe™
Kohëzgjatja: 1:23:53


Çështja:E njihni muzikën e tij,i dini dhe levizjet që bën ai kur kërcen.Tani shijoni Majkëll Xheksoni ashtu si nuk e keni parë kurrë më parë!
Një magji e vërtetënjë peripeci muzikore që do ju shëtisë deri në Hënë për tu rikthyer përsëri në Tokë!
Është një thesar i vërtetë për dikë që dëshiron kë koleksionojë muzikë! Moonwalker kombinon videoklipet më të mira të Majkëll xhekson
 me çaste të rralla që nga fillimi i karrjerës së tij me Jackson 5 dhe me koncertetet e tij të drejtpërdrejta,gjithashtu dhe shumë     
interpretime të paharruara që kanë fituar shumë çmime Grammy.

Përmban gjithashtu dhe videoklipet e këngëve: Man in the Mirror, Retrospective, Leave me Alone, Come Together, The Moon is Walking,
 Smooth Criminal dhe shumë të tjera!(http://i44.tinypic.com/rs8l60.png)
[youtube]kVaG5po34tM[/youtube]


(http://i34.tinypic.com/bdl47k.png)

(http://i39.tinypic.com/r10xus.jpg)
(http://i39.tinypic.com/5b6y3d.jpg)
(http://i41.tinypic.com/20aeyyq.jpg)
(http://i39.tinypic.com/dxfg1v.jpg)
(http://i42.tinypic.com/2lmavip.jpg)
(http://i43.tinypic.com/s3j8kn.jpg)
(http://i40.tinypic.com/29ut5q8.jpg)

(http://i43.tinypic.com/hx3r69.png)


Rapidshare:Kodi: [Zgjidh]
http://rapidshare.com/files/251146443/Moonwalker.1988.DVDRip.XViD-AWZ.part1.rar
http://rapidshare.com/files/251152520/Moonwalker.1988.DVDRip.XViD-AWZ.part2.rar
http://rapidshare.com/files/251158910/Moonwalker.1988.DVDRip.XViD-AWZ.part3.rar
http://rapidshare.com/files/251165368/Moonwalker.1988.DVDRip.XViD-AWZ.part4.rar
http://rapidshare.com/files/251171580/Moonwalker.1988.DVDRip.XViD-AWZ.part5.rar
http://rapidshare.com/files/251177340/Moonwalker.1988.DVDRip.XViD-AWZ.part6.rar
http://rapidshare.com/files/251183475/Moonwalker.1988.DVDRip.XViD-AWZ.part7.rar
http://rapidshare.com/files/251184867/Moonwalker.1988.DVDRip.XViD-AWZ.part8.rar

(http://i37.tinypic.com/rji7hf.png)
Kodi: [Zgjidh]
www.albwzone.com
Titulli: ketu mundt te postoni filma te huhaj me titra shqip
Postuar nga: MiRi 513 ne Korrik 14, 2009, 11:51:17 PD
o shoku na posto ndo1 torrent se me rapidsh.. skemi takat [raisedeyebrow]
Titulli: ketu mundt te postoni filma te huhaj me titra shqip
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Korrik 14, 2009, 12:10:23 MD

Dead Snow [2009] DVDRip.XviD-DnB

E theksoj filmi është shumë i frikshëm,dhe ndalohet nen moshën 15 vjeçare,dhe të sëmurët me zemër.

(http://i39.tinypic.com/28vvk1v.jpg)Une si friksohem filmave te till kom zemer te fort dhe knaqem duke shikuar[grin1]
Titulli: ketu mundt te postoni filma te huhaj me titra shqip
Postuar nga: zogu dukagjinas ne Shtator 22, 2009, 05:17:39 MD
A ka dikush qe mund te ma gjeje filmin e 6 te harri poterit duke shkarkuar me www.utorrent.com (http://www.utorrent.com) ??!!

Iu falenderoj per mirekuptim !!
Titulli: ketu mundt te postoni filma te huhaj me titra shqip
Postuar nga: briken0011 ne Janar 27, 2010, 11:11:22 MD
2012 Me Titra Shqip

http://rapidshare.com/files/315395500/2012.part1.rar (http://rapidshare.com/files/315395500/2012.part1.rar)
http://rapidshare.com/files/315405222/2012.part2.rar (http://rapidshare.com/files/315405222/2012.part2.rar)
http://rapidshare.com/files/315411263/2012.part3.rar (http://rapidshare.com/files/315411263/2012.part3.rar)
http://rapidshare.com/files/315419369/2012.part4.rar (http://rapidshare.com/files/315419369/2012.part4.rar)
http://rapidshare.com/files/315424692/2012.part5.rar (http://rapidshare.com/files/315424692/2012.part5.rar)
http://rapidshare.com/files/315425588/2012.part6.rar (http://rapidshare.com/files/315425588/2012.part6.rar)

Code:
www.albaniannetwork.net (http://www.albaniannetwork.net)
Titulli: ketu mundt te postoni filma te huhaj me titra shqip
Postuar nga: ABORDAZH ne Shtator 03, 2010, 03:24:10 PD
ik vizitoni mosfli.com dhe i shikon online ose i shkarkon direkt .