Forumi Nastradini

Interneti dhe Informacioni => Shkarkime - Downloads => Filma Internacional => Tema është filluar nga: n00b ne Gusht 13, 2007, 10:46:35 MD

Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: n00b ne Gusht 13, 2007, 10:46:35 MD
(http://upload.wikimedia.org/wikipedia/sq/thumb/7/73/Poster--Apasionata--szd.jpg/280px-Poster--Apasionata--szd.jpg)


Apasionata

Shkarko (http://tiranalive.net/filma/Apasionata.rm#)
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: n00b ne Gusht 13, 2007, 10:53:46 MD
(http://www.tanmarket.com/Filma_Shqiptar/foto_filmash/ataishinkater.jpg)

Ata Ishin 4

Shkarko (http://tiranalive.net/filma/Ata_ishin_4.AVI)
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: n00b ne Gusht 13, 2007, 10:57:10 MD
(http://www.tanmarket.com/Filma_Shqiptar/foto_filmash/balleperballe.jpg)

Balle per Balle

Shkarko (http://tiranalive.net/filma/BALLE_PER_BALLE.mpg)
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: n00b ne Gusht 13, 2007, 10:59:36 MD
(http://www.tanmarket.com/Filma_Shqiptar/foto_filmash/beniecenvete1.gif)

Beni Ecen Vete

Shkarko (http://tiranalive.net/filma/Beni_Ecen_Vete.avi)
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: n00b ne Gusht 13, 2007, 11:02:00 MD
Reklame!.com/pics/films/ciftilumtur.gif[/img]

Cifiti i Lumtur

Shkarko (http://tiranalive.net/filma/Cifti_i_Lumtur.AVI)
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: n00b ne Gusht 13, 2007, 11:06:39 MD
(http://www.tanmarket.com/Filma_Shqiptar/foto_filmash/cucamaleve.gif)

Cuca e Maleve

Shkarko (http://tiranalive.net/filma/Cuca_e_Maleve.avi)
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: n00b ne Gusht 13, 2007, 11:11:26 MD
(http://www.blej.com/Merchant2/graphics/00000001/dora-e-ngrohte.jpg)

Dora e Ngrohte

Shkarko (http://tiranalive.net/filma/Dora_e_ngrohte.rm)
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: n00b ne Gusht 13, 2007, 11:14:49 MD
(http://www.albca.com/Filma_Shqiptar/edhe-ashtuedhe-keshtu.jpg)

Edhe Ashtu Edhe Keshtu

Shkarko (http://tiranalive.net/filma/Edhe_ashtu_edhe_keshtu.mpeg)
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: n00b ne Gusht 13, 2007, 11:17:53 MD
(http://www.albca.com/Filma_Shqiptar/fluturanekabinentime.jpg)

Flutura Ne Kabinen Time

Shkarko (http://tiranalive.net/filma/Flutura_Ne_Kabinen_Time.rm)
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: n00b ne Gusht 13, 2007, 11:22:30 MD
(http://www.tanmarket.com/Filma_Shqiptar/foto_filmash/gunatpermbitela.jpg)

Gunat Permbi Tela

Shkarko (http://tiranalive.net/filma/Gunat_permbi_tela.avi)
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: n00b ne Gusht 13, 2007, 11:24:49 MD
(http://www.albca.com/Filma_Shqiptar/idashurarmik.jpg)

I Dashur Armik

Shkarko (http://tiranalive.net/filma/I_Dashur_Armik.avi)
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: n00b ne Gusht 13, 2007, 11:26:10 MD
(http://www.tanmarket.com/Filma_Shqiptar/foto_filmash/kapedani.jpg)

Kapedani

Shkarko (http://tiranalive.net/filma/Kapedani.avi)
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: n00b ne Gusht 13, 2007, 11:32:02 MD
(http://tanmarket.com/Filma_Shqiptar/foto_filmash/albaniaprotest.jpg)

Marsi i Mallkuar

Shkarko Pjesa 1 (http://tiranalive.net/filma/Marsi_i_mallkuar1.avi)
Shkarko Pjesa 2 (http://tiranalive.net/filma/Marsi_i_mallkuar2.avi)
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: n00b ne Gusht 13, 2007, 11:34:41 MD
(http://www.albca.com/Filma_Shqiptar/neshtepinetone.jpg)

Ne Shtepine Tone

Shkarko (http://tiranalive.net/filma/Ne_shtepine_tone.rm)
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: n00b ne Gusht 13, 2007, 11:39:34 MD
(http://www.albca.com/Filma_Shqiptar/nentoriidyte.jpg)

Nentori i Dyte

Shkarko (http://tiranalive.net/filma/Nentori_Dyte.rm)
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: n00b ne Gusht 13, 2007, 11:41:56 MD
(http://www.tanmarket.com/Filma_Shqiptar/foto_filmash/njeriumetop.jpg)

Njeriu Me Top

Shkarko (http://tiranalive.net/filma/Njeriu_me_top.avi)
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: n00b ne Gusht 13, 2007, 11:44:47 MD
(http://tbn0.google.com/images?q=tbn:vVDM5AdFJ0ZStM:http://img460.imageshack.us/img460/1826/cap0114ck.jpg)

Pavioni Zero

Shkarko (http://tiranalive.net/filma/Pavjoni_Zero.avi)
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: n00b ne Gusht 13, 2007, 11:46:42 MD
(http://www.tanmarket.com/Filma_Shqiptar/foto_filmash/pyllilirise.gif)

Pylli i Lirise

Shkarko (http://tiranalive.net/filma/Pylli_Lirise.avi)
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: n00b ne Gusht 13, 2007, 11:47:47 MD
(http://www.tanmarket.com/Filma_Shqiptar/foto_filmash/radiostacioni.jpg)

Radiostacioni

Shkarko (http://tiranalive.net/filma/Radiostacioni.avi)
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: n00b ne Gusht 13, 2007, 11:48:58 MD
(http://www.tanmarket.com/Filma_Shqiptar/foto_filmash/rrugicatqekerkonindiell.jpg)

Rrugicat Qe Kerkonin Diell

Shkarko (http://tiranalive.net/filma/Rrugicat_qe_kerkonin_diell.avi)
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: n00b ne Gusht 13, 2007, 11:50:38 MD
(http://www.cinemajollydoc.it/images/movies/saimir.jpg)

Saimir

Shkarko (http://tiranalive.net/filma/Saimir.avi)
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: n00b ne Gusht 13, 2007, 11:52:42 MD
(http://www.tanmarket.com/Filma_Shqiptar/foto_filmash/tingujteluftes.jpg)

Tingujt e Luftes

Shkarko (http://tiranalive.net/filma/Tingujt_e_luftes.avi)
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: n00b ne Gusht 13, 2007, 11:53:54 MD
(http://www.tanmarket.com/Filma_Shqiptar/foto_filmash/tomkadheshoketetij.gif)

Tomka Dhe Shoket E Tij

Shkarko (http://tiranalive.net/filma/Tomka_Dhe_Shoket_E_Tij.mpg)
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: n00b ne Gusht 13, 2007, 11:58:17 MD
(http://www.tanmarket.com/Filma_Shqiptar/foto_filmash/vjeshtatrendafilave.jpg)

Vjeshta e Trendafilave

Shkarko (http://tiranalive.net/filma/Vjeshta_e_Trendafilave.avi)
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: n00b ne Gusht 13, 2007, 11:59:23 MD
(http://www.tanmarket.com/Filma_Shqiptar/foto_filmash/zonjangaqyteti.jpg)

Zonja nga Qyteti

Shkarko (http://66.49.171.207/filma/123/Zonja_nga_qyteti.mpg)
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: n00b ne Gusht 14, 2007, 12:19:08 PD
(http://www.albca.com/Filma_Shqiptar/dy-here-mat.jpg)

Dy Here Mat

Shkarko (http://tiranalive.net/filma/2_here_mat.avi)
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: shqiptarja ne Shtator 17, 2007, 02:08:37 PD
n00b a mund te gjesh filmin
Fillim i veshtir ?
nqf se ke mundsi ..
flm.
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: n00b ne Shtator 21, 2007, 12:03:52 PD
n00b a mund te gjesh filmin
Fillim i veshtir ?
nqf se ke mundsi ..
flm.

hmmm shqiptarja me vjen keq pasi filma shqiptare eshte e veshtire te gjenden online pasi jane te pakte ata qe i bejne upload ne internet megjithate nese do te kerkosh te keshilloj adresen www.p2palbania.com aty kane goxha filma shqiptare vetem se duhet te perdoresh emule per ti shkarkuar :P une e kerkova ne internet po nuk e gjeta dot ate qe kerkove ti me vjen keq lal
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: shqiptarja ne Shtator 21, 2007, 07:21:06 MD
n00b a mund te gjesh filmin
Fillim i veshtir ?
nqf se ke mundsi ..
flm.

hmmm shqiptarja me vjen keq pasi filma shqiptare eshte e veshtire te gjenden online pasi jane te pakte ata qe i bejne upload ne internet megjithate nese do te kerkosh te keshilloj adresen www.p2palbania.com aty kane goxha filma shqiptare vetem se duhet te perdoresh emule per ti shkarkuar :P une e kerkova ne internet po nuk e gjeta dot ate qe kerkove ti me vjen keq lal
\ska problem n00b flm shum per mundimin ... :-*ate adresen qe me ke dhen p2albania.com ,e kam par me par po se kam gjet me asnji vend . flm  :-*
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: kazanova2005 ne Janar 22, 2008, 07:51:26 MD
ju lutem vendoseni pak komedine "pallati 176" per ta shkarkuar jo ta shohesh online rrespekte
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: beni69 ne Janar 23, 2008, 05:50:22 MD
(http://i178.photobucket.com/albums/w273/gojani_69/vlcsnap-297613.png)


http://www.megaupload.com/?d=33NZAJEN
http://www.megaupload.com/?d=1NN6Q7DL
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: beni69 ne Janar 23, 2008, 05:55:34 MD
Buka e Hidhur

(http://i178.photobucket.com/albums/w273/gojani_69/thumbs20080121211413.jpg)


http://www.megaupload.com/?d=VWFBUUN1
http://www.megaupload.com/?d=UJ4NKPXS
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: beni69 ne Janar 23, 2008, 05:58:24 MD
Etjet e Kosoves

Kete filem shiqojeni gjithsesi ka mar pjese ne festivalin e kannit
dhe ishte shume i sukseshem

http://www.megaupload.com/?d=JTHU90EA
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: Gjermoni ne Shkurt 20, 2008, 02:42:55 MD
Na keni knaq me kto filmat vallai ju lumshin krahet.
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: gedrige ne Prill 20, 2008, 09:52:56 PD
Pershendetje miq.
Dua nje sygjerim. Ku mund ta shkarkoj dramen `Pjata prej druri`?
Eshte drama e fudit e Sulejman Pitarkes.
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: n00b ne Prill 20, 2008, 07:00:57 MD
Pershendetje miq.
Dua nje sygjerim. Ku mund ta shkarkoj dramen `Pjata prej druri`?
Eshte drama e fudit e Sulejman Pitarkes.

http://www.youtube.com/v/DhJmOCqSBrM

nese merr versionin e fundit te Real Player mund edhe ta shkarkosh ;)
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: gedrige ne Prill 21, 2008, 01:18:42 MD
Faleminderit n00B. Por ku ta marr versionin e fundit te Real player?
Je i madh.
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: n00b ne Prill 21, 2008, 02:47:58 MD
http://www.nastradini.org/Forumi/index.php?topic=2073.0

shiko kete temen ketu , programi duhet te jete full Premium ! instaloje dhe pastaj hap videon me dramen Pjata pre druri dhe nese nuk gabohem te del nje opsion ne mes te videos qe thote Download this video kliko dhe shkarkoje ;)
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: gedrige ne Prill 22, 2008, 02:02:07 MD
Edhe njehere shume faleminderit n00b.
Je 1. ;)
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: benn ne Maj 15, 2008, 11:59:08 MD
 ;) :) :D ;D >:( :( :o 8) ??? ::) :P :-[ :-X :-\ :-* :'( >:D ^-^ O0
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: benn ne Maj 18, 2008, 03:56:14 MD
DRITAT E QYTEZES ESHET VETEM NJE FRAGMENT


Kodi: [Zgjidh]
http://rapidshare.de/files/39445835/dritat_e_qytezes.mpg.html
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: benn ne Maj 24, 2008, 04:25:24 MD
VINI RE!!!!!
 

Kam shume filma shqiptar por nuk di se si me bo upload  ne forum,A ka mundesi dikush te me shpjegoj se si mund ta realizoj   faleminderit
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: Nastradini ne Maj 24, 2008, 08:48:53 MD
VINI RE!!!!!
 

Kam shume filma shqiptar por nuk di se si me bo upload  ne forum,A ka mundesi dikush te me shpjegoj se si mund ta realizoj   faleminderit

Ku i ke keta filma? Ne pc-ne tend personal? Je i sigurt qe nuk jan tek lista e filmave tane?
Me sa di une 95% e filmave Shqiptar jan prezent aty.
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: benn ne Maj 24, 2008, 11:15:06 MD
 PO NE PC I KAM
NUK E DUI POR NJE NGA FILMAT  QE UNE E KAM KERKUAR NUK JANE  SI PSH DRITAT E QYTEZES  OSE KMEDIA BOSI  OK  NUKE I KAM PARE TE GJITHE FILMAT SHQIPTAR NE SHUME FORUME POR NUK JANE TE GJITHE . KESHTU QE DESHA ME DITE  MENYREN PER ME BO UPLOAD  ATO QE NUK JANE NE KETE FORUM  OK TE PERSHENDES CIAO
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: Adi ne Maj 29, 2008, 02:03:14 PD
shkarkova filmin beni ecen vet nuk mu hap si ka mundesi mos ka ndonje problem ???
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: n00b ne Maj 29, 2008, 09:17:42 MD
shkarkova filmin beni ecen vet nuk mu hap si ka mundesi mos ka ndonje problem ???

Adi varet ca programi ke perdorur per ta hapur filmin pasi e ke shkarkuar ! te keshilloj VLC nese nuk e ke http://www.videolan.org/vlc/ ose nje program tjeter shume te mire MPlayer 1.0rc2 Windows merr versionin per windows ! http://www.mplayerhq.hu/design7/dload.html
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: julimeha ne Gusht 29, 2008, 03:41:03 MD
faleminderit
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: benn ne Shtator 19, 2008, 10:10:57 MD
 TE LUTEM "n00b" NE QOFTE SE I KE KETO FILMA DO JESH ME I MODHI TI NXJERRESH PER DOWNLOAD
1-KUR HIDHESHIN THEMELET
2-DRITAT E QYTEZEZ
3-HISTORIANI DHE KAMELEONET
TE LUTEM KAM KOHE QE PO I KERKOJ  DRITAT E QYTEZES E KOM POR KA PROBLEME SINJALI DHE HISTORIANI DHE KAMELEONET E KAM POR E KAM BLERE TEK ATO TE FAMSHMET VIDEOTEKA NE SHQIPERI PARA 9 VJETESH JO TE PASTER NE SE KA MUNDESI EDHE NQSE I KE . FALEMINDERRIT


[
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: dragoi92 ne Tetor 01, 2008, 05:41:32 MD
kush ma gjen filmin oktapodi nje film i tvsh atehere un atij do ti jap accountin tim te rapidsharit
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: dj diamant ® ne Nëntor 28, 2008, 07:24:44 MD
(http://www.tanmarket.com/Filma_Shqiptar/foto_filmash/rrugicatqekerkonindiell.jpg)

Rrugicat Qe Kerkonin Diell

Shkarko (http://www.tiranalive.net/filma/shqip/Rrugicat_qe_kerkonin_diell.avi)

Mund te na gjeni seri te tjea te ketij filmi ?
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: IvorTheBoneless ne Janar 16, 2009, 04:05:48 MD
Etjet e Kosoves (Titulli anglisht: Kosova: Desperate Search)
Viti: 2006

Shkarkoni file-in .torrent ne keto website:

http://www.thepiratebay.org/ (http://www.thepiratebay.org/)
http://www.mininova.org/ (http://www.mininova.org/)
http://isohunt.com/torrents/ (http://isohunt.com/torrents/)

Ose shkarkoni torrentin direkt nga kjo adrese:
http://torrents.thepiratebay.org/4653161/Kosova__Desperate_Search_(Etjet_e_Kosoves)_2006_DVD5.4653161.TPB.torrent (http://torrents.thepiratebay.org/4653161/Kosova__Desperate_Search_(Etjet_e_Kosoves)_2006_DVD5.4653161.TPB.torrent)

Eshte DVD e plote, me Menu dhe Extra, me cilesi 100% te DVD!
Pasi ta download-oni, JU LUTEM beni Upload te pakten deri ne 100%

Falemnderit!
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: MESNATA ne Shkurt 02, 2009, 01:09:03 MD
vdes per filmin KESHILLTARET?   
   SHOKU  YNE TILI
   
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: briken0011 ne Shkurt 18, 2009, 11:15:15 MD
Filmi Me I Mir I Historis Se Popullit Shqiptar Me I Shikuari

Koha E Kometes .

http://www.megaupload.com/?d=MOKJ3662 (http://www.megaupload.com/?d=MOKJ3662)
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: GLOORIA ne Prill 29, 2009, 05:03:56 MD
Dua te shkarkoj nje filem ketu por te tere linqet me dalin error, si ka mundesi ju lutem?  ???
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: briken0011 ne Prill 29, 2009, 06:28:26 MD
por me na thuaj kush film eshte qeta shikojm njeher
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: GLOORIA ne Prill 29, 2009, 06:43:20 MD
por me na thuaj kush film eshte qeta shikojm njeher

briken gati te tere me dalin error, sidomos te paret  [rolleyes1]
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: briken0011 ne Prill 29, 2009, 07:22:27 MD
por jan limqet gabim  ose kur i kan mar nuk i kan kopjuar ne rregull
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: LuXor ne Prill 29, 2009, 07:28:00 MD
Do te ndryshohen linket sapo te mundemi.. Dikur kan punuar por tani kan ndryshuar :)
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: GLOORIA ne Prill 29, 2009, 07:30:32 MD
Do te ndryshohen linket sapo te mundemi.. Dikur kan punuar por tani kan ndryshuar :)


flm, uroj te na i vini ne dispozicion linqet qe te kemi mundesi ti shkarkojme apo ti shikojme  [wink1]
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: GLOORIA ne Qershor 12, 2009, 10:49:55 MD
Ju lutem shikoni pak linqet e filmave shqiptare se nuk i shkarkojme dot
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: taniii ne Korrik 29, 2009, 10:11:09 MD
(http://www.albca.com/Filma_Shqiptar/idashurarmik.jpg)

I Dashur Armik

Shkarko (http://www.tiranalive.net/filma/shqip/I_Dashur_Armik.avi)
faleminderit
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: taniii ne Gusht 02, 2009, 06:40:45 MD
per here te pare po shkruaj dhe une ketu. forumi eshtr i mire ne perghithesi po ka dhe probleme.ketu jane vendosur shme filma per shkarkim mirepo asnje nga filmat nuk zbret.mnd te me shpjegoje ndonjeri ju lutem ? faleminderit
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: briken0011 ne Gusht 02, 2009, 09:43:33 MD
duhen rriparuar se linqet jan per nje kohe te caktuar edhe jo te perhershme
perandaj thuaj cfar filmi do edhe te japim linqe te tjera flm
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: LuXor ne Gusht 04, 2009, 10:37:04 MD
Do te ndryshohen linket sapo te mundemi.. Dikur kan punuar por tani kan ndryshuar :)


flm, uroj te na i vini ne dispozicion linqet qe te kemi mundesi ti shkarkojme apo ti shikojme  [wink1]

Sapo u sistemuan te gjithe linket mund ti shkarkosh ne c'do moment.
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: LuXor ne Gusht 04, 2009, 10:41:11 MD
per here te pare po shkruaj dhe une ketu. forumi eshtr i mire ne perghithesi po ka dhe probleme.ketu jane vendosur shme filma per shkarkim mirepo asnje nga filmat nuk zbret.mnd te me shpjegoje ndonjeri ju lutem ? faleminderit

Tani mund ti shkarkosh lirshem filmat. Nuk e kishim vene re qe ato linke kishin skaduar :)
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: GLOORIA ne Gusht 07, 2009, 07:53:49 MD
me ne fund i regulluat linqet, rrofsh LuXor   [kisss2] [mrgreen]
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: LuXor ne Gusht 07, 2009, 11:35:16 MD
Ke puth ti zgjebe italie, rri se mos na ngjit gripin e maialeve :P
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: GLOORIA ne Gusht 08, 2009, 12:14:00 PD
Ke puth ti zgjebe italie, rri se mos na ngjit gripin e maialeve :P
[huh1] [huh1] [huh1]
 [angry2] [angry2] nc nc nc me te puth ty te ze poliomeliti re
me morsh pleshtat ti mua mo kellire italie se nuk ishte kiss x ty ma per linqet  [mrgreen] [mrgreen]

gjithsesi thnx x linqet thashe  [teethsmile]
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: LuXor ne Gusht 08, 2009, 12:17:15 PD
Nuk e paske bere vaksinen ti?

Te me puthesh mua rinohesh moj budallacke :P ( nejse e lem kete teme se nuk i permbush kushtet ti ;D)
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: GLOORIA ne Gusht 08, 2009, 12:19:47 PD
Nuk e paske bere vaksinen ti?

Te me puthesh mua rinohesh moj budallacke :P ( nejse e lem kete teme se nuk i permbush kushtet ti ;D)
cinozmi dhe ironia jote me bejne te  [sick4] kshuqe nuk ja vlen te harxhosh keto 2 rreshta me tu pergjigj ma nejse (dikush me ka thene qe fshihesh pas ironise me teper sec duhet)  [mrgreen] [mrgreen]
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: LuXor ne Gusht 08, 2009, 12:22:40 PD
Degjo llafet ti :)
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: Bibina ne Dhjetor 13, 2009, 01:39:39 PD
Nuk me hapen linqet per ti download.Ju lutem mund ti shikoni dhe njehere mos duhen rinovuar.Flm
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: Nastradini ne Dhjetor 15, 2009, 12:44:54 MD
Nuk me hapen linqet per ti download.Ju lutem mund ti shikoni dhe njehere mos duhen rinovuar.Flm

Sapo u rinovuan tani mund te shkarkosh filma. Mjafton nje Right click me te djathten dhe Save As.
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: Bibina ne Dhjetor 15, 2009, 04:18:13 MD
Nuk me hapen linqet per ti download.Ju lutem mund ti shikoni dhe njehere mos duhen rinovuar.Flm

Sapo u rinovuan tani mund te shkarkosh filma. Mjafton nje Right click me te djathten dhe Save As.


Disa qe provova mu hapen por zonja nga qyteti joooo :(((
Titulli: Në emër të lirisë [dvd rip]
Postuar nga: klori ne Janar 03, 2010, 03:34:52 MD
Apasionata

Ne emer te lirise [dvd rip]

Fehmi Oshafi (1987)

(http://img339.imageshack.us/img339/2863/neemertelirisedvdripmpg.jpg)

Lufta e II Botërore në një fshat. Në luftimet me nazistët plagoset një partizan grek por partizanët shqiptarë e ndihmojnë dhe e strehojnë në shtëpinë e një fshatareje. Jeta e partizanit grek dhe mesazhi që ai ka për detyrë të çojë në vendin e duhur, janë në rrezik sepse komanda Gjermane vendoset në shtëpinë ku ai është strehuar.

Interpretojne:

Bujar Asqeriu
Tinka Kurti
Albert Verria
Artur Gorishti etj

Kodi: [Zgjidh]
http://rapidshare.com/files/329279077/Ne_emer_te_lirise__dvd_rip_.part01.rar.html
http://rapidshare.com/files/329278602/Ne_emer_te_lirise__dvd_rip_.part02.rar.html
http://rapidshare.com/files/329283385/Ne_emer_te_lirise__dvd_rip_.part03.rar.html
http://rapidshare.com/files/329279505/Ne_emer_te_lirise__dvd_rip_.part04.rar.html
http://rapidshare.com/files/329279060/Ne_emer_te_lirise__dvd_rip_.part05.rar.html
http://rapidshare.com/files/329371812/Ne_emer_te_lirise__dvd_rip_.part06.rar.html
http://rapidshare.com/files/329375083/Ne_emer_te_lirise__dvd_rip_.part07.rar.html
http://rapidshare.com/files/329372222/Ne_emer_te_lirise__dvd_rip_.part08.rar.html
http://rapidshare.com/files/329379025/Ne_emer_te_lirise__dvd_rip_.part09.rar.html
http://rapidshare.com/files/329367746/Ne_emer_te_lirise__dvd_rip_.part10.rar.html
http://rapidshare.com/files/329448286/Ne_emer_te_lirise__dvd_rip_.part11.rar.html
http://rapidshare.com/files/329448591/Ne_emer_te_lirise__dvd_rip_.part12.rar.html
http://rapidshare.com/files/329444750/Ne_emer_te_lirise__dvd_rip_.part13.rar.html
http://rapidshare.com/files/329442302/Ne_emer_te_lirise__dvd_rip_.part14.rar.html
http://rapidshare.com/files/329441767/Ne_emer_te_lirise__dvd_rip_.part15.rar.html
http://rapidshare.com/files/329497455/Ne_emer_te_lirise__dvd_rip_.part16.rar.html
http://rapidshare.com/files/329496490/Ne_emer_te_lirise__dvd_rip_.part17.rar.html
http://rapidshare.com/files/329494286/Ne_emer_te_lirise__dvd_rip_.part18.rar.html
http://rapidshare.com/files/329492708/Ne_emer_te_lirise__dvd_rip_.part19.rar.html
Titulli: Filma Shqiptare ! TINGUJT E HARRESES
Postuar nga: benn ne Shkurt 15, 2010, 08:42:15 MD
TINGUJT E HARRESES                 

http://www.megaupload.com/?d=DZHFIAPE (http://www.megaupload.com/?d=DZHFIAPE)
Titulli: Filma Shqiptare !E DIELA E FUNDIT
Postuar nga: benn ne Shkurt 15, 2010, 08:43:54 MD
E DIELA E FUNDIT                       

 http://www.megaupload.com/?d=JNAP0VVJ (http://www.megaupload.com/?d=JNAP0VVJ)
 <godit me karrike>
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: benn ne Shkurt 15, 2010, 08:45:06 MD
URA DHE KESHTJELLA  

 <godit me karrike>
http://www.megaupload.com/?d=0LOCJHBE (http://www.megaupload.com/?d=0LOCJHBE)  
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: benn ne Shkurt 15, 2010, 08:46:31 MD
TOKA E NDEZUR    

 http://www.megaupload.com/?d=R89EW87J (http://www.megaupload.com/?d=R89EW87J)  

            
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: benn ne Shkurt 15, 2010, 08:47:20 MD
EPOKA PARA GJYGJIT            

 http://www.megaupload.com/?d=IPBT34H2 (http://www.megaupload.com/?d=IPBT34H2)

 
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: benn ne Shkurt 15, 2010, 08:48:11 MD
VAJZA ME KORGELE TE KUQE  

http://www.megaupload.com/?d=ZQTQVCT1 (http://www.megaupload.com/?d=ZQTQVCT1)

Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: benn ne Shkurt 15, 2010, 08:52:15 MD
Kur ndahesh nga shoket
Kodi: [Zgjidh]
http://rapidshare.com/files/303805399/Kur_ndahesh_nga_shoket__upload_by_akrepi_.part01.rar
http://rapidshare.com/files/303811008/Kur_ndahesh_nga_shoket__upload_by_akrepi_.part02.rar
http://rapidshare.com/files/303826171/Kur_ndahesh_nga_shoket__upload_by_akrepi_.part03.rar
http://rapidshare.com/files/303831110/Kur_ndahesh_nga_shoket__upload_by_akrepi_.part04.rar
http://rapidshare.com/files/303839105/Kur_ndahesh_nga_shoket__upload_by_akrepi_.part05.rar
http://rapidshare.com/files/303858543/Kur_ndahesh_nga_shoket__upload_by_akrepi_.part06.rar
http://rapidshare.com/files/303863628/Kur_ndahesh_nga_shoket__upload_by_akrepi_.part07.rar
http://rapidshare.com/files/303868535/Kur_ndahesh_nga_shoket__upload_by_akrepi_.part08.rar
http://rapidshare.com/files/303873417/Kur_ndahesh_nga_shoket__upload_by_akrepi_.part09.rar
http://rapidshare.com/files/303879379/Kur_ndahesh_nga_shoket__upload_by_akrepi_.part10.rar
http://rapidshare.com/files/303885187/Kur_ndahesh_nga_shoket__upload_by_akrepi_.part11.rar
http://rapidshare.com/files/303889896/Kur_ndahesh_nga_shoket__upload_by_akrepi_.part12.rar
--------------------------------------------------------------------------------
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: benn ne Shkurt 15, 2010, 08:54:22 MD
VITET E PARAKodi: [Zgjidh]
http://rapidshare.com/files/342519271/Vitet_e_para.part1.rar

http://rapidshare.com/files/342533058/Vitet_e_para.part2.rar

http://rapidshare.com/files/342544779/Vitet_e_para.part3.rar

http://rapidshare.com/files/342556987/Vitet_e_para.part4.rar

http://rapidshare.com/files/342561435/Vitet_e_para.part5.rar
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: benn ne Shkurt 15, 2010, 08:56:35 MD
FEJESA E BLERTËSKodi: [Zgjidh]
http://rapidshare.com/files/322245329/Fejesa_e_Blertes.part1.rar

http://rapidshare.com/files/322246712/Fejesa_e_Blertes.part2.rar

http://rapidshare.com/files/322263350/Fejesa_e_Blertes.part3.rar

http://rapidshare.com/files/322255494/Fejesa_e_Blertes.part4.rar
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: benn ne Shkurt 15, 2010, 08:58:32 MD
DASËM E ÇUDITSHMEKodi: [Zgjidh]
http://rapidshare.com/files/322626016/Dasem_e_cuditeshme.part1.rar

http://rapidshare.com/files/322636782/Dasem_e_cuditeshme.part2.rar
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: benn ne Shkurt 15, 2010, 09:00:29 MD
LUNDRIMI I PARËKodi: [Zgjidh]
http://rapidshare.com/files/301238503/Lundrimi_i_pare.part1.rar
http://rapidshare.com/files/301243756/Lundrimi_i_pare.part2.rar
http://rapidshare.com/files/301248118/Lundrimi_i_pare.part3.rar
http://rapidshare.com/files/301252636/Lundrimi_i_pare.part4.rar
http://rapidshare.com/files/301257699/Lundrimi_i_pare.part5.rar
http://rapidshare.com/files/301261010/Lundrimi_i_pare.part6.rar
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: benn ne Shkurt 15, 2010, 09:04:51 MD
TANAKodi: [Zgjidh]
http://www.megaupload.com/?d=L44SQ1QI
http://www.megaupload.com/?d=KX8IWXP2
http://www.megaupload.com/?d=3KDBHLXK
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: benn ne Shkurt 15, 2010, 09:07:14 MD
CIRKU NË FSHAThttp://www.sendspace.com/file/lcyvs7 (http://www.sendspace.com/file/lcyvs7)
http://www.sendspace.com/file/pz8kg6 (http://www.sendspace.com/file/pz8kg6)
Kodi: [Zgjidh]
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: benn ne Shkurt 22, 2010, 11:41:33 MD
PORTA  EVA

Interpretojnë:

Neritan Liçaj
Irina Nizina
Vangjel Toçe
Magdalena Wójcik
Ndriçim Xhepa .... etj

Kodi: [Zgjidh]
http://www.megaupload.com/?d=ECEQRC22
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Shkurt 22, 2010, 11:43:36 MD
Benn mos prish me kete ikone postimet serioze ;)
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: benn ne Shkurt 22, 2010, 11:44:29 MD
SHPELLA E PIRATËVE
Eduart Makria (1991)Kodi: [Zgjidh]
http://www.sendspace.com/file/thpzi8
http://www.sendspace.com/file/7f2r3d
http://www.sendspace.com/file/zkao6e
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: benn ne Shkurt 22, 2010, 11:50:17 MD
Benn mos prish me kete ikone postimet serioze ;)

OK. NICHT wiederholt werden
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Shkurt 22, 2010, 11:53:25 MD
Benn mos prish me kete ikone postimet serioze ;)

OK. NICHT wiederholt werden

Vielen Dank für Ihr Verständnis
[smiley1]
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: benn ne Shkurt 23, 2010, 12:07:04 PD
ZEMRAT QË NUK PLAKEN

Zemra që nuk plaken është një film shqiptarë i prodhuar në Shqipëri në vitin 1977. Regjia: Esat Ibro
, Esat Musliu, Skenari: Bashkim Hoxha, Producent: Shqipëria e re, Muzika: Çesk Zadeja.

Kodi: [Zgjidh]
http://www.megaupload.com/?d=34I86ZFJ
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: benn ne Shkurt 23, 2010, 12:08:54 PD
KUSH ËSHTË VRASËSI

Mark Topallaj (1989)

Kodi: [Zgjidh]
http://www.megaupload.com/?d=ZFO82954
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: ♥♥DONCHE♥♥ ne Shkurt 23, 2010, 12:12:19 PD
Ke ndryshuar gjitha postimet benn...Bravoo..kshtu eshte me mire.. [bigok]
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: benn ne Mars 05, 2010, 10:25:51 MD
TRE VETE KAPERCEJN MALIN

Nje fshat i vogel gjate luftes se Dyte Boterore. Per shkak te varferise se thelle, disa fshatare grabisin mallra pertej kufirit malor. Nje hendek i madh hapet midis fshatareve dhe atyre qe luftojne armikun.

Besim Kurti (1988)

Kodi: [Zgjidh]
http://rapidshare.com/files/300706277/Tre_vet_kapercejne_malin.part01.rar
http://rapidshare.com/files/300711206/Tre_vet_kapercejne_malin.part02.rar
http://rapidshare.com/files/300716417/Tre_vet_kapercejne_malin.part03.rar
http://rapidshare.com/files/300721415/Tre_vet_kapercejne_malin.part04.rar
http://rapidshare.com/files/300726384/Tre_vet_kapercejne_malin.part05.rar
http://rapidshare.com/files/300730908/Tre_vet_kapercejne_malin.part06.rar
http://rapidshare.com/files/300735580/Tre_vet_kapercejne_malin.part07.rar
http://rapidshare.com/files/300740421/Tre_vet_kapercejne_malin.part08.rar
http://rapidshare.com/files/300744985/Tre_vet_kapercejne_malin.part09.rar
http://rapidshare.com/files/300749094/Tre_vet_kapercejne_malin.part10.rar
http://rapidshare.com/files/300753093/Tre_vet_kapercejne_malin.part11.rar
http://rapidshare.com/files/300757440/Tre_vet_kapercejne_malin.part12.rar
http://rapidshare.com/files/300762021/Tre_vet_kapercejne_malin.part13.rar
http://rapidshare.com/files/300766394/Tre_vet_kapercejne_malin.part14.rar
http://rapidshare.com/files/300767989/Tre_vet_kapercejne_malin.part15.rar
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: benn ne Mars 05, 2010, 10:33:23 MD
GURET E SHTEPIS SIME
Dhimiter Anagnosti (1985)
Interpretojne:

Roza Anagnosti
Spiro Duni
Birce Hasko
Vangjel Heba
Bujar Lako
Liza Laska
Nikolla Llambro
Robert Ndrenika
Luftar Pajo
Xhemil Tagani
Margarita Xhepa

Kodi: [Zgjidh]
http://uploading.com/files/35m69171/Guret%2Be%2Bshtepise%2Btime.avi/
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: benn ne Mars 05, 2010, 10:41:29 MD
CIRKU NE FSHAT

Interpretojne:
Arben Shaka
Skender Sallaku dhe trupa profesioniste e cirkut te Tiranes

Hysen Hakani (1977)
Kodi: [Zgjidh]
http://www.sendspace.com/file/lcyvs7
http://www.sendspace.com/file/pz8kg6
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: benn ne Mars 05, 2010, 10:43:42 MD
PERTEJ MUREVE TE NGURTA

Gezim Erebara (1979)
Kodi: [Zgjidh]
http://rapidshare.com/files/323077357/Pertej_mureve_te_gurta.part1.rar
http://rapidshare.com/files/323094445/Pertej_mureve_te_gurta.part2.rar
http://rapidshare.com/files/323113861/Pertej_mureve_te_gurta.part3.rar
http://rapidshare.com/files/323124655/Pertej_mureve_te_gurta.part4.rar
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: benn ne Mars 05, 2010, 10:47:34 MD
MONTATORJA
Muharrem Fejzo (1970)

Fatbardha Cani
Vangjush Furxhi
Minella Borova
Vera Grabocka
Pandi Raidhi etj

Kodi: [Zgjidh]
http://www.mediafire.com/download.php?mcoyhzu9ovy
http://www.mediafire.com/download.php?tyric5mbmjx
http://www.mediafire.com/download.php?zpxommzm0mz
http://www.mediafire.com/download.php?e2lcdnmg4dq
(http://i39.tinypic.com/2dv78dy.jpg)
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: benn ne Mars 12, 2010, 10:56:37 MD
SHTEPIA JONE E PERBASHKET

"Shtëpia jonë e përbashkët"1981
 Regjia: Ismail Zhabjaku,
 Skenari: Teodor Laço,
 Producent: Shqipëria e re ,
 Muzika: Aleksandër Lalo.
Kodi: [Zgjidh]
http://rapidshare.com/files/359653426/Shtepia_jone_e_perbashket__tv_rip__by_akrepi.part1.rar.html
http://rapidshare.com/files/359653354/Shtepia_jone_e_perbashket__tv_rip__by_akrepi.part2.rar.html
http://rapidshare.com/files/359653323/Shtepia_jone_e_perbashket__tv_rip__by_akrepi.part3.rar.html
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: benn ne Mars 12, 2010, 11:00:46 MD
"Shtigje të luftës"
 prodhim i vitit 1974.

Interpretojnë:
 Timo Flloko
 Robert Ndrenika
 Petrika Gjezi
 Sandër Prosi
 Pandi Raidhi
 Ndrek Luca
 Albert Verria
 Liza Laska
Kodi: [Zgjidh]
http://rapidshare.com/files/360125508/SHTIGJE_TE_LUFTES__tv_rip__by_akrepi.part1.rar
http://rapidshare.com/files/360125698/SHTIGJE_TE_LUFTES__tv_rip__by_akrepi.part2.rar
http://rapidshare.com/files/360126102/SHTIGJE_TE_LUFTES__tv_rip__by_akrepi.part3.rar
http://rapidshare.com/files/360153716/SHTIGJE_TE_LUFTES__tv_rip__by_akrepi.part4.rar
http://rapidshare.com/files/360155598/SHTIGJE_TE_LUFTES__tv_rip__by_akrepi.part5.rar
http://rapidshare.com/files/360161961/SHTIGJE_TE_LUFTES__tv_rip__by_akrepi.part6.rar
http://rapidshare.com/files/360162829/SHTIGJE_TE_LUFTES__tv_rip__by_akrepi.part7.rar
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: benn ne Mars 12, 2010, 11:03:53 MD
Kodi: [Zgjidh]
Horizonte te Hapura 1968
Interpretojne:
 Dhimiter Orgocka
Sander Prosi
 Robert Ndrenika
 Gaqo Spiro
 Pandi Raidhi
 Mirketa Cobani
 Nikolin Xhoja

[code]http://rapidshare.com/files/324972938/HORIZONTE_TE_HAPURA__dvd_best_rip__upload_by_akrepi.part1.rar
http://rapidshare.com/files/324979596/HORIZONTE_TE_HAPURA__dvd_best_rip__upload_by_akrepi.part2.rar
http://rapidshare.com/files/324986051/HORIZONTE_TE_HAPURA__dvd_best_rip__upload_by_akrepi.part3.rar
http://rapidshare.com/files/324992870/HORIZONTE_TE_HAPURA__dvd_best_rip__upload_by_akrepi.part4.rar
http://rapidshare.com/files/325000408/HORIZONTE_TE_HAPURA__dvd_best_rip__upload_by_akrepi.part5.rar
http://rapidshare.com/files/325007520/HORIZONTE_TE_HAPURA__dvd_best_rip__upload_by_akrepi.part6.rar
http://rapidshare.com/files/325015169/HORIZONTE_TE_HAPURA__dvd_best_rip__upload_by_akrepi.part7.rar
http://rapidshare.com/files/325017252/HORIZONTE_TE_HAPURA__dvd_best_rip__upload_by_akrepi.part8.rar
[/code]
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: benn ne Mars 16, 2010, 12:21:53 PD
ILEGALET
Rikard Ljarja
Saimir Kumbaro (1976)

Interpretojne:

Stavri Shkurti
Rikard Larja
Astrit e‡erma
Mimoza e‡ika
Arben Imami etj

(http://i40.tinypic.com/2m7yyjs.jpg)

Kodi: [Zgjidh]
http://www.megaupload.com/?d=UEK7L9P6
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: benn ne Prill 02, 2010, 12:23:52 PD
Beli - Martesa Me Dhun 2009

(http://i40.tinypic.com/xlwmdc.jpg)

Kodi: [Zgjidh]
http://www.megaupload.com/?d=YIDYT3OX
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: benn ne Prill 02, 2010, 12:32:10 PD
Film Shqip - Nje Zemer Me Dy Jet 2010

(http://i42.tinypic.com/2lwos40.jpg)

Kodi: [Zgjidh]
http://www.megaupload.com/?d=J1X1604T       
http://www.megaupload.com/?d=RSM79X7S         
http://www.megaupload.com/?d=C72WT31K
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: benn ne Prill 12, 2010, 10:57:12 MD

PERSE BIE KJO DAULLE
(http://i39.tinypic.com/2dwf7fb.jpg)

Kodi: [Zgjidh]
http://www.megaupload.com/?d=1SICOQ9S
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: benn ne Prill 12, 2010, 11:02:11 MD
Vetmi [DVD]
(http://i40.tinypic.com/21blmi0.jpg)


Kodi: [Zgjidh]
http://www.megaupload.com/?d=0Y0L6HZX [cheers]
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: benn ne Prill 12, 2010, 11:07:19 MD
Plaget e Dashuris 2..avi

(http://i40.tinypic.com/nz4vpz.jpg)

Kodi: [Zgjidh]
http://www.megaupload.com/?d=2TLEU2IV
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: benn ne Prill 12, 2010, 11:11:27 MD
GRACKA

(http://i40.tinypic.com/2z9cjgn.jpg)


Kodi: [Zgjidh]
http://www.megaupload.com/?d=JJ3HCIIQ
http://www.megaupload.com/?d=HRHG4Y4I
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: benn ne Prill 15, 2010, 11:46:46 MD
ZORRA E ZENELIT

(http://i42.tinypic.com/1q1rts.jpg)

Kodi: [Zgjidh]
http://rapidshare.com/files/375530628/Zorra_Zenelit.part1.rar
http://rapidshare.com/files/375530630/Zorra_Zenelit.part2.rar
http://rapidshare.com/files/375951779/Zorra_Zenelit.part3.rar
http://rapidshare.com/files/375934045/Zorra_Zenelit.part4.rar
http://rapidshare.com/files/375951781/Zorra_Zenelit.part5.rar
http://rapidshare.com/files/376190803/Zorra_Zenelit.part6.rar
  

pas:benn
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: benn ne Janar 16, 2012, 12:19:51 PD
AGIMET E STINES SE MADHE PJ 1

(http://i39.tinypic.com/34rbr6e.jpg)

Kodi: [Zgjidh]
http://www.megaupload.com/?d=13A9KROR
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: benn ne Janar 16, 2012, 12:22:01 PD
AGIMET E STINES SE MADHE PJ 2

(http://i43.tinypic.com/32zj6dv.jpg)

Kodi: [Zgjidh]
http://www.megaupload.com/?d=RV364JZD
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: benn ne Janar 16, 2012, 12:25:58 PD
RINKOSTRUKSIONI

(http://i44.tinypic.com/142sdaa.jpg)

Kodi: [Zgjidh]
http://www.filejumbo.com/Download/1DD8661FFAC52E25
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: benn ne Janar 16, 2012, 12:30:43 PD
FUSH E KUQE FUSH E BLERT

(http://i40.tinypic.com/4r83s2.jpg)

Kodi: [Zgjidh]
http://www.filejumbo.com/Download/7C292ADDA2E66168
Titulli: Filma Shqiptare !
Postuar nga: benn ne Janar 16, 2012, 12:36:19 PD
AGIMET E STINES SE MADHE PJ 3

(http://i41.tinypic.com/sqh65h.jpg)

Kodi: [Zgjidh]
http://www.megaupload.com/?d=XFZWSEZH