Forumi Nastradini

Arti , Dituria dhe Kultura => Kinematografia dhe Televizioni => Filma Artistik Shqiptar - Shikoj Online! => Tema është filluar nga: LuXor ne Tetor 30, 2007, 11:56:31 MD

Titulli: 2 Krisma ne Paris
Postuar nga: LuXor ne Tetor 30, 2007, 11:56:31 MD
http://video.google.it/videoplay?docid=-5643725751695684674
Shikim te kendshem.
Titulli: 2 Krisma ne Paris
Postuar nga: Edgy ne Tetor 06, 2009, 04:44:19 MD
Shume pjese e bukur  [grin1]