Forumi Nastradini

Argëtim, Zbavitje dhe Lojra => HUMORI => Barsaleta te ndryshme => Tema është filluar nga: BOHAN ne Nëntor 04, 2011, 06:52:00 MD

Titulli: Ne dyqanin e Armeve . . .
Postuar nga: BOHAN ne Nëntor 04, 2011, 06:52:00 MD
Shkon njeri ne 1 dyqan armesh
dhe pyet
- Keni pistoleta?
- Kemi si skemi, ka me mulli ,ka
automatike, gjysemautomatike,
kalibri i rende, kalibri i lehte, ka
me ...
-Boll se na cmene, po plumba
keni per kete lloj pistolete?
- Kemi si skemi,ka plumba kalibri i
rende, kalibri i lehte, blindshpues,
zjarrvenes,ka me...
- Boll se na cmene - thot ky
nderkoh qe po mbushte armen,
por shitesi po vazhdonte te fliste
papushim
- Na pra se na cave koken - dhe
BOOM i qellon
Pas dy sekondash cohet shitesi
dhe vazhdon:
- Kemi kundraplumb te lehte,
kemi kundraplumb te rende
I kemi me fibra liri dhe me perberje titani . . . . .
[d'oh]  [teethsmile] [teethsmile]
Titulli: Ne dyqanin e Armeve . . .
Postuar nga: LEONBINGO ne Nëntor 10, 2011, 07:02:30 MD
HA ha ha ha duhet ti presesh te gjitha.