Titulli / Filluar nga Përgjigje / Shikime Postimi i Fundit
0 Anëtare dhe 2 Vizitore po shikojne kete rubrike.
"E Verteta"

Filluar nga ak-47

0 / 1209 nga ak-47Postimi i Fundit
Janar 29, 2011, 02:58:05 MD
1 / 1154 nga GogoliPostimi i Fundit
Janar 27, 2011, 12:01:31 PD
2 / 1364 nga BOHANPostimi i Fundit
Janar 26, 2011, 03:15:58 MD
Vellai i Timit

Filluar nga ak-47

0 / 1158 nga ak-47Postimi i Fundit
Janar 26, 2011, 02:57:57 MD
0 / 1099 nga ☼ Bea ☼Postimi i Fundit
Janar 25, 2011, 04:17:33 MD
Ne psikiatri

Filluar nga ak-47

0 / 1170 nga ak-47Postimi i Fundit
Janar 24, 2011, 04:06:41 MD
Ne ashensor

Filluar nga ak-47

0 / 1187 nga ak-47Postimi i Fundit
Janar 24, 2011, 04:00:29 MD
Lypsi dhe burri

Filluar nga ak-47

0 / 1255 nga ak-47Postimi i Fundit
Janar 21, 2011, 06:42:41 MD
Tre pleqt

Filluar nga ak-47

0 / 1221 nga ak-47Postimi i Fundit
Janar 21, 2011, 05:05:47 MD
Babi dhe femija

Filluar nga ak-47

0 / 1190 nga ak-47Postimi i Fundit
Janar 21, 2011, 05:02:50 MD
0 / 1186 nga ak-47Postimi i Fundit
Janar 20, 2011, 09:58:49 MD
Majmuni dhe luani

Filluar nga ak-47

0 / 1266 nga ak-47Postimi i Fundit
Janar 20, 2011, 06:48:31 MD
Dysheku

Filluar nga ak-47

0 / 1046 nga ak-47Postimi i Fundit
Janar 19, 2011, 07:20:36 MD
Njohja...

Filluar nga ak-47

1 / 1181 nga GoldenPostimi i Fundit
Janar 19, 2011, 03:04:48 MD
0 / 1246 nga ak-47Postimi i Fundit
Janar 17, 2011, 05:46:30 MD
Berlusconi e Nano

Filluar nga ak-47

2 / 1451 nga |Erlindi|Postimi i Fundit
Janar 16, 2011, 09:40:44 MD
Martesa

Filluar nga ak-47

0 / 1065 nga ak-47Postimi i Fundit
Janar 16, 2011, 01:01:30 MD
Gozhda ne mur

Filluar nga ak-47

0 / 1223 nga ak-47Postimi i Fundit
Janar 16, 2011, 01:00:36 MD
7 / 1663 nga anarki_94Postimi i Fundit
Janar 15, 2011, 07:09:33 MD
Propozimi i nje VLonjati

Filluar nga ak-47 « 1 2 »

15 / 2736 nga anarki_94Postimi i Fundit
Janar 15, 2011, 06:28:32 MD
Pinguini

Filluar nga ak-47

1 / 1363 nga anarki_94Postimi i Fundit
Janar 14, 2011, 11:35:00 PD
Biznesmenet

Filluar nga ak-47

0 / 1130 nga ak-47Postimi i Fundit
Janar 13, 2011, 06:29:33 MD
Klienti......

Filluar nga ak-47

0 / 1093 nga ak-47Postimi i Fundit
Janar 13, 2011, 06:28:41 MD
Plaku i zgjuar

Filluar nga ak-47

0 / 1157 nga ak-47Postimi i Fundit
Janar 13, 2011, 06:26:35 MD
1 / 1372 nga BOHANPostimi i Fundit
Janar 06, 2011, 04:02:31 MD
Zgjimi

Filluar nga ak-47

0 / 1108 nga ak-47Postimi i Fundit
Janar 05, 2011, 12:47:02 MD
0 / 1236 nga ak-47Postimi i Fundit
Janar 05, 2011, 12:43:28 MD
0 / 1276 nga ak-47Postimi i Fundit
Janar 04, 2011, 06:29:46 MD
Provimi i matures

Filluar nga ak-47

2 / 1925 nga ak-47Postimi i Fundit
Janar 04, 2011, 11:19:17 PD
Gjagjeza

Filluar nga ak-47

0 / 6792 nga ak-47Postimi i Fundit
Janar 04, 2011, 11:08:45 PD